You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (3 μέλη και 49 επισκέπτες)
Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.211
- Πόντοι
- 1.960
Τι νουμερακι το κοψες πανω κατω?Δοκιμάστε και Μαρία, ξανθό milf στη β βάρδια Βέργας 7 πάνω. Αξίζει. Πλούσιο στήθος βαρύ και άριστη συμπεριφορά.
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.897
- Πόντοι
- 2.536
Πήγα χθες δεύτερη βάρδια, όμως ήταν κλειστό. Έχει αλλάξει βάρδια; Για τι νούμερο μιλάμε;Δοκιμάστε και Μαρία, ξανθό milf στη β βάρδια Βέργας 7 πάνω. Αξίζει. Πλούσιο στήθος βαρύ και άριστη συμπεριφορά.
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.756
- Πόντοι
- 736
Είναι μια ψιλομεγαλη με πλούσιο ξανθό μαλλί;Δοκιμάστε και Μαρία, ξανθό milf στη β βάρδια Βέργας 7 πάνω. Αξίζει. Πλούσιο στήθος βαρύ και άριστη συμπεριφορά.
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.756
- Πόντοι
- 736
Εγώ χθες που πέρασα πάντως μου είπαν ότι είχε ρεπό!Ρε παιδιά καλησπέρα από Ηράκλειο. Θα βρίσκομαι Αθήνα σε λίγες μέρες και θέλω να πάω Μπιουτη. Η απόρροια μου είναι η δεύτερη βάρδια που δουλεύει από τι ώρα ξεκινάει; Ευχαριστώ προκαταβολικα
Morty love Jessica
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.747
- Πόντοι
- 1.071
Και εγώ τρίτη που πέρασα δεν ήταν !Εγώ χθες που πέρασα πάντως μου είπαν ότι είχε ρεπό!
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.756
- Πόντοι
- 736
Τωρα είναι γιατί πέρασα να την δω μαζί με Κορινα! Δεν μπήκα γιατί δεν μου άρεσε καθόλου! Τώρα γούστα είναι αυτά!Και εγώ τρίτη που πέρασα δεν ήταν !
Gio399
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 144
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Είναι κάποιου είδους σάιτ? Είναι αξιόπιστο ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Απο τις πέντε.Ρε παιδιά καλησπέρα από Ηράκλειο. Θα βρίσκομαι Αθήνα σε λίγες μέρες και θέλω να πάω Μπιουτη. Η απόρροια μου είναι η δεύτερη βάρδια που δουλεύει από τι ώρα ξεκινάει; Ευχαριστώ προκαταβολικα
katerina1966
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2018
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Δευτέρα και Τέταρτη επίσης δεν ήταν γιατί «πονούσε το δόντι της»…Και εγώ τρίτη που πέρασα δεν ήταν !
εχουμε καμια κριτικη αν αξιζει?Μαρίνα
Yiannis42
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα Βυζολαγνοι!!!! Περασα πριν λιγο απο βεργας 7 Υπογειο και ειδα την Τινα αλλα δηστυχως βγηκε με πετσετα.....Που να δεις Βυζι ή κωλο για να δεις αν σου βαρεσει?? Δηλαδη να δωσω στα τυφλα 20ευρω για κιντερ εκπληξη??? Δεν ειπα κατι γιατι δεν ξερω πως θα το παρει....θα ξαναπερασω αλλη στιγμη μπας και δουμε αν αξιζει ή οχι. Γιατι οκ...να εχει βυζαρα που γουσταρουμε , αλλα μην εισαι καμια σαπια. Γιατι κατι αντιστοιχο σε βυζαρες ειναι στο απο πανω μια Μαρια ξανθια....αλλα η κυρια εχει μια πλαδαροτητα και μια κυτταριτιδα λογω ηλικιας κι ολας...αλλα δεν εμπαινα.Τινα απο βεργας 7 υπογειο.βυζοπουλα απτις λιγες.τρομερη και βαθεια πιπα.
Yiannis42
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2023
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
Γυρω στο 4 πλας περιπου. Αλλα ο κωλος της ειναι........τραγικος!!!!! Ειναι μεγαλη και εχει πλαδαρεψει, εχει και κυτταριτιδα μπολικηΤι νουμερακι το κοψες πανω κατω?
Morty love Jessica
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.747
- Πόντοι
- 1.071
Έτσι την πάτησα και εγώ και είχε βάλει κορμάκι και δεν φαινόντουσαν έστω λίγο τα προσόντα....συν την αλλης με χάλασε και λίγο η φάτσα και ούτε εγώ ρίσκαρα το 20μπαλοΚαλησπερα Βυζολαγνοι!!!! Περασα πριν λιγο απο βεργας 7 Υπογειο και ειδα την Τινα αλλα δηστυχως βγηκε με πετσετα.....Που να δεις Βυζι ή κωλο για να δεις αν σου βαρεσει?? Δηλαδη να δωσω στα τυφλα 20ευρω για κιντερ εκπληξη??? Δεν ειπα κατι γιατι δεν ξερω πως θα το παρει....θα ξαναπερασω αλλη στιγμη μπας και δουμε αν αξιζει ή οχι. Γιατι οκ...να εχει βυζαρα που γουσταρουμε , αλλα μην εισαι καμια σαπια. Γιατι κατι αντιστοιχο σε βυζαρες ειναι στο απο πανω μια Μαρια ξανθια....αλλα η κυρια εχει μια πλαδαροτητα και μια κυτταριτιδα λογω ηλικιας κι ολας...αλλα δεν εμπαινα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 23