Νέα

Βυζοπούλες γειτόνισσες (και γύρω περιοχών)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kukjim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
τσεκαρετε μεγιστης κ λ.καραγιαννη κεντρο..γωνιακο ψιλικατζιδο-φουρνος..αλλοδαπο μιλφ με 4αρι εξολπλισμο..
Ετσεκαρίσθη σήμερα η ανωτέρω βυζοφωλιά. Δυστυχώς το κατάστημα έκλεισε οπότε μην κάνετε τον κόπο... Είδα μέσα όλα τα ράφια άδεια και τα ρολά κατεβασμένα.

Και μπορεί να έφαγα ήττα από εκεί αλλά ο καλός Θεούλης με αντάμειψε για τον κόπο μου. Σήμερα στο μετρό, ακριβώς στο απέναντι κάθισμα έκατσε μια γεματούλα 30άρα γκόμενα με τα δεύτερα μεγαλύτερα βυζιά που έχω δει live στη ζωή μου (μετά της γνωστής Χαλκιδέας που σας έχω αναφέρει στο παρελθόν). Δεν άντεξα και κατέβηκα κάμποσες στάσεις μετα τον προορισμό μου μόνο και μόνο για να τη δω όρθια.  :uglystupid: :uglystupid: Η γκόμενα ήταν όντως εξωπραγματικά φορτωμενη, φορούσε ένα άσπρο πουκάμισο XXXL και μια ριχτή ζακέτα και τα βυζιά της εξείχαν μισό μέτρο μπροστά, ενώ παρατήρησα ότι από το τεράστιο μέγεθος είχε δυσκολία στο βάδισμα... Ποιός πούστης της κάνει ισπανικά ήθελα να ξερα.

OP
OP
K

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
Ετσεκαρίσθη σήμερα η ανωτέρω βυζοφωλιά. Δυστυχώς το κατάστημα έκλεισε οπότε μην κάνετε τον κόπο... Είδα μέσα όλα τα ράφια άδεια και τα ρολά κατεβασμένα.
εγω ειχα περασει προσφατα κ ηταν ανοικτο..δε νομιζς ν εκλεισε τοσο γρηγορα

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Φίλοι μου βυζοπιάστες, σε χθεσινοβραδυνή μυσταγωγία με εκλεκτότατο μέλος του σάιτ στο Θησείον, ενεφανίσθη μία οπτασία. Ένα πουλέν μαγευτικό.
Ήταν κοντούλι, ζουμπουρλούλι, με διηπειρωτικούς πυραύλους 6 κεφαλών, αν μέτρησα σωστά μες στου μυαλού την παραζάλη. Το μόνο μελανό σημείο ήταν ότι είχε όμορφο προσωπάκι, αλλά κανείς δεν είναι τέλεια.
Αυτά τα στήθη ήταν φτιαγμένα απ'την ύλη των ονείρων, όπως έλεγε ο Ουίλλιαμ. Ή μάλλον... των ονειρώξεων...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Έλα βυζομορφή τι γίνεται; Σε κόβω να μην άντεξες εδώ και να'φυγες πάνω για άρμεγμα...
respect-047.gif

Συνημμένα

• 015.jpg
    015.jpg
    85,3 KB · Εμφανίσεις: 65

srtert

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Απίστευτη βυζαρού πωλήτρια θα βρείτε στη Γλυφάδα στο κατάστημα Madball στη Γρ. Λαμπράκη . Η συγκεκριμένη είναι 33χρ. και έχει απίστευτες βυζάρες πιο πριν δούλευε στο καραμπολα
Η συγκεκριμένη είναι κατηγορία 4 και έχει πολύ καυλιάρικη φάτσα και από ότι ακούγεται είναι γνωστή  ...........

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
βυζοπουλα πρωην γκομενα  :zfuck: :zfuck: :tits: :tits: σε συζητηση που ειχαμε πριν ολιγα λεπτα στο φατσοβιβλιο σε ερωτηση μου ποτε θα παμε για κανα καφεδακι :pipa3: η απαντηση ηταν diskolo giati den vgainw.. exw kai ton filo mou kai otan paw gia kafe pame mazi! alla an einai kamia fora kai mporesw mporei na su pw.εχω πιθανοτητες  να φαω μπριζολιδι παλι ηηηη  :jerking: :jerking:;

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
βυζοπουλα πρωην γκομενα  :zfuck: :zfuck: :tits: :tits: σε συζητηση που ειχαμε πριν ολιγα λεπτα στο φατσοβιβλιο σε ερωτηση μου ποτε θα παμε για κανα καφεδακι :pipa3: η απαντηση ηταν diskolo giati den vgainw.. exw kai ton filo mou kai otan paw gia kafe pame mazi! alla an einai kamia fora kai mporesw mporei na su pw.εχω πιθανοτητες  να φαω μπριζολιδι παλι ηηηη  :jerking: :jerking:;
Μια χαρουλα σε βλεπω ;)

spathatos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μπαααα μαλλον ηηηη :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
K

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
τποτε πουθενα..ξεραιλα....!μονο τυχαια στο δρομο αν πετυχουμε κατι..

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
τποτε πουθενα..ξεραιλα....!μονο τυχαια στο δρομο αν πετυχουμε κατι..
-----
Α propos---  Δεν  μπορεί  να μην  την έχει δει κάνεις. ..
Μια κοπέλα  με 8αρια ή 9αρια και  πολύ ομορφο  προσωπο, μελαχροινη  :rolleyes:
που δυστυχώς  έχει κινητικό  πρόβλημα  ---και κυκλοφορεί    με αμαξίδιο :-
Μπαινει  στο μετρο  Συνταγμα προς Αγιο Δημήτριο . Ειναι γλυκύτατη και συμπαθέστατη  :)

OP
OP
K

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
ξεραιλα εχουμε ετσι..με το κρυο δεν τα πετανε κ εξω ρε γαμωτο

OP
OP
K

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
γαμαειιιιι η εκπομπηηηηη...επρεπε ν κανουν τετοια ρεπορταζ στην ελλαδα! :rockon: :rockon:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
γαμαειιιιι η εκπομπηηηηη...επρεπε ν κανουν τετοια ρεπορταζ στην ελλαδα! :rockon: :rockon:
Σκέφτεσαι τον ρεπόρτερ Τσίλι να κάνει αυτή τη δουλειά; Το πρόβλημα είναι ότι λεφτά δεν υπάρχουν.

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Στην πολυκατοικία μας, στο 2ο όροφο, μένει μια 80άρα, η οποία είναι μόνη της, έχει και γαμώ τις βυζάρες και φοράει 2 χρυσά βραχιόλια και 3 χρυσά ριγκάκια. Σήμερα στις 18:20 μας χτύπησε την πόρτα, γιατί της είχαν στείλει ένα κείμενο στα Σουηδικά και ήθελε τη βοήθειά μας (αυτή νόμιζε ότι το κείμενο ήταν στα Αγγλικά). Το μεσημέρι που είχα πέσει για σιέστα, είχα  :jerking: :jerking: και ακόμα δεν έχω αλλάξει βρακί. Αυτή μόλις ήρθε, με χαίδεψε και είμαι σίγουρος ότι μύρισε τη χλωρίνη μου (εμένα τα χύσια μυρίζουν χλωρίνη Clinex με άρωμα λεμόνι). Φυσικά δεν γνωρίζω Σουηδικά, αλλά προσφέρθηκα να κατέβω την Κυριακή στο διαμέρισμά της, να μου δώσει το κείμενο, και να το δώσω σε ένα μεταφραστικό κέντρο στο Παγκράτι. Από τότε που ήρθε, έχω τρελαθεί. Πότε έχω στυτικές κρίσεις, πότε με πιάνουν κρίσεις ηλιθιότητας και μερικές στιγμές τη σκέφτομαι και προσεύχομαι. Κουλό ε;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στην πολυκατοικία μας, στο 2ο όροφο, μένει μια 80άρα, η οποία είναι μόνη της, έχει και γαμώ τις βυζάρες και φοράει 2 χρυσά βραχιόλια και 3 χρυσά ριγκάκια. Σήμερα στις 18:20 μας χτύπησε την πόρτα, γιατί της είχαν στείλει ένα κείμενο στα Σουηδικά και ήθελε τη βοήθειά μας (αυτή νόμιζε ότι το κείμενο ήταν στα Αγγλικά). Το μεσημέρι που είχα πέσει για σιέστα, είχα  :jerking: :jerking: και ακόμα δεν έχω αλλάξει βρακί. Αυτή μόλις ήρθε, με χαίδεψε και είμαι σίγουρος ότι μύρισε τη χλωρίνη μου (εμένα τα χύσια μυρίζουν χλωρίνη Clinex με άρωμα λεμόνι). Φυσικά δεν γνωρίζω Σουηδικά, αλλά προσφέρθηκα να κατέβω την Κυριακή στο διαμέρισμά της, να μου δώσει το κείμενο, και να το δώσω σε ένα μεταφραστικό κέντρο στο Παγκράτι. Από τότε που ήρθε, έχω τρελαθεί. Πότε έχω στυτικές κρίσεις, πότε με πιάνουν κρίσεις ηλιθιότητας και μερικές στιγμές τη σκέφτομαι και προσεύχομαι. Κουλό ε;

Το ρολοι ελλαδας δειχνει 00:24:15 &
ρε τυπε ειλικρινα θα σε ρωτησω κατι και μην παρεξηγηθεις οκ?
τωρα εσυ οντως την βρισκεις με γριες η κανεις πλακα?

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τη βρίσκω. Χθες το απόγευμα πήγα σε ένα ψιλικατζίδικο για να πάρω χαρτομάντηλα. Εκεί ήταν μια 60άρα ψιλικατζού, η οποία φορούσε ένα σεξουαλικό ριγκάκι και ήταν μόνη της. Μόλις της έδωσα το 5ευρω και πήρα τα ρέστα,της έκανα sandwitch για να γευτώ το ριγκάκι της. Εκείνη τη στιγμή από τη στύση και από τη συναισθηματική φόρτιση, έτρεμαν τα πόδια μου και από το τρέμουλο της έριξα ένα κουτί κάτω. Φυσικά το μάζεψα μετά και της έκανα τριψ.

OP
OP
K

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι