Νέα

Βυζοπούλες γειτόνισσες (και γύρω περιοχών)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kukjim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
μαγκες μπορουμε να δινουμε και πληροφοριες μεταξυ μας και
μεσω πμ
για να αποφευγονται και οι παρεξηγησεις
και η δημοσια εκθεση των βυζομανων...
τουλαχιστον για οσους ενδιαφερονται πραγματικα
να την πεσουν και οχι απλα να παρουν ματι
το πμ νομιζω ειναι η πιο σωστη λυση
για ευνοητους λογους.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
μεσω πμ
τουλαχιστον για οσους ενδιαφερονται πραγματικα
να την πεσουν και οχι απλα να παρουν ματι
το πμ νομιζω ειναι η πιο σωστη λυση
για ευνοητους λογους.
βυζοβιοι περνοντας χθες το μεσημερι απο μεσογειων στο πλυντηριο αυτοκινητων που ειναι κοντα στον σταυρο που πλενουν ολο μαυροι μπηκα μεσα5ρινου μιλφ γυρω στα 3 για να ρωτησω ποσο εχει το πλυσιμο τυφλωθηκα απο τις βυζαρες ενος μελαχρινου μιλφ γυρω στα 30 35.φευγοντας ηθελα να ξαναδω τις βυζαρες φοραγε και ενα κοκκινο στενο η καυλα γυρναω μπαινω παλι μεσα κοζαρω τισ βυζαρες παλι και πηρα ενα αρωματακι

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
μεσω πμ

Ε τώρα πμ...
Οι παροικούντες το Βυζά-ντιο ξέρουν τι καμμένοι είμαστε.
Απεναντίας, θα καραπρότεινα την οργάνωση εκδρομών για βυζοπροσκύνημα στις εν λόγω κορασίδες.
respect-047.gif

Δε μασάμε οι βυζοπουλάδες ρε.
N1WereNumberOne1.gif

φευγοντας ηθελα να ξαναδω τις βυζαρες φοραγε και ενα κοκκινο στενο η καυλα γυρναω μπαινω παλι μεσα κοζαρω τισ βυζαρες παλι και πηρα ενα αρωματακι
Αυτός είσαι!
jep.gif

OP
OP
K

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
βυζοβιοι περνοντας χθες το μεσημερι απο μεσογειων στο πλυντηριο αυτοκινητων που ειναι κοντα στον σταυρο που πλενουν ολο μαυροι μπηκα μεσα5ρινου μιλφ γυρω στα 3 για να ρωτησω ποσο εχει το πλυσιμο τυφλωθηκα απο τις βυζαρες ενος μελαχρινου μιλφ γυρω στα 30 35.φευγοντας ηθελα να ξαναδω τις βυζαρες φοραγε και ενα κοκκινο στενο η καυλα γυρναω μπαινω παλι μεσα κοζαρω τισ βυζαρες παλι και πηρα ενα αρωματακι
μεσογειων ποσο βυζ
αγωνιστη?

OP
OP
K

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
κανα νεο βυζοπουλεν?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
κανα νεο βυζοπουλεν?

Τύπε έχουμε ξεμείνει με τις βυζαρούδες απ'το φαστφουντάδικο και το φούρνο, οι οποίες είναι σαν τα UFO - μπορεί να'ναι και μούφα. :think:

Κι αυτό το μουνάκι ο Τζέισον Μπέκερ απουσιάζει πολύ καιρό. Κάτι βρωμάει εδώ Θεοχάρη. :uzi:

Εν πάση περιπτώσει, σε σταθερό σημείο δεν υπάρχει κάτι καινούριο.
Οπότε κάνουμε καμιά τσάρκα στα μαγαζιά να πάρουμε δουλειά για το σπίτι. Καλοκαίρι είναι, του πούστη κάποια ρώγα θα πετάγεται.
URL]]

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Βυζιάρηδες σας γράφω με 3G από την παραλία. Βλέπω κάτι τις 2 - 3 τελευταίες μέρες και δεν αντέχω να μην το μοιραστώ μαζί σας. Η γνωστή Χαλκιδέα βυζαρού για την οποία σας έχω ξαναμιλήσει παλιότερα ξαναχτύπησε δριμύτερη. Όποιος μένει περιοχή Χαλκίδα - Ερέτρια ή κατεβαίνει Χαλκίδα για ΣΚ ή μονοήμερη ας μου στείλει ΡΜ για περισσότερες info. Για όσους δεν γνωρίζουν θυμίζω ότι πρόκειται για 35άρα ξανθιά κλώνο της Milena Velba με γιγαντομαστία και βουβού μεταξύ 8 - 9 (χωρίς ίχνος υπερβολής). Κάθεται καθημερινά όλο τον Ιούλιο και Αύγουστο στην ίδια παραλία, στο ίδιο σημείο, στην ίδια ομπρέλα, τις ίδιες ώρες με το ίδιο bikini με 2 - 3 νουμερα μικρότερο σουτιέν (άλλωστε δε νομίζω να υπάρχει στην αγορά το νούμερο της) με τα υπερφυσικά τεράστια μαστάρια
της να ξεχειλίζουν από όλες τις μπάντες. Δεν νομίζω να υπάρχουν σαν κι αυτην πάνω από 2 - 3 σε όλη την Ελλάδα. Αυτά...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Για όσους δεν γνωρίζουν θυμίζω ότι πρόκειται για 35άρα ξανθιά κλώνο της Milena Velba με γιγαντομαστία και βουβού μεταξύ 8 - 9 (χωρίς ίχνος υπερβολής). Κάθεται καθημερινά όλο τον Ιούλιο και Αύγουστο στην ίδια παραλία, στο ίδιο σημείο, στην ίδια ομπρέλα, τις ίδιες ώρες με το ίδιο bikini με 2 - 3 νουμερα μικρότερο σουτιέν (άλλωστε δε νομίζω να υπάρχει στην αγορά το νούμερο της) με τα υπερφυσικά τεράστια μαστάρια
της να ξεχειλίζουν από όλες τις μπάντες. Δεν νομίζω να υπάρχουν σαν κι αυτην πάνω από 2 - 3 σε όλη την Ελλάδα. Αυτά...
Ο λούτσος μου αιματώθηκε και μόνο απ'την περιγραφή!http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/SML/smilie_x_053.gif[/img[/URL]]
Βυζοτύπε βγάλτη φωτό πληζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ!!! [img]http://smilies-smilies.de/smilies/angst_smilies/4angst.gif
Νταξ μη φαίνεται η μούρη και σου πατήσει καμιά μήνυση. :coffee:

Όποιος μένει περιοχή Χαλκίδα - Ερέτρια ή κατεβαίνει Χαλκίδα για ΣΚ ή μονοήμερη ας μου στείλει ΡΜ για περισσότερες info.
Βλέπω να τα φτύνει το ΠιΜο-εργαλείο.
988_2010-02-06-s-image001_thumbim11301.gif

Καλά βυζόλουτρα αγαπητέ!
champion-018.gif

OP
OP
K

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
θα δουμε καμια φωτο χωρις πρσωπο??μπορεις??

OP
OP
K

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
καμια νεα παρουσια..?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.518
Πόντοι
216
Βυζιάρηδες σας γράφω με 3G από την παραλία. Βλέπω κάτι τις 2 - 3 τελευταίες μέρες και δεν αντέχω να μην το μοιραστώ μαζί σας. Η γνωστή Χαλκιδέα βυζαρού για την οποία σας έχω ξαναμιλήσει παλιότερα ξαναχτύπησε δριμύτερη. Όποιος μένει περιοχή Χαλκίδα - Ερέτρια ή κατεβαίνει Χαλκίδα για ΣΚ ή μονοήμερη ας μου στείλει ΡΜ για περισσότερες info. Για όσους δεν γνωρίζουν θυμίζω ότι πρόκειται για 35άρα ξανθιά κλώνο της Milena Velba με γιγαντομαστία και βουβού μεταξύ 8 - 9 (χωρίς ίχνος υπερβολής). Κάθεται καθημερινά όλο τον Ιούλιο και Αύγουστο στην ίδια παραλία, στο ίδιο σημείο, στην ίδια ομπρέλα, τις ίδιες ώρες με το ίδιο bikini με 2 - 3 νουμερα μικρότερο σουτιέν (άλλωστε δε νομίζω να υπάρχει στην αγορά το νούμερο της) με τα υπερφυσικά τεράστια μαστάρια

Σε ποια παραλια της χαλκιδας συχναζει? Μονη της ειναι?

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.377
Πόντοι
12.056
Στην Καντινα του Ρωχαμη που παω εγω για μπανιο δεν την εχω πετυχει παντως  :- :headbang:

OP
OP
K

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
βυζοπυλα με 5αρι οπλισμο εχω δει μια χοντρουλα στην οδο συρου στην κυψελη σε κομμωτηριο.....δεν κουρευει μονο λουσιμο νομιζω :boobies: :tits2:
μπορεις ν πεις αριστερα οπως κατεβαινουμε η δεξια?εχει δυο????
ασχετο..αγ.παρασκευης χαλανδρι..βυζοπουλεν στα εβερεστ..5αρακι..(οχι χοντρη)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
σωστος.. Πριν την Πλατεία Κέννεντυ-
αν και  δεν ειναι πολυ μεγάλα ;)
στην ιδια περιοχή-- πήγα  με  τον ανηψιο μου -- και ειδα=
Ακριβώς απέναντι απο την πύλη της ΕΡΤ Αγια παρασκευή- στο ισογειο του Δημαρχείου
Κεντρο επαγγελματικού συντονισμού  νεότητος ή κατι τέτοιο>>
Ματουρ , μάλλον υπάλληλος --με κοντο κοκκινο μαλλί, παντελίνια  και  8άρια  :tits: (δεν μπορουσε να στηθεί όρθια απο το βάρος τους )
Ημουν περαστικός και δεν είδα λεπτομέρειες- απλά αναφέρω :sunglasses:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
μαγκες αρτοι αφιχθης απο ACS πειραια στην πλατεια τερψιθεας.παιζει ενα μωρο ταμειο με 4αρια++ ολα εξω!!!παραλιγο να χυσω στο γκισσε μιλαμε!!!εισαι αναγκασμενος να σκυψεις για να της μιλησεις και να δωσεις στοιχεια (αλλο που δεν θελει η καυλα!!!)..καμαρωτα και στητα ξεχειλιζαν απο το στενο μακο λευκο μπλουζακι και το αρκετα χαλαρο σουτιεν..μεχρι κι οι ρωγες εξω ηταν... :tits: :tits: :tits: :tits:
κοιταγμα πονηρο και κλεισιμο ματιου που δεν την ενοχλησε.... :sunglasses: :sunglasses:
με στρασακι στη μυτουλα ξανθο με κοντοκαβαλο τζηνακι στριγκακι εξω οταν σηκωθηκε να παραλαβει το δεμα μ αποτελειωσε!!!! :cum: :cum: :cum:

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
μαγκες αρτοι αφιχθης απο ACS πειραια στην πλατεια τερψιθεας.παιζει ενα μωρο ταμειο με 4αρια++ ολα εξω!!!παραλιγο να χυσω στο γκισσε μιλαμε!!!εισαι αναγκασμενος να σκυψεις για να της μιλησεις και να δωσεις στοιχεια (αλλο που δεν θελει η καυλα!!!)..καμαρωτα και στητα ξεχειλιζαν απο το στενο μακο λευκο μπλουζακι και το αρκετα χαλαρο σουτιεν..μεχρι κι οι ρωγες εξω ηταν... :tits: :tits: :tits: :tits:
κοιταγμα πονηρο και κλεισιμο ματιου που δεν την ενοχλησε.... :sunglasses: :sunglasses:
με στρασακι στη μυτουλα ξανθο με κοντοκαβαλο τζηνακι στριγκακι εξω οταν σηκωθηκε να παραλαβει το δεμα μ αποτελειωσε!!!! :cum: :cum: :cum:

κοβω τα ΕΛΤΑ , και ξεκιναω συνεργασια με τα ACS  :headbang: :headbang: :headbang:
:tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

OP
OP
K

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
πατησιων κ κεφαλληνιας παιζει μαγαζι με εσωρουχα..εθεαθη μπροστοκινητη π τα πεταει εξω γ ν ψηνει τους ανδρες ν αγοραζουν..

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Εγώ καβλώνω με μια 70άρα χήρα, η οποία έχει ένα γιο γύρω στα 30 και δουλεύει σε ένα εβγατζίδικο στη γωνία Κρίσης και Αίγλης στην Κυψέλη. Φοράει δύο kinky-sexy χρυσά ριγκάκια και μια παρδαλή φούστα. Στις 24/08/2010 από τις 10:05 έως τις 10:26 το πρωί έκατσα δίπλα της στο μαγαζί, δήθεν για να πούμε κανά νέο από τις διακοπές και καμία αστρολογική πρόβλεψη και όση ώρα ήμασταν μαζί συνέχεια την άγγιζα στο χέρι. Αυτή βέβαια μου το τίναζε ευγενικά. Στο τέλος τη χαιρέτησα δια διευθυντικής χειραψίας και αυτή η σκηνή επαναλήφθηκε 3 φορές με το πρόσχημα ότι γουστάρω τόσο πολύ την παρέα της και δεν μπορώ να ξεκολλήσω με τίποτα. Αστρολογική επιρροή: Πανσέληνος στον 8ο οίκο μου (ο 8ος οίκος συμβολίζει τη λίμπιντο). Επιπλέον στις 20/09/2010 έκατσα στο μαγαζί (καθίσαμε δίπλα-δίπλα) από τις 11:05 έως τις 12:10 το πρωί. Έκατσα για να της πω τα νέα από τη Σαγκάη και την ώρα που της έδειχνα τις φωτογραφίες, κάποιες από τις οποίες τις έχω δημοσιεύσει στο Facebook, της χούφτωνα το χέρι με τα κοσμήματα, δήθεν για να την ξεναγήσω (ντοιν!!!!!). Αν καμία φορά λείπουν και οι δυο γονείς μου (φεύγουν οι γάτες, χορεύουν τα ποντίκια), σκέφτομαι να της προτείνω να πάμε για κανά καφέ. Αλλά πώς σκατά να της το πω;

Hank Moody

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ καβλώνω με μια 70άρα χήρα, η οποία έχει ένα γιο γύρω στα 30 και δουλεύει σε ένα εβγατζίδικο στη γωνία Κρίσης και Αίγλης στην Κυψέλη. Φοράει δύο kinky-sexy χρυσά ριγκάκια και μια παρδαλή φούστα. Στις 24/08/2010 από τις 10:05 έως τις 10:26 το πρωί έκατσα δίπλα της στο μαγαζί, δήθεν για να πούμε κανά νέο από τις διακοπές και καμία αστρολογική πρόβλεψη και όση ώρα ήμασταν μαζί συνέχεια την άγγιζα στο χέρι. Αυτή βέβαια μου το τίναζε ευγενικά. Στο τέλος τη χαιρέτησα δια διευθυντικής χειραψίας και αυτή η σκηνή επαναλήφθηκε 3 φορές με το πρόσχημα ότι γουστάρω τόσο πολύ την παρέα της και δεν μπορώ να ξεκολλήσω με τίποτα. Αστρολογική επιρροή: Πανσέληνος στον 8ο οίκο μου (ο 8ος οίκος συμβολίζει τη λίμπιντο). Επιπλέον στις 20/09/2010 έκατσα στο μαγαζί (καθίσαμε δίπλα-δίπλα) από τις 11:05 έως τις 12:10 το πρωί. Έκατσα για να της πω τα νέα από τη Σαγκάη και την ώρα που της έδειχνα τις φωτογραφίες, κάποιες από τις οποίες τις έχω δημοσιεύσει στο Facebook, της χούφτωνα το χέρι με τα κοσμήματα, δήθεν για να την ξεναγήσω (ντοιν!!!!!). Αν καμία φορά λείπουν και οι δυο γονείς μου (φεύγουν οι γάτες, χορεύουν τα ποντίκια), σκέφτομαι να της προτείνω να πάμε για κανά καφέ. Αλλά πώς σκατά να της το πω;
ασε τα ερωτηματα και δωσμου το facebook σου!!
εχω τον Δια στον 9ο οικο και με εχει σμπαραλιασει τελευταιως!!
βοηθησε με πλς :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom