Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε δημητρη ενταξει με το σχινοχαρα και το γαμο! Στα παπαρια μας! Το παμε οκ παμε παρακατω
ή εσυ και ο Dr Love εχετε δικιο ή ο Κμαν δεν μπορει να εχετε και οι δυο δικιο!ή η Πολωνια ειναι οπως τη λες εσυ και ο Dr Love ή οπως τη λεει ο Κμαν.
  Σε ξερω αρκετα χρονια δεν εχεις πει ποτέ ψεματα και δε νομιζω οτι εχεις κανενα κερδος να πεις ψεματα :think:.Αρα ο Κμαν λεει  :jerking: σχετικα με την Πολωνια.Εκτος αν μας δουλευεις για να μην πανε Ελληνες γαμιαδες και σου φανε της γκομενες? :think:
  Σχετικα με το Σκυλοχάρα τον Davarits  και τους κλωνους του πρεπει να καταλαβουνε οτι δεν τρωμε κουτοχορτο να πιστευουμε οτι μαλακια μας λενε.Με το γάμο εχει ενδιαφερον ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΜΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ!
  Σχετικα με τα 200 Ευρω για μια βδομαδα δεν νομιζω οτι το πιστευεις? :2funny:
  Για μια ακομα φορα γινανε ρεζιλι αν δεν θελανε να ξεφτιλιστουνε ας μην λεγανε ψεματα και δεν θα ειχαν να φοβηθουνε τιποτα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτά που λέει ο kman είναι απόλυτα σωστά αλλά ίσχυαν μια πενταετία πριν. Το πως μπορεί να αλλάξει μια χώρα σε μια πενταετία δεν χρειάζεται πολύ σκέψη και ανάλυση. Δείτε απλά την Ελλάδα!!!! Πως ήταν 5 χρόνια πρίν και πως κατάντησε σήμερα!!

Στην Πολωνία αυτό έγινε απο την αντίθετη μεριά όμως. Δυτικοποίηση, άπειρα shopping malls, ανάπτυξη και χρήμα. Ο μόνος που κυκλοφορώ με Laptop Acer στην Βαρσοβία είμαι εγώ. Εχώ σοκαριστεί απο τον αριθμό των Mac. Δεν πρόκειται να δείς γκόμενα με Laptop που να μην είναι Mac. Μόνο κανά δυο περιπτώσεις με ultrabook Samsung των 2000 ευρώ.

Μετράτε τα δεκάρικα λοιπόν να έρθετε να  :knockinb: τις άφραγkες Πολωνέζες που έχουν ξεμείνει στην Ελλάδα να δουλεύουν Babysitters!!Απλά δεχτείτε το είμαστε πλέον οι τελευταίοι της Ευρώπης αν εξαιρεσουμε  Βουλγαρίες κ.λ.π (αν και εκεί αλλάζει).

Επιπλέον όσα σας αναφέρω δεν είναι σε προσωπικό επίπεδο αλλά σε αντικειμενικό. Δεν αφορούν εμένα αλλά αυτά που βλέπω στα μαγαζιά. 5 χρόνια πρίν έβλεπες πραγματικά να παίζει τρελό παιχνίδι. Καθόμουν μπάρα και κοίταζα τις γνωριμίες και τα γλωσσόφιλα που έπεφταν βροχή με όλους. Οι κοπέλες απλά ντυμένες ερχόντουσαν να χορέψουν και να κάνουν παιχνίδι και έπαιζαν και one night stands. Αυτήν την στιγμή στα ίδια ακριβώς μαγαζία είμαι ακριβώς στην ίδια μπάρα και βλέπω αντί για τα απλά κοριτσάκια 12ποντα, πανάκριβα ντυσίματα, ποτό στο χέρι και ανάλυση με φίλες και όχι γλψσόφιλα αλλά ούτε μια γνωριμία κανένας με κανέναν. ΄
Πραγματικά τα 2 τελευταία σκ δεν μέτρησα ούτε μια γνωριμία στα μαγαζία που ήμουν, όχι απο μένα μιλάω για κανέναν!! Μόνο κάτι κακόμοιροι τουρίστες που έχουν ξεμείνει στο παρελθόν και πήγαν να κάνουν πεφτική και φάγαν άκυρο με φωνές!!! Οι πιθανότητες να γνωρίσεις απο νύχτα εδώ στην Βαρσοβία για μένα δεν απέχουν πολύ απο τις πιθανότητες να γνωρίσεις Ελλάδα. Απλά αν γνωρίσεις εδώ θα είναι πολύ καλύτερη εμφανισιακά εννοείται.

Αντίθετα απο παρέα με ντόπιους μπορείς να βγάλεις εδώ καλό υλικό, αλλά πρεπει να μένεις και να τρέχεις με τις παρέες τους και να αποφέυγεις τις cockblockers χοντρές φίλές.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Επιπλέον σχεδόν με δάκρυα στα μάτια το αναφέρω, εγώ ο ανέκαθεν Πολωνό-φιλος ζήτησα απο την δουλεία μου με την πρώτη ευκαιρία (ελπίζω Φεβρούαριο) να μου αλλάξουν χώρα...Αυτό τα λέει όλα νομίζω!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτά που λέει ο kman είναι απόλυτα σωστά αλλά ίσχυαν μια πενταετία πριν. Το πως μπορεί να αλλάξει μια χώρα σε μια πενταετία δεν χρειάζεται πολύ σκέψη και ανάλυση. Δείτε απλά την Ελλάδα!!!! Πως ήταν 5 χρόνια πρίν και πως κατάντησε σήμερα!!

Στην Πολωνία αυτό έγινε απο την αντίθετη μεριά όμως. Δυτικοποίηση, άπειρα shopping malls, ανάπτυξη και χρήμα. Ο μόνος που κυκλοφορώ με Laptop Acer στην Βαρσοβία είμαι εγώ. Εχώ σοκαριστεί απο τον αριθμό των Mac. Δεν πρόκειται να δείς γκόμενα με Laptop που να μην είναι Mac. Μόνο κανά δυο περιπτώσεις με ultrabook Samsung των 2000 ευρώ.

Μετράτε τα δεκάρικα λοιπόν να έρθετε να  :knockinb: τις άφραγkες Πολωνέζες που έχουν ξεμείνει στην Ελλάδα να δουλεύουν Babysitters!!Απλά δεχτείτε το είμαστε πλέον οι τελευταίοι της Ευρώπης αν εξαιρεσουμε  Βουλγαρίες κ.λ.π (αν και εκεί αλλάζει).

Επιπλέον όσα σας αναφέρω δεν είναι σε προσωπικό επίπεδο αλλά σε αντικειμενικό. Δεν αφορούν εμένα αλλά αυτά που βλέπω στα μαγαζιά. 5 χρόνια πρίν έβλεπες πραγματικά να παίζει τρελό παιχνίδι. Καθόμουν μπάρα και κοίταζα τις γνωριμίες και τα γλωσσόφιλα που έπεφταν βροχή με όλους. Οι κοπέλες απλά ντυμένες ερχόντουσαν να χορέψουν και να κάνουν παιχνίδι και έπαιζαν και one night stands. Αυτήν την στιγμή στα ίδια ακριβώς μαγαζία είμαι ακριβώς στην ίδια μπάρα και βλέπω αντί για τα απλά κοριτσάκια 12ποντα, πανάκριβα ντυσίματα, ποτό στο χέρι και ανάλυση με φίλες και όχι γλψσόφιλα αλλά ούτε μια γνωριμία κανένας με κανέναν. ΄
Πραγματικά τα 2 τελευταία σκ δεν μέτρησα ούτε μια γνωριμία στα μαγαζία που ήμουν, όχι απο μένα μιλάω για κανέναν!! Μόνο κάτι κακόμοιροι τουρίστες που έχουν ξεμείνει στο παρελθόν και πήγαν να κάνουν πεφτική και φάγαν άκυρο με φωνές!!! Οι πιθανότητες να γνωρίσεις απο νύχτα εδώ στην Βαρσοβία για μένα δεν απέχουν πολύ απο τις πιθανότητες να γνωρίσεις Ελλάδα. Απλά αν γνωρίσεις εδώ θα είναι πολύ καλύτερη εμφανισιακά εννοείται.

Αντίθετα απο παρέα με ντόπιους μπορείς να βγάλεις εδώ καλό υλικό, αλλά πρεπει να μένεις και να τρέχεις με τις παρέες τους και να αποφέυγεις τις cockblockers χοντρές φίλές.

Οπως περιγράφεις τη Βαρσοβία πριν 5 χρόνια είναι το Πόζναν τώρα.Απλά διαφέρουν οι εμπειρίες ανάλογα με το πού έχει πάει ο καθένας.
Πόζναν από Βαρσοβία 2.5 ώρες είναι αν δεν κάνω λάθος οπότε μπορείς να πας.
Τέτοια σκηνικά με Πολωνέζες να κρατάνε Mac δεν έχω δει ποτέ.Κρίμα πραγματικά μια τόσο καλή περιοχή να δυτικοποιείται.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Θα σου δώσω ένα Tipp που έχει 100% επιτυχία και ακριβώς 2 στα 2 μέσα στο 14'! Δηλαδή πως ένας φίλος μου από το Enklawa φόρτωσε σε 2 βραδιές που πήγε σύνολο 2 μουνιά! 1 Φεβρουάριο και μια τώρα Νοέμβριο!
ΜΕΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ!!!Και τις δυο γκόμενες τις φόρτωσε όταν το μαγαζί έκλεινε! Μάλλον θα είχαν φύγει όλες αυτές οι νέο-πλουτες δυτικοποιημένες που λέτε και μείναν τα κοριτσάκια παλιάς κοπής που γουστάρουν να διασκεδάζουν...
Δεν είναι απόλυτο αλλά δοκίμασε! Πιές τα ποτά σου και βγές αργά μέχρι το τέλος που κλείνει το μαγαζί ;)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οπως περιγράφεις τη Βαρσοβία πριν 5 χρόνια είναι το Πόζναν τώρα.Απλά διαφέρουν οι εμπειρίες ανάλογα με το πού έχει πάει ο καθένας.
Τέτοια σκηνικά με Πολωνέζες να κρατάνε Mac δεν έχω δει ποτέ.Κρίμα πραγματικά μια τόσο καλή περιοχή να δυτικοποιείται.
Ποζναν :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Διαχρονική αξία!!!!!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Θα σου δώσω ένα Tipp που έχει 100% επιτυχία και ακριβώς 2 στα 2 μέσα στο 14'! Δηλαδή πως ένας φίλος μου από το Enklawa φόρτωσε σε 2 βραδιές που πήγε σύνολο 2 μουνιά! 1 Φεβρουάριο και μια τώρα Νοέμβριο!
ΜΕΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ!!!Και τις δυο γκόμενες τις φόρτωσε όταν το μαγαζί έκλεινε! Μάλλον θα είχαν φύγει όλες αυτές οι νέο-πλουτες δυτικοποιημένες που λέτε και μείναν τα κοριτσάκια παλιάς κοπής που γουστάρουν να διασκεδάζουν...
Δεν είναι απόλυτο αλλά δοκίμασε! Πιές τα ποτά σου και βγές αργά μέχρι το τέλος που κλείνει το μαγαζί ;)

Ισχύει αυτό που λές αλλά πιστεύω πως ήταν και λίγο τυχερός. Μου έτυχε και μένα πριν 2 μήνες με μια ξανθία αλλά στατιστικά τυχάινει 1 στις 10 φορές πλέον στο Enklawa. Κυρίως με κάποιες που έχουν έρθει σαβατοκύριακο εδώ οπότε το γλεντάνε και Δευτέρα τι κάνουν. Θέλει τύχη όμως και πολύ ενέργεια. Ενέργεια που δεν έχεις μόνιμα όταν μένεις εδώ. Επιπλέον αυτές που μένουν αυτή την ώρα είναι σχεδόν τελείως μεθυσμένες οπότε είναι σαν να πηδάς κρέας. Εξαρτάται τι ψάχνεις. Ρώτα το φίλο σου και θα δείς πως θα σου πεί πως βρήκε δύο περιπτώσεις που δεν καταλαβάιναν τι τους γινόταν απο το ποτό.

Ίσως να έχεις δίκιο πως όταν έρχεσε για λίγες μέρες το πάς όσο άκρα γίνεται και γίνεσαι τρελός κυνηγός ψάχνωντας παντού τα πάντα και δεν σε νοιάζει και πολύ. Το θέμα είναι πως πλέον σε άλλες χώρες δεν χρειάζεται να μάχομαι τόσο πολύ. Ζω normal καταστάσεις. Γνωρίζω καλές γκομενίτσες τα φτιάχνουμε 2 εβδομάδες και γειά σας μετά ανεβαίνει το νούμερο. Σερβία αυτά που έγραψα αρχή του έτους έγιναν. Εδώ έχει χαθεί μπάλα δυστυχώς, περιμένεις περιπτωσεις και μεθυσμένες για να σπρωξεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καταρχην εσυ δεν εχεις καμια σχεση με το αντικειμενο Ελλαδα γεννηθηκες Ελλαδα θα ζησεις  :jerking: και Ελλαδα θα τα τεζάρεις  :priest:.Το οτι γραφεις αμεσως οταν κανω σκονη το συχαμα σημαινει οτι ή εισαι κλωνος του? :think:ή εισαι κ'εσυ ενας κακασχημος,ενα τέρας της φυσεως σαν κ'αυτον.Ο καθε φυσιολογικος ανθρωπος θα πρεπει να βλεπει αυτο το εκτρωμα με λυπιση και να του προκαλει αηδία.

Μετράτε τα δεκάρικα λοιπόν να έρθετε να  :knockinb: τις άφραγkες Πολωνέζες που έχουν ξεμείνει στην Ελλάδα να δουλεύουν Babysitters!!Απλά δεχτείτε το είμαστε πλέον οι τελευταίοι της Ευρώπης αν εξαιρεσουμε  Βουλγαρίες κ.λ.π (αν και εκεί αλλάζει).

θα ελεγα πριν απο 10 χρονια  :).Μην ακους της  :jerking: που λεει το Πόζναν ειναι πολυ κοντα μη νομισεις οτι θα δεις κανεναν αλλο κοσμο.Απλος αυτος εχει να παει κατι χρονια.
 Τωρα σχετικα με το να φυγεις και να πας αλλου,αν θελεις ευκολο  :knockinb: δοκιμασε Καζαχστάν αν η εταιρια σου εχει γραφεια εκει το  :knockinb: ειναι πολυ πιο ευκολο ή σε καποια μικρη πολη της Ρωσσιας ΟΧΙ ΝΟΤΙΑ ΡΩΣΣΙΑ (εκει δεν θα  :knockinb: τιποτα) ΑΛΛΑ εκει δεν θα εχεις και πολλες ανεσεις.Αν και στη θεση σου θα το πολεμαγα στην Πολωνια.Θελεις καποια οπλα για να εχεις επυτηχια.Καταρχην ενα αμαξι οχι σαν αυτες της μπακατελες που εχουνε στην Ελλαδα  :2funny: (οσο καλητερο τοσο πιο μεγαλη επυτηχια θα εχεις),καθως και ρουχα,κινητα κλπ. Αν εισαι χωρις αμαξι και ντυνεσαι οπως ντυνονται στην Ελλαδα με τα ορειβατικα μποτακια και τα αντιανεμικα μπουφαν και εχεις και μουσια μην περιμενεις να βρεις γκομενα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Kαλα μη τρελαινεστε, δεν ειναι και τοσο μεγαλες οι διαφορες. Η ιδια χωρα ειναι. Πανω κατω τα ιδια ειναι.
Και εξαλλου οσοι μενουν στην Κρακοβια η τη Βαρσοβια, ολοι βεροι κρακοβεζοι ειναι? Πανω απο το 70 % απο αλλες πολεις ειναι. Και απο ολη τη χωρα. Καθε 2-3 χρονια γενικα αλλαζουν πολη, δουλεια κλπ. 
Δηλαδη με λιγα λογια αυτα που λεει ο Κμαν ειναι  :jerking: :2funny:
Ισχύει αυτό που λές αλλά πιστεύω πως ήταν και λίγο τυχερός. Μου έτυχε και μένα πριν 2 μήνες με μια ξανθία αλλά στατιστικά τυχάινει 1 στις 10 φορές πλέον στο Enklawa. Κυρίως με κάποιες που έχουν έρθει σαβατοκύριακο εδώ οπότε το γλεντάνε και Δευτέρα τι κάνουν. Θέλει τύχη όμως και πολύ ενέργεια. Ενέργεια που δεν έχεις μόνιμα όταν μένεις εδώ. Επιπλέον αυτές που μένουν αυτή την ώρα είναι σχεδόν τελείως μεθυσμένες οπότε είναι σαν να πηδάς κρέας. Εξαρτάται τι ψάχνεις. Ρώτα το φίλο σου και θα δείς πως θα σου πεί πως βρήκε δύο περιπτώσεις που δεν καταλαβάιναν τι τους γινόταν απο το ποτό.

Ίσως να έχεις δίκιο πως όταν έρχεσε για λίγες μέρες το πάς όσο άκρα γίνεται και γίνεσαι τρελός κυνηγός ψάχνωντας παντού τα πάντα και δεν σε νοιάζει και πολύ. Το θέμα είναι πως πλέον σε άλλες χώρες δεν χρειάζεται να μάχομαι τόσο πολύ. Ζω normal καταστάσεις. Γνωρίζω καλές γκομενίτσες τα φτιάχνουμε 2 εβδομάδες και γειά σας μετά ανεβαίνει το νούμερο. Σερβία αυτά που έγραψα αρχή του έτους έγιναν. Εδώ έχει χαθεί μπάλα δυστυχώς, περιμένεις περιπτωσεις και μεθυσμένες για να σπρωξεις.
Αν θελεις να παρεις γκομενα απο καποιο κλαμπ δοκιμασε να πας καθημερινη  :)Που εχει λιγο κοσμο και οι γκομενες βαριουντε εκει με ευχαριστηση θα κατσει στ'αμαξι σου να την πας σπιτι της....θα της προτινεις να πατε καπου να κατσετε θα την ψυχολογισεις τι σκεφτεται και αν εχει ορεξη μπορει να πατε και σε καμια σαουνα  :) αν οχι την πας σπιτι της και τη συναντας μετα απο καμια δυο μερες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Ναι εχεις δικιο στο Πόζναν γινεται χαμός :2funny:,βαζω και μια αποδειξη για αυτα που λες.Πολωνεζα κανει τσιμπουκι στο δρομο στο Πόζναν και ο κοσμος περνάει και δεν λεει τιποτα  :2funny:.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.310
Πόντοι
2.356

Δίκαιο έχει να βάζω και εγώ ένα :2funny: την γαμανε μέσα στο δρόμο μέσα στο λεωφορείο μαύροι άσπροι κίτρινοι πολύ εκφυλες αυτές οι πολωνές :grin: α ξέχασα και αυτή ουγγαρέζα είναι :2funny: όλοι στη βουδαπέστη λοιπόν :2funny: :2funny: :2funny:
[xvideos]
]

Pazuzu

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1

Ναι εχεις δικιο στο Πόζναν γινεται χαμός :2funny:,βαζω και μια αποδειξη για αυτα που λες.Πολωνεζα κανει τσιμπουκι στο δρομο στο Πόζναν και ο κοσμος περνάει και δεν λεει τιποτα  :2funny:.
  :S

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μεγαλος φιδεμπορας ο κμαν  :jerking:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Oπως τα λεει ο dr love. Tα χω γραψει και εγω, η χωρα αλλαζει με πολυ γοργους ρυθμους. Και ας ερχεται αυτο σε αντιθεση με τη φυση των πολωνων που ειναι παρα πολυ ΑΡΓΟΙ!
Και απο τον κυκλο μη νομιζεις οτι θα αλλαξει κατι δραματικα. Ειδικα αν ειναι κοπελες στη μεση, το πολυ πολυ κανα απελπισμενο μπαζακι να σου γνωρισουν, ως χαρη στην απελπισμενη φιλη  της! ΠΑΝΤΑ οσες φορες ( ευτυχως λιγες, γιατι το καταλαβα γρηγορα ) εγινε κονε απο "φιλη"  
( αφου για τον α η β λογο δε γινοταν  :knockinb: με την ιδια) ηταν φιασκο  :headbang: ( και στην Ελλαδα, οχι μονο εδω). Και γενικοτερα απο παρεα και κυκλο καλα κρασια, ειδικα αν δε μιλας και τη γλωσσα. Γενικα, αμα δεν εχεις νυχια να ξυστεις, κανεις μη περιμενεις να σε ξυσει :rolleyes:.
Το πιο ρεαλιστικο ειναι να μαθεις τη γλωσσα, και να χτυπας τις πιο " λαικες" σε ασχετα μερη και ωρες. Αλλα ειπες οτι θες να αλλαξεις χωρα, οποτε δεν εχει νοημα μαλλον.
Προσωπικα αν ηταν ο παραγοντας γυναικες μονο, η Πολωνια θα ταν απο τις τελευταιες χωρες  που θα επελεγα να παω. Εντελως αλλοι λογοι με εφεραν εδω περα. Οι γυναικες εδω γενικα εχουν πολλα μειονεκτηματα και αρκετες φορες  σου σπανε τα νευρα και γινονται κουραστικες απο ενα σημειο και μετα :jerking:.Ευτχως βεβαια ειναι διπλα η Τσεχια, Σλοβακια, Ουγγαρια, Ουκρανια και μολις ξεμπερδεψω και εγω με μερικες δουλειες θα αρχισω εξορμησεις.
Τωρα πως ηταν παλια? Εγω στο Ποζναν ακριβως τοτε που λενε οτι ηταν "καλα" ειχα παει. Ε απλα μια ξερη γκριζα μουντη πολη,  δαγκωσα το καβλι μου απο το κρυο, απο γκομενες δεν εντυπωσιαστηκα. Βεβαια εμεινα λιγο, αλλα οσο ημουν δεν ειδα κατι το τρομερα εντυπωσιακο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δίκαιο έχει να βάζω και εγώ ένα :2funny: την γαμανε μέσα στο δρόμο μέσα στο λεωφορείο μαύροι άσπροι κίτρινοι πολύ εκφυλες αυτές οι πολωνές :grin: α ξέχασα και αυτή ουγγαρέζα είναι :2funny: όλοι στη βουδαπέστη λοιπόν :2funny: :2funny: :2funny:
[xvideos]
]
Ετσι ειναι στο Πόζναν οχι στη Βαρσοβία  :2funny: τον βγαζεις τον παιζεις η γκομενα τρελενετε στον παιρνει τσιμπουκι και τη γαμας μες το λεωφορειο.
 Αλλα δεν χρειαζεται να πας εξωτερικο τωρα και στην Ελλαδα το δεξ εχει γινει πιο ευκολο.Κοιτα αυτο το βιντεακι απο Ελληνικο λεωφορειο η γκομενα δεν ειναι Πολωνεζα αν ηταν Πολωνεζα θα του την επεφτε αυτη για να την πηδηξει.Και στην Ελλαδα μπορεις να γαμισεις στο λεωφορειο  :2funny:
 Αν ομως μετρας οπως ο Σκυλοχάρας τοτε γαμάς και Ρωσσια  :2funny:Ειδες τη φωτο με τη χλιδη και τον πλουτο στο γάμο του ολιγαρχη που ηταν καλεσμενος ο Σκυλοχάρας? :2funny:Ο τυπος μετραει και κανει παρεα μονο με ολιγάρχες.Σας εδινε της πληροφοριες του πως επαιρνε γκομενα για μια βδομαδα με 200 Ευρω για να το κανετε κ'εσεις αλλα εσεις τον διωξατε!

μεγαλος φιδεμπορας ο κμαν  :jerking:
Η πλακα ειναι που παλια μιλαγε για ολο το ανατολικο μπλοκ,μετα οταν του την ειπαμε για Λευκορωσια σταματισε να λεει ιστοριες για τη Λευκορωσια  :2funny:.Τωρα που ο Fidel ειναι Κρακοβια και ο Dr Love Βαρσοβια σταματισε να μιλαει για ολη την Πολωνια και λεει μονο για το Ποζναν και το Βροτσλαβ  :2funny:Ολη η αλλη Πολωνια εχει χαλασει  :2funny:
 Για να γελας καλος ειναι οχι ομως για να τον παιρνεις στα σοβαρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μεγιστε τυπε δημητρακη γιατι εχουν πεσει τα σαϊτ του εθνικογαμισμου?  :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μεγιστε τυπε δημητρακη γιατι εχουν πεσει τα σαϊτ του εθνικογαμισμου?  :think:
Δεν ξερω καθολου?Λες να εγινε επιθεση απο Χάκερ? :2funny:Λες τα τέρατα να επιτεθηκαν στο σα'ι'τ του Εθνικογαμισμου? :2funny:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Kαλα μη τρελαινεστε, δεν ειναι και τοσο μεγαλες οι διαφορες. Η ιδια χωρα ειναι. Πανω κατω τα ιδια ειναι.
Και εξαλλου οσοι μενουν στην Κρακοβια η τη Βαρσοβια, ολοι βεροι κρακοβεζοι ειναι? Πανω απο το 70 % απο αλλες πολεις ειναι. Και απο ολη τη χωρα. Καθε 2-3 χρονια γενικα αλλαζουν πολη, δουλεια κλπ.  
αν ειναι ετσι κι οι αλλες πολεις δεν λεει ολη η φαση της πολωνιας
εια παει στο κενρο με ηλιολουστο κατρο,κ σε καποιο μωλλ καινοουριο,,κατ "γκαλερι κρακοου " η κατι τετοιο
δεν ειδα μουνοθυελα,,,,πολλες ειχε αλλα τυπου ελλαδας ,,εφυγα για κοσιτσε την επομενη μερα,οου περασα αρκετα καλα,,,η πολη χαλια,αλλα πολυ διαθεσιμο θεμα,,στην κρακοβια δεν ειδα αντιστοιχη διαθεση απο ωραια μωρα για γνωριμιες με ξενοους..η
εποχη,,,γυρω στο 2008,,τωρα θαναι χειροτερα μαλλλον

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
εια παει στο κενρο με ηλιολουστο κατρο,κ σε καποιο μωλλ καινοουριο,,κατ "γκαλερι κρακοου " η κατι τετοιο
δεν ειδα μουνοθυελα,,,,πολλες ειχε αλλα τυπου ελλαδας ,,εφυγα για κοσιτσε την επομενη μερα,οου περασα αρκετα καλα,,,η πολη χαλια,αλλα πολυ διαθεσιμο θεμα,,στην κρακοβια δεν ειδα αντιστοιχη διαθεση απο ωραια μωρα για γνωριμιες με ξενοους..η

Galleria Krakowska . Ναι εχεις δικιο. Εδω ειναι απλα αν μενεις εδω, κουτσα -στραβα θα γνωρισεις καμια γκομενα να χεις. Η θα βρεις καμια 35-40 να πηδας. Σε σχεση με την απολυτη αγαμια της ελλαδας ειναι καλυτερα, αλλα γενικα οχι. Κοζιτσε, Ζιλινα θελω να παω και εγω. Και Οστραβα, οπου εχω και ενα Τσεχο φιλο που μενει εδω και θα με ξεναγησει :grin:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Κρακοβία είναι πανέμορφη πόλη και με πολύ κουλτούρα και μουσική παιδεία. Αν είναι χάλια εκεί τι να πούμε για Αθήνα. Για μουνία όντως δύσκολα με τον τουρισμό εκεί αλλά κουτσά στραβά πουλώντας έρωτα κάτι βρίσκεις.Αυτό το κάνεις παντού όμως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom