Η θεια Ελένη στο Ισογειο τι λεει? Παντως ολες η βυζαρουδες ειναι gilf. Η μονη που αξίζει ειναι σχετικα νεα η Βικτωρια απο βεργας 6 υπογειο. Ολοι γραφουν τα καλυτερα σε σχολια. Ειναι η μοναδικη βυζαρου νεα
Η θεια Ελένη στο Ισογειο τι λεει? Παντως ολες η βυζαρουδες ειναι gilf. Η μονη που αξίζει ειναι σχετικα νεα η Βικτωρια απο βεργας 6 υπογειο. Ολοι γραφουν τα καλυτερα σε σχολια. Ειναι η μοναδικη βυζαρου νεα
Αυτή τη Βικτώρια σε ποια βάρδια τη βρίσκουμε; Έχω πάει βράδυα πριν και μετά τις 23:00, άφαντη, κάτι άκυρες έχει, εχθές είχε μία αδύνατη σα τον Ψάλτη κατά τις 23:00
Αυτή τη Βικτώρια σε ποια βάρδια τη βρίσκουμε; Έχω πάει βράδυα πριν και μετά τις 23:00, άφαντη, κάτι άκυρες έχει, εχθές είχε μία αδύνατη σα τον Ψάλτη κατά τις 23:00
Εχθές βράδυ κατά τις 22:00 πέρασμα από τον οίκο και η τσατσά με ενημέρωσε ότι θα λείψει ένα μήνα περίπου στην πατρίδα της, ρώτησα τι ώρες τη βρίσκουμε και μου είπε ότι επιστρέφοντας δε γνωρίζει τι ώρες θα δουλεύει!! Αυτά.
Τωρα που εφυγε η Βικτωρια απο Βεργας... καμια βυζαρου Φυλης και περιξ??? Θελω να αρμεξω.... σκεφτομαι την γκιλφ Τζουλια απο λιοσιων 97Β. Την εχει παρει κανεις? Εχει οντως μεγαλα μασταρια???