Νέα

Βυζοπούλες γειτόνισσες (και γύρω περιοχών)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kukjim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Δεν είμαι αστρολόγος (έχω τελειώσει μεταπτυχιακό στη Στατιστική), αλλά ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την αστρολογία. Εμένα ο δίας μπήκε στον 9ο οίκο μου στις 22/02/2010 και θα παραμείνει εκεί μέχρι το Μάρτιο του 2011. Η συγκεκριμένη θέση του δία ευνοεί νομικές υποθέσεις, θέματα σπουδών, θέματα που αφορούν το εξωτερικό (π.χ. σπουδές, ταξίδια, αναζήτηση εργασίας), ταξίδια γενικότερα και κάνει το άτομο πιο αισιόδοξο. Επειδή ο 9ος οίκος συμβολίζει την επέκταση, όταν ο δίας πάει εκεί, η περίοδος είναι "επικίνδυνη" για παραπανίσια κιλά. Εγώ με το δία αυτό πήγα:
1) Επαγγελματικό ταξίδι στη Βέροια (συνέδριο στατιστικής, 07-11 Απριλίου)
2) Επαγγελματικό ταξίδι στα Ιωάννινα (διεθνές συνέδριο, 10-11 Ιουνίου)
3) Ταξίδι στη Λάρνακα (οικογενειακώς)
4) Ταξίδι στην Αλλόνησο (οικογενειακώς)
5) Ταξίδι στη Σαγκάη
Ωστόσο, στην αστρολογία λειτουργούν όλα συνδυαστικά. Για παράδειγμα, όταν ο διελαύνων κρόνος είναι στον 1ο, 4ο, 7ο ή 10ο οίκο και ιδιαίτερα αν σχηματίζει αρνητική όψη με προσωπικούς πλανήτες (ήλιος, ερμής, αφροδίτη, άρης, δίας), τότε το άτομο αισθάνεται ότι σε ότι κάνει βρίσκει παντού εμπόδια. Το σημαντικότερο ρόλο όμως παίζουν οι πρόοδοι (π.χ. ηλιακή επιστροφή, μέθοδος ηλιακού τόξου). Δεν μπορώ εδώ να δημοσιεύσω το όνομά μου στο Facebook. Χρήσιμες αστρολογικές σιευθύνσεις: , . Εκεί μπορείς να υποβάλλεις όποια ερώτηση θες και να σου απαντήσουν επαγγελματίες αστρολόγοι ή σύμβουλοι αστρολογίας.

OP
OP
K

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
Εγώ καβλώνω με μια 70άρα χήρα, η οποία έχει ένα γιο γύρω στα 30 και δουλεύει σε ένα εβγατζίδικο στη γωνία Κρίσης και Αίγλης στην Κυψέλη. Φοράει δύο kinky-sexy χρυσά ριγκάκια και μια παρδαλή φούστα. Στις 24/08/2010 από τις 10:05 έως τις 10:26 το πρωί έκατσα δίπλα της στο μαγαζί, δήθεν για να πούμε κανά νέο από τις διακοπές και καμία αστρολογική πρόβλεψη και όση ώρα ήμασταν μαζί συνέχεια την άγγιζα στο χέρι. Αυτή βέβαια μου το τίναζε ευγενικά. Στο τέλος τη χαιρέτησα δια διευθυντικής χειραψίας και αυτή η σκηνή επαναλήφθηκε 3 φορές με το πρόσχημα ότι γουστάρω τόσο πολύ την παρέα της και δεν μπορώ να ξεκολλήσω με τίποτα. Αστρολογική επιρροή: Πανσέληνος στον 8ο οίκο μου (ο 8ος οίκος συμβολίζει τη λίμπιντο). Επιπλέον στις 20/09/2010 έκατσα στο μαγαζί (καθίσαμε δίπλα-δίπλα) από τις 11:05 έως τις 12:10 το πρωί. Έκατσα για να της πω τα νέα από τη Σαγκάη και την ώρα που της έδειχνα τις φωτογραφίες, κάποιες από τις οποίες τις έχω δημοσιεύσει στο Facebook, της χούφτωνα το χέρι με τα κοσμήματα, δήθεν για να την ξεναγήσω (ντοιν!!!!!). Αν καμία φορά λείπουν και οι δυο γονείς μου (φεύγουν οι γάτες, χορεύουν τα ποντίκια), σκέφτομαι να της προτείνω να πάμε για κανά καφέ. Αλλά πώς σκατά να της το πω;
λιγο μεγαλη δεν ειναι γ βυζοπουλα καλη??70???

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Η ηλικία είναι κατ' εκτίμηση. Αν η γυναίκα δεν είναι συμφοιτήτριά μου από το Πανεπιστήμιο, δεν τη ρωτάω την ηλικία της. Μπορεί να είναι 65, μπορεί και 72. Δεν γνωρίζω. Γενικά όμως έχω περίεργα γούστα με τις γυναίκες. Μου αρέσουν οι καλοντυμένες γιαγιάδες ηλικίας 65+ με απαραίτητη προϋπόθεση όμως να φοράνε και κοσμήματα. Όταν πηγαίνω στα στούντιο και πηδάω τα πιπίνια, φαντασιώνομαι ότι γαμάω την ψιλικατζού, τη βιβλιοπώλισσα, κ.τ.λ.
Όσοι έχουν ωροσκόπο καρκίνο (όπως εγώ), αρέσκονται στις μεγαλύτερες γυναίκες.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
μαγκες αρτοι αφιχθης απο ACS πειραια στην πλατεια τερψιθεας.
.........................................
ξανθο με κοντοκαβαλο τζηνακι στριγκακι εξω οταν σηκωθηκε να παραλαβει το δεμα μ αποτελειωσε!!!! :cum: :cum: :cum:

Ζήτω η ιδιωτική πρωτοβουλία....!!! :bounce-glasses:

OP
OP
K

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
Η ηλικία είναι κατ' εκτίμηση. Αν η γυναίκα δεν είναι συμφοιτήτριά μου από το Πανεπιστήμιο, δεν τη ρωτάω την ηλικία της. Μπορεί να είναι 65, μπορεί και 72. Δεν γνωρίζω. Γενικά όμως έχω περίεργα γούστα με τις γυναίκες. Μου αρέσουν οι καλοντυμένες γιαγιάδες ηλικίας 65+ με απαραίτητη προϋπόθεση όμως να φοράνε και κοσμήματα. Όταν πηγαίνω στα στούντιο και πηδάω τα πιπίνια, φαντασιώνομαι ότι γαμάω την ψιλικατζού, τη βιβλιοπώλισσα, κ.τ.λ.
Όσοι έχουν ωροσκόπο καρκίνο (όπως εγώ), αρέσκονται στις μεγαλύτερες γυναίκες.
ελικα βυζοπουλα ειναι τουλαχιστον..? :cheesy:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.785
Πόντοι
3.715
εκεί που δουλεύω έχω 2 ορόφους πάνω μια δικηγορίνα που πραγματικά παιδιά ζαλίίίίίζομαι όποτε βλέπω τι φοράει αλλά περισσότερο ίλιγγο παθαίνω με το τι κρύβει μέσα στο σουτιέν της.
Εντάξει, βυζολάγνος δεν είμαι τόσο φανατικός πια, έχω απογαλακτιστεί στα μεταξύ των 20-25 που τα χόρτασα αν και τα εκτιμώ (ο κώλος ως πιο λειτουργικός με έπιασε στα βρόγχια του), δηλαδή ακόμη δίπλα μου τα βράδια πάλι βυζιά μεγάλα έχω να με ζεσταίνουν...Αλλά η συγκεκριμένη δικηγορίνα, ...τι να πω, ολ νάτσουραλ με το καλοκαίρι ανοικτό κουμπάκι, μοσχομυρίζει, το ασανσέρ είναι μικρό να χωρέσει τη χάρη τους.
Προσεύχομαι στον Άϊ Μπλακάουτ να βάλει το χέρι του στο ασανσέρ μεταξύ 4ου-5ου και η κοπελιά να χρειάζεται κάποιον να της ανοίξει το μπούστο να αεριστεί.

OP
OP
K

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
ρε συναγωνιστη χρειαζομαι δικηγορο πες διευθυνση ν παωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

nassinio

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
εκεί που δουλεύω έχω 2 ορόφους πάνω μια δικηγορίνα που πραγματικά παιδιά ζαλίίίίίζομαι όποτε βλέπω τι φοράει αλλά περισσότερο ίλιγγο παθαίνω με το τι κρύβει μέσα στο σουτιέν της.
Εντάξει, βυζολάγνος δεν είμαι τόσο φανατικός πια, έχω απογαλακτιστεί στα μεταξύ των 20-25 που τα χόρτασα αν και τα εκτιμώ (ο κώλος ως πιο λειτουργικός με έπιασε στα βρόγχια του), δηλαδή ακόμη δίπλα μου τα βράδια πάλι βυζιά μεγάλα έχω να με ζεσταίνουν...Αλλά η συγκεκριμένη δικηγορίνα, ...τι να πω, ολ νάτσουραλ με το καλοκαίρι ανοικτό κουμπάκι, μοσχομυρίζει, το ασανσέρ είναι μικρό να χωρέσει τη χάρη τους.
Προσεύχομαι στον Άϊ Μπλακάουτ να βάλει το χέρι του στο ασανσέρ μεταξύ 4ου-5ου και η κοπελιά να χρειάζεται κάποιον να της ανοίξει το μπούστο να αεριστεί.

καλησπέρα και από εμένα.
τελευταία δύο χρόνια έχουμε αλλάξει γραφείο και ήρθαμε σε καινούργια διεύθυνση (θα σας την πω μετά για να με επισκεφθείτε). Στον 6ο όροφο πριν από λίγο καιρό μετακόμισε ένα ζευγάρι νιόπαντρο. Ξαφνικά ένα γλυκό καλοκαιρινό απόγευμα μπήκα στο ασανσερ και έπεσα πάνω στο απίστευτο μωρο. Η Εύα Λάσκαρη σε ξανθό. ο ιδρώτας άρχισε να τρέχει από το μέτοπό μου. μέσα μου κάτι σκίρτησε και άρχισα να νιώθω έναν ίλιγγο. το βυζι της (το δεξι) ακούμπησε το αριστερό μου χέρι. δεν μπορώ να πω ότι είμαι βυζολάγνος μέγας αλλά ίσως να φταίει το γεγονός ότι θύλαζα μέχρι τα 8 μου.
λέτε ρε παιδια να έχω πρόβλημα

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Έχει και γαμώ τα μπαλκόνια.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ρε η δικηγορος η βυζομανα που ειναι μηπως ζωοδοχου πηγης?
καμια αλλη να τρεξουμε?

srtert

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Απίστευτη βυζαρού πωλήτρια θα βρείτε στη Γλυφάδα στο κατάστημα Madball στη Γρ. Λαμπράκη . Η συγκεκριμένη είναι 33χρ. και έχει απίστευτες βυζάρες πιο πριν δούλευε στο καραμπολα

OP
OP
K

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
καλη πληροφορια αλλα λιγο μακρια.. :headbang:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Φίλτατοι βυζομπανιστηρτζήδες, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, θα πρότεινα να υποδεικνύεται η κατηγορία στην οποία ανήκει το εντοπισθέν βυζοπουλέν.

Ο κάτωθι θα μπορούσε να γίνει ένας χρήσιμος βυζομπούσουλας...

Kατηγορία 1η: Απ'το ολότελα
1_33.jpg

Κατηγορία 2η: Πα μαλ
2_23.jpg

Κατηγορία 3η: Επείγουσα αλλαγή σώβρακου
3.jpg

Κατηγορία 4η: Το σπέρμα έφτασε στ'αυτιά
4.jpg

Κατηγορία 5η: Χύνουυυυυυυυυυ
5.jpg

Έτσι, δε θα πηγαίνουμε στα βυζοκουτουρού για να την κάνουμε σφεντόνα με την εκάστοτε δικηγορίνα, γκαρσόνα, κομμώτρια, gilf της διπλανής πόρτας, υπάλληλο στα Έβερεστ ή τα ΕΛΤΑ, κλπ.

Διότι, το βυζί είναι το όπιο του λαού, έτσι δεν είναι κύριοι;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Εγώ θα έλεγα 2 πράγματα:
1) Όντως προσπαθήστε να γράφετε σε ποιά κατηγορία ανήκει η βυζαρού για την οποία γράφετε. Κι αν δεν είναι οι εμπνευσμένες κατηγορίες του βυζολάγνου παραπάνω ας είναι τουλάχιστον χωρισμένες σε νούμερα (4,5,6 κλπ.) ή ας τις συγκρίνετε όσον αφορά το μέγεθος με βυζοπούλες που όλοι γνωρίζουμε όπως πχ η Τζούλια της Τροφωνιου ή πχ. η παλιά δόξα Αννα Μαρία Λογοθέτη. Αυτά τα "τεράστια" ή "απίστευτα" βυζιά καλό είναι να αποφεύγονται γιατί μπορεί για εσάς τεράστιο να είναι ένα απλό 4αρι ενώ για αυτόν που διαβάζει να είναι ένα 6αρι και να τρέχει τσάμπα.
2) Στην περιγραφή του μέρους ας είμαστε λίγο πιο συγκεκριμένοι. Δηλαδή το "η βυζαρού δικηγόρος" ή η "βυζαρού της Σταδίου" δε λέει κάτι γιατί ο άλλος δε μπορεί να πάρει σβάρνα τα δικηγορικα γραφεία ή τη Σταδίου και να ρωτάει.
Ευχαριστώ.

OP
OP
K

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
σωστοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςς

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
2) Στην περιγραφή του μέρους ας είμαστε λίγο πιο συγκεκριμένοι. Δηλαδή το "η βυζαρού δικηγόρος" ή η "βυζαρού της Σταδίου" δε λέει κάτι γιατί ο άλλος δε μπορεί να πάρει σβάρνα τα δικηγορικα γραφεία ή τη Σταδίου και να ρωτάει.
Γι'αυτό καλύτερα να πάμε όλο το βυζοτσούρμο να μοιραστούμε την ξεφτίλα.
URL]]

OP
OP
K

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
τσεκαρετε μεγιστης κ λ.καραγιαννη κεντρο..γωνιακο ψιλικατζιδο-φουρνος..αλλοδαπο μιλφ με 4αρι εξολπλισμο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom