Νέα

Βυζοπούλες γειτόνισσες (και γύρω περιοχών)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kukjim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960
..etsi gia th vizoperipeteia oxi tpt kamaki(etsi ki alliws h dikia mou foraei ena G6 opote eimai ligo xortasmenos..

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Έχουμε κάνα νέο τύπε;

Σόρρυ που στα βυζοπρήζω, αλλά έχω την έννοια, καταλαβαίνεις...
happy-old-009.gif

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Έχουμε κάνα νέο τύπε;

Σόρρυ που στα βυζοπρήζω, αλλά έχω την έννοια, καταλαβαίνεις...
happy-old-009.gif
Γίγαντα είχαμε εξελίξεις... Μάθαμε πού μένει η περδικόστηθη κορασίς (αχ εσείς εκεί στα ΒΠ την έχετε γειτόνισσα κουφάλες) και υπήρξε ένα πρώτο "χώσιμο" χωρίς υπερβολές. Τα σπουδαία έρχονται. Θα ενημερώσω.

Υ.Γ: Με λύπη σας ενημερώνω ότι το βυζοπουλέν του Ζάρας, η βυζαρού Πολωνή στο ινστιτούτο αισθητικής στη Μιχ. Βόδα κατά πάσα πιθανότητα απελύθη γιατί κάθε φορά που περιδιαβαίνω από τα μέρη τελευταίως, μόνο η ξανθιά αφεντικίνα είναι μέσα. Κλαψ... :(
Υ.Γ 2: Νέα βυζοκαφροσύνη Piderof. Τυχαία συνάντηση στον Κεραμεικό (εγώ με αυτοκίνητο, εκείνη με τα πόδια) με την αλήστου μνήμης παρουσιάστρια του Channel 9 Ελένη Πίτσια. Κατέβασμα παραθύρου, κάφρικο βυζοκοπλιμάν, χαμόγελο κορασίδος...

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Γίγαντα είχαμε εξελίξεις... Μάθαμε πού μένει η περδικόστηθη κορασίς (αχ εσείς εκεί στα ΒΠ την έχετε γειτόνισσα κουφάλες) και υπήρξε ένα πρώτο "χώσιμο" χωρίς υπερβολές. Τα σπουδαία έρχονται. Θα ενημερώσω.

Υ.Γ: Με λύπη σας ενημερώνω ότι το βυζοπουλέν του Ζάρας, η βυζαρού Πολωνή στο ινστιτούτο αισθητικής στη Μιχ. Βόδα κατά πάσα πιθανότητα απελύθη γιατί κάθε φορά που περιδιαβαίνω από τα μέρη τελευταίως, μόνο η ξανθιά αφεντικίνα είναι μέσα. Κλαψ... :(
Υ.Γ 2: Νέα βυζοκαφροσύνη Piderof. Τυχαία συνάντηση στον Κεραμεικό (εγώ με αυτοκίνητο, εκείνη με τα πόδια) με την αλήστου μνήμης παρουσιάστρια του Channel 9 Ελένη Πίτσια. Κατέβασμα παραθύρου, κάφρικο βυζοκοπλιμάν, χαμόγελο κορασίδος...

τι της ειπες?περιεργο που γελασε φαινεται ελλεινιδοφατσα  :P
κ σε εκεινη την εκπομπη που παρουσιαζε ειχε πολυ τουπε

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Eιμαστε για ..δεσιμο .. Φερτε  ενα σχοινι  να .. δεθούμε !!!    :2funny: :2funny: :o :o :dancing:
>>>
Σωστός ο παίχτης... Να πληροφορήσω την εκλεκτή ομήγυρη ότι τον Αύγουστο θα είμαι Μόναχο και θα αρμέγω την δεξιά κοπελιά του βίντεο Nicole row κατά κόσμον Sabrina Meloni. ΜΕ ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΜΕ!!!

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6

Δεν απολύθηκε .Εφυγε για Πολωνία και μάλιστα παντρευτηκε.......δυστυχως

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Προχωράς βάσει σχεδίου.
respect-013.gif

Ε δεν παίζεσαι. :rockon:

Πού χάθηκε αυτή η βυζοψυχή;

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Δεν απολύθηκε .Εφυγε για Πολωνία και μάλιστα παντρευτηκε.......δυστυχως
Και παντρεύτηκε και γύρισε Πολωνία; Πόπο φίλε κρίμα και ήταν από τα καλύτερα κομμάτια που έχω δει... Θα πάω μια από αυτές τις μέρες να αφήσω ένα λουλούδι έξω από το μανικιουράδικο...

Προχωράς βάσει σχεδίου.

Πού χάθηκε αυτή η βυζοψυχή;
Ναι ρε φίλε σου είπα μέχρι να κάνω την κίνηση βυζουά ματ. Δύσκολα θα την κεράσουμε αλλά θα την κάνουμε την προσπάθεια... Πόπο τη θυμήθηκα πάλι και πριαπίστηκα...
Όσο για την άλλη, όσο είχε ο Ευαγγελάτος το channel 9 και την πήδαγε είχε εκπομπή. Από τότε που έκλεισε το κανάλι είναι στην πείνα. Δεν το γυρνάει στα μασάζ να γίνει της μποτάνας;  :grin:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Όσο για την άλλη, όσο είχε ο Ευαγγελάτος το channel 9 και την πήδαγε είχε εκπομπή.
http://[URL unfurl="true"]www.freesmileys.org/misc/msn005.gif[/img[/URL]]
[/quote]
[URL unfurl="true"]http://oloklirono.blogspot.com/2006/09/me-ta-matia-toy-nikoy.html[/URL]
Διάβασε το δεύτερο σχόλιο κάτω από το κειμενάκι... Βέβαια εγώ το ξέρω από άλλη πηγή...  ;)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960
poia Pitsia me ta fraoulakia re synteknoi edw einai to kalytero ellhniko proion kai einai kai mounara h gynaika!!...a re pousth Oikonomou gamisia pou tha rixneis twra!!!

corgan77

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΒΥΖΟ ALERT!!!
Όποιος τυχερός μένει Βριλήσσια θα δεχτεί επίσκεψη για την απογραφή απο ψιλομπαζάκι ΒΒW χαριτωμένο όμως με τις φακιδούλες του...με 6αρακι(τουλαχιστον) οπλισμό..

Οσοι εχουν ελευθερο το πεδιο σπίι τους και το λέει η καρδιά τους.....ΒΟΥΡ!

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
ΒΥΖΟ ALERT!!!
Όποιος τυχερός μένει Βριλήσσια θα δεχτεί επίσκεψη για την απογραφή απο ψιλομπαζάκι ΒΒW χαριτωμένο όμως με τις φακιδούλες του...με 6αρακι(τουλαχιστον) οπλισμό..

Οσοι εχουν ελευθερο το πεδιο σπίι τους και το λέει η καρδιά τους.....ΒΟΥΡ!
Για στείλε περιοχή πιο συγκεκριμένα με PM... Ρε λες;

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Απογραφόμουνα .... :2funny:

Επισκέπτης
Που να δειτε εγω τι τραβαω μ΄αυτη που μενει απεναντι μου. Ξυπναει η χοντρουλα κατα τις 11 με 12 και βγαινει στο μπαλκονι να απλωσει τα σεντονια και μαζι απλωνει και τα μπαλκονια της και μου πεταγονται τα ματια εξω οταν ειμαι σπιτι.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Λοιπόν τώρα που καλοκαιριάζει και θα έχουμε θεματάκια όποιος βρει περίπτωση δυνατή να ενημερώσει. Κι αν δε θέλει να εκτεθεί, γράφει κάτι μέσες άκρες και το υπόλοιπο νταραβέρι με PM. ΔΩΣΤΕ ΒΥΖΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΟ!!!  :tits: :tits2: :boobies:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Λοιπόν τώρα που καλοκαιριάζει και θα έχουμε θεματάκια όποιος βρει περίπτωση δυνατή να ενημερώσει. Κι αν δε θέλει να εκτεθεί, γράφει κάτι μέσες άκρες και το υπόλοιπο νταραβέρι με PM. ΔΩΣΤΕ ΒΥΖΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΟ!!!  :tits: :tits2: :boobies:
Τύπε μη την ψάχνεις, αυτή την εποχή τα μαστάρια σκάνε σαν τα ποπ-κορν, απ'όλες τις πάντες.
Nα κάπως έτσι...
dead-025.gif

68239139555771364392.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom