οτι ιπιρχε προ διακοπον,απο σεπτεβρι θα ιπαρχουν ολο κε λιγοτερες,ιμαστε ΑΦΡΑΓΚΟΙ!!!!!!!!!!!!!!καμμία εξέλιξη σε αυτό το φλέγον ζήτημα έχουμε μάγκες?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Pink_floyd
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 644
- Πόντοι
- 6.065
Πεπονοβυζαρου μεγεθους αργιτικου Γαβριελα εκ Τσεχιας ,γλικο προσωπο μπακομπαζοκολα και προσφερει ΜΟΥΛΤΙΤΣΙΝΟ
ρε φιλε τωρα τρωω πεπονι και βλεπω το σκατο νικ σου και μου ρχεται να ξερασω, αλλα με τα πεπονια που αναφερεις το διορθωσες.
Σε ποιο χωραφι τα καλλιεργησες ????
Πειρεος ΒΒΟ οριτζιναλ εψεςρε φιλε τωρα τρωω πεπονι και βλεπω το σκατο νικ σου και μου ρχεται να ξερασω, αλλα με τα πεπονια που αναφερεις το διορθωσες.
Σε ποιο χωραφι τα καλλιεργησες ????
sovietlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Μιας και νεκρανέστησα το thread του Τέσσερα, ας κάνουμε μια επίκαιρη και για τους συναγωνιστές του thread "Βυζοπούλες σε μπουρδέλα" που κλαίνε για την Λάουρα-Τζούλια που χάνουν. Υπάρχει κάτι νέο στην πιάτσα των strip; Αξιόλογη με λίγο μικρότερα βυζιά από τη Βικτώρια είναι η Τατιάνα που αναφέρει ο master frapadar Vasos στο thread του Diamond Dolls (σελ. 27), αλλά έχω πολύ καιρό να πάω στο εν λόγω ίδρυμα και δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμη εκεί. Επίσης αξιόλογο βυζί έχει η Ρούμπι, πρώην Baby O Πειραιώς και μέχρι πριν λίγο καιρό Baby Gold, χωρίς να ξέρω αν είναι ακόμη εκεί. Περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη στον γνωστό βοθρούλη...
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Έλα ρε mac. Πες τίποτα παραπάνω. Θα κάνω το κόπο να πάω στο Ανατολή που είναι και μούφα, να κλαίω τα λεφτά για είσοδο, για να ρίξω μια ματιά!!!! Θέλουμε λεπτομέριες.
Δεν είναι κάτι τρομερό απλά 2 περιπτώσεις, η Λουτσία (με τα γυαλιά) και μια καινούργια Ρουμάνα ονόματι Ίνγκριντ. Οι τιμές επανήλθαν στα παλιά επίπεδα (Είσοδος 11€, χουρός 11€) και δεν πληρώνεις στην είσοδο.
Επισκέπτης
Αδέρφια για βοηθήστε παρακαλώ .Υπάρχει καμια πολύ φορτωμενη με μπαλκονάρες καισε ποιο ?
Ευχαριστω
Ευχαριστω
sovietlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Αδέρφια για βοηθήστε παρακαλώ .Υπάρχει καμια πολύ φορτωμενη με μπαλκονάρες καισε ποιο ?
Ευχαριστω
Στα μεγέθη που σου αρέσουν, δεν υπάρχει τίποτα, παρά μόνο κάτι τεσσάρια. Αν θέλεις τσέκαρε στο Diamond Dolls την Τατιάνα που αναφέρω παραπάνω, αν δουλεύει ακόμη εκεί, ξανθιά, εύσωμη αλλά όχι χοντρή, που συνδιάζει μεγάλο στήθος με ένα πανέμορφο πρόσωπο. Από κει και πέρα εγώ ξέρω την Ρούμπι με 3,5-4άρι στο Baby Gold και δεν χάνεις τίποτα να τσεκάρεις και τις δύο που αναφέρει ο mac παραπάνω στο Ανατολή. Ελπίζω να βοήθησα...
Επισκέπτης
Νομίζω οτι με βοήθησες πολύ .Με βλέπω για Diamond Dolls
lougros yasaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τη βρηκες τη βυζομανα τελικα glou τελικά?Νομίζω οτι με βοήθησες πολύ .Με βλέπω για Diamond Dolls
smiler
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Νομίζω οτι με βοήθησες πολύ .Με βλέπω για Diamond Dolls
Φίλε τσάμπα θα πάς ! Δεν είναι πλέον εκεί και έχει χαθεί εδώ και κάτι μήνες.. Πήγαινε καλύτερα παραπάνω στο Λίντο, εκεί οι καμπύλες είναι πιό έντονες !
lougros yasaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φίλε τσάμπα θα πάς ! Δεν είναι πλέον εκεί και έχει χαθεί εδώ και κάτι μήνες.. Πήγαινε καλύτερα παραπάνω στο Λίντο, εκεί οι καμπύλες είναι πιό έντονες !
στο lido palace πασ σιμονα βυζοπουλεσ καρλα βιανκα vanessa μπαζο gabriela αυταΡε μάγκες τι γίνεται, δεν υπάρχουν μεγάλα βυζιά πιά ?
Τι σκατά ολο κοκαλλιάρες έχει ?
Αυτή η γελάδα η Βικτώρια τα παράτησε ?
Ρε μάγκες όποιος είναι στριπτιζάς ξέρει πού είναι η Βικτώρια που λένε όλοι; Έχει σταματήσει ή απλά έχει αλλάξει πόστο και έχουν χαθεί τα ίχνη της; Αν ξέρει κάποιος ας πει γιατί είμαι φαντάρος Τρίπολη και ανεβαίνω το άλλο ΣΚ, να ξέρω πού να πάω... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
sovietlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ρε μάγκες όποιος είναι στριπτιζάς ξέρει πού είναι η Βικτώρια που λένε όλοι; Έχει σταματήσει ή απλά έχει αλλάξει πόστο και έχουν χαθεί τα ίχνη της; Αν ξέρει κάποιος ας πει γιατί είμαι φαντάρος Τρίπολη και ανεβαίνω το άλλο ΣΚ, να ξέρω πού να πάω... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Έχει σταματήσει και είναι άγνωστο αν θα επιστρέψει. Πάντως σίγουρα δεν θα επιστρέψει τους επόμενους 7-8 μήνες...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
βρε αγορι μου γλυκο τί κολλημα και αυτο με τη βικτώρια?πολλοι κολλησαν με τουτο το temachion.Αξιζει βεβαια τα λεφτα του αλλα ως εκει.Προφανως σταματησε οριστικα μεχρι να ξαναρχισει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 417
- Εμφανίσεις
- 32K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις