Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτο με τα milfs που γράφεις παίζει το έχω δεί πολλές φορές. Είναι κάποιες πραγματικά άσχημες και τελειωμένες milf (παλία καλή Πολωνία) που βγαίνουν για να κάνουν φάση. Τις περισσότερες φορές στα μαγαζία είναι οι μόνες που έχεις ελπίδα για one night stand. Αλλά μιλάμε μάγκιες για ασχήμια. Πρέπει να έχεις κατεβάσει μπουκάλι. Οπότε τις πεφτικές απο αυτές μην τις πέρνεις σοβαρά . Ωραία γκομενίτσα που μας νοίαζει έμας δεν θα έρθει ποτέ να σου πιάσει τον κώλο εδώ μόλις σε δει και ας είσαι ο Ρουβάς.
Milf τσιμπάς και Αθήνα όμως σχετικά εύκολα. Εμάς μας νοιάζει μια ωραία κοπελίτσα με μπλέ ματάκια να πηδήσουμε αλλιώς τελειωμένες βρίσκεις παντού.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτο με τα milfs που γράφεις παίζει το έχω δεί πολλές φορές. Είναι κάποιες πραγματικά άσχημες και τελειωμένες milf (παλία καλή Πολωνία) που βγαίνουν για να κάνουν φάση. Τις περισσότερες φορές στα μαγαζία είναι οι μόνες που έχεις ελπίδα για one night stand. Αλλά μιλάμε μάγκιες για ασχήμια. Πρέπει να έχεις κατεβάσει μπουκάλι. Οπότε τις πεφτικές απο αυτές μην τις πέρνεις σοβαρά . Ωραία γκομενίτσα που μας νοίαζει έμας δεν θα έρθει ποτέ να σου πιάσει τον κώλο εδώ μόλις σε δει και ας είσαι ο Ρουβάς.
Milf τσιμπάς και Αθήνα όμως σχετικά εύκολα. Εμάς μας νοιάζει μια ωραία κοπελίτσα με μπλέ ματάκια να πηδήσουμε αλλιώς τελειωμένες βρίσκεις παντού.

Οντως μερικές MILF είναι τελειωμένες.Οι Πολωνές γερνάνε και άσχημα με τις καταχρήσεις.
Εχει όμως στο Bee Jays  στο Πόζναν κάτι μιλφέτα κάτσε καλά.Φοβερές κωλάρες.Σχεδόν όλες με γκόμενους ή συζύγους αλλά ψάχνονται.
Πάντως τις βλέπεις πολύ συναισθηματικά.Περίεργο να μη βλέπεις πώς πραγματικά είναι.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οντως μερικές MILF είναι τελειωμένες.Οι Πολωνές γερνάνε και άσχημα με τις καταχρήσεις.
Εχει όμως στο Bee Jays  στο Πόζναν κάτι μιλφέτα κάτσε καλά.Φοβερές κωλάρες.Σχεδόν όλες με γκόμενους ή συζύγους αλλά ψάχνονται.
Πάντως τις βλέπεις πολύ συναισθηματικά.Περίεργο να μη βλέπεις πώς πραγματικά είναι.

Μήπως μπερδέυεις το πραγματικό με το στημένο? Σου λέω πρόσεξε όποτε πηγαίνεις εκεί μη γνωρίζεις επαγγελματίες πουτάνες σου τρώνε λεφτά, βλέπεις και κανα τελειωμένο mature και μετά νομίζεις πως όλες είναι έτσι πηδιούντε αέρα. Παίζει και το ποτό ρόλο. Αν μεθάς πολύ μπορεί να νομίζεις οτι το κολοτρίψιμο που γίνεται στην πίστα οδηγεί κάπου πέρα απο το χορό ενω είναι απλά παιχνίδι.

Αν τις βλέπω συναισθηματικά που λές θα σου δέιξω το κινητό μου με τα εκατοντάδες μυνήματα μόλις συναντηθούμε, να δείς πόσο συναισθηματικά τους έχω φερθεί και τι μπινελίκια μου ρίχνουν. Στις περισσότερες απλά εξαφανίζομαι χωρίς καν μύνημα μετά το πήδημα ή στην καλύτερη ενα δεν θέλω κάτι παραπάνω αυτή την στιγμή στην ζωή μου.

Απλά προσπαθώ να προσαρμοστώ στα δεδομένα για να μην μένω συνεχώς με το πουλί στο χέρι εδώ. Παλία που ήταν καλύτερα την νύχτα επένδυα τρελά εκεί, τώρα που πέφτουν τα άκυρα βροχη και παίζει τρελό πέος έξω πάιζω μπάλα όπως έγραψα πριν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτά που έγραψα είναι τόσο φοβερά σε σχέση με αυτά που γράφεις εσύ?Να γλύφονται παντού,όλες μεθυσμένες, καταστάσεις αρχαίας Ελλάδας.  Μάλλον μπέρδεψες λίγο τις ιστορίες που γράφω.Ένα one night stand έκανα και ήταν αυτή που μίλαγε Ελληνικά και μου μίλησε πρώτη επειδή με άκουσε να μιλάω στο κινητό ελληνικά. Μια ιστορία είναι που την έκανες απο παρανόηση τρείς:)xaxaxaxaxa anyway...Τι να πώ μπορεί να ισχύουν αυτά που λές δεν ξέρω. Έγω πάντως έβαλα ένα video για να δείτε τι πάιζει εδώ τα βράδυα. Χτες ήταν τα πάντα γεμάτα έκανα 5-6 πεφτικές και έφαγα ακυράκια. Φάγαμε και πόρτα σε ένα μαγαζάκι εδώ με τον φίλο μου (παρόλο που είμασταν καλοντυμένοι).

Μήπως απλά μπλέκεις με πουτάνες κατα λάθος και νόμίζεις πως κάθονται και οι normal Πολωνέζες?  Σε πήγε να της αγοράσεις πράγματα για να την πηδήξεις μετά? Αυτό θυμίζει επαγγελματία.

Όσο για τους ξένους φυσικά σε πλυθησμό 2.000.000 δεν είναι πολλοί την μέρα στους δρόμους, αλλά την νύχτα πάνε όλοι τους στα clubs να χτυπήσουν γυνάικες και το ποσοστό τους φαίνεται μέσα τεραστιο. Τις περισσότερες φορές ειμαι περικυκλωμένος απο ξένους που επιτίθονται σαν κοράκια.

Καταρχάς είπες οτι γάμησες 3 τον τελευταίο μήνα μία Πολωνέζα μετά 4 ραντεβού,μία σε one night stand και μία Σουηδέζα σε one night stand.Ποιος γαμάει 3 γκόμενες το μήνα στην Ελλάδα και διαμαρτύρεται;
Εγώ γράφω για γκόμενες που φασώνονται άγρια με Πολωνούς εσύ δεν έχεις διαπιστώσει οτι οι Πολωνοί τις δαχτυλιάζουν στην πίστα και στα τραπέζια οτι τις τραβάνε μετά μεθυσμένες στα ταξί έξω από τα κλαμπ δεν τα έχεις δει αυτά;Δε νομίζω Βαρσοβία να είναι τόσο διαφορετικά.Δεν έχεις δει γκόμενες να παραπατάνε έξω και η μία να στηρίζει την άλλη ενώ ο Πολωνός γαμέας γελάει από πίσω και τις κράζει;Δε σου έχει τύχει να σε καλεί μεθούκλω 6:00 το πρωί να τη σώσεις γιατί βγήκε από το κλαμπ και δεν ξέρει να βρει το δρόμο;
Πες σε έναν Πολωνό οτι οι Πολωνέζες δε ζητάνε λεφτά.Είναι και πώς σε κόβουν οι γκόμενες εμένα όμως τα τελευταία 10 χρόνια δε θυμάμαι κάποια που να μην έχει ζητήσει δώρα και λεφτά ακόμα και εκεί που δεν το περίμενες(παντρεμένες κτλ).Είπα οτι με κάποιους πάνε τζάμπα και με άλλους με λεφτά.Είναι οι ίδιες γκόμενες εξαρτάται τι έχουν στο μυαλό τους.
5-6 καμάκια δεν είναι τίποτα.Εγώ χτυπάω καμιά εικοσαριά τη φορά και τις καλύτερες στο κλαμπ εννοείται.Οπότε έχω καλή εικόνα του τι πάιζει στα κλαμπ.Τώρα άμα γουστάρει να πάει με το dresiarz ή το βρωμύλο ξένο από τριτοκοσμική χώρα τι με κόφτει;Τόσο το χειρότερο για αυτή.
Πόρτα έφαγα και εγώ χτες στο SQ αλλά είδα οτι τρώγανε και οι Πολωνοί που δεν είχαν μια κάρτα πρόσκλησης.Δεν ξέρω τι έγινε.
Οι ξένοι εδώ είναι πολύ αδύναμοι οικονομικά ελεεινοί εκμετταλεύονται μόνο την αίγλη του δυτικού πούτσου και την αφέλεια των Πολωνέζων.Αυτός ο μαλάκας την Παρασκευή μου χάλασε σίγουρη φάση.Λένε και μαλακίες στις γκόμενες δεν έχουν αίσθηση του ακροατηρίου είναι σαν καθυστερημένοι.Απλά οι Πολωνέζες συγχωρούν το κακό καμάκι δε θέλουν να τα κάνεις όλα τέλεια.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ρε Κμαν συρε σε κανα μπουρδελακι να γαμησεις και να σου φυγει το φλοκι απο τον εγκεφαλο ρε αγορι μου και σταματα τα παραμυθια, το 99,9% οσων γραφεις ειναι φιδια και δικα σου αυθαιρετα συμπερασματα που βασιζονται σε οτι εχουν γραψει εδω ανθρωποι που ξερουν και εχουν παει σε ολα αυτα τα μερη. Δε σε παιρνει κανενας στα σοβαρα, ξεφτιλιζεσαι παρτο χαμπαρι!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μήπως μπερδέυεις το πραγματικό με το στημένο? Σου λέω πρόσεξε όποτε πηγαίνεις εκεί μη γνωρίζεις επαγγελματίες πουτάνες σου τρώνε λεφτά, βλέπεις και κανα τελειωμένο mature και μετά νομίζεις πως όλες είναι έτσι πηδιούντε αέρα. Παίζει και το ποτό ρόλο. Αν μεθάς πολύ μπορεί να νομίζεις οτι το κολοτρίψιμο που γίνεται στην πίστα οδηγεί κάπου πέρα απο το χορό ενω είναι απλά παιχνίδι.

Αν τις βλέπω συναισθηματικά που λές θα σου δέιξω το κινητό μου με τα εκατοντάδες μυνήματα μόλις συναντηθούμε, να δείς πόσο συναισθηματικά τους έχω φερθεί και τι μπινελίκια μου ρίχνουν. Στις περισσότερες απλά εξαφανίζομαι χωρίς καν μύνημα μετά το πήδημα ή στην καλύτερη ενα δεν θέλω κάτι παραπάνω αυτή την στιγμή στην ζωή μου.

Απλά προσπαθώ να προσαρμοστώ στα δεδομένα για να μην μένω συνεχώς με το πουλί στο χέρι εδώ. Παλία που ήταν καλύτερα την νύχτα επένδυα τρελά εκεί, τώρα που πέφτουν τα άκυρα βροχη και παίζει τρελό πέος έξω πάιζω μπάλα όπως έγραψα πριν.

Δε μιλάω για αυτές που κωλοτρίβονται αφού το 30% κωλοτρίβεται μιλάω για αυτές που βγαίνουν με τους Πολωνούς που γνώρισαν στη ντίσκο έξω και μπαίνουν μαζί στο ταξί ή τις τραβάει ο Πολωνός σπίτι του με τα πόδια.Η τις άλλες της παρέας που προσπαθούν όλες να τραβήξουν τον ίδιο Πολωνό που είναι σαν πασάς και τις έχει όλες αγκαλιά.
Εχω βρεθεί σε παρέες αρκετές φορές με Πολωνούς και οι καταστάσεις είναι πολύ χύμα.
Τώρα κατάλαβα γιατί καμακώνεις στα κεμπάμπ και έξω από τα κλαμπ.Πρέπει να υπάρχουν πάρα πολλοί ξένοι στα κλαμπ στη Βαρσοβία οπότε περιορίζουν την κίνηση.Το Πόζναν δεν είναι τόσο τραγικά απλώς σε εμποδίζουν ναπας σε μερικά πραγματικά καλά κομμάτια επειδή κάθονται δίπλα αλλά αν είσαι αφοσιωμένος όλο και κάποιο τρόπο βρίσκεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ρε Κμαν συρε σε κανα μπουρδελακι να γαμησεις και να σου φυγει το φλοκι απο τον εγκεφαλο ρε αγορι μου και σταματα τα παραμυθια, το 99,9% οσων γραφεις ειναι φιδια και δικα σου αυθαιρετα συμπερασματα που βασιζονται σε οτι εχουν γραψει εδω ανθρωποι που ξερουν και εχουν παει σε ολα αυτα τα μερη. Δε σε παιρνει κανενας στα σοβαρα, ξεφτιλιζεσαι παρτο χαμπαρι!

Εσύ σίγουρα δεν πας σε αυτά τα μέρη.Αυτό είναι σίγουρο.Αυτά που γράφω δεν τα λέει κανένας.Είναι εντελώς πρωτότυπα.Απλά είναι πρώτη γραμμή από τις επάλξεις οι πιο πολλοί αδυνατούν να καταάβουν πώς κάποιος γίνεται να είναι πρώτη γραμμή και να δίνει ραπόρτο.
Αν ήθελα να ξεσκιστώ στον πούτσο θα πήγαινα στα FKK εδώ στη Γερμανία που είναι στα 20 λεπτά και θα σας έδινα αναφορά.Αλλά είναι η εύκολη λύση δεν έχει την αίγλη της περιπέτειας.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Καταρχάς είπες οτι γάμησες 3 τον τελευταίο μήνα μία Πολωνέζα μετά 4 ραντεβού,μία σε one night stand και μία Σουηδέζα σε one night stand.Ποιος γαμάει 3 γκόμενες το μήνα στην Ελλάδα και διαμαρτύρεται;
Εγώ γράφω για γκόμενες που φασώνονται άγρια με Πολωνούς εσύ δεν έχεις διαπιστώσει οτι οι Πολωνοί τις δαχτυλιάζουν στην πίστα και στα τραπέζια οτι τις τραβάνε μετά μεθυσμένες στα ταξί έξω από τα κλαμπ δεν τα έχεις δει αυτά;Δε νομίζω Βαρσοβία να είναι τόσο διαφορετικά.Δεν έχεις δει γκόμενες να παραπατάνε έξω και η μία να στηρίζει την άλλη ενώ ο Πολωνός γαμέας γελάει από πίσω και τις κράζει;Δε σου έχει τύχει να σε καλεί μεθούκλω 6:00 το πρωί να τη σώσεις γιατί βγήκε από το κλαμπ και δεν ξέρει να βρει το δρόμο;
Πες σε έναν Πολωνό οτι οι Πολωνέζες δε ζητάνε λεφτά.Είναι και πώς σε κόβουν οι γκόμενες εμένα όμως τα τελευταία 10 χρόνια δε θυμάμαι κάποια που να μην έχει ζητήσει δώρα και λεφτά ακόμα και εκεί που δεν το περίμενες(παντρεμένες κτλ).Είπα οτι με κάποιους πάνε τζάμπα και με άλλους με λεφτά.Είναι οι ίδιες γκόμενες εξαρτάται τι έχουν στο μυαλό τους.
5-6 καμάκια δεν είναι τίποτα.Εγώ χτυπάω καμιά εικοσαριά τη φορά και τις καλύτερες στο κλαμπ εννοείται.Οπότε έχω καλή εικόνα του τι πάιζει στα κλαμπ.Τώρα άμα γουστάρει να πάει με το dresiarz ή το βρωμύλο ξένο από τριτοκοσμική χώρα τι με κόφτει;Τόσο το χειρότερο για αυτή.
Πόρτα έφαγα και εγώ χτες στο SQ αλλά είδα οτι τρώγανε και οι Πολωνοί που δεν είχαν μια κάρτα πρόσκλησης.Δεν ξέρω τι έγινε.
Οι ξένοι εδώ είναι πολύ αδύναμοι οικονομικά ελεεινοί εκμετταλεύονται μόνο την αίγλη του δυτικού πούτσου και την αφέλεια των Πολωνέζων.Αυτός ο μαλάκας την Παρασκευή μου χάλασε σίγουρη φάση.Λένε και μαλακίες στις γκόμενες δεν έχουν αίσθηση του ακροατηρίου είναι σαν καθυστερημένοι.Απλά οι Πολωνέζες συγχωρούν το κακό καμάκι δε θέλουν να τα κάνεις όλα τέλεια.

Η Σουηδέζα δν ήταν one night stand είχα γράψει πως γνωριστήκαμε στο mall αν διαβάσεις καλά και βγήκαμε άλλη μέρα ραντεβού. Οπότε ένα one night stand έχει γίνει απο όλες τις εξορμήσεις την νύχτα απο όταν μετακόμισα εδώ. Το προηγούμενο είχε γίνει καλοκαίρι που είχα έρθει μια εμδομάδα πριν μετακομίσω και είχα πετύχει τρελή τυχερή περίπτωση.Τα ραντεβού δεν μετράνε γιατι είναι άλλη φάση όπως καταλαβάινεις.Για αυτό έγραψα μην συγκρίνεις εμένα με κάποιον που θα έρθει 10 μέρες. Είναι μεγάλο λάθος.Γιατί αν ζείς εδώ εχει την άνεση να βγαίνεις ραντεβού και θα τρώς φυσικά. Απο νύχτα λοιπόν καθαρά μου έχει κάτσει κατεθυείαν μια στις περίπου αν υπολογίζω καλά 50+ φορές που έχω βγεί εδώ. αρά 1/50 πιθανότητα!!!

Επιπλέον δεν συκρίνω Πολωνία με Ελλάδα συγκρίνω αν είναι εύκολο να φάς εδώ κατευθείαν την νύχτα καταλαβάινεις την διαφορα.

Εν τω μεταξύ έχω τρελό πρόβλημα με την Σουηδεζα θέλει επίμονα δεσμό και κινούμαστε στα ίδια μέρη και είναι δύσκολο να την αποφυγώ. Με βάζει σε σκέψεις. Αν είναι έτσι οι Σουηδέζες επίμονες και ερωτεύονται εύκολα  με την αφραγκία που με δέρνει με τον μισθό από Ελλάδα μήπως αν έβρισκα καμία με τράβηξει πάνω και σωθώ. Μπορεί να είναι και τυχαίο όμως άλλοι λένε πως οι Σουηδέζες δεν κάνουν εύκολα δεσμούς με ξένους.Αυτή πάντως με τα σκυλιά που μου γλύφουν τον κώλο δεν προτιμώ να σωθώ μαζί της:)

Αυτά που αναφέρεις έχω δεί σκηνικά κυρίως στο παρελθόν. Πλέον σπάνια, αλλά πάντα τα σκηνικά που βλέπεις δεν οδηγούν κάπου. Απλά μαλακίζονται μπαίνουν taxi και καληνύχτα. Αν κυνηγάς πάντως τελέιως μεθυσμένες παραδεχομαι πως κάτι μπορεί να κάτσει όταν φτιάξει ο καιρός που μπορείς να τις τραβάς με το ζόρι απο το δρόμο 4 ώρα το πρωί. Τώρα δύσκολα λόγω κρύου, δεν έχουν διάθεση και δεν βγαίνουν για τρελά γλέντια.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Εσύ σίγουρα δεν πας σε αυτά τα μέρη.Αυτό είναι σίγουρο.Αυτά που γράφω δεν τα λέει κανένας.Είναι εντελώς πρωτότυπα.Απλά είναι πρώτη γραμμή από τις επάλξεις οι πιο πολλοί αδυνατούν να καταάβουν πώς κάποιος γίνεται να είναι πρώτη γραμμή και να δίνει ραπόρτο.
Αν ήθελα να ξεσκιστώ στον πούτσο θα πήγαινα στα FKK εδώ στη Γερμανία που είναι στα 20 λεπτά και θα σας έδινα αναφορά.Αλλά είναι η εύκολη λύση δεν έχει την αίγλη της περιπέτειας.
σταματα να ξεφτιλιζεσαι, εγω εχω βαλει και φωτο απο αυτα τα μερη και γκομενες και απολα, ουτε βιντεακια απο τσοντες ουτε μου εσβηναν οι γκομενες τις φωτο απο το κινητο σαν εσενα. Εσυ αληθεια ποτε θα μας βαλεις μια δικια σου φωτο με μια απο τις χιλιαδες γκομενες που λες οτι γαμας? μεχρι να το κανεις απλα βουλωσε το γιατι μας εχει κουρασει το ψεμα και η παραπληροφορηση που κανεις

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
σταματα να ξεφτιλιζεσαι, εγω εχω βαλει και φωτο απο αυτα τα μερη και γκομενες και απολα, ουτε βιντεακια απο τσοντες ουτε μου εσβηναν οι γκομενες τις φωτο απο το κινητο σαν εσενα. Εσυ αληθεια ποτε θα μας βαλεις μια δικια σου φωτο με μια απο τις χιλιαδες γκομενες που λες οτι γαμας? μεχρι να το κανεις απλα βουλωσε το γιατι μας εχει κουρασει το ψεμα και η παραπληροφορηση που κανεις

Είσαι χαζός ρε φίλε;Εγώ έχω ποστάρει δεκδες φωτό απο φέτος και πέρυσι και φωτός από γκόμενα γυμνή στο κρεββάτι.Χτες μου την έφερε η άλλη το ψυλιάστηκε.Εσείς τι έχετε ποστάρει;Τίποτε απολύτως τα τελευταία 2 χρόνια.Δεν μπορείτε έτσι κι αλλιώς να ποστάρετε λόγω κρίσης.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.314
Πόντοι
2.356
Εσυ αληθεια ποτε θα μας βαλεις μια δικια σου φωτο με μια απο τις χιλιαδες γκομενες που λες οτι γαμας?
Οι φωτο δεν ειναι αποδειξη οτι γαμαει κανεις αλλα σιγουρα ειναι μια καλη ενδειξη,συμφωνω σε αυτο.Αλλιως με τα λογια οτι μπαρουφα θελεις γραφεις εδω μεσα :grin: εγω για παραδειγμα εχω βαλει μερικες,ο πορνομεταναστης αρκετες οπως και ο νυχτερος πολλες και καποιοι αλλοι.Τι διαολο,δεν μπορεις να λες οτι γαμας τοσες γκομενες απο την Ανατολικη Ευρωπη και να μην βαζεις ουτε μια φωτο.
Πραγματικα δικες σου ομως με σενα διπλα και οχι μουφα απο το ιντερνετ με την γκομενα μονη της σε διαφορες ποζες :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.314
Πόντοι
2.356
Εσείς τι έχετε ποστάρει;Τίποτε απολύτως τα τελευταία 2 χρόνια.Δεν μπορείτε έτσι κι αλλιώς να ποστάρετε λόγω κρίσης.
Θα βαλω μερικες παλιες και καινουργιες ετσι στα γρηγορα :grin: περιμενουμε να βαλεις και τις δικες σου.
Ρωσσιδα στη Βουδαπεστη στο ξενοδοχειο

Συνημμένα

• 23.JPG
    23.JPG
    26,4 KB · Εμφανίσεις: 21

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Τώρα είναι στο κρεββατι μου η τυπισσα τρομερο πολωνικο τσιμπουκι,deep throat, χυσια στη μαπα.Την αφησα λιγο στο ξενοδοχειο πηγα στο  Slodownia.Μου την επεσε εν ψυχρω μια MILF αλλα την παρατησα αφου εχω την αλλη στο ξενοδοχειο.Εδω γινεται της ανωμαλιας οι μισες μεθυσμενες παραπατανε.Τρελλα ξεκωλα παντου.Θα γραψω αναλυτικα αυριο.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
greek god!!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.314
Πόντοι
2.356
Μολδαβεζα σε κλαμπ η πρωτη και Ουκρανεζα η δευτερη στο σπιτι μου στο Κισιναου

Συνημμένα

• DSCF5185.JPG
    DSCF5185.JPG
    45,4 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 78.jpg
    78.jpg
    29,9 KB · Εμφανίσεις: 28

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ole!!

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Εχει όμως στο Bee Jays  στο Πόζναν κάτι μιλφέτα κάτσε καλά.Φοβερές κωλάρες.Σχεδόν όλες με γκόμενους ή συζύγους αλλά ψάχνονται.
αγαπουλης κμαν,,το λεει κ το ονομα του  :tickedoff:
παιξε μπαλλα αστονε .. :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom