Νέα

Βυζοπούλες γειτόνισσες (και γύρω περιοχών)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kukjim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Φέρτε μου βυζί να κλάψω
ρώγα για να ξεδιψάσω,
που δεν έχω βυζοπούλα
ζουμερή γειτονοπούλα.

Τα ινστιτούτα και τα gym
θα οργώσω τύπε μου kukjim,
τη Ρούμελη και το Μοριά
για δυό καμαρωτά βυζιά.

Κι άμα τα βρω θα ανεβώ
στο πιο απόκρημνο βουνό,
θα τα αρμέγω στην υγειά
άβυζε κόσμε έχε γειά.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Φέρτε μου βυζί να κλάψω
ρώγα για να ξεδιψάσω,
που δεν έχω βυζοπούλα
ζουμερή γειτονοπούλα.

Τα ινστιτούτα και τα gym
θα οργώσω τύπε μου kukjim,
τη Ρούμελη και το Μοριά
για δυό καμαρωτά βυζιά.

Κι άμα τα βρω θα ανεβώ
στο πιο απόκρημνο βουνό,
θα τα αρμέγω στην υγειά
άβυζε κόσμε έχε γειά.

ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
παντως  σε φουρνους- ζαχαροπλαστεια  υπάρχουν αρκετές εργαζομενες  :tits: :tits:-- τις περισσότερες  τις εχω δει γενικα στην αλυσίδα Απολλωνιον

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
παντως  σε φουρνους- ζαχαροπλαστεια  υπάρχουν αρκετές εργαζομενες  :tits: :tits:
Ζαχαρωτά βυζιά πού θα βρούμε μαν; http://[URL unfurl="true"]www.freesmileys.org/misc/msn006.gif[/img[/URL]]

[img]http://imagerous.com/images/09417254800377675454.jpg

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Μάγκες μόλις γύρισα σπίτι από δουλειά και πριν προλάβω να συνελθω σας γράφω την εμπειρία μου γιατί αν δεν το πω σε κάποιον που να με νιώσει, θα τρελαθώ...  :uglystupid: Λοιπόν σήμερα 1/4/2011 είδα τα μεγαλύτερα φυσικά βυζιά της ζωής μου (σίγουρα τα μεγαλύτερα που εχω δει live και κονταροχτυπιούνται με Miosotis από αυτα που εχω δει σε τσόντες - ίντερνετ κλπ.) Επειδή είμαι από το κινητό, θα ακολουθήσει αναλυτική περιγραφή μέχρι το βραδάκι από το pc. Απλά ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να δω αυτό το πράγμα.

Υ.Γ: Δυστυχώς δεν είναι σε public accessible spot οπότε δεν μπορεί κανείς να πάει έτσι απλά και να πάρει μάτι. Εκτός αν τη στήσει στη διαδρομή δουλειά - σπίτι...  :boobies: :tits2:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ετσεκαρίσθη σήμερα η ανωτέρω βυζοφωλιά. Δυστυχώς το κατάστημα έκλεισε οπότε μην κάνετε τον κόπο... Είδα μέσα όλα τα ράφια άδεια και τα ρολά κατεβασμένα.

Και μπορεί να έφαγα ήττα από εκεί αλλά ο καλός Θεούλης με αντάμειψε για τον κόπο μου. Σήμερα στο μετρό, ακριβώς στο απέναντι κάθισμα έκατσε μια γεματούλα 30άρα γκόμενα με τα δεύτερα μεγαλύτερα βυζιά που έχω δει live στη ζωή μου (μετά της γνωστής Χαλκιδέας που σας έχω αναφέρει στο παρελθόν). Δεν άντεξα και κατέβηκα κάμποσες στάσεις μετα τον προορισμό μου μόνο και μόνο για να τη δω όρθια.  :uglystupid: :uglystupid: Η γκόμενα ήταν όντως εξωπραγματικά φορτωμενη, φορούσε ένα άσπρο πουκάμισο XXXL και μια ριχτή ζακέτα και τα βυζιά της εξείχαν μισό μέτρο μπροστά, ενώ παρατήρησα ότι από το τεράστιο μέγεθος είχε δυσκολία στο βάδισμα... Ποιός πούστης της κάνει ισπανικά ήθελα να ξερα.

Αυτό το περιστατικό σας είχα διηγηθεί τον Οκτώβριο. Ήταν μια αναπάντεχη συνάντηση μέσα στο μετρό στη διαδρομή Μοναστηράκι - Δουκίσσης Πλακεντίας. Καθόμουν ήσυχα ήσυχα στο κάθισμα όταν ακριβώς απέναντι μου ήρθε κι έκατσε ένα θαύμα της φύσης. Στην αρχή ομολογώ ότι παρά την εμπειρία μου δεν έκανα ακριβή διάγνωση γιατί λόγω κρύου η γκόμενα ήταν ζεστά ντυμένη. Όπως σας είχα περιγράψει και τότε φορούσε ένα XXXL πουκάμισο και από πάνω μια ζακέτα που στην περιοχή του στήθους είχε πέτα φορτωμένα με υφασμάτινα σχέδια (δεν ξέρω πώς σκατά τα λένε) και πάνω από τη ζακέτα φορούσε αυτά τα ριχτά, πόντσο ή πώς διάολο τα λένε οι γκόμενες (σαν αυτά που φοράνε οι μεξικάνοι που βγαίνει το κεφάλι και γύρω γύρω είναι ριχτό σαν κουβέρτα). Εκτός δε από όλα αυτά είχε βάλει πάνω στα πόδια της και την τσάντα της που έκρυβε το σώμα της. Αυτό που μου κίνησε την περιέργεια ήταν ότι η τσάντα της βρισκόταν περίπου μισό μέτρο μακριά από τον κορμό της και τα χέρια της ήταν τεντωμένα για να την κρατήσουν. Οπότε σκέφτηκα 2 πράγματα συμβαίνουν: ή είναι έγκυος και κάθεται σε αυτή τη στάση γιατί την εμποδίζει η κοιλιά, ή ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΓΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΥΖΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ... Όπως σας είχα διηγηθεί η περιέργεια με ανάγκασε να μην κατέβω στο σταθμό που ήθελα αλλά περίμενα να κατέβω μαζί της μόνο και μόνο για να την δω όρθια και να καταλάβω αν αυτό το πράγμα ήταν όντως βυζιά... Τελικά κατεβήκαμε μαζί στην Δουκίσσης Πλακεντίας και την παρατήρησα όρθια για λίγο καθώς πήγα γρήγορα στην απέναντι αποβάθρα για να γυρίσω πίσω και να πάω στον προοροσμό μου. Αυτό που θυμάμαι είναι ένα μπούστο που εξείχε μισό μέτρο από το θώρακά της, και μου έκανε εντύπωση ότι από το βάρος είχε δυσκολία στο βάδισμα (φορούσε και τακούνια, όχι ότι ήταν καμιά ανάπηρη). Έμεινα λοιπόν με την εντύπωση ότι είχα δει live τα δεύτερα μεγαλύτερα βυζιά της ζωής μου μετά τη Χαλκιδέα που σας έχω αναφέρει άλλη φορά την οποία την καμαρώνω με μπικίνια στη θάλασσα κάθε καλοκαίρι...

Σήμερα όμως, 5 μήνες μετά από αυτή τη συνάντηση, η μοίρα έμελλε να με αποζημιώσει για το ότι είμαι ένας ενάρετος βυζάνθρωπος... Ακριβώς στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα, στο ίδιο τρένο, βλέπω μπροστά μου την ίδια κοπέλα με το ίδιο ντύσιμο (κλασσικά φοράει 365 μέρες το χρόνο το ίδιο στυλ ρούχα γιατί πρέπει να ντρέπεται για τα βυζιά της και κάνει το παν για να τα κρύψει γιατί πραγματικά προκαλούν βλέμματα απορίας και περιέργειας από τους περαστικούς). Λέω από μέσα μου εδώ είμαστε, σήμερα θα κάνω full assessement... Όμως το τρένο ήταν ασφυκτικά γεμάτο και δεν μπορούσα ούτε να την δω οπότε περίμενα να κατεβούμε Δουκίσσης. Ανεβαίνω στο πάτωμα των εισιτηρίων και αφού ανεβαίνει με τις κυλιόμενες όλο το τρένο, έρχεται τελευταία αργά αργά. Στη διαδρομή από εκέι μέχρι έξω στο δρόμο μπόρεσα να δω όλο το σύνολο. Πρόκειται για 30άρα έως 32άρα  γκόμενα, πολύ κοντή, γύρω στο 1.55 την υπολογίζω χωρίς τακούνια, καμιά 80αριά κιλά με τα βυζιά, καμιά 60αριά χωρίς τα βυζιά. Για το ύψος της θα την έλεγα χοντρούλα, επειδή είναι κοντή τα κιλά της φαίνονται, χωρίς όμως να είναι κανένα βόδι. Γλυκούλα στη φάτσα, δεν τη λες πανέμορφη αλλά προσωπικά εγώ θα την κατέτασσα στο μέσο όρο ίσως και παραπάνω. Αυτό όμως που ξεχωρίζει στη γκόμενα είναι τα εξωπραγματικά βυζιά της. Αν αυτά τα βυζιά τα είχε κάποια γυναίκα 1.90 ύψος και 100 κιλά θα την έλεγες υπερφυσική βυζαρού. Φανταστείτε πώς είναι αυτά τα βυζιά σε αυτήν που είναι 1.55. Επειδή είναι κοντή και σήμερα φορούσε μπότες με 10ποντο τακούνι στιλέτο. Και λίγο τα τακούνια, λίγο τα τεράστια βυζιά που αλλάζουν δραματικά το κέντρο βάρους του σώματός της, τη δυσκολεύουν στο βάδισμα. Όχι ότι περπατάει σαν παρτσακλό, κανονικά βαδίζει απλώς πηγαίνει υπερβολικά αργά και σταθερά και σου δίνει την εντύπωση ότι αν της πεις περπάτα λίγο πιο γρήγορα, θα πέσει. Από κάτω φορούσε μια μαύρη παντελόνα που από τα μπούτια και πάνω ήταν εφαρμοστή και από τα μπούτια και κάτω άνοιγε. Είναι χαμηλοκώλα αλλά ποιός τον γαμάει τον κώλο; Από πάνω φορούσε πάλι XXXL πουκαμίσα και πόντσο χωρίς ζακέτα αυτή τη φορά. Έτσι όπως περπατούσαμε όλο το μπουλούκι που βγήκε από το μετρό πάνω στην αερογέφυρα στη Δουκίσσης Πλακεντίας, φυσάει ξαφνικά ένα αεράκι και της ανασηκώνει το πόντσο από μπροστά και της το φέρνει όλο στην πλάτη. ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ!!! Τα επόμενα 10 δευτερόλεπτα τα χαρακτηρίζω ως τα καλύτερα της ζωής μου. Αφήνει κάτω την τσάντα της, ξετυλίγει νευριασμένη με τον αέρα το πόντσο - εσάρπα - κουβερτόνι πώς σκατά λέγεται, το τινάζει, το ισιώνει και προσπαθεί να το ξαναφορέσει. Περιττό να σας πω ότι παρατηρούσα τη σκηνή όπως το γεράκι το λαγό... Η γκόμενα φορούσε μια μωβ πουκαμίσα στην οποία χωράει άνετα ο Πάγκαλος. Ακόμα και με αυτήν όμως τα κουμπιά στο λαιμό και την κοιλιά έκλειναν κανονικά, ενώ αυτά γύρω από τα βυζιά ήταν έτοιμα να σπάσουν με κάθε της κίνηση και άνοιγαν αφήνωντας να φανεί από μέσα το σουτιέν της (δεν ξέρω αλλά το υπολογίζω 8,9,10 νούμερο, και τα παπούτσια μέσα). Για να σας δώσω να αντιληφθείτε την εικόνα που αντίκρυσα, φανταστείτε μια στρουμπουλή (όχι χοντρή) κοπέλα στο 1.55 και φανταστείτε ότι με κάποιο τρόπο έχει στερεώσει στο στήθος της ένα σακβουαγιάζ και από πάνω φοράει ριχτή μια πουκαμίσα. Τα βυζιά της εξέχουν μισό μέτρο περίπου από τον υπόλοιπο κορμό της, φαίνονται καθαρά ακόμα και αν την κοιτάς από πίσω καθώς ξεπερνούν σε φάρδος την πλάτη της με τα χέρια μαζί ενώ από μπροστά η πουκαμίσα αφήνει ένα τεράστιο κενό γιατί η επίπεδη κοιλιά της δε μπορεί να γεμίσει όλο αυτό το χάος που υπάρχει κάτω από τα βυζιά με αποτέλεσμα να φαίνεται κάπως αστεία. Τότε κατάλαβα γιατί κουκουλώνεται με πόντσο και ζακέτες. Το μόνο που μπορεί να φορέσει από πάνω είναι πουκαμίσες (καθώς αμφιβάλλω αν υπάρχει γυναικεία μπλούζα να την χωρέσει) και επειδή η πουκαμίσα δείχνει αστεία εξαιτίας των υπερφυσικών βυζιών την καλύπτει όπως μπορεί. Αυτό που θέλω είναι να την πετύχω τον Ιούλιο με κανένα καύσωνα να φοράει σκέτη πουκαμίσα, να ξεροχύσω στο μετρό... Στο σκηνικό που σας περιέγραψα παραπάνω, στην αερογέφυρα, βρίσκονταν τριγύρω και πολλοί περαστικοί οι οποίοι την κοιτούσαν όταν έφτιαχνε το ρούχο της λες και ήταν εξωγήινη. Μάλιστα κανα δυό κυράτσες 60άρες που περνούσαν δίπλα της είχαν καρφωθεί στα βυζιά της και ακόμα κι όταν την προσπέρασαν είχαν γυρίσει το κεφάλι πίσω και την κοιτούσαν. Δεν τις αδικώ. Πρόκειται για ένα θέαμα απίστευτο, για τον περισσότερο κόσμο περίεργο ως αστείο, για μένα αφάνταστα καυλωτικό. Είναι αναμφίβολα τα μεγαλύτερα φυσικά βυζιά που έχω δει live στη ζωή μου ξεπερνώντας χαλαρά ακόμα και τη Χαλκιδέα που είναι μέγεθος Milena Velba ενώ από όλα τα βυζιά που έχω δει (συμπεριλαμβανομένου ίντερνετ, τηλεόρασης, τσόντες κλπ κλπ) είναι στάνταρ μέσα στο top3, σίγουρα μεγαλύτερα από Milena Velba ενώ κονταροχτυπιέται με Miosotis Claribel ίσως με τη Miosotis να κερδίζει ελαφρά στα σημεία, δεν είμαι σίγουρος. Το εκπληκτικό είναι ότι αυτά τα γελαδομάσταρα βρίσκονται σε αυτό το κοντό σώμα κάνοντας μοναδική αντίθεση με το υπόλοιπο σύνολο. Είναι η εντονότερη περίπτωση γιγαντομαστίας που έχω δει και φοβάμαι ότι αργά ή γρήγορα η γκόμενα θα πάει χειρουργείο (δυστυχώς)... Πραγματικά είναι αξιέπαινη που έφτασε σε αυτή την ηλικία χωρίς να κάνει επέμβαση αφού μόνο και μόνο αν τη δεις καταλαβαίνεις ότι της είναι αφάνταστα δύσκολο να στέκεται όρθια, να περπατάει, να δουλεύει, να θηλάζει (ναι είναι παντρεμένη milf), ακόμα και να κοιμάται. Τέλος πάντων αυτό που θέλω είναι να την πετύχω μια μέρα με καύσωνα. Αποκλείεται να φοράει κουβέρτες με 40 βαθμούς. Σκέτη πουκαμίσα, τσίτα η βυζάρα και αιμάτωση πέους σε όλο το μετρό. Τα 'πα και ξεθύμανα...

Υ.Γ: Μέχρι σήμερα πίστευα ότι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο είναι ο Berlusconi ή κάποιος τέτοιος. Ανακαλώ. Ο πιο κωλόφαρδος πούστης σε τούτο το ντουνιά είναι ο άντρας της.

Υ.Γ 2: Δεν είναι Πρωταπριλιάτικο αστείο...

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Για να έχετε μια εικόνα, σας παραθέτω ένα βιντεάκι με ό,τι πιο κοντινό βρήκα στο Ίντερνετ με τη γκόμενα που είδα σήμερα. Ο σωματότυπός τους είναι 100% ίδιος. Υπάρχει όμως μια διαφορά. Αυτή που είδα σήμερα στο μετρό έχει 30% μεγαλύτερα βυζιά από αυτήν που δείχνει το βίντεο. Οπότε δείτε το βίντεο, προσθέστε 30% βυζιά (είπαμε το υπόλοιπο σώμα είναι ολόιδιο) και θα καταλάβετε...

(Πατήστε το link, στην οθόνη που θα σας βγάλει πατήστε "Απενεργοποίηση φίλτρου ανηλίκων" και δείτε το βιντεάκι)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Σήμερα όμως, 5 μήνες μετά από αυτή τη συνάντηση, η μοίρα έμελλε να με αποζημιώσει για το ότι είμαι ένας ενάρετος βυζάνθρωπος... Ακριβώς στον ίδιο τόπο, την ίδια ώρα, στο ίδιο τρένο, βλέπω μπροστά μου την ίδια κοπέλα με το ίδιο ντύσιμο (κλασσικά φοράει 365 μέρες το χρόνο το ίδιο στυλ ρούχα γιατί πρέπει να ντρέπεται για τα βυζιά της και κάνει το παν για να τα κρύψει γιατί πραγματικά προκαλούν βλέμματα απορίας και περιέργειας από τους περαστικούς).
Συνάντηση μοιραία, εσύ κι η πανωραία,
όνειρο και αλήθεια, στου τρένου το σταθμό.

Ντυμένη σαν κρεμμύδι κι η πούτσα κεραμίδι,
σου πρήστηκε τ'αρχίδι απ'το πολύ υγρό.

Το θαύμα αυτό της φύσης, θα πέθαινες να χύσεις,
στα ρούχα δε βαστιόταν βυζί αγελαδινό.

Μάταιο να τα κρύψει, ο αέρας τα'χε γλείψει
κι ο ήλιος ο πριάπης κρύφτηκε στο βουνό.

Με ύψος σαν πυγμαία και νούμερο εννέα,
το πλάσμα αυτό είχε πέσει από τον ουρανό.

Και οι γριές φθονούσαν κι οι νιές μονολογούσαν,
το βιός τους θα πουλούσαν για τούτο το μαστό.

Μα είναι παντρεμένη, τύχη μαυροντυμένη,
άλλος τα προσκυνάει τα δυο θεριά, γαμώ.

Κατάρα κι ευλογία η χειρομαλακία,
μα όμως δε χορταίνει το βυζοκυνηγό.

Θα πας να της μιλήσεις, την κάβλα σου θα κρύψεις,
με λόγια θα στολίσεις τον ιερό σκοπό.

Τους βύζους να φιλήσεις, να τους λεηλατήσεις,
να μας εξιστορήσεις έργο σαιξπηρικό.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Μόνο ένα τέτοιο κόσμημα της λογιοσύνης θα μπορούσε να περικλεισει σε λίγους στίχους τα αισθήματα, τα συναισθήματα, τα ένστικτα και σπερματα που ένιωσα να διαπερνούν το κορμί μου στη θέα της περδικόστηθης κόρης και που τόσο γήινα και πεζά επεχειρησα να αποτυπώσω στο ανωτέρω μήνυμά μου. Βυζολαγνε για ακόμα μια φορά σε συγχαίρω για την προσφορά σου στη βυζολογοτεχνια, χαιρετίζω από αυτό το μετερίζι τη συμβολή σου στην αποθέωση του μαστού και εύχομαι να ζήσεις κι εσύ μια αντίστοιχη εμπειρία οφθαλμολουτρου και πριαπισμου στο μέλλον. Ή ακόμα καλύτερα σου εύχομαι να γνωρίσεις μια γυναίκα που να μη λερώνει με ψίχουλα το πάτωμα, όταν τρώει. :tits:

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Μόνο ένα τέτοιο κόσμημα της λογιοσύνης θα μπορούσε να περικλεισει σε λίγους στίχους τα αισθήματα, τα συναισθήματα, τα ένστικτα και σπερματα που ένιωσα να διαπερνούν το κορμί μου στη θέα της περδικόστηθης κόρης και που τόσο γήινα και πεζά επεχειρησα να αποτυπώσω στο ανωτέρω μήνυμά μου. Βυζολαγνε για ακόμα μια φορά σε συγχαίρω για την προσφορά σου στη βυζολογοτεχνια, χαιρετίζω από αυτό το μετερίζι τη συμβολή σου στην αποθέωση του μαστού και εύχομαι να ζήσεις κι εσύ μια αντίστοιχη εμπειρία οφθαλμολουτρου και πριαπισμου στο μέλλον. Ή ακόμα καλύτερα σου εύχομαι να γνωρίσεις μια γυναίκα που να μη λερώνει με ψίχουλα το πάτωμα, όταν τρώει. :tits:
Φίλε είπες σοφή κουβέντα. Αυτό μου έχει τύχει να το δω σε μωρό μεγέθους Ε.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ή ακόμα καλύτερα σου εύχομαι να γνωρίσεις μια γυναίκα που να μη λερώνει με ψίχουλα το πάτωμα, όταν τρώει. :tits:
Η καλύτερη ευχή που μου έκαναν ποτέ.
respect-061.gif

Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου βυζολόγια, αλλά δεν ήταν τίποτα άλλο από μια ασήμαντη ελεγεία που έγραψαν τα τρεμάμενα βυζοχέρια μου.
Μέσα απ'την εξιστόρησή σου ένιωσαν την ένταση, την έκπληξη, τον θαυμασμό, τον ενθουσιασμό, την κατάνυξη που ένιωσες εσύ ο ίδιος αντικρύζοντας Εκείνη...

Άλλο με καίει τώρα...
Είχαμε καμιά εξέλιξη; Της μίλησες;
Είπες ότι είναι παντρεμένη. Φοράει βέρα ή το εκμαίευσες; http://[URL unfurl="true"]www.freesmileys.org/misc/msn018.gif[/img[/URL]]

Σου εύχομαι ολόψυχα να ποτίσεις αυτά τα βουνά με το υγρόν πυρ. Για όλο το βυζολαό ρε γαμώτο. :headbang3:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η καλύτερη ευχή που μου έκαναν ποτέ.
respect-061.gif

Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου βυζολόγια, αλλά δεν ήταν τίποτα άλλο από μια ασήμαντη ελεγεία που έγραψαν τα τρεμάμενα βυζοχέρια μου.
Μέσα απ'την εξιστόρησή σου ένιωσαν την ένταση, την έκπληξη, τον θαυμασμό, τον ενθουσιασμό, την κατάνυξη που ένιωσες εσύ ο ίδιος αντικρύζοντας Εκείνη...

Άλλο με καίει τώρα...
Είπες ότι είναι παντρεμένη. Φοράει βέρα ή το εκμαίευσες; http://[URL unfurl="true"]www.freesmileys.org/misc/msn018.gif[/img[/URL]]

Σου εύχομαι ολόψυχα να ποτίσεις αυτά τα βουνά με το υγρόν πυρ. Για όλο το βυζολαό ρε γαμώτο. :headbang3:
[/quote]τυπε μου που βυζοχαθηκες?ολα καλα?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
τυπε μου που βυζοχαθηκες?ολα καλα?
Έλα δικέ μου, πού να χάθηκα; Εγώ βγαίνω όποτε έχει αγώνα, όπως ο επίτιμος όποτε έχει κηδεία. http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Halloween/smilie_hal_048.gif[/img[/URL]]

:2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Έλα δικέ μου πού να χάθηκα; Εγώ βγαίνω όποτε έχει αγώνα, όπως ο επίτιμος όποτε έχει κηδεία. http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Halloween/smilie_hal_048.gif[/img[/URL]]

:2funny:
[/quote] :2funny: :2funny:
βυζορισπεκτ τυπε  :headbang3:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Είπες ότι είναι παντρεμένη. Φοράει βέρα ή το εκμαίευσες;
1) Όχι ακόμα, περιμένω την κατάλληλη στιγμή να κάνω την κίνηση βυζουά ματ.  :tits2:
2) Social engineering:βέρα στο δεξί χέρι + παιδικό καθισματάκι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου...  :idiot:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
2) Social engineering:βέρα στο δεξί χέρι + παιδικό καθισματάκι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου...  :idiot:
Εύκολα ή δύσκολα, θα ξεπεραστούν αυτά τα βυζοεμπόδια.
Εδώ έπεσε η Πόλη, δε θα πέσει ο βυζούβιος;
Είμαι σίγουρος ότι την κατάλληλη στιγμή θα χτυπήσεις σαν κόμπρα. :cool2:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
1) Όχι ακόμα, περιμένω την κατάλληλη στιγμή να κάνω την κίνηση βυζουά ματ.  :tits2:
αν φοραει χαλκα γαμιεται σιγουρα τυπε
ορμα δικε μου
οι παντρεμενες ειναι οι καλυτερες :rockon:

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960
Ti wres thn petyxes re Piderof gia na mhn varame tsampa skopeto...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom