Νέα

Βυζοπούλες σε μπουρδέλα.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoobLover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (8 μέλη και 51 επισκέπτες)

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.180
Πόντοι
1.960
Βόλτα στα στενά της Λιοσίων... στο βέργας η Κωνσταντίνα η οποία είναι μεγαλόσωμη και τίμια... ωραία πέρασα και με Μιράντα στο τροφωνίου 11,επίσης μεγαλόσωμη με όχι τεράστιο στήθος αλλά χορταστικό! Ωραία, αργή, υπομονετική πιπα και σούπερ όγκος κορμιού και ως bbwλάτρης έφυγα ανάλαφρος και ευχαριστημένος.
Αυτο που κολλαει τωρα εδω?

pandreas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
0

Για κοιτάξτε εδώ τι κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη. Μωρε μπράβο....
Παιδιά καλημέρα.
Μήπως γνωρίζει κάποιος για αυτήν την κυρία?

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.207
Πόντοι
506
Παιδιά καλημέρα.
Μήπως γνωρίζει κάποιος για αυτήν την κυρία?
Ειναι γισ Θεσνικη. 50 + χρονων, bbw με 5αρια βυζια κ μεγαλο κωλο. Εχει χωρο κοντα στη Δελφων. Καλη αποδοση, 60 ευρω επαιρνε παλια. Οι φωτος δεν ειναι δικες της, αλλά πανω κατω κατι τετοιο θα συναντησεις

Pleasurechaser

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
191
Πόντοι
0
Ειναι γισ Θεσνικη. 50 + χρονων, bbw με 5αρια βυζια κ μεγαλο κωλο. Εχει χωρο κοντα στη Δελφων. Καλη αποδοση, 60 ευρω επαιρνε παλια. Οι φωτος δεν ειναι δικες της, αλλά πανω κατω κατι τετοιο θα συναντησεις
Το 2017 που πήγα ήταν γύρω στα 60, απόδοση δεν ξέρω, Δελφων με Συνδίκα. Οι φωτο δεν είναι δικές της, αν ήταν τότε ίσως να άξιζε. Εγώ έκανα μεταβολή , είναι για αμετανόητους γκιλφακηδες.

Τελευταία τροποποίηση:

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
1.545
Πόντοι
1.071
Παιδες αυτή η μπιουτη που έχει χαθεί ;; Μια φορά την εβδομάδα κατεβαίνω τυχαίες μέρες και η θα είναι κλειστό η θα έχει τισ ιδιες και τις ίδιες....ποιοσ ξέρει κάτι ασ με βοηθήσει;;

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.180
Πόντοι
1.960
Παιδες αυτή η μπιουτη που έχει χαθεί ;; Μια φορά την εβδομάδα κατεβαίνω τυχαίες μέρες και η θα είναι κλειστό η θα έχει τισ ιδιες και τις ίδιες....ποιοσ ξέρει κάτι ασ με βοηθήσει;;
Τα καλοκαιρια συνηθως δουλευει σεζον εκτος Αθηνας, γενικα εχε το νου σου την Ημερησια, δες ποτε θα αναφερθει (Ημερ/νια και βαρδια) και πηγαινε ξανα τοτε..

Petros dixos telos

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
21
Βεργας 6α Βικτόρια με 4αρι στήθος. Έχει δοκιμάσει κανένας;

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
1.545
Πόντοι
1.071
Τα καλοκαιρια συνηθως δουλευει σεζον εκτος Αθηνας, γενικα εχε το νου σου την Ημερησια, δες ποτε θα αναφερθει (Ημερ/νια και βαρδια) και πηγαινε ξανα τοτε..
Αυτό έκανα μύστη μου είχα τον νου μου στην ημερήσια αλλά ποτέ κανένας δεν έγραφε για μπιουτι....γενικά το λούζουν εκεί μου φαίνεται

mexico1

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
828
Πόντοι
81

Petros dixos telos

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
21
Η τσατσα μου είπε ότι σταμάτησε. Γενικά.
Από Οκτώβριο θα είναι ξανά διαθέσιμη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παλτό για μένα,δεν λέει πολλά για 1 φορά αν τυφλωθεις από τα βυζια
Ευχαριστώ πολύ

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
1.545
Πόντοι
1.071
Καμία καλή με 2,5 - 3 άρια τρίτη βάρδια ξέρουμε;;; Έχει πέσει πολύ ξηρασία

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.180
Πόντοι
1.960

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Εχει παει κανεις με Αλεξια στο Βουρβαχη 19/Ηλια Ηλιου 82?
Κάπου διάβασα ότι πρόκειται για την Ε.Μπαρακ. Ξέρει κανείς αν ισχύει και αν ναι, ποια είναι η απόδοση της στο 50αρικο;

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Κάπου διάβασα ότι πρόκειται για την Ε.Μπαρακ. Ξέρει κανείς αν ισχύει και αν ναι, ποια είναι η απόδοση της στο 50αρικο;
Δεν νομίζω είναι παρά πολύ καιρό σίγουρα θα ειχε επισημανθεί!

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Καλησπέρα, ναι αυτή είναι, επιβεβαιώνω. Είχα πάει μαζί της πριν κάνα εξάμηνο σε πρόγραμμα των 50€ στο στούντιο στη Βούρβαχη. Παθιασμένα γλωσσοφιλα με τη μία, γλυψιμο αρχιδια, με το ζόρι κρατιόταν να μη γλείψει ακαποτα αφού δεν περιλαμβάνεται στο απλό πρόγραμμα. Πολλές στάσεις, τελος στα βυζιά, πολύ vfm.

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Καλησπέρα, ναι αυτή είναι, επιβεβαιώνω. Είχα πάει μαζί της πριν κάνα εξάμηνο σε πρόγραμμα των 50€ στο στούντιο στη Βούρβαχη. Παθιασμένα γλωσσοφιλα με τη μία, γλυψιμο αρχιδια, με το ζόρι κρατιόταν να μη γλείψει ακαποτα αφού δεν περιλαμβάνεται στο απλό πρόγραμμα. Πολλές στάσεις, τελος στα βυζιά, πολύ vfm.
Σωστός! Πήγα και προσυπογράφω όλα αυτά που αναφέρεις.

• Like
Αντιδράσεις: Dim72

Bizitolatris

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
0
Για δωστε τα φωτα σας συναγωνιστες. Ερχομαι αθηνα και σκεφτομουν να εξερευνησω τα σοκακια της πολης προς αναζητηση για καποια βυζαρου κορασιδα. Που να παω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom