Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Αυτα που ποσταρει ο Kman2 δεν ειναι φωτογραφιες αλλα στιγμιοτυπα απο βιντεο και δεν ανιχνευονται μεσω γοογλε. Οποτε αμφιβαλλω για την αυθεντικοτητα τους
νυχτα δεν πιστευω αναφερνεσαι κ μενα??  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτα που ποσταρει ο Kman2 δεν ειναι φωτογραφιες αλλα στιγμιοτυπα απο βιντεο και δεν ανιχνευονται μεσω γοογλε. Οποτε αμφιβαλλω για την αυθεντικοτητα τους

Φωτογραφίες είναι.Πώς σου ήρθε οτι είναι στιγμιότυπα από βίντεο?Εχω και βίντεο αλλά σιγά μην ποστάρω.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Γενικά ένα λάθος που γίνεται εδώ είναι οτι πολλοί δεν καταλαβαίνουν οτι υπάρχει διαφορά στο τι πηδάει ο μέσος Ελληνας,ο τολμηρός Ελληνας και ο τυχερός Ελληνας.Ασχολούνται με το μέσο όρο.
Ο μέσος Ελληνας όπως είναι τώρα είναι χάλια.Και στη Γερμανία είναι χάλια.Εγώ ανήκω στην κατηγορία τολμηρός Ελληνας.Εκεί παίρνεις ρίσκα.Καμιά φορά είναι πάρα πολύ μεγάλα ρίσκα.Πρέπει να είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις ακριβά.
Υπάρχουν και οι τυχεροί κληρονόμοι κτλ που απλά βρέθηκαν στο κατάλληλο μέρος την κατάλλη στιγμή.Για τους υπόλοιπους αν δε φας πολλά χαστούκια και αν δε φας το σκατό με το κουτάλι μέσα από δοκιμή και λάθος δε μαθαίνεις.Τώρα είναι και λίγο λάθος που μεταφέρουμε τμήμα της εμεπιρίας μας τζάμπα χωρίς ο άλλος να προσπαθήσει.Δεν μπορεί να καταλάβει πόσο κόπο θέλει αυτό το πράγμα και πόσο χρόνο να τελειοποιηθείς πόσα είναι τα ρίσκα και οι αποτυχίες και πόσες οι αναποδιές που σου τυχαίνουνε.
  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  πεστα γιατι μας λενε κ μαλ,,ες εδω μεσα καποιοι,,, :tickedoff:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.318
Πόντοι
2.356
Μαλακιες φωτο εβαλε,το περιμενα :grin: φιδια και παλι φιδια ως συνηθως.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Φωτογραφίες είναι.Πώς σου ήρθε οτι είναι στιγμιότυπα από βίντεο?Εχω και βίντεο αλλά σιγά μην ποστάρω.
Καλα τωρα εμενα πολυ δυσκολο να μου την φερει καποιος  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
 :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  πεστα γιατι μας λενε κ μαλ,,ες εδω μεσα καποιοι,,, :tickedoff:

Ξέρεις ρε τι μου έχει τύχει εμένα?Να έχω οργανώσει φάση στο Χάρκοβο με μια γκόμενα και 5 φίλες της υποτίθεται να τους έχω στείλει ήδη 700 ευρώ να έχω μιλήσει ήδη με αυτή ενώ φορούσε φουστίτσα 5 εκατοστά και το μουνί της φαινόταν στο σκάιπ και μόλις φτάνω Ντονέτσκ επειδή το αεροπλάνο δεν πέταξε τελικά Χάρκοβο να μην απαντάει στο κινητό.Θα έχανα 1000 ευρώ για πλάκα.Ευτυχώς είχα μια γνωστή Μαριούπολη της λέω έρχομαι έλα σπίτι μου μου λέει και μόλις έφτασα με το ταξί 2 ώρες από το Ντονέτσκ με βάζει σπίτι της και μου παίρνει κατευθείαν τσιμπούκι.Μετά μου γνώρισε τη φίλη της που με τσιμπούκωσε την επόμενη μέρα(έμενε στο διπλανό δωμάτιο).Φυσικά ζήτησαν βοήθεια(100 ευρώ συν ψώνια) την επόμενη μέρα όμως την έκανα για να πάω να βρω άλλη στο Ντονέτσκ που μεάφησε όμως μόνο να της πιάσω τα βυζιά αφού πήγαμε στο κλαμπ με τη δικαιολογία οτι ήταν η φίλη της δίπλα.Την άλλη μέρα γύρισα Ελλάδα.
Αν όμως δεν είχα την ευελιξία να γυρίσω Μαριούπολη αντί για Χάρκοβο το ταξίδι θα πήγαινε στράφι.
Το ίδιο πήγα να πάθω και με το Ντνιπροπετρόφσκ που πήγαν όλα τα ραντεβού κατά διαβόλου και κινδύνευα να πάρω τον πούλο.Τελικά ενήργησα Αστραπιαία πηρα το αεροπλάνο για Λβωφ και σε 2 ώρες είχα γνωρίσει στο δρόμο φοιτήτρια 20 χρονών και φιλιόμασταν.Ετσι διασώθηκε η εκδρομή με τη Λβώφσκαγια που έφερα στο ξενοδοχείο.Αλλος όμως θα είχε κλάσει με την τετραπλή αποτυχία στο Ντνιπροπετρόφσκ και τις γκόμενες να ζητάνε δώρα από το πρώτο ραντεβού.Σιγά μην έπαιρνε το αεροπλάνο να χτυπήσει εν ψυχρώ Λβωφ χωρίς κοννέ.Εγώ όμως το έκανα λόγω εμπειρίας ήξερα τι έπαιζε τότε στο Λβωφ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλα τωρα εμενα πολυ δυσκολο να μου την φερει καποιος  :2funny:

Επειδή έχει χαμηλή ανάλυση?Είναι κουνημένη η φωτογραφία.Εχω και άλλες από την ίδια γκόμενα με κανονική ανάλυση αλλά πρέπει να σβήσω τη φάτσα.
Το καμάκι έχει σχέση με τα διαθέσιμα μέσα και πόση ώρα αφιερώνεις σε αυτό.Μπορεί να έχεις αρχίδια προυποθέσεις να είναι όλα εναντίον σου αλλά αν εκμεταλευτείς ένα niche να έχεις εντυπωσιακά αποτελέσματα γιατί εκεί είσαι μόνο εσύ και δεν υπάρχει άλλος.
Εγώ γενικά κάνω καμάκι χωρίς προυποθέσεις ασκώντας βία στο περιβάλλον.
1.Λάθος τοποθεσία
2.Λάθος ηλικία
3.Λάθος γνωριμίες
4.Ελλειψη χρόνου
Είναι όλα εναντίον.Απλά ανατρέπω την κατάσταση επιβάλλοντας στο περιβάλλον τη φυσική παράννοια του Βαλκάνιου.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
με τη μηχανη την τραβηξες ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
με τη μηχανη την τραβηξες ?

Με το τάμπλετ.Απλά αργεί να εστιάσει καμιά φορά βγαίνουν θαμπές οι φωτό όταν τραβάς γρήγορα.
Η τελευταία πόζαρε καλά είχα τραβήξει με φλας αλλά ρώταγε συνέχεια δείξε μου τις φωτό σου.Δεν περίμενα να πάρει τέτοια πρωτοβουλία όταν έλειπα.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ξέρεις ρε τι μου έχει τύχει εμένα?Να έχω οργανώσει φάση στο Χάρκοβο με μια γκόμενα και 5 φίλες της υποτίθεται να τους έχω στείλει ήδη 700 ευρώ να έχω μιλήσει ήδη με αυτή ενώ φορούσε φουστίτσα 5 εκατοστά και το μουνί της φαινόταν στο σκάιπ και μόλις φτάνω Ντονέτσκ επειδή το αεροπλάνο δεν πέταξε τελικά Χάρκοβο να μην απαντάει στο κινητό.Θα έχανα 1000 ευρώ για πλάκα.Ευτυχώς είχα μια γνωστή Μαριούπολη της λέω έρχομαι έλα σπίτι μου μου λέει και μόλις έφτασα με το ταξί 2 ώρες από το Ντονέτσκ με βάζει σπίτι της και μου παίρνει κατευθείαν τσιμπούκι.Μετά μου γνώρισε τη φίλη της που με τσιμπούκωσε την επόμενη μέρα(έμενε στο διπλανό δωμάτιο).Φυσικά ζήτησαν βοήθεια(100 ευρώ συν ψώνια) την επόμενη μέρα όμως την έκανα για να πάω να βρω άλλη στο Ντονέτσκ που μεάφησε όμως μόνο να της πιάσω τα βυζιά αφού πήγαμε στο κλαμπ με τη δικαιολογία οτι ήταν η φίλη της δίπλα.Την άλλη μέρα γύρισα Ελλάδα.
Αν όμως δεν είχα την ευελιξία να γυρίσω Μαριούπολη αντί για Χάρκοβο το ταξίδι θα πήγαινε στράφι.
Το ίδιο πήγα να πάθω και με το Ντνιπροπετρόφσκ που πήγαν όλα τα ραντεβού κατά διαβόλου και κινδύνευα να πάρω τον πούλο.Τελικά ενήργησα Αστραπιαία πηρα το αεροπλάνο για Λβωφ και σε 2 ώρες είχα γνωρίσει στο δρόμο φοιτήτρια 20 χρονών και φιλιόμασταν.Ετσι διασώθηκε η εκδρομή με τη Λβώφσκαγια που έφερα στο ξενοδοχείο.Αλλος όμως θα είχε κλάσει με την τετραπλή αποτυχία στο Ντνιπροπετρόφσκ και τις γκόμενες να ζητάνε δώρα από το πρώτο ραντεβού.Σιγά μην έπαιρνε το αεροπλάνο να χτυπήσει εν ψυχρώ Λβωφ χωρίς κοννέ.Εγώ όμως το έκανα λόγω εμπειρίας ήξερα τι έπαιζε τότε στο Λβωφ.
ole

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    12,7 KB · Εμφανίσεις: 21

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Με το τάμπλετ.Απλά αργεί να εστιάσει καμιά φορά βγαίνουν θαμπές οι φωτό όταν τραβάς γρήγορα.
Η τελευταία πόζαρε καλά είχα τραβήξει με φλας αλλά ρώταγε συνέχεια δείξε μου τις φωτό σου.Δεν περίμενα να πάρει τέτοια πρωτοβουλία όταν έλειπα.
Σωστος Samsung Galaxy Note GT-n7000  ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω γαμησα την Μενουνος αλλα η παμπονηρη εσβησε τις φωτος απο το κινητο μου  :2funny:
Εγω τον εδωσα τσιμπουκάκι στη Χίλλαρι Κλίντον στη Νέα Υόρκη αλλα με παρακαλεσε να μην βγαλω φωτογραφιες  :2funny:ο Μπίλ εχει δικιο δεν ξερει να κανει τσιμπουκια :2funny:

Εχω πάρα πολλές φωτό από Τσέχες,Πολωνέζες,Ρωσίδες,Ουκρανέζες κτλ συνήθως γυμνές στο σπίτι μου ή σε ξενοδοχεία μπορεί να ποστάρω μερικές κάποια στιγμή.
Χτες μου ξέφυγε η άτιμη ακόμα τραβάω τα μαλλιά μου πώς με ξεγέλασε αλλά φταίω γιατί δεν πήρα προφυλάξεις.
Εχω και βίντεο όπου αυνανίζω Τσέχες κτλ σε ελληνικές παραλίες αλλά ποιον ενδιαφέρουν αυτά?Εξάλλου ό,τι έγινε έγινε οι εποχές έχουν αλλάξει.
Μηπως εισαι ο θρυλικος Γκουσγκούνης? :2funny:

Το ιδιο θα ελεγα κ'εγω  :2funny:απο βιντεο ειναι φενονται ξεκαθαρα  :2funny:.
 Μ'αρεσει που ειναι μερικοι που παιρνουν αυτο τον ψευτη στα σοβαρα.Εγω καταλαβα οτι λεει φίδια οταν του ειπα να βρεθει με τα παιδια στην Αθήνα να τους τα πει αυτα και εκανε την πάπια  :2funny: ή τωρα γιατι δεν παει να συναντισει το Φιντέλ να του τα δειξει ολα αυτα?Γιατι τον αποφευγει? :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εισθε κακοπροαιρετος,,, :S

Ξέρεις γιατί?Γιατί έχουν απλή σκέψη.Λένε γκόμενα είναι δυνατό να βγάλεις άμα είσαι μεγαλύτερος μόνο σε φτωχή χώρα όπως Ουκρανία,Μολδαβία.Οπότε όλα τα άλλα είναι μούφες και ελέγχονται.Είναι ο απλός τρόπος σκέψης.Γιατί να πάει Λευκορρωσία αφού χρειάζεται βίζα,το εισιτήριο είναι ακριβό και θέλει ρωσικά?Γιατί να μην πάει Ουκρανία?Αν όντως έχει γκόμενες Ουκρανία και ξέρει ρωσικά γιατί να τρέχει Πολωνία?Πώς γίνεται η Τσεχία που έχει ανέβει τόσο και έχει γερμανοποιηθεί να λέει οτι μπορεί να γαμάει κτλ?
Είναι ο απλός τρόπος σκέψης ο προβλεπόμενος.Δεν καταλαβαίνουν τις δυναμικές πώς μια χώρα ανεβαίνει και κατεβαίνει τις τοπικές διαφορές τι πργαμταικά παίζει εκεί έξω και πώς συνέχεια μεταβάλλεται.
Θέλει τώρα ειδικές γνώσεις να ξέρεις σε ποια χώρα θα πας σε ποια πόλη,πόσο θα κάτσεις,σε ποια κλαμπ θα πας οι γενικολογίες τώρα δεν έχουν αξία.Αμα πας με γενικολογίες γενικά Ουκρανία,γενικά Λευκορρωσία,γενικά ΕΕ την έβαψες.Εμείς είμαστε τυχεροί οτι μάθαμε όταν ήταν αρκετά φτηνότερα και τώρα εκμεταλευόμαστε τις γνώσεις μας ενώ οι νεότεροι πρέπει να πληρώσουν ακριβά για να μάθουν τα λάθη κοστίζουν.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ξέρεις γιατί?Γιατί έχουν απλή σκέψη.Λένε γκόμενα είναι δυνατό να βγάλεις άμα είσαι μεγαλύτερος μόνο σε φτωχή χώρα όπως Ουκρανία,Μολδαβία.Οπότε όλα τα άλλα είναι μούφες και ελέγχονται.Είναι ο απλός τρόπος σκέψης.Γιατί να πάει Λευκορρωσία αφού χρειάζεται βίζα,το εισιτήριο είναι ακριβό και θέλει ρωσικά?Γιατί να μην πάει Ουκρανία?Αν όντως έχει γκόμενες Ουκρανία και ξέρει ρωσικά γιατί να τρέχει Πολωνία?Πώς γίνεται η Τσεχία που έχει ανέβει τόσο και έχει γερμανοποιηθεί να λέει οτι μπορεί να γαμάει κτλ?
Είναι ο απλός τρόπος σκέψης ο προβλεπόμενος.Δεν καταλαβαίνουν τις δυναμικές πώς μια χώρα ανεβαίνει και κατεβαίνει τις τοπικές διαφορές τι πργαμταικά παίζει εκεί έξω και πώς συνέχεια μεταβάλλεται.
Θέλει τώρα ειδικές γνώσεις να ξέρεις σε ποια χώρα θα πας σε ποια πόλη,πόσο θα κάτσεις,σε ποια κλαμπ θα πας οι γενικολογίες τώρα δεν έχουν αξία.Αμα πας με γενικολογίες γενικά Ουκρανία,γενικά Λευκορρωσία,γενικά ΕΕ την έβαψες.Εμείς είμαστε τυχεροί οτι μάθαμε όταν ήταν αρκετά φτηνότερα και τώρα εκμεταλευόμαστε τις γνώσεις μας ενώ οι νεότεροι πρέπει να πληρώσουν ακριβά για να μάθουν τα λάθη κοστίζουν.
πεστα δασκαλε... :rockon:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.318
Πόντοι
2.356
εισθε κακοπροαιρετος,,, :S
το εχω αυτο αν δεν δω δεν πιστευω :grin: ωραιες φωτο εβαλε :2funny: γκομενες μονες τους με γυρισμενη την πλατη :2funny:
οπως μας ειχε βαλει και εναν κινεζο αλλα και αυτον απο πισω τραβηγμενο :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γυρισμένη η πλάτη τους αλλά στο δωμάτιο να φαίνεται ο κώλος τους κτλ.Εχω και φωτό από μπροστά αλλά πρέπει να σβήσω τα πρόσωπα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.318
Πόντοι
2.356
Θέλει τώρα ειδικές γνώσεις να ξέρεις σε ποια χώρα θα πας σε ποια πόλη,πόσο θα κάτσεις,σε ποια κλαμπ θα πας οι γενικολογίες τώρα δεν έχουν αξία.Αμα πας με γενικολογίες γενικά Ουκρανία,γενικά Λευκορρωσία,γενικά ΕΕ την έβαψες.Εμείς είμαστε τυχεροί οτι μάθαμε όταν ήταν αρκετά φτηνότερα και τώρα εκμεταλευόμαστε τις γνώσεις μας ενώ οι νεότεροι πρέπει να πληρώσουν ακριβά για να μάθουν τα λάθη κοστίζουν.[color]

Για μενα τα λες αυτα? :2funny: για πες μου εσυ ποσο χρονων εισαι :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom