Σήμερα το μεσημέρι μάγκες είπα να ανηφορήσω για το εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα, το ΜcΑrthurGlen Designer Οutlet Αthens, που άνοιξε προχτές πίσω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Τι το ήθελα; Πανικός από κόσμο και κυρίως γκόμενες όλων των ηλικιών με καλοκαιρινά ρουχαλάκια. Έκανα το μάτι ενός χρόνου σε μια μέρα. Τι μπούτια, τι κώλοι, τι βύζοι... Φυσικά εστίασα στα τελευταία και πέτυχα και μια βυζαρού μαμά, ο Θεός να φυλάει...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζοπούλες γειτόνισσες (και γύρω περιοχών)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kukjim
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 775
- Εμφανίσεις 307K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gamikoulix
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τιποτα ειδικα γυαλια με τα οποια να βλεπεις μεσα απο τα ρουχα ποτε θα ανακαλυφθουν ρε γαμωτο;Τοσα και τοσα εχουν ανακαλυφθει,ας ανακαλυφθει κι αυτο...
Να κυκλοφορεις οπουδηποτε και να τις βλεπεις ολες γυμνες,ιδιως τις βυζαρες τους
Να κυκλοφορεις οπουδηποτε και να τις βλεπεις ολες γυμνες,ιδιως τις βυζαρες τους
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Σωστή και πανούργα κίνηση μαν.Σήμερα το μεσημέρι μάγκες είπα να ανηφορήσω για το εκπτωτικό χωριό στα Σπάτα, το ΜcΑrthurGlen Designer Οutlet Αthens, που άνοιξε προχτές πίσω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.
Στο ίδιο πνεύμα, θα πρόσθετα άλλη μια καταχθόνια πρόταση.
Οι συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να υψώσουμε το λάβαρο
Πράγματι, εψές κραδαίνοντας τη ρομφαία του
Viva la Revolution!
Hasta la victoria, siempre!
Hasta na pane, baby!
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Piderof τι γίνεται με το βυζοπουλέν μαν;
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Ρε μάγκες - αυτή τη Δώρα Αναγνωστοπούλου την ξέρει κανείς; Τι βυζάρες είναι αυτές ρε πούστη μου;
Βάζω ΕΤ1 κι αρχίζω το τρομπάρισμα και με το άλλο το ξανθό.
Γενικά έχει καλά τεμάχια η κρατική.
Πώς φτιάχνεστε μερικοί με τα μωρά, δεν μπορώ να το καταλάβω. Ακριβώς από κάτω μου μένει μια 80χρονη χωρισμένη, η οποία ντύνεται σέξι, έχει φουσκωμένα βυζιά, φοράει ένα χρυσό βραχιόλι, μια χρυσή αλυσίδα και δυο χρυσά ριγκάκια. Αυτές τις μέρες, που είμαι μόνος μου στο σπίτι, κατεβαίνω στο διαμέρισμά της τα μεσημέρια, συζητάμε και της δείχνω φωτογραφίες από διάφορα ταξίδια, για να μπορώ να της χουφτώνω ελεύθερα τα χεράκια της. Και τα βράδια .
thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τυπε τι ειναι τα ριγκακια?Πώς φτιάχνεστε μερικοί με τα μωρά, δεν μπορώ να το καταλάβω. Ακριβώς από κάτω μου μένει μια 80χρονη χωρισμένη, η οποία ντύνεται σέξι, έχει φουσκωμένα βυζιά, φοράει ένα χρυσό βραχιόλι, μια χρυσή αλυσίδα και δυο χρυσά ριγκάκια. Αυτές τις μέρες, που είμαι μόνος μου στο σπίτι, κατεβαίνω στο διαμέρισμά της τα μεσημέρια, συζητάμε και της δείχνω φωτογραφίες από διάφορα ταξίδια, για να μπορώ να της χουφτώνω ελεύθερα τα χεράκια της. Και τα βράδια .
Πώς φτιάχνεστε μερικοί με τα μωρά, δεν μπορώ να το καταλάβω. Ακριβώς από κάτω μου μένει μια 80χρονη χωρισμένη, η οποία ντύνεται σέξι, έχει φουσκωμένα βυζιά, φοράει ένα χρυσό βραχιόλι, μια χρυσή αλυσίδα και δυο χρυσά ριγκάκια. Αυτές τις μέρες, που είμαι μόνος μου στο σπίτι, κατεβαίνω στο διαμέρισμά της τα μεσημέρια, συζητάμε και της δείχνω φωτογραφίες από διάφορα ταξίδια, για να μπορώ να της χουφτώνω ελεύθερα τα χεράκια της. Και τα βράδια .
Πρέπει ανυπερθέτως να γνωρίσεις τον SPEED! ;)
scorpio1963
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για όσους είναι από Θεσ/νικη... Υπάρχει μιά τύπισα που μάλλον μένει στα Μετέωρα κοντά στο τέρμα των λεωφωρείων. Επειδή δεν μπόρεσα να δω φάτσα ήμουν στο αυτοκίνητο πρέπει να είναι από 40 - 50 κάπου εκεί. Έχει ώραίο σώμα αλλά τεράστια μπαλκόνια που ανεμίζουν. Ξέρει κανείς τίποτε?
Έκλεισα χτες ημιδιαμονή στο Crystal City Hotel (παρεπιπτόντως κυριλέ ξενοδοχείο και όχι γαμοτέλ) στην πλατεία Καραϊσκάκη στο κέντρο και τα έχασα με τη πρωινή ρεσεψιονίστ... Σαραντάρα ξανθιά πρασινομάτα τσουπωτή αφεντομουνάρα με γεμάτα 4αρια. Βυζιά έχω δει και μεγαλύτερα αλλά αυτή η γκόμενα δεν ξέρω πώς μου έκατσε έτσι, μου σηκώθηκε και μόνο που της μίλαγα. Σαν από τσόντα incest sex with Russian aunt ένα πράγμα... Μίλαγε και με ξενική προφορά τα ελληνικά, είχε πετάξει κι έξω τη βυζοχωρίστρα, γαμησε τα αρρώστησα και πηδαγα τη γκόμενα 6 ώρες...
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Tωρα στο καναλι Βουλης-- Λουκα Κατσελη
εχει αναφερθει--- 8αρια ?
εχει αναφερθει--- 8αρια ?
Έκλεισα χτες ημιδιαμονή στο Crystal City Hotel (παρεπιπτόντως κυριλέ ξενοδοχείο και όχι γαμοτέλ) στην πλατεία Καραϊσκάκη στο κέντρο και τα έχασα με τη πρωινή ρεσεψιονίστ... Σαραντάρα ξανθιά πρασινομάτα τσουπωτή αφεντομουνάρα με γεμάτα 4αρια. Βυζιά έχω δει και μεγαλύτερα αλλά αυτή η γκόμενα δεν ξέρω πώς μου έκατσε έτσι, μου σηκώθηκε και μόνο που της μίλαγα. Σαν από τσόντα incest sex with Russian aunt ένα πράγμα... Μίλαγε και με ξενική προφορά τα ελληνικά, είχε πετάξει κι έξω τη βυζοχωρίστρα, γαμησε τα αρρώστησα και πηδαγα τη γκόμενα 6 ώρες...
τι σημαίνει "τσουπωτή" στα Αθηναικά???
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Πώς έμεινες 6 ώρες αφού η ημιδιαμονή είναι 3ώρη (απ' όσο γνωρίζω); Αν κάνω λάθος πες μου να έρθω να πάρω κι εγώ μάτι τα της ρεσεψιόν
1) Τσουπωτή σημαίνει γεματούλα, με πιασιματα.
2) Η ημιδιαμονή είναι 3 ώρες στα γαμοτέλ. Αυτό είναι κανονικό ξενοδοχείο και ημιδιαμονή σημαίνει διημέρευση. Εγώ πήγα στις 11 το πρωί και έφυγα στις 7 το απόγευμα με 30 €.
2) Η ημιδιαμονή είναι 3 ώρες στα γαμοτέλ. Αυτό είναι κανονικό ξενοδοχείο και ημιδιαμονή σημαίνει διημέρευση. Εγώ πήγα στις 11 το πρωί και έφυγα στις 7 το απόγευμα με 30 €.
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
μαλακα δικολαβε τωρα με την κρισητι σημαίνει "τσουπωτή" στα Αθηναικά???
κανα διαζυγιο βγαζεις ρε μπουχεσα;;;
epistithios
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
λίγο ανεπίκαιρο αλλα δεν πειράζει...
Επίσκεψη στο Hotel Αφροδίτη στο Λιτόχωρο στα τέλη Ιουλίου. Στο γραφείο της υποδοχής μας καλωσορισε ένα φοβερό milf με απίστευτα γεναιόδωρο ντεκολτέ οπου η σχισμή του ρούχου έφτανε σε υπερβολικά χαμηλό σημείο... αποκαλυπτοντας ετσι όλο το μεγαλείο και μεγεθος του πλουσιου στήθους της κυρίας. Οπως ηταν καθισμενη ετσι χαμηλα στο γραφειο σημειωνοντας ταυτοτητες/στοιχεια και εγω ακριβως απο πανω να βλεπω αυτο το ζουμερο μπουστο να ταλαντευεται... ημουν ετοιμος να βουτηξω μεσα του. Πραγματικη απολαυση η χαράδρα της κυριας!!!
Οσοι σκεφτονται να επισκεφτουν τον Ολυμπο... ας περασουν απο εκει να ελεγξουν τις "πλουσιες" παροχες του ξενοδοχειου ;)
Επίσκεψη στο Hotel Αφροδίτη στο Λιτόχωρο στα τέλη Ιουλίου. Στο γραφείο της υποδοχής μας καλωσορισε ένα φοβερό milf με απίστευτα γεναιόδωρο ντεκολτέ οπου η σχισμή του ρούχου έφτανε σε υπερβολικά χαμηλό σημείο... αποκαλυπτοντας ετσι όλο το μεγαλείο και μεγεθος του πλουσιου στήθους της κυρίας. Οπως ηταν καθισμενη ετσι χαμηλα στο γραφειο σημειωνοντας ταυτοτητες/στοιχεια και εγω ακριβως απο πανω να βλεπω αυτο το ζουμερο μπουστο να ταλαντευεται... ημουν ετοιμος να βουτηξω μεσα του. Πραγματικη απολαυση η χαράδρα της κυριας!!!
Οσοι σκεφτονται να επισκεφτουν τον Ολυμπο... ας περασουν απο εκει να ελεγξουν τις "πλουσιες" παροχες του ξενοδοχειου ;)