Νέα

Βυζοπούλες γειτόνισσες (και γύρω περιοχών)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kukjim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Speedway4473

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Σκλαβενιιτης ν. ψυχικου ειναι μια κοντουλα μιλφαρα μελαχρινη... μυστες μου την θελω τρελα...ειναι το απολυτο κορμι σε αναλογιες μπορει να ειναι κοντη αλλα εχει 3-4 νουμερο στηθος καμπυλωτατο κωλο χειλαρες και δεν φοραει βερα...οτσν τη βλεπω την ψιλοχαζευω αλλα πάντα περναει αδιάφορα απο μπροστά μου...π να ηξερε τι σκεψεις κανω...θελω να τη γλεντήσω αλλα πως ....ειμαι ολιγον τι σοβαρος:-(

Άσε τις σοβαρότητες και προχώρα! Ελεος... Αφού περνάει αδιάφορα ψάχνεται, το μόνο σίγουρο!

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Ναι ναι...ξερω για ποια μιλας,δεν παιζεται η τυπισσα, κανονιοφορο πραγματικο!! :tits: Αυτο το μαγαζι εχει αλλαξει 2-3 φορες κατα καιρους παντα με αυτην σαν (ιδιοκτητρια μαλλον).
Καποτε ηταν μαγαζι με ρουχα κ πηγαινα μονο κ μονο για να δοκιμασω τζιν κ να με εξυπηρετησει η συγκεκριμενη....το τι φαντασιωσεις ειχα εκει στα δοκιμαστηρια δεν λεγεται!!!  :grin: :grin: :grin:

....τύπε κάνε με τρόπο κίνηση εφόσον μένεις μόνιμα Αθήνα. Δεν έχεις να χάσεις ΤΙΠΟΤΕ!

Προτείνεις έξοδο πάντα με ευγενικό τρόπο και...τι είχες τ'έχασες!  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Athens84

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
....τύπε κάνε με τρόπο κίνηση εφόσον μένεις μόνιμα Αθήνα. Δεν έχεις να χάσεις ΤΙΠΟΤΕ!

Προτείνεις έξοδο πάντα με ευγενικό τρόπο και...τι είχες τ'έχασες!  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Χαχα...ξερω ξερω!! Αλλα αφου δεν εκανα κινηση τοτε που ειχα φρεσκιες τις  :erection: .... λες να παω τωρα;
Μου βαζεις φυτιλιες!! χαχα :P :P
Εχω κ καιρο να περασω απο εκει η αληθεια ειναι!!

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Χαχα...ξερω ξερω!! Αλλα αφου δεν εκανα κινηση τοτε που ειχα φρεσκιες τις  :erection: .... λες να παω τωρα;
Μου βαζεις φυτιλιες!! χαχα :P :P
Εχω κ καιρο να περασω απο εκει η αληθεια ειναι!!

Εσύ πμ για να μην σπαμάρω εδώ.

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Πειραιάς, στο πεζόδρομο της Σωτηρος Διος με Φίλωνος. Γωνιακό μαγαζί με εσωρουχα. Μια ξανθιά κοντή με τεραστια φυσικα βυζια και απιθανο σωματακι και μια μελαχρινη ψιλη νταρντανα ψωμομενη με θεορατα! Ας περάσει και καποιος αλλος να ελεξει και ας γραψει εντυπωσεις!!!
Εγω ειμαι πολύ μακριά. Αν πάει καποιος να μας ενημερωσει

boobman

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
30
Πόντοι
1
Πειραιάς, στο πεζόδρομο της Σωτηρος Διος με Φίλωνος. Γωνιακό μαγαζί με εσωρουχα. Μια ξανθιά κοντή με τεραστια φυσικα βυζια και απιθανο σωματακι και μια μελαχρινη ψιλη νταρντανα ψωμομενη με θεορατα! Ας περάσει και καποιος αλλος να ελεξει και ας γραψει εντυπωσεις!!!

Ελενχος σημερα
Μελαχρινη (καστανη πια) Κατι παραπανω απο ψωμομενη αλλα με τορπιλες διαστημικες.
Ξαμθια αγνοειτε..
Αναμονη για αυριανο τσεκ.

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
Εξωτερικη Πωλήτρια Vodafone καρτών στο Μέτρο της Πανορμου, στην είσοδο επί της πλατείας με βυζοκτηνη εθεάθη κατις 5 παρά, σήμερα.
Ελέγχθηκε σήμερα το πρωί και δε βρέθηκε.

Παραμενουμε στην … παραγωγικη   :tits: όπως φαινεται... :cheesy:    περιοχη Πανορμου Κηφισίας κλπ- Σημερα
Πωλήτρια μιλφ  με εξαρια  στο ισογειο  του  Ηοndos   Aμπελοκηπων   ( λιγο  πιο πανω απο το Κ12..  :)) Κοντη ,  μελαχροινη, γεματη  με καυκασια χαρακτηρστικά, ισως με solarium, ροζ  γυαλιστερη μπλουζα, μαυρο παντελονι    :)
Ελέγχθηκε σήμερα το μεσημέρι όλο το ισόγειο από τα ταμεία μέχρι τις κρέμες στο βάθος και δε βρέθηκε.

Ελέγχθηκε σήμερα και το πρωί και το απόγευμα. Βρέθηκε και τις 2 φορές μόνο η κοντούλα αδύνατη ξανθιά ημιβυζοπούλα με τα 4αρια - 4μισάρια. Στο πρόσωπο ψιλοχάλια αλλά καλό βυζί για το σωματάκι της. Όχι κάτι εξαιρετικό ωστόσο, πρέπει να υπάρχουν δεκάδες πωλήτριες σαν κι αυτή σε όλο το λεκανοπέδιο. Η νταρντάνα με τα θεόρατα δε βρέθηκε.

Μένω επαρχία αλλά όποτε κατεβαίνω Αθήνα περνάω πάντα από μαγαζί στο Μοναστηράκι(πουλάει πίτσα με το κομμάτι) στην Ερμού δίπλα από τα ΤΟΙ-ΜΟΙ για να δω 50άρα με βυζάρες πιεσμένες οι μισές έξω,4άρια τα κόβω.

Ξανθό βαμμένο μαλλί, πάντα ομιλητική και το 70 τοις εκατό των πελατών άντρες.

Απογευματινή βάρδια την πετυχαίνω εγώ... Αν έμενα εκεί Θα είχα σκάσει στην πίτσα!  :dancing: :dancing: :dancing:
Ελέγχθηκε σήμερα το μεσημέρι και δε βρέθηκε. Αντ' αυτής δύο νεαρές υπάλληλοι, η μια εξυπηρετική, η άλλη βαριεστημένη, αλλά άβυζες και οι δύο.

Υ.Γ: Προσφορά Παχουλοκομψού ---> ΙΚΕΑ Ρέντη (Λεωφόρος Κηφισσού, δίπλα στο εμπορικό River West) section 7 ντουλάπες - συρταριέρες, 40αρα ασχημούλα με μακρομαστία. Περίεργος σωματότυπος. Σχετικά αδύνατα πόδια, άκωλη, μονοκόμματη μέση, βυζιά 8 νούμερο. Μπορεί και 9. Συνήθως απογευματινή βάρδια. Αν βρείτε στη θέση της μια μελαχροινή με 3-4άρια μην απογοητευτείτε. Απλώς πήγατε σε λάθος βάρδια. Αν την πετύχετε, θα το καταλάβετε. Πιστέψτε με.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
Μένω επαρχία αλλά όποτε κατεβαίνω Αθήνα περνάω πάντα από μαγαζί στο Μοναστηράκι(πουλάει πίτσα με το κομμάτι) στην Ερμού δίπλα από τα ΤΟΙ-ΜΟΙ για να δω 50άρα με βυζάρες πιεσμένες οι μισές έξω,4άρια τα κόβω.

Ξανθό βαμμένο μαλλί, πάντα ομιλητική και το 70 τοις εκατό των πελατών άντρες.

Απογευματινή βάρδια την πετυχαίνω εγώ... Αν έμενα εκεί Θα είχα σκάσει στην πίτσα!  :dancing: :dancing: :dancing:
παρομοιως!μια φορα ετυχε να περασω απο εκει και την ειδα τη μιλφαρα με τα πιεσμενα βυζια  :tits: :bigdick:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Paxoulokompse πέρνα μετά τις 5-6, όχι το μεσημέρι που πήγες. Εγώ την πέτυχα εκεί όταν είχε ήδη βραδιάσει να φανταστείς...

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
Paxoulokompse πέρνα μετά τις 5-6, όχι το μεσημέρι που πήγες. Εγώ την πέτυχα εκεί όταν είχε ήδη βραδιάσει να φανταστείς...
Ελέγχθηκε σήμερα στις 7 το απόγευμα και δε βρέθηκε. Αντ' αυτής η βαριεστημένη πωλήτρια και ένας πωλητής κλαρινογαμπρός. Και η πίτσα τους ψιλοχάλια...

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Πανόρμου μπήκα κατα λάθος στα ψιλικά δίπλα από το Everest και ψιλοτυφλώθηκα

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
Πανόρμου μπήκα κατα λάθος στα ψιλικά δίπλα από το Everest και ψιλοτυφλώθηκα
Ελεγχθηκε σημερα το πρωι και βρεθηκε. Προκειται για 45αρα Ελληνιδα μελαχροινη προς τουρκογυφτισσα με μπαμπατσικο σωματακι και 3μισαρια βυζια που ζουλιουνται μεσα στο ενα νουμερο μικροτερο σουτιεν που φοραει. Οχι κατι ιδιαιτερο...

dias13

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
βυζαρου 27αρα τα εφτιαξε με ενα φιλο μου στο χαλανδρι.μιλαμε για τρελο βυζο. :erection:

mastakounass

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
Να μας πεις που δουλευει να την δουμε! :p

dias13

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά στείλτε μου προσωπικό μήνυμα....αξίζει τον κόπο.

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
:tits: :tits: :tits: ΒΥΖΟ-ALERT  :tits: :tits: :tits:
Από την Βυζομάνα περιοχή των Αμπελοκήπων. Φόύρνος ΣΠΥΡΟΥ, γωνία Λ. Ριανκούρ & Λαρίσης (απέναντι από τον Γερμανό, Πύργο Απόλλων & είσοδο μετρό Πανόρμου). Στον μέσα πάγκο-ταμείο με τα ψωμιά (όχι το μπροστινό με τους καφέδες-σάντουιτς) είχε σήμερα το πρωί ένα κοντό μελαχροινό βυζοτούμπανο γύρω στα 25, μάλλον με 5άρια. Οσοι κινήστε στην περιοχή τσεκάρετε ....

picdet

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2015
Like
16
Πόντοι
0
Γυναικολόγος στο Γενικό Κρατικό.. κοντοπούτανο γύρω στα σαράντα με απίστευτα φουσκωμένα 7άρια βυζιά που δεν μαζεύονταν από πουθενά.. μία που την είδα και μία που έτρεξα να ανακουφιστώ!!
:wanker:  :wanker:  :wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom