Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
gia soy μπουλντοζα με τα μορα που κατεβαζεις δυο δυο καθε διμινο !!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  αξιος αξιοςς ουτε μπλα μπλα ουτε μουφες και μαλακιες !!! τουλαχιστον 5 μελη εδο εχουν δει και ξερουν και βεβεα ο παλιος σιντροφος εδο τα εχει γραψει ουτε τρεχει ουτε ξοδευετε!! με ενα χιλαρικακι κοστος κανονικες ανατολικες κοπελες ερχονται για την ακροπολη και τα αρχαια μας!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  και οτυπος εχει και μια ψολι τριπανι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: η αλλη δεν πορουσε να περπατησει μετα :2funny: :2funny: :2funny: 125 κιλα απο πανοτης με μισο μετρο μαλαπερδαα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  υ.γ που σε μιτσακο μου !!!μπρρρρρρ που σε ρε !!! ελλαα ελλα στον παπου!!! σε αγαπαμε ρε!!! ;) ;) ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: που κριφτικες π[αλι??????? :2funny: :2funny: :2funny: ελα και θα σου πο τα νεα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 03.jpg
    03.jpg
    37,8 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 09.jpg
    09.jpg
    30,7 KB · Εμφανίσεις: 26

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
γουσταραν θαλλασα και ακροπολι μεναν στο σπιτι του καφεδακια βολτουλες με τον ηλεκτρικο πολι σεχ ο συντροφος!! παντα τετια!!! :rockon: :rockon: :rockon: οι ελληνες γαμανε και υπαρχουν επιλογες αμα την ψαξεις!! ευτηχος οι ανατολικες γουσταρουν ελλαδα:!!!!!  :rockon: :rockon: αυτο λεο χαιβανια!! μας πιξατε στην μαλακια!!! εδο μεσα!! αξιος ο χοντρελαςς :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 06.jpg
    06.jpg
    32 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 05.jpg
    05.jpg
    31,2 KB · Εμφανίσεις: 29

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Tυπε και οι πολωνοι σεκουριταδες δεν αστειευονται
Αυτα που γραφει παντος ο Βλακμαν δεν γινονται απλος θα φαει ξυλο και θα τον πεταξουν εξω  :2funny:

η φωτο μηπως ειναι μουφα τυπε;; εσυ που εισαι στην φωτο;
Αν καθεστε και πιστευετε αυτον τον κακομοιρη και τον Βλακμαν  :2funny:.Τωρα λεει οτι ειναι οι γκομενες του Σκυλοχάρα  :2funny:Γ'αυτον τα ειδατε σχετικα με το γάμο των μεγιστανων στη Μοσχα  :2funny:.
 Ωραια η παρεα σας αλλα θελω να βγω λιγακι εξω  :)Παρτε τον μεγαλο γαμιά της Μολδαβίας για να  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• a2.jpg
    a2.jpg
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 29

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=xpn2DJM9H18[/video] [/video]  κατσ οιιι οιι ζαγαρι μουυ!! που παςς 17 νοεμβρη????? ν κατσε μιτσακο μου να γελασεις στα ροσικα σημερα που πας!!!????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  αφου εβαλες ολους τους τουρκους ελληνες κινεζουσ αραβες κτλ της μολδαβιας μαζι με νεκρους κτλ!!! δεν βαζεις και μια απο το βουκουρεστι μπας και με πετυχειςςςς :2funny: :2funny: :2funny: να σε παο μετα γαμιοντας μεχρι τα γειρατια σου εχεισ και διαμερισματα εε !!!!  :2funny: :2funny: :2funny: κατσε μιτσα κου μου που πας!!! ??? κανε μας παρεα!!!!! :helpplea: :helpplea: :helpplea:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
kai kala που μου θιμισες τον σχινοχαρα!!! και αυτος τα εχει γραψει παλιοτερα!!!  καλα που μου τον θιμισες ορνιοοο :2funny: :2funny: :2funny:  να θρενταρα που εχει πραγαματικα αξια!!!  αλλος χοντρολας και αυτος!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΤΟ ΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΧΟΝΤΡΕΛΕς :2funny: :2funny: :2funny: :fuck2: :fuck2: :fuck2: ΑΞΙΟς ΚΑΙ Ο ΣΧΙΝΟ!!!! αντε μαλακες ο ενας πιγε πολονια για να γαμισι και ο αλοος πορνομετναστευσεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  γελια πολλα λεμε!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Tυπε λιγο περιεργο να σε κοψουν σε αγριοκοιτανε αμεσως. Τυπε το "δερνουν" παει απο ανθρωπο για ανθρωπο. Αυτοι ανηκουν σε αλλη συνομοταξια, εμβιων οντων. Σα να λες οτι μια τιγρη δερνει ανθρωπο τυπε, δε παει.
Για γραψε μας εσυ τι γνωμη σου που μενεις μονιμα Πολωνια εδω και μερικους μηνες:Αν καποιος παει σαν τον Βλάκμαν και φερθει οπως αυτος τι αποτελεσμα θα εχει? :think:Στη Βαρσοβία η γκομενα θα παει να παραπονεθει στους Σεκιουριταδες και θα του κανουν παρατηρηση.Αν συνεχισει να ενοχλει θα τον πεταξουν εξω με της κλοτσιες.Το ιδιο ακριβως θα γινει και στα κλαμπ της Αγιας Πετρουπολης.Κατα τη γνωμη μου αυτα που γραφει γινονται μονο στις τσοντες  :2funny:
  Η πλακα ειναι οτι αν διαβασεις στο ιντερνετ ιστοριες για την ανατολικη Ευρωπη απο Αγγλους ή Αμερικανους γραφουνε της ιδιες  :jerking:Πιστευω οτι ο Βλάκμαν απο καπου τα παιρνει αυτα και τα γραφει :think:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πιθανόν Poland αυτά που γράφονται να γινοντουσαν μέχρι τις αρχές του 2000. Δεν θελω να σας απογοητεύσω αλλά δεν εχετε καμία ελπίδα εδω σαν τουρίστες (τουλάχιστον στην πρωτεύουσα) . Μην ακούτε υπερβολές. Παρασκευή-Σάββατο ημουν σε clubs με ενα Γάλλο απο την δουλεία ο οποιος ειχε δουλεψει ερασιτεχνικα και σαν φώτο μοντέλο οταν ηταν μικροτερος. δεν κανει φυσικά αυτην την δουλεία αλλα διατηρεί πολυ καλη εμφάνιση. Ειχε έρθει σαν business trip και επρεπε να τον βγαλω εξω. Πολυ καβλωμενος με καλο ντυσιμο και πολυ επιτεθεμενος. Εμεινε με το πουλί στο χέρι. Πολυ βρισιδι στο τελος της βραδιάς μου έλεγε πως Βερολίνο πριν ενα μήνα τα πηγε πολύ καλύτερα.
Εδω είναι καλα αν ζεις και κάνεις κύκλο. Αλλιως νυχτα ξεχάστε το. Ειναι απλα κατάλοιπα του παρελθόντος. Σίγουρα αυτοι που κυκλοφορουν νυχτα εδω ειναι πιο ομορφοι και πιο καλοντυμενοι απο τους Ελληνες και οι καλες γκομενες δυσκολα βγαίνουν νυχτα στα clubs μόνες,  μονο κάτι χαζα μικρα συνηθως που χορευουν και πανε για νανι. Εγω τώρα εχω βρει μια μια πόλη καλη περίπτωση με απίστευτο πρόσωπο και βυζια αλλα ηταν γνωριμια απο φιλη μου πολωνεζα εδω την προηγούμενη εβδομαδα. Εχει να παει σε club μου λεει 2 χρόνια. Αγοραζουν κατι μαλακιες κάρτες multicard με τις οποίες μπαινεις σε οποιο gym θελεις και ξεσκιζονται στην γυμναστική στον χώρο και γενικα στα activities και μετα νανι γιατι εχει δουλειά το πρωι. Πλεον εγώ δεν το παλεύω αλλο νύχτα εδω ανακοινωνω οτι τα παραταω:)  Θα βελτιωσω γνωριμιες και κύκλο μονο ετσι τρως καλα μουνια.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Κμαν συνέχισε να γραφεις πληροφορίες. Ο πορνομιτσος έχει προσφέρει σε άλλα θρεντ επίσης πολλά.λοπεζ μην τρολαρεις δεν σ αρεσει μη διαβαζεις

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Δοκτορα μήπως είσαι βαρσοβια η Κρακοβία. ?%εάν ναι αναμενόμενη η φόλα.δεν λεει τιποτε αυτο ...εάν είσαι επαρχιακές μεγαλουπολεις η κατασταση είναι όντως οφφ

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Βαρσοβία ζω γαμώ την καταραμένη δουλεία μου γαμώ.. Μακάρι να μπορούσα να είμαι σε πιο επαρχιακή πόλη. Αλλά θα παλέψω να πάρω days off και να επιθεωρήσω κάποια μέρη.
Τρώς και εδώ αλλά όπως είπα μέσα απο παρέα και αν είσαι καλός.Εμφανίσημος και αξιοπρεπής. Ο ανταγωνισμός είναι παγκόσμιος δεν είναι Ελλάδα. Μένουν αράπηδες Αμερικανοί με 100.000 $ μισθό που δουλεύουν σε εταιρίες πληροφορικής, Φιλανδοί, Ιταλοί, Ισπανόι, Βραζιλίανοι έχεις να τα βάλεις με πολύ κόσμο. Εχώ αναγκαστεί πολλές φορές να πουλήσω έρωτα για να τους ανταγωνιστώ. Πως είμαι το καλό παιδί που δεν τις θέλει για μια νύχτα (αλλά στην ουσία για 10 μέρες:)) Ένα καλό έχει όποτε κατεβαίνω Ελλάδα με την εκπαίδευση που πέρνεις εδώ τα μπαζάκια στο κέντρο (Drunk sinatra κ.λ.π) είναι πλέον εύκολα. 

Θα μου πείς πως μέσω παρέας και Ελλάδα τρώς με διαφορά οτι έδω μέσα απο παρέα τρώς γυναίκες που εμφανισιακά δεν υπήρχε καμιά πιθανότητα να γνωρίσεις Ελλάδα.Αυτο είναι το ουσιαστικό πλεονέκτημα και ο λόγος να βρίσκεσαι εδώ. Παλέυεις για κάλα μουνιά αλλίως και Ελλάδα βρίσκεις ψιλομπαζάκια αν μάχεσαι αλλά καλό μουνί ΠΟΤΕΕΕ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom