Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.174
- Πόντοι
- 1.960
..etsi gia th vizoperipeteia oxi tpt kamaki(etsi ki alliws h dikia mou foraei ena G6 opote eimai ligo xortasmenos..
Γίγαντα είχαμε εξελίξεις... Μάθαμε πού μένει η περδικόστηθη κορασίς (αχ εσείς εκεί στα ΒΠ την έχετε γειτόνισσα κουφάλες) και υπήρξε ένα πρώτο "χώσιμο" χωρίς υπερβολές. Τα σπουδαία έρχονται. Θα ενημερώσω.Έχουμε κάνα νέο τύπε;
Σόρρυ που στα βυζοπρήζω, αλλά έχω την έννοια, καταλαβαίνεις...
Γίγαντα είχαμε εξελίξεις... Μάθαμε πού μένει η περδικόστηθη κορασίς (αχ εσείς εκεί στα ΒΠ την έχετε γειτόνισσα κουφάλες) και υπήρξε ένα πρώτο "χώσιμο" χωρίς υπερβολές. Τα σπουδαία έρχονται. Θα ενημερώσω.
Υ.Γ: Με λύπη σας ενημερώνω ότι το βυζοπουλέν του Ζάρας, η βυζαρού Πολωνή στο ινστιτούτο αισθητικής στη Μιχ. Βόδα κατά πάσα πιθανότητα απελύθη γιατί κάθε φορά που περιδιαβαίνω από τα μέρη τελευταίως, μόνο η ξανθιά αφεντικίνα είναι μέσα. Κλαψ...
Υ.Γ 2: Νέα βυζοκαφροσύνη Piderof. Τυχαία συνάντηση στον Κεραμεικό (εγώ με αυτοκίνητο, εκείνη με τα πόδια) με την αλήστου μνήμης παρουσιάστρια του Channel 9 Ελένη Πίτσια. Κατέβασμα παραθύρου, κάφρικο βυζοκοπλιμάν, χαμόγελο κορασίδος...
Σωστός ο παίχτης... Να πληροφορήσω την εκλεκτή ομήγυρη ότι τον Αύγουστο θα είμαι Μόναχο και θα αρμέγω την δεξιά κοπελιά του βίντεο Nicole row κατά κόσμον Sabrina Meloni. ΜΕ ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΜΕ!!!Eιμαστε για ..δεσιμο .. Φερτε ενα σχοινι να .. δεθούμε !!! :o :o
>>>
Δεν απολύθηκε .Εφυγε για Πολωνία και μάλιστα παντρευτηκε.......δυστυχως
Προχωράς βάσει σχεδίου.Γίγαντα είχαμε εξελίξεις... Μάθαμε πού μένει η περδικόστηθη κορασίς (αχ εσείς εκεί στα ΒΠ την έχετε γειτόνισσα κουφάλες) και υπήρξε ένα πρώτο "χώσιμο" χωρίς υπερβολές. Τα σπουδαία έρχονται. Θα ενημερώσω.
Ε δεν παίζεσαι.Υ.Γ 2: Νέα βυζοκαφροσύνη Piderof. Τυχαία συνάντηση στον Κεραμεικό (εγώ με αυτοκίνητο, εκείνη με τα πόδια) με την αλήστου μνήμης παρουσιάστρια του Channel 9 Ελένη Πίτσια. Κατέβασμα παραθύρου, κάφρικο βυζοκοπλιμάν, χαμόγελο κορασίδος...
Και παντρεύτηκε και γύρισε Πολωνία; Πόπο φίλε κρίμα και ήταν από τα καλύτερα κομμάτια που έχω δει... Θα πάω μια από αυτές τις μέρες να αφήσω ένα λουλούδι έξω από το μανικιουράδικο...Δεν απολύθηκε .Εφυγε για Πολωνία και μάλιστα παντρευτηκε.......δυστυχως
Ναι ρε φίλε σου είπα μέχρι να κάνω την κίνηση βυζουά ματ. Δύσκολα θα την κεράσουμε αλλά θα την κάνουμε την προσπάθεια... Πόπο τη θυμήθηκα πάλι και πριαπίστηκα...Προχωράς βάσει σχεδίου.
Πού χάθηκε αυτή η βυζοψυχή;
Όσο για την άλλη, όσο είχε ο Ευαγγελάτος το channel 9 και την πήδαγε είχε εκπομπή.
Όσο για την άλλη, όσο είχε ο Ευαγγελάτος το channel 9 και την πήδαγε είχε εκπομπή.
http://[URL unfurl="true"]www.freesmileys.org/misc/msn005.gif[/img[/URL]]
[/quote]
[URL unfurl="true"]http://oloklirono.blogspot.com/2006/09/me-ta-matia-toy-nikoy.html[/URL]
Διάβασε το δεύτερο σχόλιο κάτω από το κειμενάκι... Βέβαια εγώ το ξέρω από άλλη πηγή... ;)
Γίνονται τέτοια στη σόου-μπιζ; Βγαίνω απ'την κελεμπία μου.Διάβασε το δεύτερο σχόλιο κάτω από το κειμενάκι... Βέβαια εγώ το ξέρω από άλλη πηγή... ;)
Για στείλε περιοχή πιο συγκεκριμένα με PM... Ρε λες;ΒΥΖΟ ALERT!!!
Όποιος τυχερός μένει Βριλήσσια θα δεχτεί επίσκεψη για την απογραφή απο ψιλομπαζάκι ΒΒW χαριτωμένο όμως με τις φακιδούλες του...με 6αρακι(τουλαχιστον) οπλισμό..
Οσοι εχουν ελευθερο το πεδιο σπίι τους και το λέει η καρδιά τους.....ΒΟΥΡ!
Τύπε μη την ψάχνεις, αυτή την εποχή τα μαστάρια σκάνε σαν τα ποπ-κορν, απ'όλες τις πάντες.Λοιπόν τώρα που καλοκαιριάζει και θα έχουμε θεματάκια όποιος βρει περίπτωση δυνατή να ενημερώσει. Κι αν δε θέλει να εκτεθεί, γράφει κάτι μέσες άκρες και το υπόλοιπο νταραβέρι με PM. ΔΩΣΤΕ ΒΥΖΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΟ!!!