Νέα

Βυζοπούλες γειτόνισσες (και γύρω περιοχών)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kukjim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Μεγαλυτερες βυζαρουδες απο αυτες που μπαινουν στο μαγαζι με τα μεγαλα μεγεθη σουτιεν στο τερμα της 3ης Σεπτεμβριου πριν την Αγ μελετιου δεν υπαρχουν.Οποιος κατσει 10 λεπτα εξω απο το μαγαζι κινδυνευει με τυφλωση

Τι ηλικίες πετυχαίνει κάποιος βυζοπαίκτη μου αν κάτσει 10λεπτο ? :rolleyes: Αγίου Μελετίου πάντως δεν είναι και το πιο ασφαλές μέρος.  :P Εκεί κινδυνεύεις να σε "γδύσουν" οι πάκιδες.
Δεν ήξερα ότι υπάρχουν πάντως καταστήματα εσωρούχων με μεγάλα μεγέθη. Αναλογο κατάστημα υπάρχει σε άλλη περιοχή ; Αν το γκουγκλάρουμε θα μας βγάλει ;

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Τι ηλικίες πετυχαίνει κάποιος βυζοπαίκτη μου αν κάτσει 10λεπτο ? :rolleyes: Αγίου Μελετίου πάντως δεν είναι και το πιο ασφαλές μέρος.  :P Εκεί κινδυνεύεις να σε "γδύσουν" οι πάκιδες.
Δεν ήξερα ότι υπάρχουν πάντως καταστήματα εσωρούχων με μεγάλα μεγέθη. Αναλογο κατάστημα υπάρχει σε άλλη περιοχή ; Αν το γκουγκλάρουμε θα μας βγάλει ;
Τι να πω ? Δοκιμασε να κατσεις .Πηγαινε Σαββατο που εχει κινηση

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
Επισης Ταμιας καστανη βυζαρου με πολυ ομορφο προσωπο στο MEDIAMARKT  Γερακα
Ελεγχθηκε αλλα δεν βρεθηκε. Αντ' αυτης δυο μελαχρινες με μικρα βυζακια.  :-

Ναι- αλλά  οχι σπουδαίο
Φαρμακειο   Μεγ  Αλεξάνδρου   106  νομιζω  / πριν την  γωνια με Ιερά Οδο
Γκιλφ και  προμιλφ - πολυ  μέτρια BBW  /αμφότεραι με 6αρια - 7αρια
αλλά-δεν ...εμφανισιακώς /  μην ασχοληθείτε/
για  κανενα φαρμακακι ομως  περάστε- διοτι μονο πακια  απο διπλα ειδα οτι πανε εκεί ... :)
Ελεγχθηκε και το φαρμακειο εχει κλεισει. Η πηραν συνταξη τα gilf η πεθαναν.  :-

Μεγαλυτερες βυζαρουδες απο αυτες που μπαινουν στο μαγαζι με τα μεγαλα μεγεθη σουτιεν στο τερμα της 3ης Σεπτεμβριου πριν την Αγ μελετιου δεν υπαρχουν.Οποιος κατσει 10 λεπτα εξω απο το μαγαζι κινδυνευει με τυφλωση
Ελεγχθηκε χωρις επιτυχια. Το μαγαζι δεν εχει ελευθερη εισοδο - εξοδο αλλα χτυπας κουδουνι και σου ανοιγουν. Σε διαστημα μιας ωρας (πρωινες ωρες) ουτε μπηκε ουτε βγηκε κανεις.  :-

Ειναι σκληρη η ζωη στη σημερινη Ελλαδα για ενα βυζολατρη. Το πιατο μας ειναι δεκα φορες αδειανο και μια φορα γεματο.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
272
Πόντοι
36
Ελεγχθηκε αλλα δεν βρεθηκε. Αντ' αυτης δυο μελαχρινες με μικρα βυζακια.  :-
Ελεγχθηκε και το φαρμακειο εχει κλεισει. Η πηραν συνταξη τα gilf η πεθαναν.  :-
Ελεγχθηκε χωρις επιτυχια. Το μαγαζι δεν εχει ελευθερη εισοδο - εξοδο αλλα χτυπας κουδουνι και σου ανοιγουν. Σε διαστημα μιας ωρας (πρωινες ωρες) ουτε μπηκε ουτε βγηκε κανεις.  :-

Ειναι σκληρη η ζωη στη σημερινη Ελλαδα για ενα βυζολατρη. Το πιατο μας ειναι δεκα φορες αδειανο και μια φορα γεματο.
Εχω το εξης προβλημα...Αν πετυχω καμια βυζαρου,(οχι χοντρη φυσικα) στο δρομο,σε μαγαζι κτλ...μουδιαζω,ανατριχιαζω,θολωνω και θελω να παω να της μιλησω.Φυσικα στο ξαφνικο να πλησιασεις μια στο δρομο δεν ιναι ο,τι πιο ευκολο (αν και μου κατσε σκηνικο 2 φορες) αλλα με το βυζι παθαινω κατι και δεν μπορω να το διαχειριστω και να αυτοσυγκρατηθω.Με αποτελεσμα?Να τα κανω μουσκεμα στο πεσιμο...

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
Επίσης κάποιος σύντροφος από το βυζοπούλες σε μπουρδέλα ανέφερε για μία απογευματινή υπάλληλο στα Ελτά της Μεσογείων, πριν τη φειδιππίδου. Μάλλον κατάλαβα για ποια πρόκειται, αλλά δεν βρήκα αφορμή να παρατηρήσω από κοντά.
Ελεγχθηκε (τις πρωινες ωρες) και δεν βρεθηκε. Αντ' αυτης 3 αβυζες υπαλληλοι που εξυναν την πετσα τους. Θα ελεγχθει και η απογευματινη βαρδια.

Ομορφη μελαχρινη βυζαρου κοντη πιθανον Αλβανεζα στο Φουρνο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ  στου Ζωγραφου Λ. Παπαγου
Ελεγχθηκε και δε βρεθηκε. Αντ' αυτης 3 γυναικες υπαλληλοι (2 αδυνατες και 1 χοντρη) εντελως αβυζες.

σε ένα περίπτερο στη γωνία Παπάγου και Όλαφ Πάλμε η περιπτερού τα είχε τεράστια, έπαθα την πλάκα μου όταν σηκώθηκε για να μου δώσει τσιγάρα. Σπεύσατε...
Ελεγχθηκε και βρεθηκε. Προκειται για ελληνιδα τουλαχιστον 150 κιλων με 4αρια που χανονται μεσα στο λιπωδες σωμα. Δεν αξιζει κατα τη βυζογνωμη μου.

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
Επίσης κάποιος σύντροφος από το βυζοπούλες σε μπουρδέλα ανέφερε για μία απογευματινή υπάλληλο στα Ελτά της Μεσογείων, πριν τη φειδιππίδου. Μάλλον κατάλαβα για ποια πρόκειται, αλλά δεν βρήκα αφορμή να παρατηρήσω από κοντά.
Ελεγχθηκε (απογευματινη βαρδια) και βρεθηκε. Προκειται για ελληνιδα τουλαχιστον 120 κιλων, με περιποιημενο μαλλι και μακιγιαζ και βυζια τεσσαρια που χανονται μεσα στο λιπωδες σωμα της. Μαλλον για φιλους των BBW.

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Στον Σκλαβενιτη τερμα Αχαρνων Σαββατο πρωι 2 τυπισσες με θηρια σαν της Τζουλιας αλλα οχι χοντρες , ειναι κοντες και οι 2 και προσπαθουν να τα καλύψουν με την μπλε ποδια αλλα δεν ....μπορουν

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
Στον Σκλαβενιτη τερμα Αχαρνων Σαββατο πρωι 2 τυπισσες με θηρια σαν της Τζουλιας αλλα οχι χοντρες , ειναι κοντες και οι 2 και προσπαθουν να τα καλύψουν με την μπλε ποδια αλλα δεν ....μπορουν
Ελεγχθηκε και βρεθηκε η μια απο τις δυο. Προκειται για mature κοντη και σχετικα αδυνατη υπαλληλο με 7αρια. Η πρωτη πραγματικη βυζοπουλα που εχω δει απο πληροφοριες αυτου του θρεντ. Η δεύτερη δε βρεθηκε.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Πολύ  σωστα  ολα = για το  ΕΛΤΑ  Αμπελοκήπων και  την Αlpha Bank της Πανορμου και Κηφισίας- Επίσης  συναπτα βυζοειδή προμιλφ-= μιλφ ματουρ υπάρχουν και εργάζονται στο πανω= οροφο της Τραπέζης της Ελλάδος- (περσινό  status ..) - Καλημέρα  σας   :) - >
---
Μεγάλες  στιγμες  :o

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Εξωτερικη Πωλήτρια Vodafone καρτών στο Μέτρο της Πανορμου, στην είσοδο επί της πλατείας με βυζοκτηνη εθεάθη κατις 5 παρά, σήμερα.

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
Εξωτερικη Πωλήτρια Vodafone καρτών στο Μέτρο της Πανορμου, στην είσοδο επί της πλατείας με βυζοκτηνη εθεάθη κατις 5 παρά, σήμερα.
Ελπίζω να είναι ακόμα, θα τεστάρω μεθαύριο και θα ενημερώσω.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Παραμενουμε στην … παραγωγικη   :tits: όπως φαινεται... :cheesy:    περιοχη Πανορμου Κηφισίας κλπ- Σημερα
Πωλήτρια μιλφ  με εξαρια  στο ισογειο  του  Ηοndos   Aμπελοκηπων   ( λιγο  πιο πανω απο το Κ12..  :)) Κοντη ,  μελαχροινη, γεματη  με καυκασια χαρακτηρστικά, ισως με solarium, ροζ  γυαλιστερη μπλουζα, μαυρο παντελονι    :)

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
Πανόρμου 74 & Λαρίσης, στο Mr. HOT DOG, πρωινή βάρδυα, δουλεύει μιά πιτσιρίκα κοντούλα βυζαρού με 4-5άρια. Κοντό μαλλί, λίγο μαυρισμένη, Φοράει σφικτό σουτιέν, και μάλλον δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα πόσο πολύτιμος είναι για μας ο θησαυρός που κουβαλάει  :tits2: :tits2: :tits2:  
Οποιος περάσει από εκεί, ας δοκιμάσει να κάνει παιχνίδι...Μπορεί να φανεί τυχερός...

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Ωρε μπράβο ή Πανορμου. Φαίνεται ότι οι επιχειρήσεις εκεί προτιμούν τις βυζαρουδες για υπαλλήλους. Μου φαίνεται πρέπει να διερευνηθεί περισσότερο ή περιοχή και άλλα καταστήματα, όπως σούπερ μάρκετ και καφε.
Βέβαια εδώ το θέμα θα έχει ενδιαφέρον αν μπορεί κάποιος να κάνει παιχνίδι με τα μεγαλοβυζογκομενακια.
Αν καταφέρει κάποιος να κάνει παιχνίδι ας ενημερώσει.
Αν καταλήξει σε σχέση ας στείλει ένα πμ στην περίπτωση που ή βυζογκομενα έχει φίλη με παρόμοια προσόντα, αρκεί να μη εείναι χοντρή :)

Εγγρ.
20 Ιουλ 2016
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Σκλαβενιιτης ν. ψυχικου ειναι μια κοντουλα μιλφαρα μελαχρινη... μυστες μου την θελω τρελα...ειναι το απολυτο κορμι σε αναλογιες μπορει να ειναι κοντη αλλα εχει 3-4 νουμερο στηθος καμπυλωτατο κωλο χειλαρες και δεν φοραει βερα...οτσν τη βλεπω την ψιλοχαζευω αλλα πάντα περναει αδιάφορα απο μπροστά μου...π να ηξερε τι σκεψεις κανω...θελω να τη γλεντήσω αλλα πως ....ειμαι ολιγον τι σοβαρος:-(

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Μένω επαρχία αλλά όποτε κατεβαίνω Αθήνα περνάω πάντα από μαγαζί στο Μοναστηράκι(πουλάει πίτσα με το κομμάτι) στην Ερμού δίπλα από τα ΤΟΙ-ΜΟΙ για να δω 50άρα με βυζάρες πιεσμένες οι μισές έξω,4άρια τα κόβω.

Ξανθό βαμμένο μαλλί, πάντα ομιλητική και το 70 τοις εκατό των πελατών άντρες.

Απογευματινή βάρδια την πετυχαίνω εγώ... Αν έμενα εκεί Θα είχα σκάσει στην πίτσα!  :dancing: :dancing: :dancing:

Εγγρ.
20 Ιουλ 2016
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Μένω επαρχία αλλά όποτε κατεβαίνω Αθήνα περνάω πάντα από μαγαζί στο Μοναστηράκι(πουλάει πίτσα με το κομμάτι) στην Ερμού δίπλα από τα ΤΟΙ-ΜΟΙ για να δω 50άρα με βυζάρες πιεσμένες οι μισές έξω,4άρια τα κόβω.

Απογευματινή βάρδια την πετυχαίνω εγώ... Αν έμενα εκεί Θα είχα σκάσει στην πίτσα!  :dancing: :dancing: :dancing:
s
πιστεψε με και αυτη εχει σκασει στην πουτσα

lecastel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2014
Κριτικές
19
Like
519
Πόντοι
990
Πειραιάς, στο πεζόδρομο της Σωτηρος Διος με Φίλωνος. Γωνιακό μαγαζί με εσωρουχα. Μια ξανθιά κοντή με τεραστια φυσικα βυζια και απιθανο σωματακι και μια μελαχρινη ψιλη νταρντανα ψωμομενη με θεορατα! Ας περάσει και καποιος αλλος να ελεξει και ας γραψει εντυπωσεις!!!

Athens84

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0

Ναι ναι...ξερω για ποια μιλας,δεν παιζεται η τυπισσα, κανονιοφορο πραγματικο!! :tits: Αυτο το μαγαζι εχει αλλαξει 2-3 φορες κατα καιρους παντα με αυτην σαν (ιδιοκτητρια μαλλον).
Καποτε ηταν μαγαζι με ρουχα κ πηγαινα μονο κ μονο για να δοκιμασω τζιν κ να με εξυπηρετησει η συγκεκριμενη....το τι φαντασιωσεις ειχα εκει στα δοκιμαστηρια δεν λεγεται!!!  :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom