Νέα

Βυζοπούλες σε στούντιο/μπουρδέλα θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα simera
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sandunguero

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει η Δάφνη φίλε στο Βαρδάρη...Μιλφ,πληθωρική,μεγάλο στήθος 4-5,πολύ φιλική,χάνει όμως κάπως στο πρόσωπο...
γεια σου φιλε αυτη η ΔΑΦΝΗ στο βαρδαρη υπαρχει ακομα?που ακριβως?τι ωρες δουλευει? ξερεις καμια αλλη με παρομοιο η πιο μεγαλο βυζι? δεν ξερω αν ξερεις καποια που τη λενε ΕΛΣΑ δουλευε πιο παλια. χοντρη βυζαρες ρωσοποντια με τεραστιο γαλα. την εχει παρει το ματι σου πουθενα?

s_kan

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναδελφοι καλημερα....Ανοιγω νεο θεμα που απ οτι παρατηρω,λειπει....Ειδικα στη Θεσσαλονικη....
Ξερω ότι η κατασταση ειναι απελπιστικη,αλλα οι λατρεις του ειδους πρεπει να βοηθιομαστε με πληροφοριες και οχι να ειμαστε μουγγοι και κρυψινοι. Οποιαδηποτε πληροφορια για κοπελα ή milf με μεγαλα βυζια(ΟΧΙ χοντρες και παχιες) σε σπιτακι η σε cg ή απο αγγελια....
Λετε πολλοι για Σαρα στο Ερως,αλλα προσωπικα δεν της εχω καταθεσει αφου τη θεωρω γεματη.Καλη η Χριστινα στην Κοροβαγκου και απο κει και περα...το χαος?Υπαρχει κατι αλλο?Επισης κατι απο εφημεριδες τιποτα?
Αναμενω...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.000
Πόντοι
13.755
Συναδελφοι καλημερα....Ανοιγω νεο θεμα που απ οτι παρατηρω,λειπει....Ειδικα στη Θεσσαλονικη....
Ξερω ότι η κατασταση ειναι απελπιστικη,αλλα οι λατρεις του ειδους πρεπει να βοηθιομαστε με πληροφοριες και οχι να ειμαστε μουγγοι και κρυψινοι. Οποιαδηποτε πληροφορια για κοπελα ή milf με μεγαλα βυζια(ΟΧΙ χοντρες και παχιες) σε σπιτακι η σε cg ή απο αγγελια....
Λετε πολλοι για Σαρα στο Ερως,αλλα προσωπικα δεν της εχω καταθεσει αφου τη θεωρω γεματη.Καλη η Χριστινα στην Κοροβαγκου και απο κει και περα...το χαος?Υπαρχει κατι αλλο?Επισης κατι απο εφημεριδες τιποτα?
Αναμενω...
Στο ξαναειπα.Η Μαιρουλα στο μπλε στην Προμηθεως.την δοκιμασες???Η Ιταλιδα milf Τζωρτζια.πριν μια βδομαδα ηταν Νικ.ουρανου τερμα κατω.Και η Τζουλια η Γερμανιδα στην Προμηθεως τερμα κατω.πραγματικες βυζαρες ΑΛΛΑ η χειροτερη πουτανα που εχω παρει!!κυριολεκτικα σηκωθηκε και εφυγε στο 5λεπτο

s_kan

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα...Την ιταλιδα milf την εψαξα αλλα αυτο στο τελος της Νικ.Ουρανου ειναι κλειστο.Η μαιρη στο μπλε δεν υαπρχει αφου οσες φορες πηγα ηταν μια μαυρη. Μιλαμε παντα για βραδυνη βαρδυα?

s_kan

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναδελφοι καλημερα.....Εχετε τίποτα νεο?Καποια cg  ή σε ρδελο τιποτα?Απο πρωινη βαρδυα μηπως?

Επισκέπτης
Η μαίρη δουλεύει πρωινή βάρδια μόνο φίλε.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.000
Πόντοι
13.755
Λοιπον ακου.σου τα ειπα αλλα φαινεται δεν προσεχεις.Η Ιταλιδα MILF Τζωρτζια ειναι χοντρη αλλα σφιχτη.αν θεωρεις τη Σαρα γεματη,αυτη ειναι ακομα παραπανω.Βυζαρου και λεπτη ειναι μονο η Μαιρη.Μεγαλη βυζαρου ειναι η Τζουλια(Προμηθεως τερμα κατω),εχω καιρο να τη δω δε ξερω αν δουλευει ακομα.Αν δουλευει ακομα και εχεις λεφτα για πεταμα πανε σ'αυτην.Αλλα πες μου ειλικρινα.Ειναι δυνατον ενα μηνα τωρα ακομα να ρωτας?Καμια βολτα δεν εκανες??Ανοιγεις 2 θεματα,ρωτας τα ιδια,σου απαντανε περιπου για τις ιδιες και συ ξαναρωτας τα ιδια.ενα 10λεπτο πηδημα ειναι η υποθεση.καντο και τελειωνε!!!

s_kan

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε καλημερα.Καταρχην σ ευχαριστώ για την απαντηση.
Να σου πω τωρα.Ανοιξα το ιδιο θεμα σε δευτερο thread διοτι σε αυτό που ημουν δεν ειχα καποια απαντηση και θεωρησα ότι ειχε μικρη αναγνωσιμότητα.
Δευτερον,γνωριζω και για τη Μαιρη, στην οποια δεν παω να καταθεσω αφου έχει ξεχειλωσει.Την ειχα παρει πολύ παλια και δεν μου κανει πλεον αισθηση.Οσο για την Τζούλια,επειδη ακριβως όσες φορες πήγα δεν τη βρηκα,γι αυτό ρωταω. Τελος για την Ιταλίδα,εχω ξεκαθαρίσει ότι αν είναι γεματη ή χοντρη δεν είναι στο στυλ που θελω.
Συμπέρασμα,στυλ Μαιρης και Χριστινας ,απολυτα αποδεκτα.Δεν ρωταω επι ένα μηνα αδικα,αλλα μήπως υπαρχει κατι το διαφορετικό,έστω και καποια πληροφορια από τηλ. Εφημεριδας ή γραφείου. Σου μιλάω τελείως ειλικρινα,απλα αναζητω πληροφοριες μηπως και υπαρξει κατι νεο,διαφορετικό από τα ήδη υπαρχοντα τα οποια δεν είναι και ότι καλύτερο κυκλοφορεί..Ελπιζω να συμφωνεις σε αυτό..
Καλη σου μερα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.000
Πόντοι
13.755
Φιλε καλημερα.Καταρχην σ ευχαριστώ για την απαντηση.
Να σου πω τωρα.Ανοιξα το ιδιο θεμα σε δευτερο thread διοτι σε αυτό που ημουν δεν ειχα καποια απαντηση και θεωρησα ότι ειχε μικρη αναγνωσιμότητα.
Δευτερον,γνωριζω και για τη Μαιρη, στην οποια δεν παω να καταθεσω αφου έχει ξεχειλωσει.Την ειχα παρει πολύ παλια και δεν μου κανει πλεον αισθηση.Οσο για την Τζούλια,επειδη ακριβως όσες φορες πήγα δεν τη βρηκα,γι αυτό ρωταω. Τελος για την Ιταλίδα,εχω ξεκαθαρίσει ότι αν είναι γεματη ή χοντρη δεν είναι στο στυλ που θελω.
Συμπέρασμα,στυλ Μαιρης και Χριστινας ,απολυτα αποδεκτα.Δεν ρωταω επι ένα μηνα αδικα,αλλα μήπως υπαρχει κατι το διαφορετικό,έστω και καποια πληροφορια από τηλ. Εφημεριδας ή γραφείου. Σου μιλάω τελείως ειλικρινα,απλα αναζητω πληροφοριες μηπως και υπαρξει κατι νεο,διαφορετικό από τα ήδη υπαρχοντα τα οποια δεν είναι και ότι καλύτερο κυκλοφορεί..Ελπιζω να συμφωνεις σε αυτό..
Καλη σου μερα
Δεν εχεις πολλες επιλογες.Ριξε λιγο τις απαιτησεις σου.η Ιταλιδα ειναι πολυ γεματη αλλα καυλιαρα.Τις ταιριαζουν τα κιλα.κανε μια δοκιμη.Η Τζουλια μονο πρωι δουλευε.πραγματικα μολις την δεις μενεις με το στομα ανοιχτο,αλλα σου ειπα για μεσα...Σχετικα βυζαρου ειναι και αυτη που δουλευει βραδυ στη Νικ.Ουρανου(εκκλησια) η ξανθια η ψηλη αλλα δε την εχω παρει

s_kan

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σ ευχαριστω φιλε...χαρακτηριστικα της ξερεις?Αδυνατη?Γεματη?Να ξερω αν ειναι να παω το βραδυ μια βολτα να δω αν ειναι του γουστου μου

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σ ευχαριστω φιλε...χαρακτηριστικα της ξερεις?Αδυνατη?Γεματη?Να ξερω αν ειναι να παω το βραδυ μια βολτα να δω αν ειναι του γουστου μου
Ότι και να σου πει ο άλλος αγαπητέ αν δεν πας να δεις ο ίδιος δεν θα βγάλεις άκρη. Αν δεν βρέξεις κώλο δεν τρως ψάρι :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.000
Πόντοι
13.755
Ότι και να σου πει ο άλλος αγαπητέ αν δεν πας να δεις ο ίδιος δεν θα βγάλεις άκρη. Αν δεν βρέξεις κώλο δεν τρως ψάρι :grin:
Σ'αυτο εχεις δικιο.αν δε τις δει ο αλλος που να καταλαβει?πρεπει να'χει λιγη περιφερεια αλλα ειναι ψηλη και δε της φαινεται.Δες μηπως πετυχεις την Τζωρτζια σημερα στον ιδιο δρομο τερμα κατω

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Το έχω γράψει και στις "Ιερόδουλες Θεεσαλονίκης"
Μια από τις καλύτερες βυζαρούτδες της Αθήνας δούλευε πέρσι και μέχρι τον Αύγουστο στο στούντιο της Λέλας Καραγιάννη 35(δείτε τις κριτικές) .Τη λέγανε Μικαέλλα , Τσέχα ψηλή. Είχαμε γνωριστεί και μου έλεγε ότι από το 2004 μέχρι το 2007 δούλευε στη Θεσσαλονίκη . Μου είπε ότι της άρεσαν πιο πολύ οι Θεσσαλονικείς , από τους Αθηναίους. Τώρα δεν τη βρίσκω πουθενά εδώ στην Αθήνα. Υποψιάζομαι ότι δουλεύει στην Θεσσαλονίκη πάλι. Όποιος μάθει κάτι ενημερώνει το φόρουμ και εμένα προσωπικά. Χωρίς πλάκα έρχομαι την άλλη μέρα...
Δεν έμαθα στη Θεσσαλονίκη πού δούλευε 

Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Συνάδελφοι,έχει αναφερθεί παλαιότερα το όνομα Τζώρτζια για μια Ιταλίδα milf χοντρή και με μεγάλα βυζιά.Μετά από πολύ καιρό σε 5-6 μέρες θα είμαι επιτέλους στη Θεσσαλονίκη και πρέπει να την επισκεφθώ οπωσδήποτε!Αν λοιπόν κάποιος έχει πλπηροφορίες για το πού μπορώ να την πετύχω τον παρακαλώ να ενημερώσει.Ο συνδυασμός μεγάλα βυζιά-πολλά κιλά είναι το φόρτε μου και έτσι όπως έγιναν τα πράγματα στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει πια πουθενά….Για άλλη μια φορά η Αθήνα μας καπελώνει με πολύ περισσότερες επιλογές….Επίσης αν κάποιος έχει πετύχει χοντρή σε bourdel τελευταία ας πει 2-3 πράγματα κι εγώ ακονίζω το μηχάνημα!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.000
Πόντοι
13.755
Συνάδελφοι,έχει αναφερθεί παλαιότερα το όνομα Τζώρτζια για μια Ιταλίδα milf χοντρή και με μεγάλα βυζιά.Μετά από πολύ καιρό σε 5-6 μέρες θα είμαι επιτέλους στη Θεσσαλονίκη και πρέπει να την επισκεφθώ οπωσδήποτε!Αν λοιπόν κάποιος έχει πλπηροφορίες για το πού μπορώ να την πετύχω τον παρακαλώ να ενημερώσει.Ο συνδυασμός μεγάλα βυζιά-πολλά κιλά είναι το φόρτε μου και έτσι όπως έγιναν τα πράγματα στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει πια πουθενά….Για άλλη μια φορά η Αθήνα μας καπελώνει με πολύ περισσότερες επιλογές….Επίσης αν κάποιος έχει πετύχει χοντρή σε bourdel τελευταία ας πει 2-3 πράγματα κι εγώ ακονίζω το μηχάνημα!
Προμηθεως 14.τα βραδυα εχει χοντρη,σχετικα βυζαρου,Ελληνιδα milf.Κλασσικη πουτανοφατσα,βγαινει συνηθως με κομπινεζον και τα βυζια απ'εξω.Στο σαλονι ειναι καυλωτικη αλλα μεσα δεν ξερω.Για την Τζωρτζια το ειπα και πριν κανα δυο βδομαδες που την πετυχα οτι ειναι μετακινουμενη.Δεν θα την πετυχεις σε συγκεκριμενο σπιτι

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
36
Συναδελφοι καλημερα...Νεος στο site,εχω εκπλαγει.....Συγχαρητηρια ειλικρινα σε όλους σας και όσο μπορώ να βοηθησω θα το κανω...
Εχω παθος με τα μεγαλα(συμμετρικα μεγαλα) βυζια.Δε με χαλαει η σιλικόνη.Που θα μπορούσα να ψαξω και σε τί βαρδιες?Μονο σας παρακαλώ όχι χοντρες ή γεματες.....

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ψηφηστε στο θεμα - μπουρδελο-βραβεια θεσσαλονικης -

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Το πουτανακι που αφηνε αγριο ζουληγμα στις βυζαρες της και ρουφηγμα τους αλλα φυσικα οχι δαγκωμα ειναι η Σαρα η Βυζαρου. Κανει τρομερο γαμησι η γκομενα. Βεβαια δεν την δοκιμασα στα σαραντα ευρω αλλα στο λιγο πιο ακριβο προγραμμα τα εδινε ολα.

mits1

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα παιδια.ηθελα να ρωτησω που εχει στην θεσσαλονικη τα μεγαλυτερα βυζια για ισπανικο :tits2:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
104
Like
12.804
Πόντοι
25.165
Σιλικονατα η Φυσικα??

Stories