Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.881
Πόντοι
34.478
Βαλε αλλο κλωνο σε καταλαβαμε ποιος εισαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οντως ειναι ο τυπος  :2funny: Το θεμα ειναι να βγαινει η αληθεια και οχι η  :jerking: που γραφει ο Davarits και εγραφε o Σκυλοχάρας.
 Ευτυχως το καταλαβαινετε οτι αυτα που λενε οτι αυτος φερνει γκομενα με 200 Ευρω χαρτζιλικι τη βδομαδα ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας  :2funny:Στα 200 Ευρω βαλτε και ενα μηδενικο  :2funny:Αυτος το έλεγε.Ολο για φιλους του Μεγιστάνες μιλαγε και πλουτο  :2funny:.Οπως σας ειπα μια εικονα οσο χίλιες λεξεις!
κολλημενο εγκεφαλο εχεις
θε να πιστεψεις οτι αυτος ειμαι εγω πιστευε το
θες να βαζεις φωτογραφιες του
βαζε στα παπαρια μου
θες να βαλεις το ονομα του το επωνυμο του που δουλευει και που μενει;;;
ομοιως στα παπαρια μου
φαντασμα τα του και κλωνους του παντου βλεπεις κοιταξε το

απλα εμενα δεν με ενδιαφερουν οι φατσες κανενος
ουτε τα πατσοκοιλια τους τιποτα
ουτε καν η δικια σου η φατσα με νοιζει να δω πως ειναι
ουτε με ενδιαφερει πως ειναι η ρωσσια γιατι δεν εχω παει ουτε με νοιαζει να παω εκει

μια φορα κιεβο πηγα και μια φορα οδησσο απο ουκρανια οταν γινονταν οι ταραχες τον Απριλιο
συνηθως παω ολλανδια και βελγιο
τωρα με ενδιαφερει να παω μια πολωνια
εχεις να πεις κατι καινουριο για την πολωνια; αν ναι ευχαριστως να σε διαβασω
αν οχι....δεν με ενδιαφερει εδω να διαβαζω για την Αγια Πετρουπολη

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.881
Πόντοι
34.478
Ε ποιοι νομίζεις πως παν σ αυτά τα μέρη ;;;;;;; Χοντροί,γέροι ,αυτιστικοι,διανοητικά αναπηροι δες τους όλους έναν έναν  :2funny:

πες το ψεμματα

τοσες ρωσσιδες/ουκρανεζες εχει εδω κι αυτοι το παιζουν γαμπροι στη Ρωσσια  :2funny:

πισω απο τα κεμπαπ τι λες να ναι

καροτο σαλατα ? ο ρωσος φιλος παντος του σκινοχαρα φαινεται κτηνακι
απο γκομενολογια το ριξαμε στην γαστρονομια  :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
χεστηκα ιδαιεταιρος αν νομιζει οτι ειμαι αυτος ο τυπο που λεει
να κι αν βαζει φωτογραφιες του να κι αν δεν βαζει
να κι αν βαζει φωτογραφιες του νταβαριτς να κι αν δεν βγαζει
χεστηκα κι αν βαλει ονομα επωνυμο και τηλεφωνα τους αφου δεν ειμαι εγω κανενας τους  :2funny:
στα παπαρια μου αν δεν χωνευει και βριζει αυτους και τον κμαν

ναι οκ δεν μιλαμε για την σχαση του ατομου....αλλα παρεχεσθηκε το κακο....για να το διαβαζουμε και να γραφουμε κατι μας ενδιαφερει να μαθουμε εδω
ανα 3 ποστ το γαμαει ο κολλητος σου....και δεν βρισκουμε τι γινετε,και τι οχι με της πολωνιας
κι εγω εχω δικο μου φορουμ οσον αφορα την μεταναστευση με 5000 ενεργα μελη, αλλα οταν αρχιζουν προσωπικες αντιπαραθεσεις τα σβηνουν οι μοντερατορ για να μπορουν  οι αναγνωστες να μαθουν κατι χρησιμο(ναι ακομα κι εκει τσακονωνται)
προς θεου δεν σου κανω μπακσιτινγκ μοντερεϊτινγκ μην το παρεις στραβα....απλα εκφραζω την γνωμη μου
Βαλε αλλο κλωνο σε καταλαβαμε ποιος εισαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παντως αν οντως ενας τυπος σαν αυτον με την κοκκινη μπλουζα μιλαει για καμακι, ειναι αστειο.
Οντως ειναι ο τυπος  :2funny: Το θεμα ειναι να βγαινει η αληθεια και οχι η  :jerking: που γραφει ο Davarits και εγραφε o Σκυλοχάρας.
 Ευτυχως το καταλαβαινετε οτι αυτα που λενε οτι αυτος φερνει γκομενα με 200 Ευρω χαρτζιλικι τη βδομαδα ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας  :2funny:Στα 200 Ευρω βαλτε και ενα μηδενικο  :2funny:
Μεγιστάνα,λέει....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτος το έλεγε.Ολο για φιλους του Μεγιστάνες μιλαγε και πλουτο  :2funny:.Οπως σας ειπα μια εικονα οσο χίλιες λεξεις!

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.881
Πόντοι
34.478
Nαι ρε τυπε. Οι πολωνες αλλη δουλεια δεν εχουν. Περιμενουν τους διαφορους cool και fidele και dr love γυμνοστηθες, ετοιμες να τους παρουν τσιμπουκια, να κανουν παρτουζες   :jerking:  :headbang:
το αποπειρε το παιδι και αλλαξε ηπειρο πλεον
αφου νοερα πηρε ολους τους σλαβους ρουμανο/μολδαβους
τωρα τραβαει για κινα

ΥΓ να τρολαρω κι εγω λιγο  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
κολλημενο εγκεφαλο εχεις
θε να πιστεψεις οτι αυτος ειμαι εγω πιστευε το
θες να βαζεις φωτογραφιες του
βαζε στα παπαρια μου
θες να βαλεις το ονομα του το επωνυμο του που δουλευει και που μενει;;;
ομοιως στα παπαρια μου
φαντασμα τα του και κλωνους του παντου βλεπεις κοιταξε το

απλα εμενα δεν με ενδιαφερουν οι φατσες κανενος
ουτε τα πατσοκοιλια τους τιποτα
ουτε καν η δικια σου η φατσα με νοιζει να δω πως ειναι
ουτε με ενδιαφερει πως ειναι η ρωσσια γιατι δεν εχω παει ουτε με νοιαζει να παω εκει

μια φορα κιεβο πηγα και μια φορα οδησσο απο ουκρανια οταν γινονταν οι ταραχες τον Απριλιο
συνηθως παω ολλανδια και βελγιο
τωρα με ενδιαφερει να παω μια πολωνια
εχεις να πεις κατι καινουριο για την πολωνια; αν ναι ευχαριστως να σε διαβασω
αν οχι....δεν με ενδιαφερει εδω να διαβαζω για την Αγια Πετρουπολη

Αυτό του είπα και εγώ.Ποιος τις χέζει τις προσωπικότητες.Σημασία έχουν οι καθαρές πληροφορίες.Τι σχέση έχει ποιος τις δίνει?Αλλά έτσι είναι αυτοί προσπαθούν να βάλουν τους άλλους κάτω να δείξουν οτι είναι σπουδαίοι ενώ είναι για τον πούτσο εντελώς.Είναι έτσι γιατί πλέον ρυθμίζουμε τις καταστάσεις οι ακραίοι και δε μας πιάνουν από πουθενά.
Εχω γράψει εξωφρενικά πράγματα για Πολωνία που δεν αντιρροπίζονται με τίποτα.Ο,τι και να γράφουν μένουν εκεί σαν όρθια καυλιά.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Αυτό του είπα και εγώ.Ποιος τις χέζει τις προσωπικότητες.Σημασία έχουν οι καθαρές πληροφορίες.Τι σχέση έχει ποιος τις δίνει?Αλλά έτσι είναι αυτοί προσπαθούν να βάλουν τους άλλους κάτω να δείξουν οτι είναι σπουδαίοι ενώ είναι για τον πούτσο εντελώς.Είναι έτσι γιατί πλέον ρυθμίζουμε τις καταστάσεις οι ακραίοι και δε μας πιάνουν από πουθενά.
Εχω γράψει εξωφρενικά πράγματα για Πολωνία που δεν αντιρροπίζονται με τίποτα.Ο,τι και να γράφουν μένουν εκεί σαν όρθια καυλιά.
παντως ο κμαν δεν κοπιαρετε!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.881
Πόντοι
34.478
παντως ο κμαν δεν κοπιαρετε!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
η διαφορα του νταβαριτς με τον δημητρακη ειναι οτι ο ενας ανεβαζει φωτο απο γκομενες κι αλλος απο εναν καραφλο κι εναν χοντρο (εγω ειμαι και τα 2 παντως  :grin: )

δεν με νοιαζει αν πληρωνει και ποσο πληρωνει
αν πιστεψουμε το Νταβαριτς δινει 200
αν πιστεψουμε το δημητρακι 2000
και τα δυο υπερβολικα μου ακουγονται παντως
τα δε πρωτα απελπιστικα λιγα (για της γκομενες που ανεβασε ο νταβαριτς παντα μιλαω)
κι απο την αλλη υπερβολικα πολλα τα 2000+2000 τι διαολο, τοσα φραγκα εχει για πεταμα ο τυπος;;;;

εγω παντως κιεβο που πηγα μια βδομαδα η τυπισσα μου ειχε ζητησει 1200$ για μια βδομαδα και κλεισαμε στα 800$ ενω οδησσο 4 μερες που καθησα πηρα με 100$ μια γκομενα ολο το βραδυ

εσεις οι της πολωνιας πειτε μου αν κανει καποιος απο το φατσοβιβλιο μπιζνες προποζαλ παρε χ ποσο για χ μερες θα επιανε;;; κι αν ναι ποσα πανω κατω;;;

σκοπος μου και στοχος ειναι το κρακοβ
εκει εχω εναν πολωνο πελατη που με καλεσε για τα χριστουγεννα πιτσιρικο αλλα παντρεμενο

εγω τι να λεμε 45+ ειμαι και δεν μετραω σαν εμφανιση
τσεπη εχω αλλα αδυνατισμενη πλεον με την κριστη απ τα 7-8κ το μηνα πεσαμε στα2-2,5κ (και δοξα το θεω να λεω κιολας) οποτε σαν καμακι - καμακι το ξεχναω
οποτε η μου πασαρει γνωστη ο πελατης.....ή το μπιζνες προποζαλ.....

για πειτε μου ιδεες οι γνωστες

Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
η διαφορα του νταβαριτς με τον δημητρακη ειναι οτι ο ενας ανεβαζει φωτο απο γκομενες κι αλλος απο εναν καραφλο κι εναν χοντρο (εγω ειμαι και τα 2 παντως  :grin: )

Γενικά, δε μας τα λέει καλά ο τσάρος της Πετρούπολης. Λίγοι μόνο μήνες έχουν περάσει από τη θύελλα κατηγοριών ότι τον φέρμαρε  :zfuck: :zfuck: ο Πίτσι στα ταξίδια του στη Ρωσία. Ουδείς αναμάρτητος ή άσπιλος κωλοτρυπίδος, τελικώς...

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.881
Πόντοι
34.478
krakow εω παει,,ωραια πολη,αλλα πολυ τουριστικ ,,μουνια λιγα γενικα...δεν ξανα πηγαινα με την καμμμια...
υγ,τι δουλεια σε πληρωναν 7-8 χιλ το μηνα?? :think:
δεν ειμαι υπαλληλος εμπορευομαι αναλωσιμα αυτοκινητων χοντρικη κι εχω μια εξαγωγικη εισαγωικη εταιρια...αλλα τι να λες 12 ωρες στο γραφειο κι αλλα 6 στο δρομο αλλα και παλι δοξα τον θεο να λεμε.....επεσε ο τζιρος και τα κερδη γιατι δεν περνω πια επιταγες

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
η διαφορα του νταβαριτς με τον δημητρακη ειναι οτι ο ενας ανεβαζει φωτο απο γκομενες κι αλλος απο εναν καραφλο κι εναν χοντρο (εγω ειμαι και τα 2 παντως  :grin: )

τα δε πρωτα απελπιστικα λιγα (για της γκομενες που ανεβασε ο νταβαριτς παντα μιλαω)
κι απο την αλλη υπερβολικα πολλα τα 2000+2000 τι διαολο, τοσα φραγκα εχει για πεταμα ο τυπος;;;;

εγω παντως κιεβο που πηγα μια βδομαδα η τυπισσα μου ειχε ζητησει 1200$ για μια βδομαδα και κλεισαμε στα 800$ ενω οδησσο 4 μερες που καθησα πηρα με 100$ μια γκομενα ολο το βραδυ

εσεις οι της πολωνιας πειτε μου αν κανει καποιος απο το φατσοβιβλιο μπιζνες προποζαλ παρε χ ποσο για χ μερες θα επιανε;;; κι αν ναι ποσα πανω κατω;;;

εκει εχω εναν πολωνο πελατη που με καλεσε για τα χριστουγεννα πιτσιρικο αλλα παντρεμενο

τσεπη εχω αλλα αδυνατισμενη πλεον με την κριστη απ τα 7-8κ το μηνα πεσαμε στα2-2,5κ (και δοξα το θεω να λεω κιολας) οποτε σαν καμακι - καμακι το ξεχναω

krakow εω παει,,ωραια πολη,αλλα πολυ τουριστικ ,,μουνια λιγα γενικα...δεν ξανα πηγαινα με την καμμμια...
υγ,τι δουλεια σε πληρωναν 7-8 χιλ το μηνα?? :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Κράκωβ είναι λάθος πόλη.Δεν παίζει τίποτα εκεί.Ειδικά 45+ το ξεχνάς εντελώς.
Υπάρχουν όμως πόλεις έξω από το Κράκωβ πολύ καλές.Αλλά πρέπει να είσαι επιθετικός σα να πας με μυδραλλιοβόλο.Κανονικά δεν έχεις τύχη το θέμα είναι να ανατρέψεις τις πιθανότητες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αλλά πρέπει να είσαι επιθετικός σα να πας με μυδραλλιοβόλο.Κανονικά δεν έχεις τύχη το θέμα είναι να ανατρέψεις τις πιθανότητες.
πολύτιμες πληροφορίες απο υπερπολύτιμο μέλος του φόρουμ!!!!Μπορει για άλλες χώρες άλλοι να ξέρουν καλύτερα!Αλλα Πολωνία=Κμαν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
πολύτιμες πληροφορίες απο υπερπολύτιμο μέλος του φόρουμ!!!!Μπορει για άλλες χώρες άλλοι να ξέρουν καλύτερα!Αλλα Πολωνία=Κμαν

Δεν είναι λεωφορειόδρομος όπως η Ουκρανία.Είναι για καταδρομικές επιχειρήσεις.Πας και βαράς στο ψαχνό.Πρέπει να στηρίζεσαι στην έκπληξη και στον αιφνιδιασμό και στη συγκέντρωση πυρός.Δε σημαίνει οτι αυτομάτως θα σου κάτσουν πολλές γκόμενες αλλά αν χτυρπήσεις τα σωστά μέρη έχεις πολλές πιθανότητες.Βέβαια το σπορ κοστίζει.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
δεν ειμαι υπαλληλος εμπορευομαι αναλωσιμα αυτοκινητων χοντρικη κι εχω μια εξαγωγικη εισαγωικη εταιρια...αλλα τι να λες 12 ωρες στο γραφειο κι αλλα 6 στο δρομο αλλα και παλι δοξα τον θεο να λεμε.....επεσε ο τζιρος και τα κερδη γιατι δεν περνω πια επιταγες
ζησε μαι μου....κρακοβια ειναι ακυρη ,,,,μια φορα πηγα ,δεν ξαναπαταω,,,
ολα τα μειον,,τουρισρες κουλτουρα μηδεν ανεργια νεολαιας..εχει απειρα μπαρακια κλπ,δουλευουν απειροι,,,
και σωματοτυπο χαμηλου επιπεδου,σε σχεση με αυτο που ανεμενα,,τυπου ελλαδας δηλ..μια καλη πεντε ψοφιες.. :P

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τρια πουλακια καθονταν και  :jerking:Καλα επικοινωνείς με τον εγκεφαλο σου? :2funny:Τι πληροφοριες εδωσες που να ηταν σωστες?
  Αφου εισαι εσυ σωστος τοτε ο Φιντέλ και ο Dr Love λενε  :jerking:Αυτοι γραφουνε τα αντιθετα με'σενα!Και εγω συμφωνο μαζι τους.Αυτοι ομως ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ενω σχετικα με 'σενα οσο πιο πολυ γραφεις τοσο πιο πολυ μου φενεται οτι δεν εχεις παει εκει τα τελευταια χρονια :think:.
  Σχετικα με το Σκυλοχάρα για να τελειωνουμε Ο Γεροξουρας ειναι ο Σκυλοχάρας γ'αυτο και εσκασε το συχαμα γιατι τον καταλαβαμε  :2funny: :2funny:.
  Τοτε ρεζιλευτηκε εντελως γιατι ελεγε οτι πηγε Μοσχα σε γαμους μεγιστανων :2funny:Οπως μας μιλαγε για χα'ι' κλας και ηταν ενας μουτζουρης  :2funny: ή μηπως υπαρχει εστω και ενας εδω μεσα ο πιο αγαθός που να πιστευει οτι αυτο το τέρας μπορει να πεισει γυναικα να ερθει στην Ελλαδα για μια βδομαδα με 200 Ευρω? :2funny:Ο Ρολογας που ειναι και ωραιο παιδι εκανε ενα τεστ ειπε σε μια γκομενα οτι θα της δωσει 2000 γκριβνια για να ερθει και αυτη γελαγε και του ειπε κρατα τα λεφτα σου.Το διαλογο αυτον τον εβαλε στο σα'ι'τ.
  Το οτι ο Συχαμερος αναπηρος βαζει κλωνους και με βριζει αποδικνυει οτι ο Γεροξουρας ειναι ο Σκυλοχάρας  :2funny:
    Με λιγα λόγια και αυτος  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΣΑΝ Κ'ΣΕΝΑ.
  Αν εχεις αρχηδια πηγαινε βρες το Fidel και πηγαινετε μαζι να κανεις αυτα που λες!Αλλιως μη μας ζαλιζεις με της  :jerking:.Εγω οτι λεω το απεδειξα εχουν ερθει πολλα ατομα απο το σα'ι'τ με εχουνε δει εχουμε βγει ντισκο μαζι και εχουνε δει οτι ολα ειναι οπως τα εχω πει.Για σενα αλλα μου λενε στη Χερσονησο,οτι δεν βγαζεις γκομενα κατω τον 40 ετων κυνηγας λεει κατι 45αρες.Ειναι κ'αυτο ψέματα Θύμιο?

Συνημμένα

• gamos skylohara.jpg
    gamos skylohara.jpg
    127,6 KB · Εμφανίσεις: 44

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Τρια πουλακια καθονταν και  :jerking:Καλα επικοινωνείς με τον εγκεφαλο σου? :2funny:Τι πληροφοριες εδωσες που να ηταν σωστες?
  Αφου εισαι εσυ σωστος τοτε ο Φιντέλ και ο Dr Love λενε  :jerking:Αυτοι γραφουνε τα αντιθετα με'σενα!Και εγω συμφωνο μαζι τους.Αυτοι ομως ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ενω σχετικα με 'σενα οσο πιο πολυ γραφεις τοσο πιο πολυ μου φενεται οτι δεν εχεις παει εκει τα τελευταια χρονια :think:.
  Σχετικα με το Σκυλοχάρα για να τελειωνουμε Ο Γεροξουρας ειναι ο Σκυλοχάρας γ'αυτο και εσκασε το συχαμα γιατι τον καταλαβαμε  :2funny: :2funny:.
  Τοτε ρεζιλευτηκε εντελως γιατι ελεγε οτι πηγε Μοσχα σε γαμους μεγιστανων :2funny:Οπως μας μιλαγε για χα'ι' κλας και ηταν ενας μουτζουρης  :2funny: ή μηπως υπαρχει εστω και ενας εδω μεσα ο πιο αγαθός που να πιστευει οτι αυτο το τέρας μπορει να πεισει γυναικα να ερθει στην Ελλαδα για μια βδομαδα με 200 Ευρω? :2funny:Ο Ρολογας που ειναι και ωραιο παιδι εκανε ενα τεστ ειπε σε μια γκομενα οτι θα της δωσει 2000 γκριβνια για να ερθει και αυτη γελαγε και του ειπε κρατα τα λεφτα σου.Το διαλογο αυτον τον εβαλε στο σα'ι'τ.
  Το οτι ο Συχαμερος αναπηρος βαζει κλωνους και με βριζει αποδικνυει οτι ο Γεροξουρας ειναι ο Σκυλοχάρας  :2funny:
    Με λιγα λόγια και αυτος  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΣΑΝ Κ'ΣΕΝΑ.
  Αν εχεις αρχηδια πηγαινε βρες το Fidel και πηγαινετε μαζι να κανεις αυτα που λες!Αλλιως μη μας ζαλιζεις με της  :jerking:.Εγω οτι λεω το απεδειξα εχουν ερθει πολλα ατομα απο το σα'ι'τ με εχουνε δει εχουμε βγει ντισκο μαζι και εχουνε δει οτι ολα ειναι οπως τα εχω πει.Για σενα αλλα μου λενε στη Χερσονησο,οτι δεν βγαζεις γκομενα κατω τον 40 ετων κυνηγας λεει κατι 45αρες.Ειναι κ'αυτο ψέματα Θύμιο?
Αυτισμός, Σύνδρομο Asperger και ΥΛΑ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ρε δημητρη ενταξει με το σχινοχαρα και το γαμο! Στα παπαρια μας! Το παμε οκ παμε παρακατω

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Τρια πουλακια καθονταν και   ή μηπως υπαρχει εστω και ενας εδω μεσα ο πιο αγαθός που να πιστευει οτι αυτο το τέρας μπορει να πεισει γυναικα να ερθει στην Ελλαδα για μια βδομαδα με 200 Ευρω? :2funny:Ο Ρολογας που ειναι και ωραιο παιδι εκανε ενα τεστ ειπε σε μια γκομενα οτι θα της δωσει 2000 γκριβνια για να ερθει και αυτη γελαγε και του ειπε κρατα τα λεφτα σου.Το διαλογο αυτον τον εβαλε στο σα'ι'τ.

οτι δεν βγαζεις γκομενα κατω τον 40 ετων κυνηγας λεει κατι 45αρες.Ειναι κ'αυτο ψέματα Θύμιο?
αν ειναι 50 ο θυμιος μια καλη σαραντα στο πατ κιουτ μια χαεα ειναι,,αν ειναι πιο λιγο,ας κοιταξει 35,,οι πιο ευκολες κ σε καλη κατασταση,,, ;)
τωρα αυτα με 200ε  τη βδομαδα κλπ ειναι κωμωδιες,,το επεσειμανα ευθυς εξ αρχης,,, :jerking: :jerking:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ζησε μαι μου....κρακοβια ειναι ακυρη ,,,,μια φορα πηγα ,δεν ξαναπαταω,,,
ολα τα μειον,,τουρισρες κουλτουρα μηδεν ανεργια νεολαιας..εχει απειρα μπαρακια κλπ,δουλευουν απειροι,,,
και σωματοτυπο χαμηλου επιπεδου,σε σχεση με αυτο που ανεμενα,,τυπου ελλαδας δηλ..μια καλη πεντε ψοφιες.. :P

Kαλα μη τρελαινεστε, δεν ειναι και τοσο μεγαλες οι διαφορες. Η ιδια χωρα ειναι. Πανω κατω τα ιδια ειναι.
Και εξαλλου οσοι μενουν στην Κρακοβια η τη Βαρσοβια, ολοι βεροι κρακοβεζοι ειναι? Πανω απο το 70 % απο αλλες πολεις ειναι. Και απο ολη τη χωρα. Καθε 2-3 χρονια γενικα αλλαζουν πολη, δουλεια κλπ. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom