Νέα

Βυζοπούλες γειτόνισσες (και γύρω περιοχών)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kukjim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
Ελεγχθηκε σημερα το μεσημερακι κατα τις 12 και βρεθηκε. Προκειται για πολυ μελαχροινο μελανουρι μαλλον αλλοδαπο, μεταναστρια 2ης γενιας που μιλαει τα ελληνικα σα μητρικη γλωσσα. Ομορφο προσωπο, σωματακι με πιασιματα οσο πρεπει και βυζαρες 5 νουμερο στητες και ολοστρογγυλες. Απο τα καλυτερα αυτου του θρεντ.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Όποιος ενδιαφέρεται να βγαίνουμε έξω για γνωριμία με μεγαλοβυζαρουδες άγνωστες στο δρόμο ή σε μέτρο, λεωφορεία, σε διάφορες περιοχές στην Αθηνα, ας στείλει πμ.

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Ελεγχθηκε σημερα το μεσημερακι κατα τις 12 και βρεθηκε. Προκειται για πολυ μελαχροινο μελανουρι μαλλον αλλοδαπο, μεταναστρια 2ης γενιας που μιλαει τα ελληνικα σα μητρικη γλωσσα. Ομορφο προσωπο, σωματακι με πιασιματα οσο πρεπει και βυζαρες 5 νουμερο στητες και ολοστρογγυλες. Απο τα καλυτερα αυτου του θρεντ.

μελανουρι=?

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
Όποιος ενδιαφέρεται να βγαίνουμε έξω για γνωριμία με μεγαλοβυζαρουδες άγνωστες στο δρόμο ή σε μέτρο, λεωφορεία, σε διάφορες περιοχές στην Αθηνα, ας στείλει πμ.
Μια απο τις αγαπημενες μου ασχολιες οταν ημουν μικροτερος. Εχω γυρισει ποδαροδρομο και με λεωφορεια και μετρο ολη την Αθηνα απο την Κηφισια μεχρι τη Γλυφαδα και εχω πετυχει πανω απο 1.000 βυζαρουδες και υπερβυζαρουδες ολων των ηλικιων και ολων των εμφανισεων. Παντα μονος μου ωστοσο. Παλαιοτερα κραταγα και αρχειο excel αλλα μετα απο ενα κολλημα PC και ενα format τα εχασα ολα...

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Μια απο τις αγαπημενες μου ασχολιες οταν ημουν μικροτερος. Εχω γυρισει ποδαροδρομο και με λεωφορεια και μετρο ολη την Αθηνα απο την Κηφισια μεχρι τη Γλυφαδα και εχω πετυχει πανω απο 1.000 βυζαρουδες και υπερβυζαρουδες ολων των ηλικιων και ολων των εμφανισεων. Παντα μονος μου ωστοσο. Παλαιοτερα κραταγα και αρχειο excel αλλα μετα απο ενα κολλημα PC και ενα format τα εχασα ολα...

φιλε εισαι άρρωστος αλλα σε θαυμαζω. το έκανα και εγω αλλα σε πολυ μικροτερο βαθμο.
αυτές τις 1000+ τις έβλεπες απλα ή προσπαθούσες και για το κονε;

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
φιλε εισαι άρρωστος αλλα σε θαυμαζω. το έκανα και εγω αλλα σε πολυ μικροτερο βαθμο.
αυτές τις 1000+ τις έβλεπες απλα ή προσπαθούσες και για το κονε;
Φιλε ειμαι 1.75, 140 κιλα και ασκημομουρης. Εσυ τι λες;

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Φιλε ειμαι 1.75, 140 κιλα και ασκημομουρης. Εσυ τι λες;

φιλε η γοητεία εχει να κανει με την προσέγγιση και όχι με την εμφάνιση.
συνεπως δεν μπορω να πω, εσυ ξέρεις και για αυτό ρωτησα

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Παχουλόκομψε για όλους τους ανθρώπους υπάρχει ταίρι(α). Αν χάσεις βάρος θα νιώθεις και μεγαλύτερη αυτοπεποίθεση, ασχέτως πως είσαι στο πρόσωπο. Όλα μπορούν να αλλάξουν αρκεί να το θέλεις και να το επιδιώξεις.

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
Παιχτρια Αντριαννα τωρα στο Lucky Room του Αντ1. 5αρες βυζαρες καλα κρυμμενες σε μαυρο φορεμα.

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Παιχτρια Αντριαννα τωρα στο Lucky Room του Αντ1. 5αρες βυζαρες καλα κρυμμενες σε μαυρο φορεμα.

για να μπορεις να τις διακρινεις πρεπει να διαθετεις τεραστια εμπειρια και βλεμα λειζερ

dimitris k

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ομορφη μελαχρινη βυζαρου κοντη πιθανον Αλβανεζα στο Φουρνο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ  στου Ζωγραφου Λ. Παπαγου
Επισης Ταμιας καστανη βυζαρου με πολυ ομορφο προσωπο στο MEDIAMARKT  Γερακα

H βυζαρου στον φουρνο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ δουλευει μεσα στο εργαστηριο και δεν την βλεπεις.Μονο αν πιεις κανενα καφε και κατσεις στον φουρνο θα την δεις να βγαινει.

dimitris k

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ελέγχθηκε σήμερα στις 7 το απόγευμα και δε βρέθηκε. Αντ' αυτής η βαριεστημένη πωλήτρια και ένας πωλητής κλαρινογαμπρός. Και η πίτσα τους ψιλοχάλια...

Εχω παει 2 φορες στις 9 το βραδυ την εχω πετυχει και τις 2.Πρεπει να πηγαινεις βραδυνες ωρες.

lecastel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2014
Κριτικές
19
Like
519
Πόντοι
990

Πρεπει να εχεις διδακτωρικο πανω στα βυζια. Αλλιως δεν εξηγειται πως μπορεσες να το ξεχωρησεις!!!

Makis 21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2016
Κριτικές
9
Like
151
Πόντοι
280
Την ξανθιά βυζαρού μιλφάρα που έχει το κάτι σαν πιτσαρία στην Ερμού,απέναντι από τα Γκούντυς που έκλεισαν την έχει δει κάποιος;
Παλιότερα είχε μαγαζί με ρούχα και μετά το έκανε με αυτή τη μαλακία παγωτό-γιαούρτι για να καταλήξει σε πίτσα!

Εγγρ.
20 Ιουλ 2016
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
εσυ αγορι μου εισαι για επικινδυνες αποστολες...νεο ψυχικο σκλαβενιτης. κοντοπουτανο μιλφ με σωματαρα και 4βυζαρες. μελαχρινο. καποτε ηταν στον πανω οροφο τωρα τελευταια παει στα ταμεια. check it και μετα σ χω και αλλη μια που δεν ξερω το νουμερο σουτιεν αλλα σιγουρα μετραει

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Βενζιναδικο ετεκα στην οδο Ξανθιπης μετα τις γραμμες.Κυριακη σημερα ξανθια με βαρια 5αρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom