Νέα

Βυζοπούλες γειτόνισσες (και γύρω περιοχών)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kukjim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
:2funny: :2funny: :2funny:σωστοςςςςςς

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Μάγκες εγώ την Πέμπτη το απόγευμα πέρασα από το πουλέν του Ζάρας, την 25χρονη πολωνή βυζαρού με τα 5άρια που δουλεύει στο μανικιουράδικο δίπλα από το κομμωτήριο στην αρχή της Μιχαήλ Βόδα στο κέντρο. Τι ήθελα και πήγα; Φόραγε ένα μαύρο κολάν και από πάνω ένα κολλητό άσπρο μπλουζάκι με ένα τεράστιο V στο στήθος που άφηνε ακάλυπτο το μισό βυζί. Και μιλάμε για βυζά όχι μαλακίες. Δεν άντεξα και έκατσα λίγο να χαζέψω... Άρρωστος έφυγα. Όσοι πάτε να τσεκάρετε θα ανταμοιφθείτε.
Τώρα για νέες περιπτώσεις μασταριών, εγώ προσωπικά λόγω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ενασχόλησής μου με το θέμα όταν ήμουν φοιτητής, έχω έναν τεράστιο κατάλογο με βυζούδες αλλά η μαλακία είναι ότι τις έχω σταμπάρει σε μέρη όπου δεν μπορεί να τις δει ένας περαστικός (π.χ σπίτι τους, σε γυμναστήριο, σε εργασιακό χώρο κλπ).
Όποιος πάντως έχει ελεύθερο χρόνο για βυζοhunting μακράν τα καλύτερα μέρη είναι: 1)πανηγύρια - παζάρια (π.χ Αγ Παρασκευής, Αγ Βαρβάρας, Γιουσουρούμ Πειραιά), 2) λαϊκές αγορές (σε όλη την Αθήνα, ειδικά γύρω από Αγ Παντελεήμονα Αχαρνών παίζουν φοβερά Ρωσοβυζοmilfs), 3) πολυκαταστήματα γυναικείων ειδών (π.χ Hondos, Νotos, Zara, Mall κλπ.) ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ με τη σειρά που αναφέρονται.
Αν σταμπάρω κάτι κοινά προσβάσιμο ενημερώνω!  :tits:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Μάγκες χαίρομαι που είστε σε βυζοεπιφυλακή. :tits2:
Με το πουλέν του tyler τι παίχτηκε, πήγε κανείς; :think:

Ρε τυπε, το προσωπικο στα κομμωτηρια αλλαζει οπως αλλαζουν οι πελατες σε μπουρδελο....
Γι'αυτο ποιο αξιοπιστα ευρηματα ειναι οι..........."βυζαρουδες σε δημοσιες υπηρεσιες"  :rockon: :rockon: :rockon:

ΒΥΖΟΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ :rockon: :rockon: :rockon:

Βυζοσωστότατη η παρατήρησή σου. :rockon: :rockon: :rockon:

piderof βυζοαλάνι τα σέβη μου.
respect-040.GIF

OP
OP
K

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
OP
OP
K

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕ Κ Τ ΞΩΒΥΖΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ.ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.ΝΕΑΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΒΥΖΙ(ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ)ΣΑΝ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ.ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΙΡΑΝΤΑΚΙ Κ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΧΥΛΙΖΕ.ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ Ν ΤΗΝ ΠΕΣΩ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Θ ΤΗΝ ΡΩΤΠΥΣΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ.ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΠΡΟΣ ΦΑΛΗΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΣΤΑ ΒΙΛΑΤΖ!ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Γ ΜΠΡΟΣΤΟΚΙΝΗΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΗ ΧΑΙΜΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ Γ ΕΖΩΡΟΥΧΑ(ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ..)ΧΑΧΑΧ

OP
OP
K

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕ Κ Τ ΞΩΒΥΖΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ.ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.ΝΕΑΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΒΥΖΙ(ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ)ΣΑΝ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ.ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΙΡΑΝΤΑΚΙ Κ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΧΥΛΙΖΕ.ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ Ν ΤΗΝ ΠΕΣΩ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Θ ΤΗΝ ΡΩΤΠΥΣΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ.ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΠΡΟΣ ΦΑΛΗΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΣΤΑ ΒΙΛΑΤΖ!ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Γ ΜΠΡΟΣΤΟΚΙΝΗΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΗ ΧΑΙΜΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ Γ ΕΖΩΡΟΥΧΑ(ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ..)ΧΑΧΑΧ

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ρε μιλαμε για πολυ βυζι :tits: :tits: :tits: στο κεντρο
κατεβηκα σημερα
και αρρωστησα :headbang: :headbang:
απορω με οσους μετακινουνται καθημερινα :think:
πως δεν εχουν τρελαθει
τοσα βυζια αφου ελεγα να την πεσω ξερα σε καμια
αλλα κολαγα ο μαλαξ...
μιλαμε για βυζοκαταιγιδα.... :tits2: :tits2: :tits2: :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ναι βυζοπαικταράδες μου της πουτάνας γίνεται. :helpplea:

Προχθές όπως ήμουν στο λεωφορείο βλέπω έξω ένα gilfάκι με κάτι μπαλόνια να ξεχειλίζουν (και δε φόραγε ξώβυζο υπ'όψιν).
Έφαγα τέτοια βυζοφλασιά που κατέβηκα μια στάση νωρίτερα για να τη δω από μπροστά.
Ω ρε μάνα μου πολύ κρέας. Τζουλιόφερνε θα έλεγα. http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_029.gif[/img[/URL]]

Άλλη μια τουρίστρια αμερικάνα πολύ φορτώ. Στρουμπουλούλα αλλά με κανόνια κι όχι τίποτα πατσόβυζα. Κι άλλη μια αυστραλέζα (αβορίγινας) με μαστάρια πέτρινα. [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_074.gif[/img[/URL]]
Τα μάτια σας βυζοδεκατέσσερα τώρα παίζουν τρελά βυζοπουλένς. [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_036.gif[/img[/URL]]

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6

Προχθές όπως ήμουν στο λεωφορείο βλέπω έξω ένα gilfάκι με κάτι μπαλόνια να ξεχειλίζουν (και δε φόραγε ξώβυζο υπ'όψιν).
Έφαγα τέτοια βυζοφλασιά που κατέβηκα μια στάση νωρίτερα για να τη δω από μπροστά.
Ω ρε μάνα μου πολύ κρέας. Τζουλιόφερνε θα έλεγα. http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_029.gif[/img[/URL]]

Άλλη μια τουρίστρια αμερικάνα πολύ φορτώ. Στρουμπουλούλα αλλά με κανόνια κι όχι τίποτα πατσόβυζα. Κι άλλη μια αυστραλέζα (αβορίγινας) με μαστάρια πέτρινα. [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_074.gif[/img[/URL]]
Τα μάτια σας βυζοδεκατέσσερα τώρα παίζουν τρελά βυζοπουλένς. [img]http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_036.gif[/img[/URL]]
[/quote]

Βυζο ασ τα αυτα εσυ και γυρνα στο μερενταδικο  ;D :dancing: ;D

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
το θεμα ειναι να τα βρουμε καπου σταθερα για να χτυπησουμε
πχ πωλητριες σε καταστηματα σερβιτορες σε καφε
υπαλληλοι σε δεη οτε τραπεζες κτπλ
να χουμε χρονο και θεμα για να πλησιασουμε
παμε για ερευνα και οτι δειτε μαγκες
στο τακο

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
στο τακο

Ετσι. Και το χω ξαναπει αυτο.
Το να μπαινουμε δω να μαλακιζοματε και να λεμε α ειδα μια βυζαρου στο δρομο και στο τραμ ειναι αχρηστη πληροφορια.
Να λεμε μονο οποια βυζαρου ειναι στανταρ σε καποιο σημειο για καποιο λογο.Ωστε να κανει κρουση οποιος εχει τη διαθεση.

nautipu$$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ετσι. Και το χω ξαναπει αυτο.
Το να μπαινουμε δω να μαλακιζοματε και να λεμε α ειδα μια βυζαρου στο δρομο και στο τραμ ειναι αχρηστη πληροφορια.
Να λεμε μονο οποια βυζαρου ειναι στανταρ σε καποιο σημειο για καποιο λογο.Ωστε να κανει κρουση οποιος εχει τη διαθεση.
N'ανησυχω για την πνευματικη υγεια ορισμενων;

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Οbservations----
στην αρχη  της Αγ Ιωάννου Αγ Παρασκευή- μετά το γραφειο ταξιδίων
έχει τρια ενδιαφέροντα ..  σημεία--- οποτε πάω απο  εκεί το διαπιστώνω..
Καταρχήν έχει  στο Απολλώνιο= φούρνο, μια ΒΒW  νεαρά τσιγγανοειδή  με ...8αρια ..... Ειναι στο ταμείο
Εχει εκει  και μερικα  φοβερά μιλφ κλπ Ολες οι πωλήτριες ειναι ανατολικες
Πιο  διπλα στο ταχυδρομείο έχει κανα δυο υπαλλήλους με  DD
και αμέσως κολλητά  , στο Αγ Ιωάννου 8 εχει μασατζίδικο , στον 3ο (εχω να πατήσω εκει ... χρόνια)

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
Οbservations----
στην αρχη  της Αγ Ιωάννου Αγ Παρασκευή- μετά το γραφειο ταξιδίων
έχει τρια ενδιαφέροντα ..  σημεία--- οποτε πάω απο  εκεί το διαπιστώνω..
Καταρχήν έχει  στο Απολλώνιο= φούρνο, μια ΒΒW  νεαρά τσιγγανοειδή  με ...8αρια ..... Ειναι στο ταμείο
Εχει εκει  και μερικα  φοβερά μιλφ κλπ Ολες οι πωλήτριες ειναι ανατολικες
Πιο  διπλα στο ταχυδρομείο έχει κανα δυο υπαλλήλους με  DD
και αμέσως κολλητά  , στο Αγ Ιωάννου 8 εχει μασατζίδικο , στον 3ο (εχω να πατήσω εκει ... χρόνια)

Σωστος ο παρατηρητης.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ετσι δωστε τροφη στον πεινασμενο.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.518
Πόντοι
216
στο τακο

Ποσο δικιο εχεις! Αλλιως οτι και να λεμε, ειναι σχεδον αχρηστο!
Εξαλλου, αυτο που για καποιο λογο δεν χτυπησαμε εμεις(ειτε δεν μας εκατσε η ευκαιρια, είτε δεν γουσταρει αυτη κλπ), ειναι κριμα να παει εντελως χαμενο και να μην δωσουμε τροφη να προσπαθησει και καποιος αλλος συμφορουμιτης. Βοηθα με να σε βοηθω να ανεβουμε το βουνο!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66

Τα μάτια σας βυζοδεκατέσσερα τώρα παίζουν τρελά βυζοπουλένς. http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_036.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :headbang3: :headbang3: :headbang3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom