Ρε μανια με το υψος εσυ,ο Καλουσης ο δικαστης εισαι?ναι τον καργιολη τον χοντρο!!! 1.78!! αξιοςςςςςςςςςςς
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Warsaw - Βαρσοβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 895K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Και τι εγινε που μπηκαν και κανα δυο φωτο απο αλλη εθνικοτητα?Σου μολυνανε το θρεντ?Πάλι το ξεφτιλίσατε το θρεντ.Τι δουλειά έχουν οι φωτό από Ουκρανέζες γκόμενες εδώ?
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Φίλε Μίδα που το βρήκες αυτό? Δείχνει να είναι σοβαρό..."Ο πολεμοχαρής Πολωνός πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΕΕ βιάζεται να κυλήσει την ΕΕ σε ολοκληρωτικό πόλεμο και μαζί της όλον τον πλανήτη υπακούοντας στις εντολές των νεοταξίτικων κέντρων εξουσίας της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ που ελέγχουν το βαθύ αμερικανικό κράτος, και επιθυμούν την διατήρησή τους στην παγκόσμια κυριαρχία ακόμα και καταστρέφοντας τον πλανήτη με έναν πυρηνικό όλεθρο. Η δήλωση έγινε μόλις γνωστοποιήθηκε ότι οι ρωσόφωνοι κατέλαβαν το αεροδρόμιο του Λουγκάνσγκ, και είχε ως εξής » έρχεται πόλεμος όχι μόνο στην Α.Ουκρανία».
Υπενθυμίζεται ότι η Πολωνία και οι τρεις βαλτικές χώρες είναι αυτές που φιλοξενουν στρατεύματα του ΝΑΤΟ σε μια προσπάθεια να απειλήσουν την ασφάλεια της Ρωσίας."
δεν τα ιυοθετω ολα,,αλλα καπως ετσι ειναι
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Από τις χτεσινές σας παπaρολογίες
προσπαθώ να βγάλω άκρη με τα οικονομικά!
Σύστημα Δημητράκη---> Ξενοδοχείο σάουνα αυτοκίνητο, εισοδος, σούσι κτλ 200Ε το βράδι Χ7=1400+ αεροπορικά με προοπτική 2-5 γυναίκες
Σύστημα Σινοχάρα----> 990Ε για μια εβδομάδα ντουέτο στη μίζερη Αθήνα
Σύστημα Ντάβαριτς, Ρέντ----> Τραπέζια σε χάι Μαζαγια κάθε βράδι μεταξί 300-500 Ε Χ7= 2000-3000Ε την εβδομάδα με προοπτική μια ΤΟΠ!
Είναι πολλά τα λεφταααααά!!!!!!!!Ελλάδα είμαστε όχι Εμιράτο.....
Και τέλος σύστημα Κμαν---> Ξενοδοχείο, είσοδο σε κλαμπ ποτά και φουσκωμένο πορτοφόλι με Ζλώτυ που δεν τα ξόδευεις απαρέτητα, όλα κάτω από 100Ε την μέρα,
Νομίζω πως ο Κμαν είναι ο πιο κοντινός στη πραγματικότητα αρκεί να μην χρειαστεί να κάνει δώρο σε Ρωσίδες γιατί έστω και ένα γούνινο γιλεκάκι κάνει το 400αράκι του!
Αντίθετα Πολωνία με ένα ασημένιο κολιεδάκι 50-100Ε είσαι μια χαρά...
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Σύστημα Δημητράκη---> Ξενοδοχείο σάουνα αυτοκίνητο, εισοδος, σούσι κτλ 200Ε το βράδι Χ7=1400+ αεροπορικά με προοπτική 2-5 γυναίκες
Σύστημα Ντάβαριτς, Ρέντ----> Τραπέζια σε χάι Μαζαγια κάθε βράδι μεταξί 300-500 Ε Χ7= 2000-3000Ε την εβδομάδα με προοπτική μια ΤΟΠ!
Και τέλος σύστημα Κμαν---> Ξενοδοχείο, είσοδο σε κλαμπ ποτά και φουσκωμένο πορτοφόλι με Ζλώτυ που δεν τα ξόδευεις απαρέτητα, όλα κάτω από 100Ε την μέρα,
Νομίζω πως ο Κμαν είναι ο πιο κοντινός στη πραγματικότητα αρκεί να μην χρειαστεί να κάνει δώρο σε Ρωσίδες γιατί έστω και ένα γούνινο γιλεκάκι κάνει το 400αράκι του!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Με τη διαφορα οτι αν κανεις το συστημα ΚΜΑΝ θα σε πεταξουν εξω και ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι δεν προκειται ναΑπό τις χτεσινές σας παπaρολογίεςπροσπαθώ να βγάλω άκρη με τα οικονομικά!
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
Το συστημα Σινοχαρα θελει πολλα περισσοτερα απ'οσα λεει!Δεν προκειται αυτες που ερχονται Αθηνα και θα κατσουνε με ενα τέρας της φυσεως τοσες μερες να παρουνε 200 Ευρω
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Το συστημα αυτο δεν ειναι δικο μου και δεν το σκεφτηκα εγω ειναι το κλασικο Ρωσσικο συστημα με τη διαφορα οτι οι Ρωσσοι δεν εχουνε δωρεαν προσβαση στα κλαμπ και πρεπει να πληρωσουν εισοδο 1000 ρουβλια για να μπουνε ενω εγω μπαινω τσαμπα και τη στεινουν απ'εξω απ τα κλαμπ ή περνανε κανοντας βολτες και περιμενοντας να βγει καμια καλη γκομενα.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Πιθανόν Poland αυτά που γράφονται να γινοντουσαν μέχρι τις αρχές του 2000. Δεν θελω να σας απογοητεύσω αλλά δεν εχετε καμία ελπίδα εδω σαν τουρίστες (τουλάχιστον στην πρωτεύουσα) . Μην ακούτε υπερβολές. Παρασκευή-Σάββατο ημουν σε clubs με ενα Γάλλο απο την δουλεία ο οποιος ειχε δουλεψει ερασιτεχνικα και σαν φώτο μοντέλο οταν ηταν μικροτερος. δεν κανει φυσικά αυτην την δουλεία αλλα διατηρεί πολυ καλη εμφάνιση. Ειχε έρθει σαν business trip και επρεπε να τον βγαλω εξω. Πολυ καβλωμενος με καλο ντυσιμο και πολυ επιτεθεμενος. Εμεινε με το πουλί στο χέρι. Πολυ βρισιδι στο τελος της βραδιάς μου έλεγε πως Βερολίνο πριν ενα μήνα τα πηγε πολύ καλύτερα.
Εδω είναι καλα αν ζεις και κάνεις κύκλο. Αλλιως νυχτα ξεχάστε το. Ειναι απλα κατάλοιπα του παρελθόντος. Σίγουρα αυτοι που κυκλοφορουν νυχτα εδω ειναι πιο ομορφοι και πιο καλοντυμενοι απο τους Ελληνες και οι καλες γκομενες δυσκολα βγαίνουν νυχτα στα clubs μόνες, μονο κάτι χαζα μικρα συνηθως που χορευουν και πανε για νανι. Εγω τώρα εχω βρει μια μια πόλη καλη περίπτωση με απίστευτο πρόσωπο και βυζια αλλα ηταν γνωριμια απο φιλη μου πολωνεζα εδω την προηγούμενη εβδομαδα. Εχει να παει σε club μου λεει 2 χρόνια. Αγοραζουν κατι μαλακιες κάρτες multicard με τις οποίες μπαινεις σε οποιο gym θελεις και ξεσκιζονται στην γυμναστική στον χώρο και γενικα στα activities και μετα νανι γιατι εχει δουλειά το πρωι. Πλεον εγώ δεν το παλεύω αλλο νύχτα εδω ανακοινωνω οτι τα παραταωΘα βελτιωσω γνωριμιες και κύκλο μονο ετσι τρως καλα μουνια.
Ακριβως ετσι ειναι,πιστευω οτι αν κατσεις καιρο εκει πέρα θα εχεις επυτηχιες.Βεβαια δεν ξερω πως εισαι εμφανησιακα και τι στυλ εχεις?Ο Γαλλος ηταν φυσικο να φυγει αγαμητος.Γενικα δεν γουσταρουνε τους καθαρα ξενους που εχουν ερθει εκει για λιγο,να τους κανουνε τι?να της παρουνε στην Ελλαδα,Γαλλια ή οπουδηποτε αλλου?Πανε και μονες τους αν θελουνε με πολυ λιγα λεφτα τωρα πια,αν μιλας πολυ καλα τη γλωσσα και εισαι χρονια εκει και σαν ντοπιος αλλαζει εντελως η συνπεριφορα τους απεναντι σου.Βαρσοβία ζω γαμώ την καταραμένη δουλεία μου γαμώ.. Μακάρι να μπορούσα να είμαι σε πιο επαρχιακή πόλη. Αλλά θα παλέψω να πάρω days off και να επιθεωρήσω κάποια μέρη.
Τρώς και εδώ αλλά όπως είπα μέσα απο παρέα και αν είσαι καλός.Εμφανίσημος και αξιοπρεπής. Ο ανταγωνισμός είναι παγκόσμιος δεν είναι Ελλάδα. Μένουν αράπηδες Αμερικανοί με 100.000 $ μισθό που δουλεύουν σε εταιρίες πληροφορικής, Φιλανδοί, Ιταλοί, Ισπανόι, Βραζιλίανοι έχεις να τα βάλεις με πολύ κόσμο. Εχώ αναγκαστεί πολλές φορές να πουλήσω έρωτα για να τους ανταγωνιστώ. Πως είμαι το καλό παιδί που δεν τις θέλει για μια νύχτα (αλλά στην ουσία για 10 μέρες) Ένα καλό έχει όποτε κατεβαίνω Ελλάδα με την εκπαίδευση που πέρνεις εδώ τα μπαζάκια στο κέντρο (Drunk sinatra κ.λ.π) είναι πλέον εύκολα.
Θα μου πείς πως μέσω παρέας και Ελλάδα τρώς με διαφορά οτι έδω μέσα απο παρέα τρώς γυναίκες που εμφανισιακά δεν υπήρχε καμιά πιθανότητα να γνωρίσεις Ελλάδα.Αυτο είναι το ουσιαστικό πλεονέκτημα και ο λόγος να βρίσκεσαι εδώ. Παλέυεις για κάλα μουνιά αλλίως και Ελλάδα βρίσκεις ψιλομπαζάκια αν μάχεσαι αλλά καλό μουνί ΠΟΤΕΕΕ!!!
Εδώ ένας τύπος τσεκάρει τα βυζιά των Πολωνέζων στο δρόμο να δει αν είναι εντάξει.Φανταστείτε να το έκανε αυτό στην Ελλάδα ή σε δυτική χώρα.
Δηλαδη αυτο δεν ειναι στημενο;;;;
Δειτε εδω καυτες ελληνιδες ετοιμες για ολα στα τρελα ελληνικα beach party![]()
Δεν θα πει κανεις το αντιθετο.
Η Μυκονος δεν ειναι η υπολοιπη καθημερινη Ελλαδα, ουτε το Φαληρακι, ουτε η Χερσονησος.
Δεν μπορει κατα τη γνωμη μου καποιος να απορριψει συλληβδην ολα τα βιντεακια του youtube, αρκει να ειναι αντιπροσωπευτικα του τι θελουμε να δουμε, να παρουμε μια ιδεα.
Πχ μια ερασιτεχνικη ληψη απο πολωνικο club της επαρχιας, θα εδειχνε μια 'καλη' εικονα του τι παιζει, για clubs παντα.
Γιατι οχι και μια ληψη στους πολωνικους δρομους, μια 'χαλαρη' μερα(πχ Κυριακη), με καλο καιρο.
Νομιζω ετσι, παιρνεις μια ρεαλιστικη ιδεα.
Πχ μια ερασιτεχνικη ληψη σε ελληνικο club θα δειχνε οτι ουτε λιγο ουτε πολυ, ειναι σαν ΚΨΜ!
Βαρσοβία ζω γαμώ την καταραμένη δουλεία μου γαμώ.. Μακάρι να μπορούσα να είμαι σε πιο επαρχιακή πόλη. Αλλά θα παλέψω να πάρω days off και να επιθεωρήσω κάποια μέρη.
Τρώς και εδώ αλλά όπως είπα μέσα απο παρέα και αν είσαι καλός.Εμφανίσημος και αξιοπρεπής. Ο ανταγωνισμός είναι παγκόσμιος δεν είναι Ελλάδα. Μένουν αράπηδες Αμερικανοί με 100.000 $ μισθό που δουλεύουν σε εταιρίες πληροφορικής, Φιλανδοί, Ιταλοί, Ισπανόι, Βραζιλίανοι έχεις να τα βάλεις με πολύ κόσμο. Εχώ αναγκαστεί πολλές φορές να πουλήσω έρωτα για να τους ανταγωνιστώ. Πως είμαι το καλό παιδί που δεν τις θέλει για μια νύχτα (αλλά στην ουσία για 10 μέρες) Ένα καλό έχει όποτε κατεβαίνω Ελλάδα με την εκπαίδευση που πέρνεις εδώ τα μπαζάκια στο κέντρο (Drunk sinatra κ.λ.π) είναι πλέον εύκολα.
Θα μου πείς πως μέσω παρέας και Ελλάδα τρώς με διαφορά οτι έδω μέσα απο παρέα τρώς γυναίκες που εμφανισιακά δεν υπήρχε καμιά πιθανότητα να γνωρίσεις Ελλάδα.Αυτο είναι το ουσιαστικό πλεονέκτημα και ο λόγος να βρίσκεσαι εδώ. Παλέυεις για κάλα μουνιά αλλίως και Ελλάδα βρίσκεις ψιλομπαζάκια αν μάχεσαι αλλά καλό μουνί ΠΟΤΕΕΕ!!!
Αράπηδες με μισθό 100000 δολλάρια;Τι διάολο;Οι Αράπηδες που έχω δει εγώ στην Πολωνία είναι τελείως ξέφτιλοι φαίνονται άφραγκοι και παρόλα αυτά τρώνε.Πρέπει να είναι πολύ χάλια η Βαρσοβία.
Από τις χτεσινές σας παπaρολογίεςπροσπαθώ να βγάλω άκρη με τα οικονομικά!
Οντως οι Πολωνέζες έχουν σαφώς μικρότερες οικονομικές απαιτήσεις από τις Ρωσίδες.Το δικό μου σύστημα είναι τολμηρό το πρόβλημα είναι οτι τραβάς την προσοχή και μπορεί κάποιοι άντρες στο μαγαζί να στραβώσουν γιατί σε θεωρούν αθέμιτο ανταγωνισμό.
Βασικά αυτό που λες σύστημα δημητράκη είναι εξωφρενικά ακριβό.Το πολύ να βγάλεις μια γκόμενα την εβδομάδα έτσι και θα έχεις ξοδέψει 3000 ευρώ.Καλύτερα να πας σε σαλόν.
Το σύστημα Σχινοχάρα γίνεται αλλά μεταφράζεται σε 1500 ευρώ για εκάστη γκόμενα αφού καμία δε δέχεται να μείνει κάτω από μία εβδομάδα και πρέπει να κάνεις όλα τα έξοδα συν αεροπορικό βίζα δώρο.
Πολωνία μπορείς να τη βγάλεις με 100 ευρώ τη μερα και να μείνεις τριήμερο.
Το hookάρισμα είναι μικρότερο Πολωνία γιατί δεν προσφέρεις τόσο πολλά και οι γκόμενες δεν έχουν τόσο ανάγκη έρχεται όμως πιο οικονομικά.
geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.881
- Πόντοι
- 34.478
Από τις χτεσινές σας παπaρολογίεςπροσπαθώ να βγάλω άκρη με τα οικονομικά!
χωρις να ξερω καποα απο τα παιδια (παροτι ναι κι εμενα κλωνο με λενε)η αληθεια πρεπει να βρισκεται καπου στην μεση
συστημα Κμαν.....αυτο που λενε του κυνηγου και του ψαρα το πιατο 10 φορες ειναι αδειανο και μια φορα γεματο....επι της ουσιας πρεπει να εισαι τρομερο καμακι οπου να εχεις καθε μερα επιτυχια....χωρις να ξερω της δυνατοτητας του παιδιου στο καμακι πρεπει να εχει καποιος τρομερο μπλα μπλα να εχει επιτυχια για ξεπετα σαββατοκυριακου καθημερινα
συστημα σχινοχαρα;;; κατι εχω διαβασει απο τις αναφορες του νταβαριτς αλλα παλι μου φενετε φτηνα πολυ οχι για δυο αλλα για μια γκομενα τα 1000 ευρω οταν 300 εχει το εισητηριο περιπου χειμωνιατικα, για καλοκαιρι δεν το κουβεντιαζω το κοστος εισητηριου τουλαχιστον 200 ευρω παραπανω.....βαλε κανα βρακακι κανα μπλουζακι, σκατοσουβενιρ απο την πλακα, ε 2-3 εξοδους, πολυ οριακα το χιλιαρικακι
Συστημα νταβαριτς......ε δεν νομιζω το κοστος να εχει διαφορα απο μια χαϊ εσκορτ....οποτε τσαμπα και το μεθυσι τσαμπα και οι ωρες που θα χασεις μεθυσμενος προσπαθωντας μετα να σου σηκωθει
Συστημα δημητακη μαλλον δεν ειναι καν για τουριστα αλλα για ντοπιο πληθυσμο, δεν μπορω να φανταστω καποιον ελληνα να εχει τις προυποθεσεις να κανει ολη αυτη την διαδικασια...
εννοειτε οτι σε ολες αυτες τις χωρες χωρις γλωσσα δεν πας πουθενα
ΥΓ και η Αθηνα δεν ειναι καθολου μιζερη σαν πολη δεν ειναι τα προαστια της μονο ο αγιος παντελεημονας και η σωκρατους, ειναι και η παραλιακη και το θησειο με τον πεζοδρομο του, και ο λυκαβητος η καστελα και πολλα πολλα αλλα μερη
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
κ υψος?
1 80 τυπε.
Πιθανόν Poland αυτά που γράφονται να γινοντουσαν μέχρι τις αρχές του 2000. Δεν θελω να σας απογοητεύσω αλλά δεν εχετε καμία ελπίδα εδω σαν τουρίστες (τουλάχιστον στην πρωτεύουσα) . Μην ακούτε υπερβολές. Παρασκευή-Σάββατο ημουν σε clubs με ενα Γάλλο απο την δουλεία ο οποιος ειχε δουλεψει ερασιτεχνικα και σαν φώτο μοντέλο οταν ηταν μικροτερος. δεν κανει φυσικά αυτην την δουλεία αλλα διατηρεί πολυ καλη εμφάνιση. Ειχε έρθει σαν business trip και επρεπε να τον βγαλω εξω. Πολυ καβλωμενος με καλο ντυσιμο και πολυ επιτεθεμενος. Εμεινε με το πουλί στο χέρι. Πολυ βρισιδι στο τελος της βραδιάς μου έλεγε πως Βερολίνο πριν ενα μήνα τα πηγε πολύ καλύτερα.
Εδω είναι καλα αν ζεις και κάνεις κύκλο. Αλλιως νυχτα ξεχάστε το. Ειναι απλα κατάλοιπα του παρελθόντος. Σίγουρα αυτοι που κυκλοφορουν νυχτα εδω ειναι πιο ομορφοι και πιο καλοντυμενοι απο τους Ελληνες και οι καλες γκομενες δυσκολα βγαίνουν νυχτα στα clubs μόνες, μονο κάτι χαζα μικρα συνηθως που χορευουν και πανε για νανι. Εγω τώρα εχω βρει μια μια πόλη καλη περίπτωση με απίστευτο πρόσωπο και βυζια αλλα ηταν γνωριμια απο φιλη μου πολωνεζα εδω την προηγούμενη εβδομαδα. Εχει να παει σε club μου λεει 2 χρόνια. Αγοραζουν κατι μαλακιες κάρτες multicard με τις οποίες μπαινεις σε οποιο gym θελεις και ξεσκιζονται στην γυμναστική στον χώρο και γενικα στα activities και μετα νανι γιατι εχει δουλειά το πρωι. Πλεον εγώ δεν το παλεύω αλλο νύχτα εδω ανακοινωνω οτι τα παραταωΘα βελτιωσω γνωριμιες και κύκλο μονο ετσι τρως καλα μουνια.
Λοιπον ακριβως αυτα που λει το παιδι ισχυουν για οσους ρωτανε. Δε θα μπορουσε καποιος να τα πει καλυτερα. Και επισης ετσι οπως ειναι στη Βαρσοβια, ειναι και παντου. Εξαλλου στη Βαρσοβα βεροι βαρσοβεζοι ειναι? Απο ολη τη χωρα κατοικει κοσμος εκει.
Σε αλλα μερη ισα ισα ειναι και πιο " σφιχτα" τα πραγματα, πιο "χωριο" πιο πολυ της παρεας και μεταξυ τους, πιο πολυ κλειστος ο κύκλος και κλειστοί στους ξένους γενικά ( όχι μόνο στην εθνικότητα).
Μονο αμα ξερεις τη γλωσσα, και καλα μαλιστα ωστε να συμμετεχεις κανονικα σε παρεα, κουβεντα, και την κοινωνικη ζωη εδω, εχεις κυκλο οπως λεει το παιδι, δουλεια κλπ τοτε θα κανεις κατι.
Δημητρη για τον κμαν, μπορει να αφηνει να εννοηθουν διαφορες υπερβολες, οπως γραφει, αλλα αν διαβασει κανεις προσεκτικα, θα δει οτι τι λεει? Πηγαινουν, χορευουν καβλιαρικα ισως και εχουν μπουταρες βυζαρες κλπ. Εγραψε πουθενα οτι πας και σαρωνεις να γαμας?
Απλα γραφει οτι πειθει μερικες που βρισκει οτι θα πανε για ψωνια κλπ και προσπαθει ετσι. Αν βρει καμια. Γραψει λιγο υπερβολικα οκ.
Φιλε dr love και αυτη που βρηκες, θα σου βγαλει το λαδι. Θα την παρεις για καφε και θα σου πει οτι πρεπει να το κανονισει κλπ κλπ. για την αλλη βδομαδα κλπ
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Α η καρτα ειναι multisport oχι multicard.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αν θες ναχωρις να ξερω καποα απο τα παιδια (παροτι ναι κι εμενα κλωνο με λενε)η αληθεια πρεπει να βρισκεται καπου στην μεση
συστημα Κμαν.....αυτο που λενε του κυνηγου και του ψαρα το πιατο 10 φορες ειναι αδειανο και μια φορα γεματο....επι της ουσιας πρεπει να εισαι τρομερο καμακι οπου να εχεις καθε μερα επιτυχια....χωρις να ξερω της δυνατοτητας του παιδιου στο καμακι πρεπει να εχει καποιος τρομερο μπλα μπλα να εχει επιτυχια για ξεπετα σαββατοκυριακου καθημερινα
συστημα σχινοχαρα;;; κατι εχω διαβασει απο τις αναφορες του νταβαριτς αλλα παλι μου φενετε φτηνα πολυ οχι για δυο αλλα για μια γκομενα τα 1000 ευρω οταν 300 εχει το εισητηριο περιπου χειμωνιατικα, για καλοκαιρι δεν το κουβεντιαζω το κοστος εισητηριου τουλαχιστον 200 ευρω παραπανω.....βαλε κανα βρακακι κανα μπλουζακι, σκατοσουβενιρ απο την πλακα, ε 2-3 εξοδους, πολυ οριακα το χιλιαρικακι
Συστημα νταβαριτς......ε δεν νομιζω το κοστος να εχει διαφορα απο μια χαϊ εσκορτ....οποτε τσαμπα και το μεθυσι τσαμπα και οι ωρες που θα χασεις μεθυσμενος προσπαθωντας μετα να σου σηκωθει
Συστημα δημητακη μαλλον δεν ειναι καν για τουριστα αλλα για ντοπιο πληθυσμο, δεν μπορω να φανταστω καποιον ελληνα να εχει τις προυποθεσεις να κανει ολη αυτη την διαδικασια...
εννοειτε οτι σε ολες αυτες τις χωρες χωρις γλωσσα δεν πας πουθενα
ΥΓ και η Αθηνα δεν ειναι καθολου μιζερη σαν πολη δεν ειναι τα προαστια της μονο ο αγιος παντελεημονας και η σωκρατους, ειναι και η παραλιακη και το θησειο με τον πεζοδρομο του, και ο λυκαβητος η καστελα και πολλα πολλα αλλα μερη
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
Αν θες φτηνοτερα πηγαινεις Νοβγκοροντ
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Στο Νοβγκορντ πρεπει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ να εχεις αμαξι γιατι ναι μεν ειναι μικρη πολη αλλα οι αποστασεις ειναι σχετικα μεγαλες 4-8 χλμ. κατα μεσο ορο απο το ενα μερος στο αλλο.
Σχετικα με το συστημα του Σινοχαρα ειναι πολυ ακριβοτερο απο οτι γραφουνε καταρχην η γκομενα θα θελει χαρτζιλικη κανα χιλιαρικο για μια βδομαδα συν τα εισητηρια συν οτι θα πρεπει αν την πηγαινεις για μπανιο...ταβερνες....εξοδος το βραδυ κλπ. οποτε βγαινει ενα ποσό οχι μικρο!
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Κ'εγω συμφωνω με το DR LOVE η συμβουλη μου ειναι να αφησει τους ξενους και να κανει παρεα με ντοπιους οπως κανω εγω,και οι γκομενες αλλιως θα τον κοιτανε και θα μπει πιο ευκολα στην εκει κοινωνια.1 80 τυπε.
Λοιπον ακριβως αυτα που λει το παιδι ισχυουν για οσους ρωτανε. Δε θα μπορουσε καποιος να τα πει καλυτερα. Και επισης ετσι οπως ειναι στη Βαρσοβια, ειναι και παντου. Εξαλλου στη Βαρσοβα βεροι βαρσοβεζοι ειναι? Απο ολη τη χωρα κατοικει κοσμος εκει.
Σε αλλα μερη ισα ισα ειναι και πιο " σφιχτα" τα πραγματα, πιο "χωριο" πιο πολυ της παρεας και μεταξυ τους, πιο πολυ κλειστος ο κύκλος και κλειστοί στους ξένους γενικά ( όχι μόνο στην εθνικότητα).
Μονο αμα ξερεις τη γλωσσα, και καλα μαλιστα ωστε να συμμετεχεις κανονικα σε παρεα, κουβεντα, και την κοινωνικη ζωη εδω, εχεις κυκλο οπως λεει το παιδι, δουλεια κλπ τοτε θα κανεις κατι.
Δημητρη για τον κμαν, μπορει να αφηνει να εννοηθουν διαφορες υπερβολες, οπως γραφει, αλλα αν διαβασει κανεις προσεκτικα, θα δει οτι τι λεει? Πηγαινουν, χορευουν καβλιαρικα ισως και εχουν μπουταρες βυζαρες κλπ. Εγραψε πουθενα οτι πας και σαρωνεις να γαμας?
Απλα γραφει οτι πειθει μερικες που βρισκει οτι θα πανε για ψωνια κλπ και προσπαθει ετσι. Αν βρει καμια. Γραψει λιγο υπερβολικα οκ.
Φιλε dr love και αυτη που βρηκες, θα σου βγαλει το λαδι. Θα την παρεις για καφε και θα σου πει οτι πρεπει να το κανονισει κλπ κλπ. για την αλλη βδομαδα κλπ. Αλλα δεν εχεις να χασεις κατι.Eσυ μαθε τιποτα πολωνικα στο μεταξυ, γιατι αλλιως με τα αγγλικα μονο, μονο τετοιες ψωναρες θα συναναστρεφεσαι.
Α η καρτα ειναι multisport oχι multicard.![]()
geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.881
- Πόντοι
- 34.478
εχουμε βεβαια ξεφυγει απο το θεμα
το θεμα μας ειναι να βρουμε γκομενα στον cool11
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τυπε ο τυπος cool δεν προκειται να το αποφασισει ποτεεχουμε βεβαια ξεφυγει απο το θεμα
geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.881
- Πόντοι
- 34.478
πρεπει να κανουμε νημα......βρειτε γκομενα για τον cool11...και αμεσως μετα παιχνιδι στο ιντερνετ....με τιτλο.... cool11 the ultimate girlfriend request....παιχνιδι adventure με γριφουςτυπε ο τυπος cool δεν προκειται να το αποφασισει ποτε![]()
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Το συστημα Σινοχαρα θελει πολλα περισσοτερα απ'οσα λεει!Δεν προκειται αυτες που ερχονται Αθηνα και θα κατσουνε με ενα τέρας της φυσεως τοσες μερες να παρουνε 200 Ευρω!βαλε κ'ενα μηδενικο τουλαχιστον συν οτι θα ζητησουνε εξοδους και να της πας σε ακριβα μερη!
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
παντου οι πρωτευουσες ειναι ακυρες,,κι ο πορνομιτσος να παει μοσχα θα πεσει στα μισα κ θα χαλαει τα διπλα,,,,Βαρσοβία ζω γαμώ την καταραμένη δουλεία μου γαμώ.. Μακάρι να μπορούσα να είμαι σε πιο επαρχιακή πόλη. Αλλά θα παλέψω να πάρω days off και να επιθεωρήσω κάποια μέρη.
σοφια γαμας μια δυο κατηγοριες κατω απο πλοβντιβ
βουδαπεστη τρισχειροτερα απο μισκολς σενγκεν,,,
κιεβο,,η απολυτη ακυροτης της ουκρανιας,ντιπρε 10 φορες πιο καλα,,,κλπ