ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθειΣιλικονατα η Φυσικα??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε στούντιο/μπουρδέλα θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα simera
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Χαιρεται, σε όλους
νεος στο site, με παλια θητεια στα δελα!
εχω παρθει με οσες βυζουδες είχε αυτή η πόλη, συν τα must των Αθηνών (Λαόυρα-Τζούλια, Αγάπη, Όλγα, Τζούλι, μόνο Νανά δεν βρήκα γιατί αποσύρθηκε)
Ερωτώ για παλιές καραβάνες, στη πόλη μας (πριν ένα χρόνο περίπου)
1)Τζώρτζια η ιταλίδα-μιλφ κατάσταση (την είδα το καλοκαίρι τέλη αυγούστου στο νοσοκομείο παπαγεωργιου?!?)
2)Τζούλια η Γερμανίδα-την πλάσαραν σαν βραζιλιάνα πολλές φορές
3) τη Σάντρα ξέρω πως επέστρεψε
4) τη δανάη τη πετυχαίνω στο Βαρδάρη
5) τη Ζανέτ τη Γερμανίδα?
αν κάποιος συνάδελφος γνωρίζει για τις περιπτώσεις 1,2, 5 παρακαλώ ας ενημερώσει
νεος στο site, με παλια θητεια στα δελα!
εχω παρθει με οσες βυζουδες είχε αυτή η πόλη, συν τα must των Αθηνών (Λαόυρα-Τζούλια, Αγάπη, Όλγα, Τζούλι, μόνο Νανά δεν βρήκα γιατί αποσύρθηκε)
Ερωτώ για παλιές καραβάνες, στη πόλη μας (πριν ένα χρόνο περίπου)
1)Τζώρτζια η ιταλίδα-μιλφ κατάσταση (την είδα το καλοκαίρι τέλη αυγούστου στο νοσοκομείο παπαγεωργιου?!?)
2)Τζούλια η Γερμανίδα-την πλάσαραν σαν βραζιλιάνα πολλές φορές
3) τη Σάντρα ξέρω πως επέστρεψε
4) τη δανάη τη πετυχαίνω στο Βαρδάρη
5) τη Ζανέτ τη Γερμανίδα?
αν κάποιος συνάδελφος γνωρίζει για τις περιπτώσεις 1,2, 5 παρακαλώ ας ενημερώσει
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 280
- Πόντοι
- 36
1. Αφρουλα...(must)καλημερα παιδια.ηθελα να ρωτησω που εχει στην θεσσαλονικη τα μεγαλυτερα βυζια για ισπανικο
2.Mandy (must)
3.Kαρμεν (καλη)
4.Σαρα (καλη αλλα γεματη για τα γουστα μου)
5.Μαρινα Milf
6.Βικυ Ουκρανή
Απ όλες,κορυφη η Αφρουλα....την οποια όμως την εχω παρει μόνο 2 φορες....Αναλαογιζόμενος ότι αν η πουτσα ήταν ψήφος,με τοσες που εχει παρει θα έπρεπε να είναι πρωθυπουργος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 280
- Πόντοι
- 36
Δεν θυμαμαι ειλικρινα τις διευθυνσεις...οποτε θα σου πω αυτες που θυμαμαι απλα τσεκαρε τες...
1.Αφρουλα-Κωλεττη-πρωινα Δε-Τρ-Τε
2.Μαντυ -Ν.Ουρανου & Φριξου -απογευμα(νομιζω)
3.Μαρινα & Βικυ -κατεχακη (πρωι-απογευμα)
4.Σαρα -η καθετος στην κατεχακη-βραδυ
5.Καρμεν-Προμηθεως πανω ψηλα-βραδυ
Καμια καινουργια παιδιααααααα.....ακουει κανεις.......Καποτε (η πρωτη μου εμπειρια σε μπουρδελο)ήταν εν ετει 2004, μια απο Κροατια,στην Αφροδιτης (τωρα ειναι κλειστα εκει). Μια ξανθια με απιστευτα μεγαλες βυζαρες.Μετα αυτη πηγε και Προμηθεως..και χαθηκε...Στο συγκεκριμενο επαιρνα αργοτερα και ισως το κορυφαιο μουνι που εχω παρει σε μπουρδελο,μια Ολλανδεζα...Μεγαλα βυζια,σωματαρα,προσωπαρα...Αφου θυμαμαι,μια φορα βγηκα ζαλισμενος και χτυπησα το κεφαλι μου σε πινακιδα κατα λαθος...)Σορρυ για την παρενθεση συναδελφοι...
Καμια καινουργια παιδιααααααα.....ακουει κανεις.......Καποτε (η πρωτη μου εμπειρια σε μπουρδελο)ήταν εν ετει 2004, μια απο Κροατια,στην Αφροδιτης (τωρα ειναι κλειστα εκει). Μια ξανθια με απιστευτα μεγαλες βυζαρες.Μετα αυτη πηγε και Προμηθεως..και χαθηκε...Στο συγκεκριμενο επαιρνα αργοτερα και ισως το κορυφαιο μουνι που εχω παρει σε μπουρδελο,μια Ολλανδεζα...Μεγαλα βυζια,σωματαρα,προσωπαρα...Αφου θυμαμαι,μια φορα βγηκα ζαλισμενος και χτυπησα το κεφαλι μου σε πινακιδα κατα λαθος...)Σορρυ για την παρενθεση συναδελφοι...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
η NOEL ήταν η Ολλανδέζα, ότι καλύτερο έχει περάσει ή θα περάσει ποτέ από την ΕλλάδαΔεν θυμαμαι ειλικρινα τις διευθυνσεις...οποτε θα σου πω αυτες που θυμαμαι απλα τσεκαρε τες...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.000
- Πόντοι
- 13.755
προσθετω μερικες.....
-Μαιρη(Προμηθεως μπλε σπιτι)
-Αννα(Προμηθεως 14 αλλα εχει αρνητικες κριτικες)
-Αντζελα Ουκρανη milf.ειναι ψευτικα αλλα δειχνουν πολυ φυσικα.(Νικ.Ουρανου 1)
-Ελενα Ιταλιδα.(παιζει και στα δυο σπιτια της οδου Φριξου).πραγματικα απολαυστικα βυζια
-Σιμονα(Προμηθεως τερμα πανω)φυσικα με μεγαλη ρωγα που κοιταει προς τα πανω
-Λενα μικρη ξανθια Τσεχα.(Ανδρεου Γεωργιου 4).επισης μεγαλο πεταχτο βυζακι με μια κλιση προς τα πανω
-Μαιρη(Προμηθεως μπλε σπιτι)
-Αννα(Προμηθεως 14 αλλα εχει αρνητικες κριτικες)
-Αντζελα Ουκρανη milf.ειναι ψευτικα αλλα δειχνουν πολυ φυσικα.(Νικ.Ουρανου 1)
-Ελενα Ιταλιδα.(παιζει και στα δυο σπιτια της οδου Φριξου).πραγματικα απολαυστικα βυζια
-Λενα μικρη ξανθια Τσεχα.(Ανδρεου Γεωργιου 4).επισης μεγαλο πεταχτο βυζακι με μια κλιση προς τα πανω
ollandos3
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
για τοτε ναι συμφωνω ηταν η καλυτερη, εξαλου ηταν η πρωτη που το εκανε 35 το απλο. Αλλα οταν χαθηκε ρωτουσα διαφορες τσατσαδες κ ακουσα οτι ειχε αρρωστησει απο καποιας μορφης υπατιτιδα (αλλες μεχρι κ aids ελεγαν) κ αναγκαστηκε να σταματησει οτι την πηρε απο κατω ψυχολογικα κτλ... ωσπου την πετυχα περσι στο βιλα ερωτικα με αυτην εκανε πρεμιερα το βιλα αλλα οταν κατεβηκα απογοητευτηκα απο εμφανιση ειχε κοντα μαλλια ψιλορυτιδιασε στο προσωπο κ γενικα δεν ειχε το σουπερ σωμα οπως την θυμομασταν, ισως να εκανε κ διαφορες καταχρησεις δεν ξερω..η NOEL ήταν η Ολλανδέζα, ότι καλύτερο έχει περάσει ή θα περάσει ποτέ από την Ελλάδα
Επισκέπτης
προσθετω μερικες.....
Κάρμεν, όχι Σιμόνα.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.000
- Πόντοι
- 13.755
πω ρε κολλημα...ενταξει ειπαμε η Καρμεν τα εχει μεγαλυτεραΚάρμεν, όχι Σιμόνα.
Επισκέπτης
Ρε συ τι κόλλημα? Η Σιμόνα έχει βυζάκια.
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 280
- Πόντοι
- 36
Ωπα..ωπα....μην τα λετε ετσι αποτομα ρε παιδια...στασου να συνελθω...σαμπρινα
απο 26 οκτωβριου 52......βυζαρες
το πιπινι η χαρα στο στουντιο λουξ αλιακμωνος εχει καλα βυζακια για το σωμα της.....
η ναντια η ρωσιδα στο γκολντεν σταρς 26 οκτ 35 επισης πλουσιο βυζι....
Τι συμβαινει λοιπον στο Golden Star και στο αλλο?Τη Ναντιες ακουω?Ειναι αδυνατες?Γεματες?Και απο βυζι με καποιας συγκριση?
(Για το πιπινακι στην Αλιακμωνος ειπατε)
Αυτες τί βαρδυα παιζουν?Μην με κανετε να ξεκιναω απο τερμα ανατολικα τωρα..
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
πρωινη βαρδια και οι τρεις...δες κεντρικη σελιδα τις κριτικες μου αποψε....σαμπρινα θα παω αυριο μαλλον....ειναι το πουλεν μου....αυτην την περιοδο....οποτε κανε υπομονη μεχρι αυριο να δεις και συ απο κοντα και να κρινεις αν ειναι τα βυζια που σε ικανοποιουν.....παντως η πρωινη βαρδια ειχε καλα τεμαχια σημερα....γενικωςΩπα..ωπα....μην τα λετε ετσι αποτομα ρε παιδια...στασου να συνελθω...
Τι συμβαινει λοιπον στο Golden Star και στο αλλο?Τη Ναντιες ακουω?Ειναι αδυνατες?Γεματες?Και απο βυζι με καποιας συγκριση?
(Για το πιπινακι στην Αλιακμωνος ειπατε)
Αυτες τί βαρδυα παιζουν?Μην με κανετε να ξεκιναω απο τερμα ανατολικα τωρα....
johngeorgie
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Βυζαρες ατελειωτες για χουφτωμα η Σαρα η ρωσσιδα! Μουναρα και μα πολυ καλη συμμετοχη! Αν σε μαθει ακομα καλυτερα. Το προσωπο της μου θυμιζει την Στικουδη (ειναι και σαλονικια). Κατα τα αλλα στο σωμα εχει πιασιματα αλλα οι βυζαρες βυζαρες.
sxoinobaths
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 52
- Like
- 456
- Πόντοι
- 2.357
Πω, έχω καιρό να μπω στο φόρουμ κ δεν έχω δει αυτό το θρεντ..!
Μου κινήσατε την περιέργεια συβυζολάγνοι, κ θα πάω να κάνω μια αυτοψία για να δω τις Κάρμεν, Σαμπρινα, Νάντια, Έλενα (Ιταλίδα) κ Λένα (Τσέχα, αυτή είναι που 'χε γράψει κριτικλη ο gl παλιότερα..;)..!
Όταν πάω αναμένετε βυζορεπορτ..!
Μου κινήσατε την περιέργεια συβυζολάγνοι, κ θα πάω να κάνω μια αυτοψία για να δω τις Κάρμεν, Σαμπρινα, Νάντια, Έλενα (Ιταλίδα) κ Λένα (Τσέχα, αυτή είναι που 'χε γράψει κριτικλη ο gl παλιότερα..;)..!
Όταν πάω αναμένετε βυζορεπορτ..!
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 280
- Πόντοι
- 36
Για να ενεργοποιησουμε λιγο αυτο το πολυ ενδιαφερον-για εμας τους βυζολατρες- θεμα...
Σημερα,βραδυνη βαρδυα που παιζει καμια βυζαρου στην Θεσσαλονικη?Οχι σας παρακλω χοντρες ή γεματες με πατσοκοιλια...
Σημερα,βραδυνη βαρδυα που παιζει καμια βυζαρου στην Θεσσαλονικη?Οχι σας παρακλω χοντρες ή γεματες με πατσοκοιλια...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις