Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (4 μέλη και 45 επισκέπτες)

Kokovios7

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2021
Like
58
Πόντοι
0
Bυζοξερασια εχει πεσει....δεν μπορω, θα αρχισω να γαμαω πλαστικα βυζια σε μπουρδελα μπας και καπως απαλυνω τον πονο μου. Τι καταντια ειναι αυτη....
Χρόνια τώρα έχει πέσει βυζοξηρασία, αυτοί οι νταβάδες αναρωτιέμαι δεν καταλαβαίνουν ότι αν φέρουν μία με βυζάρες, μεγάλες όμως, θα πάρουν χρήμα?!?!?!?!

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
119
Πόντοι
0
Χρόνια τώρα έχει πέσει βυζοξηρασία, αυτοί οι νταβάδες αναρωτιέμαι δεν καταλαβαίνουν ότι αν φέρουν μία με βυζάρες, μεγάλες όμως, θα πάρουν χρήμα?!?!?!?!
Ελα μου ντε....και φερνουν τελευταία τις φολες τις λατινες. Μασταρια θελουμε!!! Βυζαρες να γλειψουμε !!!

BOMBAS21

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Like
287
Πόντοι
21
1743760463813.png

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
11
Like
3.759
Πόντοι
1.960
:offtopic:
Να χαμε καμμια τετοια..

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
416
Πόντοι
26
Οι βυζαρούδες ξέρουν τί αξίζουν και προτιμάνε να πηγαίνουν σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης για καλύτερο μεροκάματο.

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
119
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Δεν ξερω αν φταίει οτι εχω καιρο να γευτω βυζαρες....και γιαυτο να εχω χασει λιγο τα μεγεθη. Αλλα σήμερα το βραδυ περασα απο βεργας 6 υπόγειο και ειδα την Βικτωρια. Είναι λιγο αφρατουλα... αλλα κραταγε τις βυζαρες και εκρυβε τις ρογες της.... ψιλο καβλωσα μπορω να πω, δεν μπηκα ομως γιατι καπου κολλησα στο θεμα οτι ηθελα να γλυψω τις βυζάρες της και ηταν ηδη 23:00 και λεω ποσα σπερματα και σαλια αλλουνού θα γλειψω. Θα παω σίγουρα τις επόμενες μέρες αρχη της βαρδειας για να ειναι καθαρουλα.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.993
Πόντοι
1.436
Ανταπόκριση ζωντανά από την 1η βάρδια στη Βικτώρια :cool2::ak:

Φιλ11Α Κορίνα ψηλή με βυζάρες & Σάρα (δεν είδα, ούτε τη θυμάμαι)
Φιλ11Β Καρολίνα γεματούλα & Τάνια αδύνατη με μικρά στητά καυλόβυζα :uzi:
Φ65Α(νω) κλειστό
Φ65Β Μπέκυ σοκολάτα υγείας σφιχτή με ωραία πιασίματα :smiling-face-with-heart-eyes:
Φ84Α & Β κλειστά
Φ86Α Μαρία η γνωστή
Φ86Β Καρίνα μιλφ αδιάφορο (για μένα)
Φ67 Ντιάνα με πιασίματα και πατούρα μεγάλη, και Σάρα κορμάρα με γαμάτο κώλο και προκλητική φατσάρα :erection:
Φ69Α Έμμα γυρολόγος
Φ69Β Λάνα σχετικά αδιάφορο
Φ71Β (αναμονάδικο) Κένταλ "καινούριο" λέει, αδύνατο με ωραίες αναλογίες και κυτταρίτιδα
Φ71Α Ντιάνα σχετικά σέξι λατινάκι
Φ59ΙΣ Ιζαμπέλα
Φ59ΟΡ Βικτώρια είπε, αλλά ίσως να μην ισχύει, διότι πειράχτηκε που ρώτησα...
Φ66Δ μια χοντρούλα με κρεμασμένες βυζάρες (για το μύστη που ρώταγε για χτες)
Φωκ7.1 η γνωστή αδύνατη με τατουάζ και προκλητική φάτσα
(για κάποιο λόγο ο καθένας που εισέρχεται βαράει συναγερμός :2funny:)
Φωκ7.2 Στέλλα ωραίο μάλλον μιλφ
Φωκ7.3 κάτι παρόμοιο, δεν ξέρω όνομα
Φωκ13Α κλειστό
Φωκ13Β Ρωσίδα με καλά Ελληνικά και βυζάρες, αγαπησιάρικη στο σαλόνι, για ρομαντικούληδες
Φωκ17Α Μόνικα
Φωκ17Β Κλεοπάτρα, σχετικά προκλητική "καλούλα" φάτσα, με πεσμένες βυζάρες και σέξι κόκκινο μίνι φόρεμα
Φωκ19 Άννα ωραίο λατινάκι (μάλλον) & Κατερίνα αδύνατη προκλητική άκωλη (+ πεσμένος με κυτταρίτιδα)
Φωκ25Α Καρίνα ατσούμπαλη νταρντάνα, ένας μύστης της έδινε πόνο σε γρήγορους ρυθμούς και βόγκαγε κάργα! (μπράβο φίλε)
(εδώ εθεάθη και πεταμένο πούρο στις σκάλες.. @Μήτσος Μπάμπολας δε νομίζω να είναι δικό σου ε;)
Φωκ25Β μάλλον θα ανοίξει..
Φωκ27Α Μανουέλα μιλφ, κοντούλα όσο και η είσοδος του οίκου, με όρεξη για γλύκες και πείραγμα
Φωκ27Β Ειρήνη, και για κάποιο λόγο γεμάτο σαλόνι

Όποιος γνωρίσει το ταβάνι της φωτογραφίας είναι επαληθευμένος μπουρδελιάρης!
Διότι σημαίνει ότι βλέπει τα πάντα, κι όχι απλά κάνει μπουρδελότσαρκα.. :wink:

Συνεχίζεται...
Τσεκάρετε τη χτεσινή μου ενημέρωση, έχω γράψει κάποιες με βυζάρες...

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
119
Πόντοι
0
Τσεκάρετε τη χτεσινή μου ενημέρωση, έχω γράψει κάποιες με βυζάρες...
Εννοείται πως την ειδα την χτεσινή σου ενημερωση και λεω , κατσε να το κανω ενα screenshot να το εχουμε καβαντζα. Σε ευχαριστούμε που μας σκέφτεσαι και εμας τους βυζολαγνους

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.993
Πόντοι
1.436
Εννοείται πως την ειδα την χτεσινή σου ενημερωση και λεω , κατσε να το κανω ενα screenshot να το εχουμε καβαντζα. Σε ευχαριστούμε που μας σκέφτεσαι και εμας τους βυζολαγνους
Το θυμάμαι ότι το είδες εσύ, να σαι καλά μύστη.
Αντίστοιχα είμαι ευγνώμων σε όσους γνωρίζουν και ενημερώνουν για σοκολάτες! :afro::smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom