Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.306
Πόντοι
2.356
Κ'εγω συμφωνω με το DR LOVE η συμβουλη μου ειναι να αφησει τους ξενους και να κανει παρεα με ντοπιους οπως κανω εγω,και οι γκομενες αλλιως θα τον κοιτανε και θα μπει πιο ευκολα στην εκει κοινωνια.
Αυτο ξαναπεστο και εγω αυτο κανω οσο μπορω.Αλλιως μια ζωη για μαλακα θα σε εχουνε οι γκομενες και οχι μονο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
χωρις να ξερω καποα απο τα παιδια (παροτι ναι κι εμενα κλωνο με λενε)η αληθεια πρεπει να βρισκεται καπου στην μεση
συστημα Κμαν.....αυτο που λενε του κυνηγου και του ψαρα το πιατο 10 φορες ειναι αδειανο και μια φορα γεματο....επι της ουσιας πρεπει να εισαι τρομερο καμακι οπου να εχεις καθε μερα επιτυχια....χωρις να ξερω της δυνατοτητας του παιδιου στο καμακι πρεπει να εχει καποιος τρομερο μπλα μπλα να εχει επιτυχια για ξεπετα σαββατοκυριακου καθημερινα

συστημα σχινοχαρα;;; κατι εχω διαβασει απο τις αναφορες του νταβαριτς αλλα παλι μου φενετε φτηνα πολυ οχι για δυο αλλα για μια γκομενα τα 1000 ευρω οταν 300 εχει το εισητηριο περιπου χειμωνιατικα, για καλοκαιρι δεν το κουβεντιαζω το κοστος εισητηριου τουλαχιστον 200 ευρω παραπανω.....βαλε κανα βρακακι κανα μπλουζακι, σκατοσουβενιρ απο την πλακα, ε 2-3 εξοδους, πολυ οριακα το χιλιαρικακι

Συστημα νταβαριτς......ε δεν νομιζω το κοστος να εχει διαφορα απο μια χαϊ εσκορτ....οποτε τσαμπα και το μεθυσι τσαμπα και οι ωρες που θα χασεις μεθυσμενος προσπαθωντας μετα να σου σηκωθει

Συστημα δημητακη μαλλον δεν ειναι καν για τουριστα αλλα για ντοπιο πληθυσμο, δεν μπορω να φανταστω καποιον ελληνα να εχει τις προυποθεσεις να κανει ολη αυτη την διαδικασια...

εννοειτε οτι σε ολες αυτες τις χωρες χωρις γλωσσα δεν πας πουθενα

ΥΓ και η Αθηνα δεν ειναι καθολου μιζερη σαν πολη δεν ειναι τα προαστια της μονο ο αγιος παντελεημονας και η σωκρατους, ειναι και η παραλιακη και το θησειο με τον πεζοδρομο του, και ο λυκαβητος η καστελα και πολλα πολλα αλλα μερη

Ναι,έτσι είναι.Απλά όταν αποκτάς εμπειρία πας στους καλούς κυνηγότοπους και σιγά σιγά γίνεσαι και πιο εύστοχος.Είναι θέμα εμπειρίας.Εγώ σε μία ώρα καταλαβαίνω αν μια πόλη είναι καλή ή όχι.Αν ένα μαγαζί δεν είναι καλό φεύγω αμέσως.
Πρέπει να τεστάρεις συνέχεια τα νερά τις αντιδράσεις από τις γκόμενες κτλ. και να επιλέγεις.
Είναι όλα σε αναλογία.Αν δηλαδή ο μέσος όρος βγάζει μια γκόμενα τη βδομάδα ο ωραίος θα βγάζει μια το διήμερο και ο άσχημος μια το μήνα.
Με τις Πολωνέζες πιάνει το βιομηχανικό καμάκι.Δηλαδή αν βρεις ένα σύστημα που πιάνει σε μία πιάνει σε όλες δε χρειάζεσαι να προσαρμόζεσαι καθόλου.
Οι Ουκρανές π.χ. έχουν ταπεραμέντο και αντιδρούν διαφορετικά.Σε τεστάρουν αλλάζουν διάθεση κτλ.Οι Πολωνέζες είναι πολύ smooth δεν επιφυλάσσουν εκπλήξεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αυτο ξαναπεστο και εγω αυτο κανω οσο μπορω.Αλλιως μια ζωη για μαλακα θα σε εχουνε οι γκομενες και οχι μονο.

Ωστοσο δε ξερω και κατα ποσο ειναι ευκολο να το κανεις αυτο σε τετοιες χωρες. Στην Πολωνια τουλαχιστον ειναι παρα πολυ δυσκολο. Ειναι αλλοι ανθρωποι πιο κλειστοι, βλεπουν αλλιως τις κοινωνικες σχεσεις. Και οχι μονο με ξενους και μεταξυ  τους. Πολλοι εχουν την ιδια παρεα απο το σχολειο ακομη. Μη φανταστειτε οτι ειναι σημερα σε γνωρισα, αυριο εγκαρδια φιλαρακια και τα πινουμε μαζι. Αυτα , γενικα τον ανοιχτο τροπο ζωης της Ελλαδας, ξεχαστε τον

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αράπηδες με μισθό 100000 δολλάρια;Τι διάολο;Οι Αράπηδες που έχω δει εγώ στην Πολωνία είναι τελείως ξέφτιλοι φαίνονται άφραγκοι και παρόλα αυτά τρώνε.Πρέπει να είναι πολύ χάλια η Βαρσοβία.

Αφηστε τους αραπηδες και τους λοιπους ξενους. Ο βασικοτερος λογος που κατα καποιο τροπο εχει "χαλασει" η χωρα ειναι ουτε οτι δυτικοποιηθηκαν οι γκομενες, ουτε οτι εχει ξενους ( σιγα τους πολλους αλλωστε). ο βασικοτερος λογος που δε το λεει κανεις ειναι οτι εχουν ανεβει αρκετα οι πολωνοι. Μη φανταστειτε οτι θα δειτε τους απαξιωμενους μπεκρουλιακες της Αχαρνων και της Μ. Βοδα.
Οι τυποι ειναι καλοντυμενοι, ευγενικοι, με καλες δουλειες, αθλητικοι, ψηλοι . Οι γκομενες αυτους κοιτανε φυσικα. Περασαν ανεπιστρεπτοι οι εποχες που κοιταγανε το " ξενο" εξ επι τουτου. Δηλαδη με μονη την αιτια επειδη ειναι ξενος. Αν τον κοιταξουν θα ειναι απο καποια αλλη αιτια και οχι επειδη προκειται για ξενο μονο και μονο. Αυτες που προτιμουν ξενους ειναι λιγες γραφικες και λιγο απροσαρμοστες στην τοπικη κοινωνια. Μη παραμυθιαζομαστε λοιπον.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.306
Πόντοι
2.356
Ωστοσο δε ξερω και κατα ποσο ειναι ευκολο να το κανεις αυτο σε τετοιες χωρες. Στην Πολωνια τουλαχιστον ειναι παρα πολυ δυσκολο. Ειναι αλλοι ανθρωποι πιο κλειστοι, βλεπουν αλλιως τις κοινωνικες σχεσεις. Και οχι μονο με ξενους και μεταξυ  τους. Πολλοι εχουν την ιδια παρεα απο το σχολειο ακομη. Μη φανταστειτε οτι ειναι σημερα σε γνωρισα, αυριο εγκαρδια φιλαρακια και τα πινουμε μαζι. Αυτα , γενικα τον ανοιχτο τροπο ζωης της Ελλαδας, ξεχαστε τον
Στη Μολδαβία δεν είναι τόσο δύσκολο.Οι Μολδαβοί δεν είναι Πολωνοί και γενικότερα δεν είναι Σλάβοι φυσικά,είναι προς το Λατίνοι περισσότερο.Αυτό έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του.Το αρνητικό είναι ότι είναι πιο κυνηγοί σαν άντρες από το μέσο όρο της  Α.Ευρώπης βλέπε Ρωσσους,Ουκρανούς,Τσέχους,Βούλγαρους κτλ και το θετικό ότι είναι πολύ  πιο φιλικοί στους ξένους και πιο κοντά στην δικιά μας ανοιχτή νοοτροπία.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παντου οι πρωτευουσες ειναι ακυρες,,κι ο πορνομιτσος να παει μοσχα θα πεσει  στα μισα κ θα χαλαει τα διπλα,,,,
σοφια γαμας μια δυο κατηγοριες κατω απο πλοβντιβ
βουδαπεστη τρισχειροτερα απο μισκολς σενγκεν,,,
κιεβο,,η απολυτη ακυροτης της ουκρανιας,ντιπρε 10 φορες πιο καλα,,,κλπ
Αυτο ειναι νόμος!Γ'αυτο και εγω πηγαινω Πορνοεκδρομες στις μικρες πολεις.
  Ενας αλλος νόμος που ισχυει για τη Ρωσσια ειναι οσο πιο νότια τοσο πιο δυσκολα!Το καμακι στο Πετροζαβόντσκ,στη Βόλογκντα ή στο Αρχάνγκελσκ ειναι πολυ πιο ευκολο απ'οτι στο Κρασνοντάρ ή στο Ροστώφ.Το Νοβγκοροντ ειναι μια ειδηκη περιπτωση,δεν ξερω τι εχει γινει μ'αυτη την πολη και εχει τόσες γκομενες?!
  Γενικα ολες οι πολεις της Ρωσσιας ειναι φοβερες για  :knockinb:!Πιο δυσκολες χωρις βεβαια να ειναι αδυνατον να βρεις να  :knockinb: (απλος δεν μπορεις να κανεις αυτα που κανω εγω να εχεις πολλες και ενω το ξερουνε δεν σου λενε τιποτα) ειναι το Рязань γιατι εχει τη εδρα της μια μεραρχια ВДВ για τον ιδιο λογο και το Псков που και εκει εχει την εδρα της μια μεραρχια ВДВ στο δε Псков εχουνε λιγακι δυτικο τροπο σκεψης πιθανοτατα γιατι ειναι πολυ κοντα η Λεττονια :think:Στο Псков απο ποιοτητα ειναι πολυ καλητερες απο το Νοβγκοροντ.Για το Νοβγκοροντ λενε οτι ειναι οι πιο φτηνιαρες γκομενες σε ολη τη Ρωσσια!Εγω το πιστευω ντυνονται δε απαισια οι περισσοτερες!Ειναι δε τριευτυχησμενες αν εχουν τη μεγαλη τυχη και βρουνε γκομενο!Δυσκολη πολη ειναι και η Тула γιατι εχει πολλους αντρες (τουλαχιστον μεχρι πριν απο 7-8 χρονια που ειχα παει τωρα δεν ξερω τι παιζει) γιατι εχει πολλα εργοστασια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στη Μολδαβία δεν είναι τόσο δύσκολο.Οι Μολδαβοί δεν είναι Πολωνοί και γενικότερα δεν είναι Σλάβοι φυσικά,είναι προς το Λατίνοι περισσότερο.Αυτό έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του.Το αρνητικό είναι ότι είναι πιο κυνηγοί σαν άντρες από το μέσο όρο της  Α.Ευρώπης βλέπε Ρωσσους,Ουκρανούς,Τσέχους,Βούλγαρους κτλ και το θετικό ότι είναι πολύ  πιο φιλικοί στους ξένους και πιο κοντά στην δικιά μας ανοιχτή νοοτροπία.
Ετσι ακριβως ειναι,θυμαμαι στην ΠΜΡ που ολοι με καλουσαν σπιτι τους πραγμα για την Αγια Πετρουπολη ή το Νόβγκοροντ αδιανοητο εχω γνωστους απο το Νόβγκοροντ που τους ξερω πανω απο 10 χρονια και δεν ξερω καν που μένουν!Μιλαω παντα για Ρωσσους ή Ρωσσοποιημενους οχι για αλλες εθνικοτητες.Οι Λευκορωσσοι ειναι πιο φιλικοι σε αυτο το θεμα οταν ειχα παει εκει σπιτι με καλουσαν δεν ειχαν προβλημα να κρυβουν που μένουν :think: Τωρα δεν ξερω τι γινεται Λευκορωσσια γιατι εχω πολλα χρονια να παω εκει.

Αυτο που θελω να συμπληρωσω σχετικα με τους Μολδαβούς ειναι οτι οχι μονο ειναι κυνηγοι αλλα και ΕΡΩΤΟΜΑΛΑΚΕΣ ακριβως σαν τους Ιταλούς!Βρισκουνε μια γκομενα και την ερωτευονται και μπορουνε γ'αυτη να χαλασουν μια περιουσια! :headbang:Οι περισσοτεροι Μολδαβοι που δουλευουν στο εξωτερικο εχουν αφησει γυναικες,αρραβωνιαστικες ή απλος φιλες στη Μολδαβία και ολα τα λεφτα που βγαζουν τους τα στελνουνε  :headbang: αυτες βεβαια βρισκουνε γκομενους και  :knockinb:.
  Τάσο σου εγραψα να ερθεις Νόβγκοροντ σε μεγεθος ειναι λιγακι μικροτερο απο το Κισινιωφ αλλα απο ανεσεις ειναι θα ελεγα ακριβως το ιδιο με τη διαφορα οτι εκει δεν εχεις καθολου ανταγωνισμο ουτε πρεπει να κυνηγισεις της γκομενες αν ερθεις με τον Αλέκο  που ειναι Ρωσσοφωνος και εχει μια γλυκητιτα και δεν φοβιζει της γκομενες πιστευω θα ξεσκιστειτε!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.306
Πόντοι
2.356
  Τάσο σου εγραψα να ερθεις Νόβγκοροντ σε μεγεθος ειναι λιγακι μικροτερο απο το Κισινιωφ αλλα απο ανεσεις ειναι θα ελεγα ακριβως το ιδιο με τη διαφορα οτι εκει δεν εχεις καθολου ανταγωνισμο ουτε πρεπει να κυνηγισεις της γκομενες αν ερθεις με τον Αλέκο  που ειναι Ρωσσοφωνος και εχει μια γλυκητιτα και δεν φοβιζει της γκομενες πιστευω θα ξεσκιστειτε!
Ναι αν θα μπορέσω να έρθω το καλοκαίρι με τον Αλέκο θα έρθω,όπως είπες μια χαρά είναι και ευγενικό παιδί.

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Aναλυση των αναλύσεων και μαλακίες τούμπανα. Γκόμενες ακούμε και γκόμενες δεν βλεπουμε. Δεν πάτε για ψάρεμα καλύτερα  :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δυστυχώς αλλά στην Βαρσοβία που ζω το κυριότερο πρόβλημα περα απο την αναμφισβητητη δυτικοποιηση των γυναικών είναι οι ξένοι που ζουν εδώ πλεον και ειναι πολυ υψηλού επιπέδου . Εχω 4 φίλες που κάνουμε παρέα εδω, με 2 απο αυτές εχει πέσει ενας φιλικός  :knockinb: πιο παλιά. Και οι 4 μου λενε πως ολες οι σχέσεις τους τα τελευταία χρόνια ειναι μόνο  με ξένους που κατοικούν εδώ. Η πιο κολλητη η Ania τα έχει τωρα με ενα Γερμανό χορευτη latin ο οποίος εχει και Master στην βιοτεχνολογια και στις φωτο ειναι σαν το μπεκαμ.. Χαχαχαα.. Που πας ρε καραμητρο με την ελληνική μύτη και το Ζορμπα. Όπως εχει γραψει και o rooshv εχει γινει invasion στην χώρα απο πολύ αντριλα. Στα χωριά ειναι καλύτερα αλλά πρεπει να ξερεις γλώσσα και ειναι δυσκολο να μεινεις εκει λογω δουλειας. Ειχε δίκιο ο φιλος απο την κρακοβια για την Ρωσίδα. Ξεκίνησε τα μυνήματα δεν προλαβαίνω εχω δουλειά κλπ. Χαχαχαχα. Με κυκλο βρισκεις κατι καλο εδω και εκει στοχευω τωρα. Απο την νυχτα δεν το πολύ παλεύω πλεον παραιτούμαι. Εζησα καλες εποχες εδω αλλα πρεπει να προσαρμοστω στα δεδομένα. Κοιτάτε αλλού. Ξαναλέω σερβια περασα ενα τριμηνο μέλι!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Aναλυση των αναλύσεων και μαλακίες τούμπανα. Γκόμενες ακούμε και γκόμενες δεν βλεπουμε. Δεν πάτε για ψάρεμα καλύτερα  :2funny:
παρε ρε καποτα !! του μπολντοζα ειναι απο το καλοκαιρη που περασε ροσιδα ειχε αραξει το μορο στο γιακουζι του εμπλοκη  :2funny: :2funny: :2funny: με σινδεσε με το σκαιπ στο ιπολογιστητου και επαθα πλακα ειδα καια 60 γκομενες με την πουτσα του στο στομα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και νομιζα ο μαλακς οτι ο ρεντ ειναι ο μεγαλητερος γαμιας εδο μεσαα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν γαμανε οι ελληνες λενε στην ελλαδα γραφαν οι παπαρες εδο καλα που αποφασισαν οι συντροφοι να ανεβαζουν φοτο απο χτες !! παρακολουθιστε το σαιτ !!

Συνημμένα

• 00.jpg
    00.jpg
    52,4 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 01.jpg
    01.jpg
    47,3 KB · Εμφανίσεις: 28

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Δυστυχώς αλλά στην Βαρσοβία που ζω το κυριότερο πρόβλημα περα απο την αναμφισβητητη δυτικοποιηση των γυναικών είναι οι ξένοι που ζουν εδώ πλεον και ειναι πολυ υψηλού επιπέδου . Εχω 4 φίλες που κάνουμε παρέα εδω, με 2 απο αυτές εχει πέσει ενας φιλικός  :knockinb: πιο παλιά. Και οι 4 μου λενε πως ολες οι σχέσεις τους τα τελευταία χρόνια ειναι μόνο  με ξένους που κατοικούν εδώ. Η πιο κολλητη η Ania τα έχει τωρα με ενα Γερμανό χορευτη latin ο οποίος εχει και Master στην βιοτεχνολογια και στις φωτο ειναι σαν το μπεκαμ.. Χαχαχαα.. Που πας ρε καραμητρο με την ελληνική μύτη και το Ζορμπα. Όπως εχει γραψει και o rooshv εχει γινει invasion στην χώρα απο πολύ αντριλα. Στα χωριά ειναι καλύτερα αλλά πρεπει να ξερεις γλώσσα και ειναι δυσκολο να μεινεις εκει λογω δουλειας. Ειχε δίκιο ο φιλος απο την κρακοβια για την Ρωσίδα. Ξεκίνησε τα μυνήματα δεν προλαβαίνω εχω δουλειά κλπ. Χαχαχαχα. Με κυκλο βρισκεις κατι καλο εδω και εκει στοχευω τωρα. Απο την νυχτα δεν το πολύ παλεύω πλεον παραιτούμαι. Εζησα καλες εποχες εδω αλλα πρεπει να προσαρμοστω στα δεδομένα. Κοιτάτε αλλού. Ξαναλέω σερβια περασα ενα τριμηνο μέλι!!!!
δοκτορα σερβια για να γαμησεις πρεπει να φορας αλεξισφερο εκτος και αν εισαι ο αλλ πατσινο!!! καρατσεκαρισμενο  και ειναι τεζα μουναρες γαμοτο αν θεσ καντο λιανααα

Συνημμένα

• 02.jpg
    02.jpg
    53,8 KB · Εμφανίσεις: 20

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
και η μεθοδος η δικια μου ειναι παρασκευη σαβατο εχει μονο χαιλικια στα μπαρ και τα καλα κλαμπ  καθιμερινες πισινες σαουνες και ταξιδια ειναι η αλφα εθνικη και οντος θελεις λευτα να κοινηθεις ..Υ.Γ οφειλο να ομολογισο οτι πριν απο μερικα χρονια εσφαλα με τον τιατνιοαπεραντο γαλαξιακο ιοσιφ μπλασκο  Ο ΑΝΘΡΟΠΟς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΟς ΟΥΤΕ ΑΣΠΑΖΕΤΕ ΤΗς ΕΥΡΑΙΚΕς ΙΔΕΕς ΚΑΡΦΟΤΟς ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΜΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ!!! καρατσεκαρισμενο !! εγραψε και ενα ποστ αν το καταλαβατε στο ουκρανικο θρεντ!! καμουφλαζ παραλαγη ! σορρι ρε μπλασκο για το γαμηση!! μετανοο!! :2funny: :2funny: :2funny: με τον αρχιδα τον φιντελ της μαλακιες του τα ευραικα και την αγαμια που τουν βαραει τον μπετονοστοκο  μουρλαθικα τοτε!!  :tickedoff: :tickedoff: ελπιζο να μην στεναχορηθικες σοβαρα με την παρτη μου!!   :rockon: :rockon: :rockon: και ορθοδοξος εισαι και κομανταρας και οντος την ουκρανικη ψιχολογεια την αποτυποσες αψογα!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  Υ.Γ εχουν ετοιμαστει πολλα σετ φοτογραφειον απο τους συντροφους εδο απο ανατολικες που ερχοντε εδο και ξεσκιζονται ομορφα!!! θα ανεβουν μου ανακηνοσαν οι συντροφοι!!  :rockon: :rockon: :rockon: ομολογο οτι εδο μεσα εχουμε σοβαρους γαμιαδες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
και η μεθοδος η δικια μου ειναι παρασκευη σαβατο εχει μονο χαιλικια στα μπαρ και τα καλα κλαμπ  καθιμερινες πισινες σαουνες και ταξιδια ειναι η αλφα εθνικη και οντος θελεις λευτα να κοινηθεις ..Υ.Γ οφειλο να ομολογισο οτι πριν απο μερικα χρονια εσφαλα με τον τιατνιοαπεραντο γαλαξιακο ιοσιφ μπλασκο  Ο ΑΝΘΡΟΠΟς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΟς ΟΥΤΕ ΑΣΠΑΖΕΤΕ ΤΗς ΕΥΡΑΙΚΕς ΙΔΕΕς ΚΑΡΦΟΤΟς ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΜΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ!!! καρατσεκαρισμενο !! εγραψε και ενα ποστ αν το καταλαβατε στο ουκρανικο θρεντ!! καμουφλαζ παραλαγη ! σορρι ρε μπλασκο για το γαμηση!! μετανοο!! :2funny: :2funny: :2funny: με τον αρχιδα τον φιντελ της μαλακιες του τα ευραικα και την αγαμια που τουν βαραει τον μπετονοστοκο  μουρλαθικα τοτε!!  :tickedoff: :tickedoff: ελπιζο να μην στεναχορηθικες σοβαρα με την παρτη μου!!   :rockon: :rockon: :rockon: και ορθοδοξος εισαι και κομανταρας και οντος την ουκρανικη ψιχολογεια την αποτυποσες αψογα!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  Υ.Γ εχουν ετοιμαστει πολλα σετ φοτογραφειον απο τους συντροφους εδο απο ανατολικες που ερχοντε εδο και ξεσκιζονται ομορφα!!! θα ανεβουν μου ανακηνοσαν οι συντροφοι!!  :rockon: :rockon: :rockon: ομολογο οτι εδο μεσα εχουμε σοβαρους γαμιαδες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Πρεεεε Νταβαριτς Μέγα Σύντροφε!!!
Από μεσιμέρι "φτιάχνεσαι"?
Αυτά στο Ουκρανικό... Εδώ είναι Poland... :2funny: :2funny: ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι αν θα μπορέσω να έρθω το καλοκαίρι με τον Αλέκο θα έρθω,όπως είπες μια χαρά είναι και ευγενικό παιδί.
Ναι εχει μια γλυκύτητα και δεν φοβιζει της γκομενες.Το μονο κακο εκει ειναι οτι δεν υπαρχει οργανωση για τα ενοικιαζομενα διαμερισματα.Σε οποιαδηποτε πολη της Ρωσσια και να πηγαινες (μεχρι πριν 5-6 χρονια ηταν ετσι,και τωρα δε νομιζω να εχει αλλαξει τιποτα) στεκονταν γριες στο σταθμο του τρένου που νοικιαζαν διαμερισματα με τη μερα.Εκει δεν εχει!Θυμαμαι οταν πηγα πρωτη φορα και πηγα στο σταθμο για να βρω διαμερισμα με αυτο το συστημα δεν βρηκα τιποτα!Ο Αλγερινος ειχε πει οτι ειχε βρει διαμερισμα με τη μερα πριν κανα χρονο εκει για 1200-1500 ρουβλια  :rockon: τιμη εξωπραγματικη  :headbang: με την τοτε εισοτημια πανω απο 30 Ευρω!Εγω οπως εχω γραψει νοικιαζω με τη μερα ενα απο τα δωματια που ειχα βαλει φωτογραφια για 500 ρουβλια τη μερα.Το κακο ειναι οτι και με το μηνα οι τιμες στα διαμερισματα εκει ειναι εξωπραγματικες!Με το μηνα οι τιμες για ενα μονό στο κεντρο ειναι 15.000 το μηνα οταν σε καποια γειτονια της Αγιας Πετρουπολης βρισκεις παρομοιο διαμερισμα με 18.000-19.000 ρουβλια  :rockon:.Και να αγωρασεις εκει ειναι πανακρυβα 25%-30% κατω απο της τιμες της Αγιας Πετρουπολης  :headbang:.Τα δε ξενοδοχεια το φτηνοτερο ειναι το Круиз που ειχα γραψει και ειχα βαλει φωτο με τιμες 1300-1600 ρουβλια για ενα δωματιο με μπανιο  :headbang:Ανθρωπινα ξενοδοχεια απο 2800 ρουβλια το Россия που δεν ειναι και κατι το φανταστικο.Αυτη η ελειψη οργανωσης ομως βοηθαει στο να μην ερχονται Πιρφοροι η πολη γεμιζει μονο οταν γιορταζουν τη μερα της πολης στις αρχες ιουνιου.Πολυ ωραια εποχη για να παει κανεις ειναι ο ιουλιος που εχει θερμοκρασιες 20-25 βαθμους (16-17 της κρυες μερες και 30 28-29 οταν βαλει ζεστη).

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σιγουρα οι ξενοι κανουνε κακό αλλα κινουντε σε περιορισμενη περιοχη γυρω απο το κεντρο και πανε και σε συγκεκριμενα μαγαζια.Κκαι οι γυναικες που θελουν ξενους ειναι αυτες που κονουντε σε αυτη την περιοχη.Αν θελεις να εχεις καποιο αποτελεσμα ασε τους ξενους και βρες ντοπιους για παρεα και κοιτα να πηγαινεις σε μερη που δεν πανε οι ξενοι.Δεν πιστευω οτι οι ξενοι χαλασαν την Πολωνια διοτι δεν ειναι παρα πολλοι!
  Τις γυναικες πιστευω της χάλασε ο δυτικος τροπος ζωης που μπηκε μετα την πτωστη του ανατολικου μπλοκ.Θυμαμαι το 1993 τι γινοτανε εξω απο την Ελληνικη πρεσβεια!Τεραστια ουρά για να παρουνε βίζα!Οι γκομενες αν βλεπανε ξενο καναν σαν τρελλες!Τωρα οι Πολωνοι πανε παντου χωρις βίζα!Και σε σχεση με τους Ελληνες εχουν πολυ υψηλοτερο βιοτικο επιπεδο,ζουνε πολυ καλητερα!Αυτα που γινονταν τοτε το να βγαζεις συνεχεια γκομενες να εχεις πολλες,να το ξερουνε και να μην κανουνε τιποτα και να σε κυνηγανε για να μη σε χάσουνε ειναι πια εικονες του Παρελθοντος.
  Με την ενταξη της Πολωνιας στην Ε.Ε. αλλαξε εντελως η νοοτροπια των ανθρωπων γιναν θα ελεγα εντελως Ευρωπαιοι!Τη δεκαετια του '90 ηταν ακριβως οπως τα γραφει ο κμαν!Τωρα ειναι ακριβως ετσι οπως τα γραφεις εσυ!Λες και εισαι στη δυτικη Ευρωπη!Το ντυσιμο τους,η νοοτροπια τους οι σχεσεις τους!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δυστυχώς αλλά στην Βαρσοβία που ζω το κυριότερο πρόβλημα περα απο την αναμφισβητητη δυτικοποιηση των γυναικών είναι οι ξένοι που ζουν εδώ πλεον και ειναι πολυ υψηλού επιπέδου . Εχω 4 φίλες που κάνουμε παρέα εδω, με 2 απο αυτές εχει πέσει ενας φιλικός  :knockinb: πιο παλιά. Και οι 4 μου λενε πως ολες οι σχέσεις τους τα τελευταία χρόνια ειναι μόνο  με ξένους που κατοικούν εδώ. Η πιο κολλητη η Ania τα έχει τωρα με ενα Γερμανό χορευτη latin ο οποίος εχει και Master στην βιοτεχνολογια και στις φωτο ειναι σαν το μπεκαμ.. Χαχαχαα.. Που πας ρε καραμητρο με την ελληνική μύτη και το Ζορμπα. Όπως εχει γραψει και o rooshv εχει γινει invasion στην χώρα απο πολύ αντριλα. Στα χωριά ειναι καλύτερα αλλά πρεπει να ξερεις γλώσσα και ειναι δυσκολο να μεινεις εκει λογω δουλειας. Ειχε δίκιο ο φιλος απο την κρακοβια για την Ρωσίδα. Ξεκίνησε τα μυνήματα δεν προλαβαίνω εχω δουλειά κλπ. Χαχαχαχα. Με κυκλο βρισκεις κατι καλο εδω και εκει στοχευω τωρα. Απο την νυχτα δεν το πολύ παλεύω πλεον παραιτούμαι. Εζησα καλες εποχες εδω αλλα πρεπει να προσαρμοστω στα δεδομένα. Κοιτάτε αλλού. Ξαναλέω σερβια περασα ενα τριμηνο μέλι!!!!

Μήπως απλά μεγάλωσες και δε σε κοιτάνε αυτές που σε κοίταγαν πριν;Το ίδιο έπαθα και εγώ από το 2008 στο 2012 ένιωσα τις συνέπειες της ηλικίας.Μέχρι τα 35 είσαι μια χαρά αλλά μετά αλλάζει.
Στις ηλικίες μας είναι πολύ δύσκολο να έχεις γκόμενα κάτω των 25 χωρίς λεφτά.

Δυτικοποίηση δεν έχω δει στην επαρχιακή Πολωνία τουλάχιστον σε Πόζναν Βρότλαβ.Δεν μπορώ να συγκρίνω την κατάσταση με τιε μαλακίες που βλέπεις στη Γερμανία.Οι γκόμενες κυκλοφορούν ακόμα με μίνι και τακούνια στην Πολωνία εδώ βλέπεις σπορτέξ,φόρμες,κοντά μαλλιά πράσινα μαλλιά,υπέρβαρες,καθόλου make up να κλάνουν να ρεύονται να ντερλικώνουν γενικά απέχουν πολύ από το γυναικείο πρότυπο.Εχουν συχνά και πιο μπάσες φωνές από τους άντρες και τακούνια να έχουν καλύτερα να μην τις βλέπεις έτσι όπως περπατάνε σα δεινόσαυροι.Σκρίλλεξ μαλλιά φεμινισμός και του κώλου τα εννιάμερα με bio,οικολογία μαλακία.Ευτυχώς στην Πολωνία δεν έχει εισβάλει ακόμα ο φεμινισμός.Βοηθάνε βέβαια και οι Πολωνοί είναι δυνατά παληκάρια σιγά μην ανεχτούν φεμινιστικές βλακείες.

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
παρε ρε καποτα !! του μπολντοζα ειναι απο το καλοκαιρη που περασε ροσιδα ειχε αραξει το μορο στο γιακουζι του εμπλοκη  :2funny: :2funny: :2funny: με σινδεσε με το σκαιπ στο ιπολογιστητου και επαθα πλακα ειδα καια 60 γκομενες με την πουτσα του στο στομα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και νομιζα ο μαλακς οτι ο ρεντ ειναι ο μεγαλητερος γαμιας εδο μεσαα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν γαμανε οι ελληνες λενε στην ελλαδα γραφαν οι παπαρες εδο καλα που αποφασισαν οι συντροφοι να ανεβαζουν φοτο απο χτες !! παρακολουθιστε το σαιτ !!
Νταβάριτς θεέ πάρε την παε  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom