Αυτά που λέει ο kman είναι απόλυτα σωστά αλλά ίσχυαν μια πενταετία πριν. Το πως μπορεί να αλλάξει μια χώρα σε μια πενταετία δεν χρειάζεται πολύ σκέψη και ανάλυση. Δείτε απλά την Ελλάδα!!!! Πως ήταν 5 χρόνια πρίν και πως κατάντησε σήμερα!!
Στην Πολωνία αυτό έγινε απο την αντίθετη μεριά όμως. Δυτικοποίηση, άπειρα shopping malls, ανάπτυξη και χρήμα. Ο μόνος που κυκλοφορώ με Laptop Acer στην Βαρσοβία είμαι εγώ. Εχώ σοκαριστεί απο τον αριθμό των Mac. Δεν πρόκειται να δείς γκόμενα με Laptop που να μην είναι Mac. Μόνο κανά δυο περιπτώσεις με ultrabook Samsung των 2000 ευρώ.
Μετράτε τα δεκάρικα λοιπόν να έρθετε να
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
τις άφραγkες Πολωνέζες που έχουν ξεμείνει στην Ελλάδα να δουλεύουν Babysitters!!Απλά δεχτείτε το είμαστε πλέον οι τελευταίοι της Ευρώπης αν εξαιρεσουμε Βουλγαρίες κ.λ.π (αν και εκεί αλλάζει).
Επιπλέον όσα σας αναφέρω δεν είναι σε προσωπικό επίπεδο αλλά σε αντικειμενικό. Δεν αφορούν εμένα αλλά αυτά που βλέπω στα μαγαζιά. 5 χρόνια πρίν έβλεπες πραγματικά να παίζει τρελό παιχνίδι. Καθόμουν μπάρα και κοίταζα τις γνωριμίες και τα γλωσσόφιλα που έπεφταν βροχή με όλους. Οι κοπέλες απλά ντυμένες ερχόντουσαν να χορέψουν και να κάνουν παιχνίδι και έπαιζαν και one night stands. Αυτήν την στιγμή στα ίδια ακριβώς μαγαζία είμαι ακριβώς στην ίδια μπάρα και βλέπω αντί για τα απλά κοριτσάκια 12ποντα, πανάκριβα ντυσίματα, ποτό στο χέρι και ανάλυση με φίλες και όχι γλψσόφιλα αλλά ούτε μια γνωριμία κανένας με κανέναν. ΄
Πραγματικά τα 2 τελευταία σκ δεν μέτρησα ούτε μια γνωριμία στα μαγαζία που ήμουν, όχι απο μένα μιλάω για κανέναν!! Μόνο κάτι κακόμοιροι τουρίστες που έχουν ξεμείνει στο παρελθόν και πήγαν να κάνουν πεφτική και φάγαν άκυρο με φωνές!!! Οι πιθανότητες να γνωρίσεις απο νύχτα εδώ στην Βαρσοβία για μένα δεν απέχουν πολύ απο τις πιθανότητες να γνωρίσεις Ελλάδα. Απλά αν γνωρίσεις εδώ θα είναι πολύ καλύτερη εμφανισιακά εννοείται.
Αντίθετα απο παρέα με ντόπιους μπορείς να βγάλεις εδώ καλό υλικό, αλλά πρεπει να μένεις και να τρέχεις με τις παρέες τους και να αποφέυγεις τις cockblockers χοντρές φίλές.