Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πηγαινε στο 45:45 και δες που εχουνε κρυψει το μπουκαλι με τα 100 $.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
 Οσο για το Βλάκμαν μετα το ρεζιλι που εγινε ειδες πως μαζευτηκε? :2funny:Ενω ελεγε οτι ολο πηγαινει Πολωνια τωρα σωπαινει και μιλαει για θεωριες σχετικα με το καμακι  :2funny:
αυτο με εχει προβληματισει
απο δεκα ποστ την μερα επεσε στα 2... :think:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Θα γράψω μόνo πέντε γραμμές γιατί το θέμα αφορά την Πολωνία. Έκατσα ένα τρίμηνο και πέρασα πάρα πολύ καλά. Όλο το παιχνίδι γίνται σε Ελληνικά μαγαζάκια όταν έχει parties. θυμάμαι το Μπρίκι στο κέντρο και το Νότος δίπλα στην Ελληνική Πρεσβεία. Εκεί σκάνε όλες οι τρελαμένες με Ελλάδα και πολλές μιλάνε Ελληνικά. Μέτα απο κάποια ώρα το μαγαζί γίνεται μια παρέα και μιλάς με όλες. Γνωρίζεις πανεύκολα αλλά δεν πηδάς ποτέ το ίδιο βράδυ, είναι η λογική της παρέας που λατρεύει Ελλάδα. Τις πιάνεις γκόμενες και παλευεις να τις ξεφορτωθείς. Την Δεύτερη μέρα στο βελιγραδί γνώρισα εκεί ένα 20χρονο και μετα κάναμε δεσμό. Με έπρηξε μέχρι να την ξεφορτωθώ αλλά μετά συνέχισε το ίδιο βιολί με μια 21 και μια 35 απο το μαγαζί. Ακόμα μου στέλνουνε μυνήματα και βρισίδια..Αυτά με τα πιστόλια που λες δεν τα κατάλαβα εκτός αν πηγαίνεις στα κυριλέ μαγαζια που δεν ασχολήθηκα καν. Εκεί μετράς είσαι έλληνας!!Θα πάς σε αυτές που γουστάρουν ελλάδα και ακόυνε Παντελίδη και Καμπριολέ με Σερβικούς στίχουσ:). Εδώ σε έχουν απλά χεσμένο!!!
το σερβικο πεδιο ειναι το καλυτερο στα βαλκανια
αλλα απεχει πολυ απο τους αγιους τοπους ουκραινα πχ σε θεμα πολυγαμικουηυα
εοναι πιο πολυ για καποιους που ψαχνυν για γκομενα σχεση κλπ
αξιζει για μιλφ χαντερς βασικα ,εχει τις πιο πολλες μουναρες στο ειδος ,,,κ χωρις πολλα πολλα σε αυτην την κατηγορια 40+..

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.881
Πόντοι
34.478
Θα τα σβησω ολα μετα. Να τον μπαναρω δηλαδη τον νταβαριτς? Τι θα μου κανει ετσι και αλλιως? τα τρια - δυο θα μου κανει
το ζητημα ειναι οτι και εδω καντησε μια ξεφτιλα
ξεκατινιασμα
στα αρχιδια μου πως εισαι εσυ εμφανησιακα ο νταβαριτς ο σκυλοχαρας και ο καθενας που εχει ψωλη...αν θελαμε να δουμε κατι τετοιο εχει θεματα για πουστηδες ενα καρο στο φορουμ απο ψωλες αλλο τιποτα
το ζητημα ειναι εσυ σαν μοντερατορας να κρατας το θεμα καθαρο για εμα που θελουμε να μαθουμε κατι για την πολωνια
εδω και ποσες σελιδες κραζονται ολους με ολους
και ολων η αποψη ειναι σωστη εκτος απο την δικια τους
πχ με καλεσε ενας πελατης μου μου κρακοβια

Torfowa 30-383 Kraków

και θα ηθελα να μαθω τι παιζει εκει αν εισαι παρεα με πολωνο...αλλα μαλακιζομαστε αβερτα ολοι μαζι
τεσπα εσυ ξερεις καλυτερα κανε οτι καταλαβαινεις

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Συνημμένα

• gamos skylohara.jpg
    gamos skylohara.jpg
    127,6 KB · Εμφανίσεις: 35

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ρε δημητρη ασε το γεροξουρα , ξεκολλα οτι ειναι ο σχινοχαρας. Και ας ειναι και να μην ειναι δε παιζει ρολο.
Σχετικα με την ερωτηση σου αυτο ειναι ενα στριπιτιζαδικο. Ειναι σε κεντρικο σημειο στην grodzka. Eξω εχει κοπελες με ομπρελες ως κραχτες. Καμια φορα κανω χαβαλε με αυτες οταν ερχονται να σε ψαρεψουν ( αυτες δεν ειναι οι στριπτιζουδες, απλα ψαρευουν κοσμο και πληρωνονται αναλογα με το ποσους πελατες θα φερουν. Τις λυπαμαι καμια φορα, γιατι ξεροσταλιαζουν μες στο κρυο χωρις αποτελεσμα. Ουτε για πλακα δε μπαινω μεσα φυσικα.
Το βιντεο ειναι σχετικα παλιο, ο σταθμος εχει την παλια αποβαθρα. Τωρα εχει 5 καινουριες αποβαθρες και καινουριο κτηριο πιο διπλα

Γεροξουρας, αν αφησα να μαλακιστει, ειναι πως οτι ηταν να ειπωθει,ειπωθηκε. Τα παμε, τα πα και εγω και οχι μονο και σας ειπα διαβαστε τι γραει ο dr love και επισης ο dyskolieggrafi και ο crazy ivan.
Aν θες κατι συγκεκριμενο ρωτα, εδω ειμαστε, θα το πουμε. Ας λεγονται και μαλακιες, δε συζηταμε για τις διεθνεις αγορες, ουτε για αεροδιαστημικη

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
Θα γράψω μόνo πέντε γραμμές γιατί το θέμα αφορά την Πολωνία. Έκατσα ένα τρίμηνο και πέρασα πάρα πολύ καλά. Όλο το παιχνίδι γίνται σε Ελληνικά μαγαζάκια όταν έχει parties. θυμάμαι το Μπρίκι στο κέντρο και το Νότος δίπλα στην Ελληνική Πρεσβεία. Εκεί σκάνε όλες οι τρελαμένες με Ελλάδα και πολλές μιλάνε Ελληνικά. Μέτα απο κάποια ώρα το μαγαζί γίνεται μια παρέα και μιλάς με όλες. Γνωρίζεις πανεύκολα αλλά δεν πηδάς ποτέ το ίδιο βράδυ, είναι η λογική της παρέας που λατρεύει Ελλάδα. Τις πιάνεις γκόμενες και παλευεις να τις ξεφορτωθείς. Την Δεύτερη μέρα στο βελιγραδί γνώρισα εκεί ένα 20χρονο και μετα κάναμε δεσμό. Με έπρηξε μέχρι να την ξεφορτωθώ αλλά μετά συνέχισε το ίδιο βιολί με μια 21 και μια 35 απο το μαγαζί. Ακόμα μου στέλνουνε μυνήματα και βρισίδια..Αυτά με τα πιστόλια που λες δεν τα κατάλαβα εκτός αν πηγαίνεις στα κυριλέ μαγαζια που δεν ασχολήθηκα καν. Εκεί μετράς είσαι έλληνας!!Θα πάς σε αυτές που γουστάρουν ελλάδα και ακόυνε Παντελίδη και Καμπριολέ με Σερβικούς στίχουσ:). Εδώ σε έχουν απλά χεσμένο!!!

Αν και δεν το θετεις γενικα για τις 'σέρβες', δεν ειναι 'δυσκολότερες' στην προσέγγιση απο τις πολωνέζες;
Για γκομενιλίκια δεν ειναι καλυτερα πολωνια;
Και νομιζω οτι αν γινει και καμια συμπλοκη με τιποτε γομαρια σερβους που τυχει και ενδιαφερονται για την ιδια γκομενα, την γ@μησες, ενω πολωνια εχω την εντυπωση οτι οι πολωνοι ειναι πιο πολυ περα βρεχει για τις πολωνεζες τους.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αν και δεν το θετεις γενικα για τις 'σέρβες', δεν ειναι 'δυσκολότερες' στην προσέγγιση απο τις πολωνέζες;
Για γκομενιλίκια δεν ειναι καλυτερα πολωνια;
Και νομιζω οτι αν γινει και καμια συμπλοκη με τιποτε γομαρια σερβους που τυχει και ενδιαφερονται για την ιδια γκομενα, την γ@μησες, ενω πολωνια εχω την εντυπωση οτι οι πολωνοι ειναι πιο πολυ περα βρεχει για τις πολωνεζες τους.

Nαι ρε τυπε. Οι πολωνες αλλη δουλεια δεν εχουν. Περιμενουν τους διαφορους cool και fidele και dr love γυμνοστηθες, ετοιμες να τους παρουν τσιμπουκια, να κανουν παρτουζες  :jerking:  :headbang:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=47942.0;attach=587061;image[/img[/URL]]
 Αυτο για να μην βγαινει ο καθε ψευτης να λεει οτι μαλακια θελει! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]

Τι ακριβώς είναι,αυτή η φωτό.... ;D ;D ;D

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
o σκυλοχαρας ειναι αυτος με την κοκκινη μπλουζα κ την τεραστια κοιλια δημητρακη?

μπροστα η πιατελα εχει ψωμακια πισω σαν κεμπαπ φαινεται κ πινουν σαμπανια κ κοκα κολες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παραπληγα μην σε πιάνει η επαρση  :2funny: Όλοι οι αναπηροι φεύγουν από Ελλάδα για να   :knockinb: γιατί εδώ με την καμία δεν  :fuck1:
Εσυ τωρα τι εισαι?Κλωνος του Σκυλοχάρα? :think: ή κανα τέρας της φυσεως σαν κ'αυτον? :think:
 Οι ικανοι φευγουν απο Ελλαδα και ζουνε ζωη και κότα με της ανεσεις τους στο εξωτερικο!Αυτοι που μένουν Ελλαδα και δεν κανουν καμια προσπαθεια να φυγουν ειναι οι απογοητευμενοι απ'τη ζωη  :2funny:Ο καθε λογικος ανθρωπος θα πρεπει να θελει να φυγει απο τη Χαβούζα και την Αγαμία.
 Κατσε τωρα στα  :shit: και μη μιλας  :2funny:
Ρε δημητρη ασε το γεροξουρα , ξεκολλα οτι ειναι ο σχινοχαρας. Και ας ειναι και να μην ειναι δε παιζει ρολο.
Σχετικα με την ερωτηση σου αυτο ειναι ενα στριπιτιζαδικο. Ειναι σε κεντρικο σημειο στην grodzka. Eξω εχει κοπελες με ομπρελες ως κραχτες. Καμια φορα κανω χαβαλε με αυτες οταν ερχονται να σε ψαρεψουν ( αυτες δεν ειναι οι στριπτιζουδες, απλα ψαρευουν κοσμο και πληρωνονται αναλογα με το ποσους πελατες θα φερουν. Τις λυπαμαι καμια φορα, γιατι ξεροσταλιαζουν μες στο κρυο χωρις αποτελεσμα. Ουτε για πλακα δε μπαινω μεσα φυσικα.
Το βιντεο ειναι σχετικα παλιο, ο σταθμος εχει την παλια αποβαθρα. Τωρα εχει 5 καινουριες αποβαθρες και καινουριο κτηριο πιο διπλα

Γεροξουρας, αν αφησα να μαλακιστει, ειναι πως οτι ηταν να ειπωθει,ειπωθηκε. Τα παμε, τα πα και εγω και οχι μονο και σας ειπα διαβαστε τι γραει ο dr love και επισης ο dyskolieggrafi και ο crazy ivan.
Aν θες κατι συγκεκριμενο ρωτα, εδω ειμαστε, θα το πουμε. Ας λεγονται και μαλακιες, δε συζηταμε για τις διεθνεις αγορες, ουτε για αεροδιαστημικη
Γ'αυτο στο 'εβαλα το βιντεακι για να μου πεις τη γνωμη σου?Ειναι τόσο φτηνα όσο λένε?ή τωρα εχει ακριβηνει λιγακι?

Συνημμένα

• gamos skylohara.jpg
    gamos skylohara.jpg
    127,6 KB · Εμφανίσεις: 61

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.881
Πόντοι
34.478

χεστηκα ιδαιεταιρος αν νομιζει οτι ειμαι αυτος ο τυπο που λεει
να κι αν βαζει φωτογραφιες του να κι αν δεν βαζει
να κι αν βαζει φωτογραφιες του νταβαριτς να κι αν δεν βγαζει
χεστηκα κι αν βαλει ονομα επωνυμο και τηλεφωνα τους αφου δεν ειμαι εγω κανενας τους  :2funny:
στα παπαρια μου αν δεν χωνευει και βριζει αυτους και τον κμαν

ναι οκ δεν μιλαμε για την σχαση του ατομου....αλλα παρεχεσθηκε το κακο....για να το διαβαζουμε και να γραφουμε κατι μας ενδιαφερει να μαθουμε εδω
ανα 3 ποστ το γαμαει ο κολλητος σου....και δεν βρισκουμε τι γινετε,και τι οχι με της πολωνιας
κι εγω εχω δικο μου φορουμ οσον αφορα την μεταναστευση με 5000 ενεργα μελη, αλλα οταν αρχιζουν προσωπικες αντιπαραθεσεις τα σβηνουν οι μοντερατορ για να μπορουν  οι αναγνωστες να μαθουν κατι χρησιμο(ναι ακομα κι εκει τσακονωνται)
προς θεου δεν σου κανω μπακσιτινγκ μοντερεϊτινγκ μην το παρεις στραβα....απλα εκφραζω την γνωμη μου

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ναι αυτος ειναι.Το θεμα μας ομως δεν ειναι να δειτε την ασχημια του τέρατος την εχετε δει και ξερετε το θεμα ειναι να ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ σχετικα με τους γαμους των μεγιστανων.Γ'αυτο και εβαλα και το βιντεο απο εναν μέσο γάμο στο Νόβγκοροντ για να δειτε τη διαφορα  :2funny: Δεν εβαλα απο Αγια Πετρουπολη γιατι θα λεγατε οτι ειναι γαμος δισεκατομυριουχων.Ο γάμος του μεγιστάνα φιλου του Σκυλοχάρα στη Μόσχα  :2funny:.Ελεγε οτι θα παει σε ενα γάμο ενος μεγιστάνα στη Μόσχα  :2funny:.
 Μια εικονα όσο χίλιες λεξεις.Αυτα για να μην μας κορο'ι'δευει ο καθε ψευτης και οι κλωνοι του δεν τρωμε κουτοχορτο.Η αληθεια παντα νικαει :)και ο ψευτης παντα αποκαλυπτετε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Οσους κλωνους και να βαλει τωρα οσο και να βρισει η φωτογραφια μιλαει απο μονη της :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μεγιστάνα,λέει....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
παντως αν οντως ενας τυπος σαν αυτον με την κοκκινη μπλουζα μιλαει για καμακι, ειναι αστειο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
o σκυλοχαρας ειναι αυτος με την κοκκινη μπλουζα κ την τεραστια κοιλια δημητρακη?

μπροστα η πιατελα εχει ψωμακια πισω σαν κεμπαπ φαινεται κ πινουν σαμπανια κ κοκα κολες
Ναι αυτος ειναι.Το θεμα μας ομως δεν ειναι να δειτε την ασχημια του τέρατος την εχετε δει και ξερετε το θεμα ειναι να ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ σχετικα με τους γαμους των μεγιστανων.Γ'αυτο και εβαλα και το βιντεο απο εναν μέσο γάμο στο Νόβγκοροντ για να δειτε τη διαφορα  :2funny: Δεν εβαλα απο Αγια Πετρουπολη γιατι θα λεγατε οτι ειναι γαμος δισεκατομυριουχων.
Τι ακριβώς είναι,αυτή η φωτό.... :grin: :grin: :grin:
Ο γάμος του μεγιστάνα φιλου του Σκυλοχάρα στη Μόσχα  :2funny:.Ελεγε οτι θα παει σε ενα γάμο ενος μεγιστάνα στη Μόσχα  :2funny:.
 Μια εικονα όσο χίλιες λεξεις.Αυτα για να μην μας κορο'ι'δευει ο καθε ψευτης και οι κλωνοι του δεν τρωμε κουτοχορτο.Η αληθεια παντα νικαει :)και ο ψευτης παντα αποκαλυπτετε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Οσους κλωνους και να βαλει τωρα οσο και να βρισει η φωτογραφια μιλαει απο μονη της :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
παντως αν οντως ενας τυπος σαν αυτον με την κοκκινη μπλουζα μιλαει για καμακι, ειναι αστειο.
Ε ποιοι νομίζεις πως παν σ αυτά τα μέρη ;;;;;;; Χοντροί,γέροι ,αυτιστικοι,διανοητικά αναπηροι δες τους όλους έναν έναν  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom