Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
"Σε έναν Κινέζο την έπεφταν 3 η μία του φίλαγε το χέρι."  :2funny: :headbang: εκτος αν ηταν φραγκατος πολυ ο κινεζος :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
"Σε έναν Κινέζο την έπεφταν 3 η μία του φίλαγε το χέρι."  :2funny: :headbang: εκτος αν ηταν φραγκατος πολυ ο κινεζος :think:

Μπα όχι,χάλιας ήτανε.Απλά ήταν οι γκόμενες πολύ πιωμένες.Σήμερα έχω ραντεβού με εκείνη που έκανα φάση στο κλαμπ την τελευταία φορά που πήγα τον Οκτώβριο αλλά τόνισε οτι δε θα γίνει σήμερα σεξ γιατί έχει περίοδο.
Να δούμε πώς θα λύσουμε και αυτό το πρόβλημα.Και στο ξενοδοχείο θέλει έρθει το βράδυ να δω πως θα βρω την άκρη να συνδυάσω και τα κλαμπ.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.638
Πόντοι
216
Τα σαββατοβραδα γινεται χαμος στα clubs της πολωνιας;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τα σαββατοβραδα γινεται χαμος στα clubs της πολωνιας;
Στο μυαλό του Βλάκμαν γινεται χαμός που ειναι γεμάτο απο μαλακία  :2funny:

Στα Κλαμπ της Πολωνίας δες εδω στο βιντεακι τι γινεται!Αυτο ειναι απο το κλαμπ στο Πόζναν  :2funny:Οι Πολωνες ειναι πολυ απελευθερωμενες και δεν εχουνε προβλημα να γαμηθουνε μεσα στην ντισκο μπροστα σε ολο τον κόσμο!Να και η αποδειξη

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Αυτα τα βιντεο ειναι επαγγελματικα ... κυριως γερμανια γυριζονται και ουγγαρια max party gangbang τα λενε αν βαλω κ γω ταινια σειρηνακη με παρτουζες στα νησια η ελλαδα ειναι σεξοπαραδεισος!!!

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Χτες και στο Πόζναν πολύ πεσμένος ο κόσμος λόγω κρύου.Τελικά είχαν δίκιο τα παιδιά
το γυρισες σαν τον μελα κ τον καπερναρο,,, :grin:

Τελικά μου χάλασε τη φάση μπερδεύτηκε η κατάσταση.Μερικά άτομα δεν καταλαβαίνουν την απόλυτη κυριαρχία των Βαλκάνιων.
[/quote] ειναι αμορφωτοι τυπε,,, :(

Σε έναν Κινέζο την έπεφταν 3 η μία του φίλαγε το χέρι.
[/quote] επισκοπος?ευαγγελιστες ειναι αυτοι στην κινα συνηθως,, :rolleyes:

Γενικά το πάνω πάτωμα του Czekolada είναι όλα τα λεφτά την Παρασκευή.Πάρα πολλές πρόθυμες για τσιλιμπούρδισμα αλλά και πάρα πολλοί ξένοι
[/quote]πολλοι ξενοι,,ισον,,καμενη γη... :P
[/quote]

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στο μυαλό του Βλάκμαν γινεται χαμός που ειναι γεμάτο απο μαλακία  :2funny:

Στα Κλαμπ της Πολωνίας δες εδω στο βιντεακι τι γινεται!Αυτο ειναι απο το κλαμπ στο Πόζναν  :2funny:Οι Πολωνες ειναι πολυ απελευθερωμενες και δεν εχουνε προβλημα να γαμηθουνε μεσα στην ντισκο μπροστα σε ολο τον κόσμο!Να και η αποδειξη

Αυτα τα βιντεο ειναι επαγγελματικα ... κυριως γερμανια γυριζονται και ουγγαρια max party gangbang τα λενε αν βαλω κ γω ταινια σειρηνακη με παρτουζες στα νησια η ελλαδα ειναι σεξοπαραδεισος!!!
Κάνεις λάθος!Αυτο το βιντεακι ειναι γυρισμενο στο κλαμπ στο Πόζναν  :2funny:.Αυτα γινονται στην Πολωνία στα κλαμπ  :2funny:
  Εχω μια υποψια οτι ο Βλάκμαν ειναι τελειωμενος αλκοολικος  :think: :2funny: και οταν τα εχει κοπανισει μας γραφει αυτες της  :jerking:
το γυρισες σαν τον μελα κ τον καπερναρο,,, :grin:

Τελικά μου χάλασε τη φάση μπερδεύτηκε η κατάσταση.Μερικά άτομα δεν καταλαβαίνουν την απόλυτη κυριαρχία των Βαλκάνιων.
ειναι αμορφωτοι τυπε,,, :(

Σε έναν Κινέζο την έπεφταν 3 η μία του φίλαγε το χέρι.
επισκοπος?ευαγγελιστες ειναι αυτοι στην κινα συνηθως,, :rolleyes:

Γενικά το πάνω πάτωμα του Czekolada είναι όλα τα λεφτά την Παρασκευή.Πάρα πολλές πρόθυμες για τσιλιμπούρδισμα αλλά και πάρα πολλοί ξένοι
πολλοι ξενοι,,ισον,,καμενη γη... :P
Μ'αρεσει που καθεσται και αναλυεται τι γραφει ο μαλακας ο κακομοιρης  :jerking:Αντι να κραξετε τον  :jerking: ψευτη.
  Πιο πιθανον ειναι να γινονται στ'αληθεια στα κλαμπ της Πολωνιας αυτο το βιντεακι που εβαλα παρα οι  :jerking: που γραφει ο Βλάκμαν  :2funny:.
  Τους Κινεζους δεν καταλαβα που τους βρηκε? :2funny:Εγω στην Πολωνια τοσα χρονια δεν θυμαμαι να εχω δει ποτέ Κινέζους σε κλαμπ :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μόλις ανοίξει ο καιρός φτιάχνει αρκετά το πράγμα. Οπότε για ταξίδια εγω σας προτείνω γενικά απο Απρίλη και μετά. Αυτό που δεν φτιάχνει είναι αυτο που είδε ο kman που βλεπω εγω και γραφει συνεχώς ο rooshv. Αυτοι οι καριοληδες οι ξένοι που σκανε κατα χιλλίαδες εδω, που την πέφτουν παντού και χαλάνε την φάση σε εμάς. Που βρέθηκαν ολοι αυτοι εδώ? Δεν πανε στο διαολο πισω στις βρωμοχωρες τους. Αν υπαρξει κοπελα μονη αν διανυσει μια αποσταση 20 μέτρων την τραβάνε απο το χερι 10 ξένοι. Τους μπινελικωνει κα φεύγει. Με τι κουραγιο να πας μετα εσυ που είσαι πλεον σαν και αυτούς για αυτήν.
Παιδία αν πατε καθημερινή εξω Βαρσοβια ειλικρινά ειναι 70% ξενοι. Γιατι αυτοι παντα βγαίνουν ενω οι ντόπιοι μονο παρασκευη Σάββατο. Παρασκευή Σάββατο που ρωτάει ο φιλος γινεται πανικος πολυ κόσμος. Για Βαρσοβία τουλαψιστον ολοι βγαίνουν εξω. 
Χτες μετα απο πολυ καιρό νυχτα εζησα τρελο σκηνικο. Γνωρισα Πολωνεζα που μιλαει ελληνικά στο kebab. Με ακουγε να μιλαω τηλέφωνο και μου έπιασε κουβεντα στα ελληνικά. Εχει σπουδασει ελληνικη φιλολογια στο poznan. Ηπιαμε τρελα στα clubs και τελικα ηρθε σπιτι. Το πρωι φυσικα αρχισε τις Πολωνικες παρανοιες πως αν ειναι σωστο αυτο που καναμε και τετοια. Με επρηξε λιγο με την παράνοια αλλα τουλάχιστον μετα απο καιρο εγινε one night stand εδω (χωρις ραντεβου). Ειναι μαλλον επειδη διαμαρτυρομουν:) Τελος παντων αυτη θα ανεβει την αλλη εβδομάδα poznan και μου ειπρ πως θα ειναι με φιλες εκει που μιλανε ολες Ελληνικά απο την σχολή οποτε να βγω μαζι τους. Οποτε αν η γαμημενη δουλειά δεν με πουλήσει και παρω την αδεια θα δωσω σημαδι οποιος ειναι poznan να βγούμε με τις Πολωνεζες που μιλανε ελληνικά. Αυτή ειναι καλη φιλες προφανώς δεν τις εχω δει αλλα χεστηκαμε θα έχουμε και συνοδεία για να την πεφτουμε σε άλλες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μόλις ανοίξει ο καιρός φτιάχνει αρκετά το πράγμα. Οπότε για ταξίδια εγω σας προτείνω γενικά απο Απρίλη και μετά. Αυτό που δεν φτιάχνει είναι αυτο που είδε ο kman που βλεπω εγω και γραφει συνεχώς ο rooshv. Αυτοι οι καριοληδες οι ξένοι που σκανε κατα χιλλίαδες εδω, που την πέφτουν παντού και χαλάνε την φάση σε εμάς. Που βρέθηκαν ολοι αυτοι εδώ? Δεν πανε στο διαολο πισω στις βρωμοχωρες τους. Αν υπαρξει κοπελα μονη αν διανυσει μια αποσταση 20 μέτρων την τραβάνε απο το χερι 10 ξένοι. Τους μπινελικωνει κα φεύγει. Με τι κουραγιο να πας μετα εσυ που είσαι πλεον σαν και αυτούς για αυτήν.
Παιδία αν πατε καθημερινή εξω Βαρσοβια ειλικρινά ειναι 70% ξενοι. Γιατι αυτοι παντα βγαίνουν ενω οι ντόπιοι μονο παρασκευη Σάββατο. Παρασκευή Σάββατο που ρωτάει ο φιλος γινεται πανικος πολυ κόσμος. Για Βαρσοβία τουλαψιστον ολοι βγαίνουν εξω.  
Χτες μετα απο πολυ καιρό νυχτα εζησα τρελο σκηνικο. Γνωρισα Πολωνεζα που μιλαει ελληνικά στο kebab. Με ακουγε να μιλαω τηλέφωνο και μου έπιασε κουβεντα στα ελληνικά. Εχει σπουδασει ελληνικη φιλολογια στο poznan. Ηπιαμε τρελα στα clubs και τελικα ηρθε σπιτι. Το πρωι φυσικα αρχισε τις Πολωνικες παρανοιες πως αν ειναι σωστο αυτο που καναμε και τετοια. Με επρηξε λιγο με την παράνοια αλλα τουλάχιστον μετα απο καιρο εγινε one night stand εδω (χωρις ραντεβου). Ειναι μαλλον επειδη διαμαρτυρομουν:) Τελος παντων αυτη θα ανεβει την αλλη εβδομάδα poznan και μου ειπρ πως θα ειναι με φιλες εκει που μιλανε ολες Ελληνικά απο την σχολή οποτε να βγω μαζι τους. Οποτε αν η γαμημενη δουλειά δεν με πουλήσει και παρω την αδεια θα δωσω σημαδι οποιος ειναι poznan να βγούμε με τις Πολωνεζες που μιλανε ελληνικά. Αυτή ειναι καλη φιλες προφανώς δεν τις εχω δει αλλα χεστηκαμε θα έχουμε και συνοδεία για να την πεφτουμε σε άλλες.

Εσύ γράφεις για one night stand και για εμένα λένε οτι γράφω τα απίστευτα.Θα προσπαθήσω να έρθω και το άλλο ΠΣΚ  οπότε μπορεί να συναντηθούμε.Τύχη βουνό να πετύχεις Πολωνέζα που σπουδάζει ελληνικά.
Η άλλη για το βράδυ μου ζήτησε κλασσικά ψώνια και πολυτελές γεύμα.Τελικά το τζάμπα έχει γίνει εδώ μάλλον αρκετά δύσκολο.Δεν ξέρω πώς τις  καταφέρνεις μόνο με κεμπάμπ.Προφανώς είναι μετά τα κλαμπ που μαζεύονται στα κεμπαμπτζίδικα.

Οσο για τους ξένους είναι ανοχλητικοί αλλά τους χέζω.Δεν μπορούν να αγγίξουν τον τσολιά.Χτες ένας αρχιμαλάκας ξένος καμάκωνε μια γκόμενα την ώρα που ένας άλλος τη δαχτύλιαζε.Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι κάποιος.Ακούω και τι λένε ένα κάρο μαλακίες με τίποτα δεν έχουν τη βιομηχανική εκτέλεση του Βαλκάνιου.Είμαστε ακατάβλητοι.
Το πολύ κακό είναι οτι οι Πολωνέζες έχουν παχύνει αισθητά και μετατρέπονται σταδιακά σε τόφαλους.Δεν έχουν φτάσει τα στάνταρ των Γερμανίδων αλλά είναι προς αυτή την κατεύθυνση.Ενα 30% είναι υπέρβαρες.Πάνε πια τα μοντέλα του παρελθόντος.Η δεξαμενή έχει μειωθεί.

Οσο για το roosh έχω καμακώσει μαζί του.Εγώ του έδειξα τον πάνω όροφο στο Czekolada.Εχει καλό στυλ να hookaρει τη γκόμενα το χειρίζεται τέλεια αλλά υστερεί στη θέση που παίρνει στα κλαμπ.Το 50% έχει σχέση με τη θέση που θα πάρεις τα σπρωξίδια πέφτουν βροχή.

Χτες έπαιξε και σκηνικό με τη  security με έμπασε ένας σεκιουριτάς σε ένα δωματιάκι γεμάτο φουσκωτούς και τους ρώτησε αν είμαι εντάξει.Αυτοί είπαν είναι εντάξει και με άφησε και έφυγα.Δεν ήξερα καν οτι υπήρχε τέτοιο δωματιάκι στο κλαμπ οι τύποι ήταν θηρία όλο σβέρκο.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εσύ γράφεις για one night stand και για εμένα λένε οτι γράφω τα απίστευτα.Θα προσπαθήσω να έρθω και το άλλο ΠΣΚ  οπότε μπορεί να συναντηθούμε.Τύχη βουνό να πετύχεις Πολωνέζα που σπουδάζει ελληνικά.
Η άλλη για το βράδυ μου ζήτησε κλασσικά ψώνια και πολυτελές γεύμα.Τελικά το τζάμπα έχει γίνει εδώ μάλλον αρκετά δύσκολο.Δεν ξέρω πώς τις  καταφέρνεις μόνο με κεμπάμπ.Προφανώς είναι μετά τα κλαμπ που μαζεύονται στα κεμπαμπτζίδικα.

Οσο για τους ξένους είναι ανοχλητικοί αλλά τους χέζω.Δεν μπορούν να αγγίξουν τον τσολιά.Χτες ένας αρχιμαλάκας ξένος καμάκωνε μια γκόμενα την ώρα που ένας άλλος τη δαχτύλιαζε.Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι κάποιος.Ακούω και τι λένε ένα κάρο μαλακίες με τίποτα δεν έχουν τη βιομηχανική εκτέλεση του Βαλκάνιου.Είμαστε ακατάβλητοι.
Το πολύ κακό είναι οτι οι Πολωνέζες έχουν παχύνει αισθητά και μετατρέπονται σταδιακά σε τόφαλους.Δεν έχουν φτάσει τα στάνταρ των Γερμανίδων αλλά είναι προς αυτή την κατεύθυνση.Ενα 30% είναι υπέρβαρες.Πάνε πια τα μοντέλα του παρελθόντος.Η δεξαμενή έχει μειωθεί.

Οσο για το roosh έχω καμακώσει μαζί του.Εγώ του έδειξα τον πάνω όροφο στο Czekolada.Εχει καλό στυλ να hookaρει τη γκόμενα το χειρίζεται τέλεια αλλά υστερεί στη θέση που παίρνει στα κλαμπ.Το 50% έχει σχέση με τη θέση που θα πάρεις τα σπρωξίδια πέφτουν βροχή.

Χτες έπαιξε και σκηνικό με τη  security με έμπασε ένας σεκιουριτάς σε ένα δωματιάκι γεμάτο φουσκωτούς και τους ρώτησε αν είμαι εντάξει.Αυτοί είπαν είναι εντάξει και με άφησε και έφυγα.Δεν ήξερα καν οτι υπήρχε τέτοιο δωματιάκι στο κλαμπ οι τύποι ήταν θηρία όλο σβέρκο.

Ρε συ αυτό με τα λεφτά που λες πραγματικά  δεν το καταλαβαίνω. Μηπως γνωρίζεις ιεροδουλες που το παίζουν και καλα normal κοριτσια στο club. Δεν εχω γνωρίσει ποτε Πολωνεζα να μου ζητησει χρήματα. Οχι μόνο εγώ αλλά ολοι οσους ξέρω. Είναι ενας απο τους λόγους που δεν γουστάρω Ουκρανία. Αυτα δεν γίνονται εδω. Δεν θα μου ειχε τυχει τοσα χρονια μια περίπτωση?  Normal κοπελες ειναι εξω αν γουσταρει θα γινει κατι απλά μετά τρως και καμενο μυαλο Πολωνεζας. Στο 90% των περιπτώσεων παει μισα μισα. Μονο μια ειχα γνωρισει που ηταν ανεργη και ξεκιναγε δουλεία σε ενα μηνα και αναγκαζομουν να πληρωνω σινεμα φαι και δεν ξερω είχα στραβώσει λιγο με το σκηνικο. Ολοι οι φιλοι ετσι ειναι εδω δεν εχουμε δει σκηνικο σαν αυτο που περιγραφεις εκτος απο τις πουτανες στα κυριλλε clubs που στήνονται μπαρα αλλά κανουν μπαμ το τι θελουν.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.638
Πόντοι
216

Ελα ρε φιλε, υπαρχει τμημα ελληνικης φιλολογιας στο Poznan? Αν μη τι αλλο, εκει εχει κάποιος γερό προβάδισμα. Και λογω γλωσσας και λογικα και λογω ιδιαιτερης συμπαθειας προς την ελλαδα.

Καλα, οι τοσοι ξενοι που λες, πως τους 'εκοψες', τι ειδους ξενοι ειναι;
Ξεμπαρκοι; Εργαζομενοι εκει; Λατίνοι; Άραβες; Τι σκατοφάρες ειναι?

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εντάξει μην νομίζεις πως θα έχει και πολλές με τα Ελληνικά. Ένα τμήμα θα είναι άντε να εχει 20-30 άτομα πτάισματα δηλαδή. Δεν νομίζω πως υπάρχει πλεονέκτημα απο αυτό στο poznan.

Οι ξένοι στο poznan ας πεί ο Kman που ξέρει έγω δεν γνωρίζω για εκεί. Βαρσοβία είναι απλά απο παντού!!
Ινδία,αραβία,Αμερική,Γαλλία,Τουρκία,Ινδία,Ιταλία,Γερμανία,Σουηδια,Κίνα,Βραζιλία,Ισπανία,Αγγλία,Ιρακ και Λίβανο είναι μόνο άτομα που έχω γνωρίσει προσωπικά βράδια σε clubs. Προφανώς θα είναι και απο άλλες χώρες.Οι προηγούμενοι που ανέφερα μένουν εδώ δεν είναι τουρίστες.
Οι χειρότεροι είναι οι μελαμψοί Μουσουλμάνοι. Πολύ αγροίκοι επιτίθονται παντού με άσχημο τρόπο απο την αγαμία που τους βαράει στην χώρα τους. η επίθεση των ξένων με άσχημο τρόπο τελειώνει την οποιαδήποτε πιθανότητα να φάς αν εσύ πας με καλό τρόπο. θυμάμαι βραδίες έξω με τον φίλο μου να ζητάμε φωτία στο μέρος που καπνίζουν στα clubs Και να μας απαντάνε οι γκόμενες Nooooo Go away from here!!! Understand Nooooo!! ¨ετσι ακριβώς λές και πήγαμε να τις βιάσουμε. Απλά ζητήσαμε φωτιά όυτε καν κουβέντα..Και έχει γίνει πολλές φορές αυτό. Η γκόμενα αυτή της την είχανε πέσει ήδη 15 τελειομένοι ξένοι..Που να πας μετά εσύ!!

Όλα τα σκηνικά παίζουν συνήθως εκτός clubs. Η όπως έγραψε ο φίλος τις γνωρίσανε ξημερώματα έξω απο το μαγαζί, ή την ώρα που πάνε να πάρουν τα ρούχα τους απο την γκαρνταρόπμα για να φύγουν, ή στο φαί μετά τα clubs, ή οταν φτιάχνει ο καιρός έξω στον δρόμο την ώρα που πάνε στα clubs (εκέι έχω τις μαγλύτερες επιτυχίες). Την στήνεις ρωτάς και καλά για μαγαζία και πιθανόν να πας μαζί τους. Αυτά όμως Μάιο και μετά τώρα ψωλόκρυο.

Μεσα στα μαγαζία πλέον για μένα είναι μηδεν!!Μπορεί να τύχει αλλά με ελάχιστες πιθανότητες. Καλύτερα να πάτε νωρίς στα μέρη που πίνουν shots vodka στα όρθια να μιλήσετε σε καμία κοπελα δίπλα μήπως και κάτσει φάση. Αν μπείτε στα clubs για μένα τελειώσατε..περιμένετε πάλι την πιθανότητα μετά!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω παντος περσι που ημουν Βαρσοβια το νεο ετος δεν ειδα να ειναι τίγκα στους ξένους και αν ησουν μαυριδερους στο κλαμπ δεν σε βαζανε!ουτε και τους ειδα να την πέφτουνε :think:και ο Fidel τα ιδια με μενα λεει οτι δεν εχει και πολλους ξενους στην Πολωνια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ενταξει " φαινονται" πολλοι οι ξενοι, στα 2 000 000 ποσοι να ειναι? Επειδη βγαινουν κοπαδια και πηγαινουν περιορισμενα στα ιδια και στα ιδια μερη φαινεται οτι ειναι πολλοι.
Τμημα ελληνικης φιλολογιας εχει και σε αλλες πολεις. Μαλιστα ειναι νεοελληνικης οχι αρχαιας ( εχει και αρχαια φυσικα).
Oσον αφορα το κακο που κανουν , το "προβλημα" λυνεται αμα μιλας πολωνικα. Επισης αν εισαι με ντοπιο παρεα. Και φυσικα να πηγαινεις σε μερη που δε πανε οι αλλοι ξενοι και ουτε προκειται να τα βρουν  ( οχι μονο για νυχτερινη διασκεδαση αλλα και γενικα )

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.638
Πόντοι
216
Dr_Love εσυ ποσο 'σλαβες' θεωρεις πλεον τις πολωνεζες;
Αν θες πχ κανε και συγκριση με τσέχες ή και αλλες σλαβικες εθνοτητες, ετσι για να χουμε ενα μετρο συγκρισης.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Dr_Love εσυ ποσο 'σλαβες' θεωρεις πλεον τις πολωνεζες;
Αν θες πχ κανε και συγκριση με τσέχες ή και αλλες σλαβικες εθνοτητες, ετσι για να χουμε ενα μετρο συγκρισης.
................................. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
ONCE MORE.... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τώρα είναι στο κρεββατι μου η τυπισσα τρομερο πολωνικο τσιμπουκι,deep throat, χυσια στη μαπα.Την αφησα λιγο στο ξενοδοχειο πηγα στο  Slodownia.Μου την επεσε εν ψυχρω μια MILF αλλα την παρατησα αφου εχω την αλλη στο ξενοδοχειο.Εδω γινεται της ανωμαλιας οι μισες μεθυσμενες παραπατανε.Τρελλα ξεκωλα παντου.Θα γραψω αναλυτικα αυριο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τώρα διαπίστωσα οτι η άτιμη έσβησε όλες τις φωτογραφίες που της τράβηξα όταν έφυγα από το ξενοδοχείο και πήγα στο κλαμπ.Μέγα λάθος να αφήσω το τάμπλετ ανοιχτό.Το κόστος 150 ευρώ αγόρασε 2 σέξυ νυχτικά(biustiusnosc) πώς τα λένε αυτά,3 σουτιέν και δυο στρινγκ από το εμπορικό κέντρο.Δεν ήξερα οτι τα σουτιέν είναι τόσο ακριβά.
Εκανε όμως διαστημικά τσιμπούκια είναι η στάνταρ ποιότητα του βλάχικου πολωνικού τσιμπουκιού με ποιότητα τίγρεως.Πολύ δάγκωμα.Μου έδινε οδηγίες πώς να της τραβάω τα μαλλιά όταν θέλω γρήγορο και πώς όταν θέλω αργό τσιμπούκι.Γενικά επίδοση πορν σταρ.
Η μόνη μαλακία είναι οτι μπήκε στο τάμπλετ και είδε τις φωτογραφίες μαζί και σεξ από άλλες γκόμενες οπότε δεν ξέρω τι θα γίνει.

Εξω γινότανε χαμός.Αν και έφαγα τρελλές πίττες στο Slodownia αλλά έπεφτα machine gun δεν είχα χρόνο.Στο Slodownia τα κορυφαία μουνιά της πόλης κάποια στιγμή είδα 20 γκόμενες με μίνι και ζαρτιέρες να χορεύουν ερωτικά μαζί σε κλειστό χώρο.Πριν τις είχα δει στο ξενοδοχείο να φωτογραφίζονται από επαγγελματία νόμιζα οτι ήταν φωτογράφιση μοντέλων για περιοδικό αλλά ένας Πολωνός στο μπαρ μου είπε οτι είναι πάρτυ που κάνουν οι γκόμενες μαζί όταν μια φίλη τους παντρεύεται.Τόσα μπούτια το ένα δίπλα στο άλλο σε έπιανε ίλιγγος δεν τόλμησα όμως να φωτογραφήσω την ώρα της φωτογράφισης ή μετά στο κλαμπ.

Η πλάκα είναι οτι τις πρωτοείδα να επιδεικνύουν τα κάλλη τους όταν ακριβώς έμπαινα με τη γκόμενα για γαμήσι στο ξενοοδοχείο και έμεινα ακίνητος με αυτά που έβλεπα(φανταστείτε 10 υπεργκόμενες καθιστές αγκαλιασμένες με τα μπούτια ανοιχτά και άλλες 10 όρθιες ή στο πάτωμα).Μου είπαν αυτές στοπ τι κοιτάς;
Η όταν μπήκα στο κλαμπ αμέσως μετά το σεξ στο ξενοσοχείο(το κλαμπ είναι απέναντι) και με άρπαξε μια MILF και άρχισε να με χαιδεύει να τρίβεται πάνω μου και να με φιλάει.Οι εκπλήξεις είναι τρελλές στην Πολωνία.
Στο δε μαγαζί με τα εσώρουχα με κοίταζε μια Πολωνέζα με στυλ γάμησέ με επί τόπου όταν είδε οτι πλήρωνα για την άλλη.Ετσι και σε δουν με γκόμενα καρφώνουν όλες δεν έχουν καθόλου ενδοιασμούς.Είναι αυτή η κατάσταση υπερβολής των αισθήσεων στο σλαβικό κόσμο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρε συ αυτό με τα λεφτά που λες πραγματικά  δεν το καταλαβαίνω. Μηπως γνωρίζεις ιεροδουλες που το παίζουν και καλα normal κοριτσια στο club. Δεν εχω γνωρίσει ποτε Πολωνεζα να μου ζητησει χρήματα. Οχι μόνο εγώ αλλά ολοι οσους ξέρω. Είναι ενας απο τους λόγους που δεν γουστάρω Ουκρανία. Αυτα δεν γίνονται εδω. Δεν θα μου ειχε τυχει τοσα χρονια μια περίπτωση?  Normal κοπελες ειναι εξω αν γουσταρει θα γινει κατι απλά μετά τρως και καμενο μυαλο Πολωνεζας. Στο 90% των περιπτώσεων παει μισα μισα. Μονο μια ειχα γνωρισει που ηταν ανεργη και ξεκιναγε δουλεία σε ενα μηνα και αναγκαζομουν να πληρωνω σινεμα φαι και δεν ξερω είχα στραβώσει λιγο με το σκηνικο. Ολοι οι φιλοι ετσι ειναι εδω δεν εχουμε δει σκηνικο σαν αυτο που περιγραφεις εκτος απο τις πουτανες στα κυριλλε clubs που στήνονται μπαρα αλλά κανουν μπαμ το τι θελουν.

Δεν μπορείς να φανταστείς τι σπονσοριλίκι επικρατεί Πολωνία απλά δεν είναι στη μάπα σου.Οι γκόμενες στα τρώνε κανονικά.Απλώς αυτή που πάει με κάποιον τζάμπα ή επειδή μέθυσε πάει και με το σπόνσορα.Δεν έχουν ηθικούς ενδοιασμούς.Βασικά όλες είναι σε σχέση αλλά είναι συνεχώς ανοιχτές για κάτι καλύτερο.Αυτή η άνεση από τις γκόμενες είναι που δίνει τον τρελλό χαρακτήρα στην Πολωνία.Αμα είσαι κάτω των 30 με εισόδημα άνω των 1500 ευρώ και μένεις μόνιμα εκεί έχεις την αίσθηση οτι μπορείς να τις γαμήσεις όλες δεν υπάρχει κανενός είδους περιορισμός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom