Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Μήπως απλά μεγάλωσες και δε σε κοιτάνε αυτές που σε κοίταγαν πριν;Το ίδιο έπαθα και εγώ από το 2008 στο 2012 ένιωσα τις συνέπειες της ηλικίας.Μέχρι τα 35 είσαι μια χαρά αλλά μετά αλλάζει.
Στις ηλικίες μας είναι πολύ δύσκολο να έχεις γκόμενα κάτω των 25 χωρίς λεφτά.

Δυτικοποίηση δεν έχω δει στην επαρχιακή Πολωνία τουλάχιστον σε Πόζναν Βρότλαβ.Δεν μπορώ να συγκρίνω την κατάσταση με τιε μαλακίες που βλέπεις στη Γερμανία.Οι γκόμενες κυκλοφορούν ακόμα με μίνι και τακούνια στην Πολωνία εδώ βλέπεις σπορτέξ,φόρμες,κοντά μαλλιά πράσινα μαλλιά,υπέρβαρες,καθόλου make up να κλάνουν να ρεύονται να ντερλικώνουν γενικά απέχουν πολύ από το γυναικείο πρότυπο.Εχουν συχνά και πιο μπάσες φωνές από τους άντρες και τακούνια να έχουν καλύτερα να μην τις βλέπεις έτσι όπως περπατάνε σα δεινόσαυροι.Σκρίλλεξ μαλλιά φεμινισμός και του κώλου τα εννιάμερα με bio,οικολογία μαλακία.Ευτυχώς στην Πολωνία δεν έχει εισβάλει ακόμα ο φεμινισμός.Βοηθάνε βέβαια και οι Πολωνοί είναι δυνατά παληκάρια σιγά μην ανεχτούν φεμινιστικές βλακείες.
eιχα ενα φιλο παλιος ιντερνασιοναλ ,απο σουηδεζες μεχρι ημεδαπες
που ελεγε
οταν μπαινεις σε μια ντισκο ανλογα με την νλικια σου
απο τα 20 σε κοιταν ολες  μεχρι τα 30
απο τα 30 μεχρι τα 40,,σε κοιτανε αυτες που ξερουν
κι απο τα 40 κ μετα μονον οσες εχουν αναγκη....
γερμανια χαλια εδιναι αλλα μπορει να γαμησει ενας 45αρης πιο ανετα π οτι στην ελλαδα,,μιλαμε νασαι σε καλη σωματικη κατασταση με σπορ κλπ

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.881
Πόντοι
34.478
παρε ρε καποτα !! του μπολντοζα ειναι απο το καλοκαιρη που περασε ροσιδα ειχε αραξει το μορο στο γιακουζι του εμπλοκη  :2funny: :2funny: :2funny: με σινδεσε με το σκαιπ στο ιπολογιστητου και επαθα πλακα ειδα καια 60 γκομενες με την πουτσα του στο στομα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και νομιζα ο μαλακς οτι ο ρεντ ειναι ο μεγαλητερος γαμιας εδο μεσαα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν γαμανε οι ελληνες λενε στην ελλαδα γραφαν οι παπαρες εδο καλα που αποφασισαν οι συντροφοι να ανεβαζουν φοτο απο χτες !! παρακολουθιστε το σαιτ !!

ποιος ειναι ο μπολντοζας;;;
αυτη θεωρειτε σοβαρη γκομενα;;;; χοντρομπουτου δειχνει
τετοιες εχει και στην Ελλαδα

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 0.png
    0.png
    395,1 KB · Εμφανίσεις: 44
  • 01.png
    01.png
    359,6 KB · Εμφανίσεις: 32

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Και σίγουρα εσύ γαμάς καλυτερες  :jerking:
τι να γαμησει η φιντελα μορε!! :jerking: :jerking: πρεπει να φαει πολι φιδε μπασ και μεγαλοσει Υ.Γ ο μπουλντοζας με κανε λεει αντιπροσοπο!!! :2funny: :2funny: :2funny: σημερα μου δειχνει αλεες 60 γκομενεσ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: εχει ξεσκιστει στης ανατολικες ο τυπος!!! αρεεε ελλαδισταν!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: μαλακες ο τυπος αδικειτε !!! πορνοσταρ πρεπει να χε γινει!! μιλαμε για πολλα μοραα!! :rockon: :rockon: :rockon: Υ.Γ ΕΓΟ ΠΑΝΤΑ ΛΕΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ!!!! τον πιεσα πολη για τα λευτα!!!!! και μου λεει οτι μεχρι χιλΙαρικο παντα!!!!!! ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΠΛΕΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ μου πε θα χει και αποδειξεισ για τα λευτα!!!!!

Συνημμένα

• 01.png
    01.png
    359,6 KB · Εμφανίσεις: 67
  • 02.png
    02.png
    330,4 KB · Εμφανίσεις: 31

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Davarits πολυ στον φιντελ!!! ξυνεσαι! :2funny: :2funny: :2funny: Προσεχε γιατι εχει και αγαμιες  :knockinb: :think: :uglystupid: :pipa2: !!!! Οοοοορε λιγουρευεσαι εβραικια ψολη!!!!  :fuck1: :fuck1: :fuck1:
Προσεχε τους εβραιους συντροφε  :uglystupid: :headbang: :zfuck: !!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.881
Πόντοι
34.478
Και σίγουρα εσύ γαμάς καλυτερες  :jerking:
εσυ τι πεταγεσε;;;
απλα τονιζω οτι τετοιες εχει και στην ελλαδα.....
αν δεν κανω λαθος απο σεβαστουπολη δεν εισαι;;;
τι λεει η κριμαια τωρα σαν ρωσσια και οχι σαν ουκρανια;;;

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Davarits πολυ στον φιντελ!!! ξυνεσαι! :2funny: :2funny: :2funny: Προσεχε γιατι εχει και αγαμιες  :knockinb: :think: :uglystupid: :pipa2: !!!! Οοοοορε λιγουρευεσαι εβραικια ψολη!!!!  :fuck1: :fuck1: :fuck1:
Προσεχε τους εβραιους συντροφε  :uglystupid: :headbang: :zfuck: !!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

φιλε γιατι σε μισει τοσο πολυ?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ετσι πσολαρα μουυ!!!! ανδρασσ τορα σε γουσταρο!!! αντρακλα μου!! εβρεοσ εβρεοσ!!!????????

Που σαι αγορινα μου? ΧΑΧΑΧ! γραοψε γραψε!! αλλα ξερεις τι θα το κανω εγω το αγολακι μου? εεε τσερις?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:-εκδιλοθικες εεε δεν αντεξες!!!! :2funny: :2funny: :2funny: αγορινα ομορφη!!!για βαλε μας να δουμε τι γαματε εσεισ οι εβρεοι?? :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Συνημμένα

• 00.jpg
    00.jpg
    56,9 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 01.jpg
    01.jpg
    39,6 KB · Εμφανίσεις: 24

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.881
Πόντοι
34.478
:grin: :grin: :grin: κ μοντελα εχει,,λοιπον?
λεω αν αξιζει τον κοπο να φερεις μια τετοια και να σου στοιχιζει μια χιλιαρουμπα για τηνεβδομαδα οπως μα λεει
νταβαριτς εχει πμ, δωσε μου του μπουλντοζα το σκαϊπ

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
λεω αν αξιζει τον κοπο να φερεις μια τετοια και να σου στοιχιζει μια χιλιαρουμπα για τηνεβδομαδα οπως μα λεει
νταβαριτς εχει πμ, δωσε μου του μπουλντοζα το σκαϊπ
αν δεν ζηταει τιποτα αλλο κ ειναι μεσα σε ολα διπλα τριπλα κλπ αξιζει,,
σημειωση,,τα 1000 καντα 1500 με εισητηρια κ 1800 με φαγητο σε σουβλακερι αυστηρα  :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
:-εκδιλοθικες εεε δεν αντεξες!!!! :2funny: :2funny: :2funny: αγορινα ομορφη!!!για βαλε μας να δουμε τι γαματε εσεισ οι εβρεοι?? :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Θα σε καταγγειλω για ρατσισμο προσεχε!  :2funny: :2funny: :2funny:

Και τωρα σηκω προσοχη βρωμερε φασιστο goyiim!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom