Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.881
Πόντοι
34.478

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Θα σε καταγγειλω για ρατσισμο προσεχε!  :2funny: :2funny: :2funny:

Και τωρα σηκω προσοχη βρωμερε φασιστο goyiim!
τορα εχεισ αρχισει και μου αρεσεισ!!!! ετσι αντρικια υποστηριζεισ της αποψει σου!!!!! αντρικια!!!!! αυτο σε τιμα!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: τα παντελονια τα φορανε ανδρες!!!!!! αλλο σε ροτησα:: θα μας δειξεις τι γαμας??????? γραψε και στα ισραιλιτικα !!! να γουσταρεις πιο πολη!!!!! :rockon: :rockon: και αμα δεν γουσταρεισ την ελλαδα πεστο μας!!!!! αλλα για μουνεια μιλαμε!!!!! εδο!!! τα μπλεξεσ τα γαμισες πεζεισ και το ποθλι σου αυτο λεοο!!!! αν δεν γουσταρεις τους ελληνες προβλημα σου!!!! ορνοιοοοοο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
οκ να τρολαρει ο νταβαριτς
εσυ υποτιυετε εισαι μονερατορας :huh: :huh:

Θα τα σβησω ολα μετα. Να τον μπαναρω δηλαδη τον νταβαριτς? Τι θα μου κανει ετσι και αλλιως? τα τρια - δυο θα μου κανει

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
τορα εχεισ αρχισει και μου αρεσεισ!!!! ετσι αντρικια υποστηριζεισ της αποψει σου!!!!! αντρικια!!!!! αυτο σε τιμα!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: τα παντελονια τα φορανε ανδρες!!!!!! αλλο σε ροτησα:: θα μας δειξεις τι γαμας??????? γραψε και στα ισραιλιτικα !!! να γουσταρεις πιο πολη!!!!! :rockon: :rockon:

Ani achsav lo jahol likrot be ivrit.

Δες τι σημαινει. Αν θες να δεις τι γαμαω ελα απο κοντα. Οταν γαμαω γαμαω, δε βγαζω φωτογραφιες.
Ο λαος και ο δημητρακης θελουν να σε μπαναρω. Εγω οχι, προσεξε σε γουσταρω, οντως καλα τα λες σε πολλα ( αν και μας σπας τα νευρα οπως γραφεις ). Αλλα οι αλλοι με πιεζουν .

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.881
Πόντοι
34.478

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
οκ να τρολαρει ο νταβαριτς
εσυ υποτιυετε εισαι μονερατορας :huh: :huh:
και τι θα πει αυτο?εχει τιποτα το αλασηθτο του παπα?οι πιο πολλοι μοντ νυχτα εχουν στα θρεντ που ελεγχουν,,ο ιποτης ετυχε ναχει αμεση σχεση με πολωνια,,δηλ αν ανοιξω εγω για ντιπτοπετροφσκ θα χει ιδεα επειδη ειναι μοντ?
τωρα ο νταβαρις γραφει ιδιορυθμα,εμενα με κουραζει ο τροπς που γραφει με τα πολλα σμαιλι κ τα εε μπππ κλπ,,, :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
και τι θα πει αυτο?εχει τιποτα το αλασηθτο του παπα?οι πιο πολλοι μοντ νυχτα εχουν στα θρεντ που ελεγχουν,,ο ιποτης ετυχε ναχει αμεση σχεση με πολωνια,,δηλ αν ανοιξω εγω για ντιπτοπετροφσκ θα χει ιδεα επειδη ειναι μοντ?
τωρα ο νταβαρις γραφει ιδιορυθμα,εμενα με κουραζει ο τροπς που γραφει με τα πολλα σμαιλι κ τα εε μπππ κλπ,,, :grin:

Aνα μπραβο τυπε πεστα

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16

Δες τι σημαινει. Αν θες να δεις τι γαμαω ελα απο κοντα. Οταν γαμαω γαμαω, δε βγαζω φωτογραφιες.
Ο λαος και ο δημητρακης θελουν να σε μπαναρω. Εγω οχι, προσεξε σε γουσταρω, οντως καλα τα λες σε πολλα ( αν και μας σπας τα νευρα οπως γραφεις ). Αλλα οι αλλοι με πιεζουν .
אני אחשב לו יכול לקרות בעברית

τι διαολο θες με τα αλαμπουρνεζικα?μην μου πεις διαβαζεις κιολας... :think:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
אני אחשב לו יכול לקרות בעברית

τι διαολο θες με τα αλαμπουρνεζικα?μην μου πεις διαβαζεις κιολας... :think:

Eννοειται και τα διαβαζω και τα γραφω. Σωστα το εγραψες, διαβαζεται αναποδα βεβαια

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16

τυπε μπαναρεμε να γουσταρετε!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μου αρκει που ο κοσμος καταλαβε!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:  Υ.Γ γαμισες τελικα???? αντε μας εσκασεςςςςςς :2funny: :2funny: :2funny: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: και μπραβο ετσι !! με παντελονια ααα παντα!!! αυτο σε ανεβασε στα ματια μου !!!! φιδε ντε λα μαντριτ!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
τυπε μπαναρεμε να γουσταρετε!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μου αρκει που ο κοσμος καταλαβε!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:  Υ.Γ γαμισες τελικα???? αντε μας εσκασεςςςςςς :2funny: :2funny: :2funny: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Τετοια χαιβανια α που ειναι ο κοσμος ποτε δε καταλαβαινει  :2funny: :2funny: :2funny: Ξεχνα μετα  :zfuck:
Μονο αν πει ο δημητρακης θα σε μπαναρω  :2funny: :2funny: :2funny: Λιγα με το μητσου !!
Σε γουσταρω και σε παω παντως.  :rockon: :rockon: Εισαι λεβεντις ελιναρας!  :rockon: :rockon: :rockon:
Αληθεια το λεω! Και ας εισαι κακουλης μαζι μου  :2funny: :2funny: :zfuck:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
οπου παει ο πορνομιτσος με τον  :grin: :grin: :grin:νταβαρις,ανεβαινει η τηλεθεαση κ γαμιετε το θρεντ,,,,

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Τετοια χαιβανια α που ειναι ο κοσμος ποτε δε καταλαβαινει  :2funny: :2funny: :2funny: Ξεχνα μετα  :zfuck:
Μονο αν πει ο δημητρακης θα σε μπαναρω  :2funny: :2funny: :2funny: Λιγα με το μητσου !!
Σε γουσταρω και σε παω παντως.  :rockon: :rockon: Εισαι λεβεντις ελιναρας!  :rockon: :rockon: :rockon:
Αληθεια το λεω! Και ας εισαι κακουλης μαζι μου  :2funny: :2funny: :zfuck:
ο μιτσουυσ ειναι η αγαπιμου :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: αλλα ρε σεφταλιεεε ΜΟΥ ΣΠΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΙ ΣΙΝΤΡΟΦΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΜ!!!!!!!! μιλαμεε για πολη σιφιλοι ξερης ποσοσ κοσμος εχει φρικαρει!!!! θελεισ να στους στιλο!!!!! ?????? αντε!! και αφου βλεπο οτι σε παντελονατος!!!!! πεσ ρε ζαγαρι δεν γουσταρουμε αυτο εκεινο το αλλο μου πανε οτι εση βαζεισ τον μιτσο να διοχνει τον κοσμο!!!!!!!!!!! Υ.Γ γαμισεσ τιποτα ???? αντε αν ειναι να ερθουμε!!!!! αφου πια ειμαστε μια οικογενεια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  και το πορνομεταναστη εγο τον γουσταροο πραγματικα!! θα βγαζε πολι γελιο και λευτα αν ειταν οπος στην αρχη τι να κλασει ο σεφερλις!!! να τορα μου γραφουν χριστοπαναγιες στο σκαιπ!!!!!!!!!!!!! !!! τεσπα!!! σεβασμος στουσ αναγνοστες για να σεβονται και οι αναγνοστες το σαιτ!! αντε τα λεμε σεφταλια!!! !! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:    gFg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1025&bih=608

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ο μιτσουυσ ειναι η αγαπιμου :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: αλλα ρε σεφταλιεεε ΜΟΥ ΣΠΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΙ ΣΙΝΤΡΟΦΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΜ!!!!!!!! μιλαμεε για πολη σιφιλοι ξερης ποσοσ κοσμος εχει φρικαρει!!!! θελεισ να στους στιλο!!!!! ?????? αντε!! και αφου βλεπο οτι σε παντελονατος!!!!! πεσ ρε ζαγαρι δεν γουσταρουμε αυτο εκεινο το αλλο μου πανε οτι εση βαζεισ τον μιτσο να διοχνει τον κοσμο!!!!υ!!!!!!! Υ.Γ γαμισεσ τιποτα ???? αντε αν ειναι να ερθουμε!!!!! αφου πια ειμαστε μαι οικογενεια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

O  μητσους μια χαρα πιδι ιν! :rockon: Χεζ στην θαλασσα μες στου νιρο κι σπρχων τα κτσικια. :2funny:
Δε θελου ορε να διωξου κανενα ουλ ιστ καλα παλκαρια! :tickedoff: Λεβεντες! Ελατε να γαμισουμι πουτσαραδις σιμ ιελατι! :zfuck: :fuck1: Εφιγα φιλος! Παο για μπιρονια! :rockon: Και μετα γαμισια! :fuck1: Ολεεεε!!! Χιμα στο κιμα!! Εβρει ελλιναρες μια ικογενια!!! :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
O  μητσους μια χαρα πιδι ιν! :rockon: Χεζ στην θαλασσα μες στου νιρο κι σπρχων τα κτσικια. :2funny:
Δε θελου ορε να διωξου κανενα ουλ ιστ καλα παλκαρια! :tickedoff: Λεβεντες! Ελατε να γαμισουμι πουτσαραδις σιμ ιελατι! :zfuck: :fuck1: Εφιγα φιλος! Παο για μπιρονια! :rockon: Και μετα γαμισια! :fuck1: Ολεεεε!!! Χιμα στο κιμα!! Εβρει ελλιναρες μια ικογενια!!! :2funny: :2funny: :2funny:
τραβα και καμια φοτι ντεεε απο τα γαμισια !! αντε φτιαξεμαςςς!!! φαε κι μιααα σιφταλιαα ντεεεε βιγκρααα λεμεεεε :rockon: :rockon: :rockon:  τορα που μαστε και οικογενεια!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ουρεεοσσσ ο σεβα!!!! :2funny: :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
δοκτορα σερβια για να γαμησεις πρεπει να φορας αλεξισφερο εκτος και αν εισαι ο αλλ πατσινο!!! καρατσεκαρισμενο  και ειναι τεζα μουναρες γαμοτο αν θεσ καντο λιανααα

Θα γράψω μόνo πέντε γραμμές γιατί το θέμα αφορά την Πολωνία. Έκατσα ένα τρίμηνο και πέρασα πάρα πολύ καλά. Όλο το παιχνίδι γίνται σε Ελληνικά μαγαζάκια όταν έχει parties. θυμάμαι το Μπρίκι στο κέντρο και το Νότος δίπλα στην Ελληνική Πρεσβεία. Εκεί σκάνε όλες οι τρελαμένες με Ελλάδα και πολλές μιλάνε Ελληνικά. Μέτα απο κάποια ώρα το μαγαζί γίνεται μια παρέα και μιλάς με όλες. Γνωρίζεις πανεύκολα αλλά δεν πηδάς ποτέ το ίδιο βράδυ, είναι η λογική της παρέας που λατρεύει Ελλάδα. Τις πιάνεις γκόμενες και παλευεις να τις ξεφορτωθείς. Την Δεύτερη μέρα στο βελιγραδί γνώρισα εκεί ένα 20χρονο και μετα κάναμε δεσμό. Με έπρηξε μέχρι να την ξεφορτωθώ αλλά μετά συνέχισε το ίδιο βιολί με μια 21 και μια 35 απο το μαγαζί. Ακόμα μου στέλνουνε μυνήματα και βρισίδια..Αυτά με τα πιστόλια που λες δεν τα κατάλαβα εκτός αν πηγαίνεις στα κυριλέ μαγαζια που δεν ασχολήθηκα καν. Εκεί μετράς είσαι έλληνας!!Θα πάς σε αυτές που γουστάρουν ελλάδα και ακόυνε Παντελίδη και Καμπριολέ με Σερβικούς στίχουσ:). Εδώ σε έχουν απλά χεσμένο!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τετοια χαιβανια α που ειναι ο κοσμος ποτε δε καταλαβαινει  :2funny: :2funny: :2funny: Ξεχνα μετα  :zfuck:
Μονο αν πει ο δημητρακης θα σε μπαναρω  :2funny: :2funny: :2funny: Λιγα με το μητσου !!
Σε γουσταρω και σε παω παντως.  :rockon: :rockon: Εισαι λεβεντις ελιναρας!  :rockon: :rockon: :rockon:
Αληθεια το λεω! Και ας εισαι κακουλης μαζι μου  :2funny: :2funny: :zfuck:
Άστον γιά να γελάμε  :2funny:Να για να θυμουντε οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι!Μια φωτογραφια οσο χιλιες λεξεις :2funny:
  Οντως και ενα γυμνασιοπαιδο να φερεις θα τον πλακωσει στο ξυλο  :2funny:.Καλο ειναι παντος να καθαρισεις λιγακι το θεμα απο της  :jerking: που γραφει αυτος και οι κλωνοι του Σκυλοχάρα  :jerking:.Τωρα για της φωτογραφιες που βαζει κανεις δεν τον πιστευει ρεζιλι γινεται.
  Οσο για το Σκυλοχάρα χέστηκε πανω του  :2funny: εσβισε ολες της φωτογραφιες του απο το Facebook του  :2funny: Σου λεει μην της βρει κανενας και με κανει παλι ρεζιλι των σκυλιων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• a2.jpg
    a2.jpg
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 37

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
μου αρεσει οταν τους ξεφτυλιζεις δημητρακη

γινεσαι βιαιος

μπρουταλης

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
  Οντως και ενα γυμνασιοπαιδο να φερεις θα τον πλακωσει στο ξυλο  :2funny:.Καλο ειναι παντος να καθαρισεις λιγακι το θεμα απο της  :jerking: που γραφει αυτος και οι κλωνοι του Σκυλοχάρα  :jerking:.Τωρα για της φωτογραφιες που βαζει κανεις δεν τον πιστευει ρεζιλι γινεται.

εχει δικιο ο πορνομιτσος,,εχει γεμισει βλακειες το θρεντ σβησε,,κ δικα μου μεσα,απαντησεις σε διαφορες μαλ,,ιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom