Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (12 μέλη και 69 επισκέπτες)

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
13.270
Πόντοι
2.536
Δοκιμή με Λίλυ από Ιωαννίνων 3 όροφος. Μόνο για βυζομαλακια κάνει. Σε όλα τα άλλα κάτω του μετρίου

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
184
Πόντοι
0
Δοκιμή με Λίλυ από Ιωαννίνων 3 όροφος. Μόνο για βυζομαλακια κάνει. Σε όλα τα άλλα κάτω του μετρίου
Η θεια Ελένη στο Ισογειο τι λεει? Παντως ολες η βυζαρουδες ειναι gilf. Η μονη που αξίζει ειναι σχετικα νεα η Βικτωρια απο βεργας 6 υπογειο. Ολοι γραφουν τα καλυτερα σε σχολια. Ειναι η μοναδικη βυζαρου νεα

Kokovios7

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2021
Like
60
Πόντοι
0
Η θεια Ελένη στο Ισογειο τι λεει? Παντως ολες η βυζαρουδες ειναι gilf. Η μονη που αξίζει ειναι σχετικα νεα η Βικτωρια απο βεργας 6 υπογειο. Ολοι γραφουν τα καλυτερα σε σχολια. Ειναι η μοναδικη βυζαρου νεα
Αυτή τη Βικτώρια σε ποια βάρδια τη βρίσκουμε; Έχω πάει βράδυα πριν και μετά τις 23:00, άφαντη, κάτι άκυρες έχει, εχθές είχε μία αδύνατη σα τον Ψάλτη κατά τις 23:00

Giorgosvasil7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Ρε Μάγκες γνωρίζει κανείς που είναι η Λάουρα με τις βυζαρες απο Κασσανδρας;

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
184
Πόντοι
0
Αυτή τη Βικτώρια σε ποια βάρδια τη βρίσκουμε; Έχω πάει βράδυα πριν και μετά τις 23:00, άφαντη, κάτι άκυρες έχει, εχθές είχε μία αδύνατη σα τον Ψάλτη κατά τις 23:00
Σε αλλο γνωστό site την δειχνει Πέμπτη-Κυριακή 17:00-23:00. Τωρα ενας ειχε γράψει οτι την βρηκε Τρίτη πρωι. Εγω παντως την εχω πετυχει απόγευμα παντα

Kokovios7

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2021
Like
60
Πόντοι
0
Σε αλλο γνωστό site την δειχνει Πέμπτη-Κυριακή 17:00-23:00. Τωρα ενας ειχε γράψει οτι την βρηκε Τρίτη πρωι. Εγω παντως την εχω πετυχει απόγευμα παντα
Εχθές βράδυ κατά τις 22:00 πέρασμα από τον οίκο και η τσατσά με ενημέρωσε ότι θα λείψει ένα μήνα περίπου στην πατρίδα της, ρώτησα τι ώρες τη βρίσκουμε και μου είπε ότι επιστρέφοντας δε γνωρίζει τι ώρες θα δουλεύει!! Αυτά.

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
184
Πόντοι
0
Τωρα που εφυγε η Βικτωρια απο Βεργας... καμια βυζαρου Φυλης και περιξ??? Θελω να αρμεξω.... σκεφτομαι την γκιλφ Τζουλια απο λιοσιων 97Β. Την εχει παρει κανεις? Εχει οντως μεγαλα μασταρια???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom