Νέα

Βυζοπούλες γειτόνισσες (και γύρω περιοχών)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kukjim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Το  ανακινω και πάλι   :)
-  
Πριν  μια ώρα στις  3 μμ και κατι, στην Μεσογειων- ύψος Χολαργού, μια ομάδα  πεζοπορων με ελληνικες  σημαιες και λάβαρα του ΕΠΑΜ, εκαναν πορεία στο δεξι ρευμα
και κατεβαιναν προς κεντρο
στο τέλος  της ομαδας αγκομαχώντας βαδιζαν  ενα BBW   μιλφ με... 8αρια   και ενα ποστ μιλφ με 1Οαρια--  :o  
δεν ξέρω -- αν  καποιος  προλαβαίνει  και θέλει να .. συμμετάσχει στην .. πορεία. :)

OP
OP
K

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
εχουμε κανα νεο?

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Ναι- αλλά  οχι σπουδαίο
Φαρμακειο   Μεγ  Αλεξάνδρου   106  νομιζω  / πριν την  γωνια με Ιερά Οδο
Γκιλφ και  προμιλφ - πολυ  μέτρια BBW  /αμφότεραι με 6αρια - 7αρια
αλλά-δεν ...εμφανισιακώς /  μην ασχοληθείτε/
για  κανενα φαρμακακι ομως  περάστε- διοτι μονο πακια  απο διπλα ειδα οτι πανε εκεί ... :)

OP
OP
K

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
xaxaxa,,θα τσεκαρω...ωστοσο οποιος περναει απο φωκιωνος ειχε ενα μαγαζι με φροζεν γιογκαρτ..εκει ειχε μια πιτσιρικα με τρομερες μπαλες...αξιζει!

lecastel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2014
Κριτικές
19
Like
519
Πόντοι
990
Μαγαζί με εσώρουχα στο Πειραιά, στο πεζόδρομο της Σωτηρος Διος με Φίλωνος. Μια ξανθιά κοντή με τεραστια φυσικα βυζια και απιθανο σωματακι και μια μελαχρινη νταρντανα ψωμομενη με θεορατα! Οποιος περάσει ας γραψει εντυπωσεις!!!

lecastel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2014
Κριτικές
19
Like
519
Πόντοι
990
Συνέχεια Ανταπόκρισης από Πειραιά: Τσαμαδού 36, μαγαζί με μπιζου (βυζού) και κοσμήματα, πωλήτρια καυλοράπανο με απιστευτες βυζάρες σίγουρα 4αρια, ψωλή και φοβερό σώμα που επιδυκνυει. Η κοπέλα είναι τσόντα.

altimatealfa

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
πολυ ξεραιλα εχει πεσει..καμια δεν υπαρχει πια καπου???

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
Ομορφη μελαχρινη βυζαρου κοντη πιθανον Αλβανεζα στο Φουρνο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ  στου Ζωγραφου Λ. Παπαγου
Επισης Ταμιας καστανη βυζαρου με πολυ ομορφο προσωπο στο MEDIAMARKT  Γερακα

Omaar

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
10
Πόντοι
0
Ομορφη μελαχρινη βυζαρου κοντη πιθανον Αλβανεζα στο Φουρνο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ  στου Ζωγραφου Λ. Παπαγου
Επισης Ταμιας καστανη βυζαρου με πολυ ομορφο προσωπο στο MEDIAMARKT  Γερακα
Φίλε Danni στο φούρνο τώρα το πρωί δεν είχε καμία βυζαρού. Αντιθέτως σε ένα περίπτερο στη γωνία Παπάγου και Όλαφ Πάλμε η περιπτερού τα είχε τεράστια, έπαθα την πλάκα μου όταν σηκώθηκε για να μου δώσει τσιγάρα. Σπεύσατε... Επίσης κάποιος σύντροφος από το βυζοπούλες σε μπουρδέλα ανέφερε για μία απογευματινή υπάλληλο στα Ελτά της Μεσογείων, πριν τη φειδιππίδου. Μάλλον κατάλαβα για ποια πρόκειται, αλλά δεν βρήκα αφορμή να παρατηρήσω από κοντά. Οι δύο αυτές σε πρώτη φάση μου έμοιαζαν πολύ..άγριο πρόσωπο και άγριες τεράστιες βυζάρες. Αυτά προς το παρόν. Ψάχνω να γνωρίσω καμία έτσι. Τίποτε άλλο??

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Ομορφη μελαχρινη βυζαρου κοντη πιθανον Αλβανεζα στο Φουρνο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ
==
Αυτη εδώ και 4 -5 χρονια  ειναι γενικα εκει- Εχει κανει και αίσθηση  σε μαθητες των γειτονικων ., λυκειων του Ν Ζωγράφου ..( μενει  κουμπαρος μου εκει κοντα και μου τα λέει ..)

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
στο Watchoutlet στο Συνταγμα σε στοα επι της Ερμου δυο 20ρικα ψιλογεματα Ελληνιδες με 4-5 αρια φορα παρτιδα. Ειδικα αυτη που κανει σερβις και καθεται κατω απ το γκισε , εχεις πανοραμικη θεα! ειναι πολυ ομιλητικα βιαζομουν ομως και δεν ειχα χρονο για περαιτερω!
Επισης στο Azzuro cafe επι της Ευαγγελιστριας στη πλ.Μητροπολης απεναντι ολες οι  σερβιτορες κι η  μπουφετζου απιθανα καβλακια κοντα αλλα με τσουπωτα κωλαρακια και αυθαδη βυζακια ηλικιες early 20s και 30αρα η μπουφετζου! πρωινες γκαβλες προς εκτονωση!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Σημερα οδευοντες  προς το νοσοκομειον Ερυθρός... :(-  Ειδαμε -στο κομμωτηριο  Αντωνιου / οδ  Ερυθρου  Σταυρού -  εργαζομενες/  ενα πανεμορφο  ξανθο προμιλφ,και ενα άλλο μελαχροινο  bbw  με 4- 5αρια  :tits:  κρυμμενα εντος μαυρου ..ριχτου.. :)

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Καλυτερη πασαρελλα απο 5αρια και καποια 6αρια χτες στην Horeca δεν υπηρχε ...

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
στο Watchoutlet στο Συνταγμα σε στοα επι της Ερμου δυο 20ρικα ψιλογεματα Ελληνιδες με 4-5 αρια φορα παρτιδα. Ειδικα αυτη που κανει σερβις και καθεται κατω απ το γκισε , εχεις πανοραμικη θεα! ειναι πολυ ομιλητικα βιαζομουν ομως και δεν ειχα χρονο για περαιτερω!
Επισης στο Azzuro cafe επι της Ευαγγελιστριας στη πλ.Μητροπολης απεναντι ολες οι  σερβιτορες κι η  μπουφετζου απιθανα καβλακια κοντα αλλα με τσουπωτα κωλαρακια και αυθαδη βυζακια ηλικιες early 20s και 30αρα η μπουφετζου! πρωινες γκαβλες προς εκτονωση!
πηρα ενα ρολοι το σεπτεμβριο μια ηταν μεσα ειχε κιλακια και μου επιασε την μπαρλα και απο οτι καταλαβαμε με τον αδερφο μ εκανε πεσιμο στεγνο η γκομενα..αφου πηραμε ρολοι δεν μας αφηνε να φυγουμε..

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
ΜεγαλοΒυζολάτρες, αν έχετε πετύχει τελευταία σε διάφορα εμπορικά καταστήματα, φαρμακεία των περιοχών Γαλατσίου, Κυψέλης και Πατησίων, καθώς και Βορείων προαστίων, κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση νέας βυζαρούς έως 40, όχι χοντρή, με καλό σώμα, για ενημερώστε. Μην μου πείτε μόνο για καφενεία και χώρους όπου δεν μπορεί κάποιος να βρει εύκολα λόγο για να μπει, όπως γυναικεία κομμωτήρια  :headbang:, γραφεία, τράπεζες.
Αν δεν θέλετε να απαντήσετε στο θέμα, στείλτε μου μηνυμα.

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Μεγαλυτερες βυζαρουδες απο αυτες που μπαινουν στο μαγαζι με τα μεγαλα μεγεθη σουτιεν στο τερμα της 3ης Σεπτεμβριου πριν την Αγ μελετιου δεν υπαρχουν.Οποιος κατσει 10 λεπτα εξω απο το μαγαζι κινδυνευει με τυφλωση

sonog

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2016
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Μεγαλυτερες βυζαρουδες απο αυτες που μπαινουν στο μαγαζι με τα μεγαλα μεγεθη σουτιεν στο τερμα της 3ης Σεπτεμβριου πριν την Αγ μελετιου δεν υπαρχουν.Οποιος κατσει 10 λεπτα εξω απο το μαγαζι κινδυνευει με τυφλωση
Σωστός ο παίχτης! Κατευθείαν στην πηγή!  :tits2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom