Δεν είμαι αστρολόγος (έχω τελειώσει μεταπτυχιακό στη Στατιστική), αλλά ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την αστρολογία. Εμένα ο δίας μπήκε στον 9ο οίκο μου στις 22/02/2010 και θα παραμείνει εκεί μέχρι το Μάρτιο του 2011. Η συγκεκριμένη θέση του δία ευνοεί νομικές υποθέσεις, θέματα σπουδών, θέματα που αφορούν το εξωτερικό (π.χ. σπουδές, ταξίδια, αναζήτηση εργασίας), ταξίδια γενικότερα και κάνει το άτομο πιο αισιόδοξο. Επειδή ο 9ος οίκος συμβολίζει την επέκταση, όταν ο δίας πάει εκεί, η περίοδος είναι "επικίνδυνη" για παραπανίσια κιλά. Εγώ με το δία αυτό πήγα:
1) Επαγγελματικό ταξίδι στη Βέροια (συνέδριο στατιστικής, 07-11 Απριλίου)
2) Επαγγελματικό ταξίδι στα Ιωάννινα (διεθνές συνέδριο, 10-11 Ιουνίου)
3) Ταξίδι στη Λάρνακα (οικογενειακώς)
4) Ταξίδι στην Αλλόνησο (οικογενειακώς)
5) Ταξίδι στη Σαγκάη
Ωστόσο, στην αστρολογία λειτουργούν όλα συνδυαστικά. Για παράδειγμα, όταν ο διελαύνων κρόνος είναι στον 1ο, 4ο, 7ο ή 10ο οίκο και ιδιαίτερα αν σχηματίζει αρνητική όψη με προσωπικούς πλανήτες (ήλιος, ερμής, αφροδίτη, άρης, δίας), τότε το άτομο αισθάνεται ότι σε ότι κάνει βρίσκει παντού εμπόδια. Το σημαντικότερο ρόλο όμως παίζουν οι πρόοδοι (π.χ. ηλιακή επιστροφή, μέθοδος ηλιακού τόξου). Δεν μπορώ εδώ να δημοσιεύσω το όνομά μου στο Facebook. Χρήσιμες αστρολογικές σιευθύνσεις: , . Εκεί μπορείς να υποβάλλεις όποια ερώτηση θες και να σου απαντήσουν επαγγελματίες αστρολόγοι ή σύμβουλοι αστρολογίας.
1) Επαγγελματικό ταξίδι στη Βέροια (συνέδριο στατιστικής, 07-11 Απριλίου)
2) Επαγγελματικό ταξίδι στα Ιωάννινα (διεθνές συνέδριο, 10-11 Ιουνίου)
3) Ταξίδι στη Λάρνακα (οικογενειακώς)
4) Ταξίδι στην Αλλόνησο (οικογενειακώς)
5) Ταξίδι στη Σαγκάη
Ωστόσο, στην αστρολογία λειτουργούν όλα συνδυαστικά. Για παράδειγμα, όταν ο διελαύνων κρόνος είναι στον 1ο, 4ο, 7ο ή 10ο οίκο και ιδιαίτερα αν σχηματίζει αρνητική όψη με προσωπικούς πλανήτες (ήλιος, ερμής, αφροδίτη, άρης, δίας), τότε το άτομο αισθάνεται ότι σε ότι κάνει βρίσκει παντού εμπόδια. Το σημαντικότερο ρόλο όμως παίζουν οι πρόοδοι (π.χ. ηλιακή επιστροφή, μέθοδος ηλιακού τόξου). Δεν μπορώ εδώ να δημοσιεύσω το όνομά μου στο Facebook. Χρήσιμες αστρολογικές σιευθύνσεις: , . Εκεί μπορείς να υποβάλλεις όποια ερώτηση θες και να σου απαντήσουν επαγγελματίες αστρολόγοι ή σύμβουλοι αστρολογίας.