Νέα

Βυζοπούλες γειτόνισσες (και γύρω περιοχών)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kukjim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 785
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
11
Like
3.543
Πόντοι
1.960
Ypertaton vyzompalon!!!...ante kalo xeimwna!

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Αν κάποιος χρειαστεί δικηγόρο για οποιαδήποτε υπόθεση πείτε μου να σας στείλω σε συνάδελφο 35άρα τρελή βυζαρού και ξανθό καυλοράπανο που διατηρεί γραφείο στο κέντρο και τη γνώρισα πρόσφατα. Μιλάμε η γκόμενα διαθέτει ατίθασα 5άρια και τα μοστράρει κι όλας με πικάντικα ταγιέρ. Πληροφορίες εντός για όποιον ενδιαφέρεται.

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Αν κάποιος χρειαστεί δικηγόρο για οποιαδήποτε υπόθεση πείτε μου να σας στείλω σε συνάδελφο 35άρα τρελή βυζαρού και ξανθό καυλοράπανο που διατηρεί γραφείο στο κέντρο και τη γνώρισα πρόσφατα. Μιλάμε η γκόμενα διαθέτει ατίθασα 5άρια και τα μοστράρει κι όλας με πικάντικα ταγιέρ. Πληροφορίες εντός για όποιον ενδιαφέρεται.

δηλαδη ειναι ετοιμη για να της κολλησω χαρτοσημο???

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
22
Πόντοι
5.825
αν κάνεις φόνο θα σε σώσει η γκόμενα?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
αν κάνεις φόνο θα σε σώσει η γκόμενα?
Όχι, αλλά θα
URL]] στην ψειρού με τα βυζιά της.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
για στειλε κανα μνμ να μαθουμε

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
428
Πόντοι
21
Για τους Θεσσαλονικεις βυζολατρες στη Λεωφ Στρατου στη νυχτερινη βαρδια του μπουγατσατζιδικου Βαβελ ειναι βυζομιλφ με 5αρια που τα προβαλει με τα ντεκολτε του τι να σε λεω τωρα μπουγατσα με βυζια ρε καρντασηδες

dimitris k

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Για οσους θελουν να δουν τεραστιες βυζαρες ειναι μια φυλη στην Αφρικη λεγεται Himba ολες οι γυναικες κυκλοφορουν γυμνοστηθες και οι περισσοτερες εχουν μεγαλα βυζια.Η φυλη βρισκετε στην Ναμιμπια ειναι γυρω στις 50000 ο πλυθησμος της φυλης και ζουν σε σκηνες κατι αντιστοιχο με τους τσιγγανους στην Ελλαδα και κερδιζουν χρηματα απο τους τουριστες πουλωντας διαφορα σουβενιρ της φυλης τους.Τα τελευταια χρονια πολλοι τουριστες πανε σε αυτην την χωρα για αυτο το λογο ισως παω και εγω μια βολτα δειτε και ενα βιντεο στο youtube 00:32

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Για τους Θεσσαλονικεις βυζολατρες στη Λεωφ Στρατου στη νυχτερινη βαρδια του μπουγατσατζιδικου Βαβελ ειναι βυζομιλφ με 5αρια που τα προβαλει με τα ντεκολτε του τι να σε λεω τωρα μπουγατσα με βυζια ρε καρντασηδες

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: Να είσαι καλά ρε Πρίγκηπα!  Χαχαχαχαχα. Μπουγάτσα με τυρί έχω ακούσει, αλλά μπουγάτσα με βυζιά.... πρώτη φορά!!!! Να είσαι καλά και πάλι συναγωνιστή!!!!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
22
Πόντοι
5.825
δίκιο έχει ρε σεις... η μπουγάτσα είναι το φύλλο, άρα βάζεις ότι θέλεις μέσα!!!

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Βυζαρού 35αρα με γεμάτα 4-5αρια μεσημεροαπόγευμα στα Goodys Χαριλάου Τρικούπη και Σόλωνος γωνία στο κέντρο. Καθυστερουσα την παραγγελία και καρφωνα τους βυζους.

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
470
Πόντοι
166
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Βυζαρού 35αρα με γεμάτα 4-5αρια μεσημεροαπόγευμα στα Goodys Χαριλάου Τρικούπη και Σόλωνος γωνία στο κέντρο. Καθυστερουσα την παραγγελία και καρφωνα τους βυζους.

Την επόμενη περιμένουμε candid.. Να καρφωθούμε τελειώς..  :rockon:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Τη βυζαρού μπορεί να την πετύχεις την πιο ακατάλληλη στιγμή στο πιο ακατάλληλο μέρος. Το Μ.Σάββατο το βράδυ πηγα σε μια εκκλησία λίγο έξω από τη Χαλκίδα για την Ανάσταση και πέτυχα μια 25χρονη άβυζη κόρη με την 45αρα βυζαρού mature μάνα της (7άρι μέσα στο νερό). Η μάνα πήρε πρεφα ότι την καρφωνα και έβγαλε τη ζακετα της και μου μοστραρε τις βυζαρες μες στα μούτρα μου και με κοιτούσε πού και πού. Σε κάποια φάση έκανε πως κοιμάται πάνω στην καρέκλα και κρέμασε τα μαστάρια της για να κάνω οφθαλμόλουτρο. Ένα κλικ αργοτερα την απαθανατισα με την κάμερα του κινητού στο ημίφως.

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Τη βυζαρού μπορεί να την πετύχεις την πιο ακατάλληλη στιγμή στο πιο ακατάλληλο μέρος. Το Μ.Σάββατο το βράδυ πηγα σε μια εκκλησία λίγο έξω από τη Χαλκίδα για την Ανάσταση και πέτυχα μια 25χρονη άβυζη κόρη με την 45αρα βυζαρού mature μάνα της (7άρι μέσα στο νερό). Η μάνα πήρε πρεφα ότι την καρφωνα και έβγαλε τη ζακετα της και μου μοστραρε τις βυζαρες μες στα μούτρα μου και με κοιτούσε πού και πού. Σε κάποια φάση έκανε πως κοιμάται πάνω στην καρέκλα και κρέμασε τα μαστάρια της για να κάνω οφθαλμόλουτρο. Ένα κλικ αργοτερα την απαθανατισα με την κάμερα του κινητού στο ημίφως.

αντε βρε συναδελφε βαλε φωτο !!!!!!!!!!!!!!

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
470
Πόντοι
166

:o Αναμένουμε.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
χωσε καμμια φωτο να δουμε

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Μάγκες φωτό δεν παίζει να ποστάρω public γιατί παραφυλάει και ο νόμος περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Άσε που και πρόσωπο να καλύψω η κερία έχει τέτοιους βύζους που αν μπει εδώ κανένας γνωστός της θα την πάρει πρέφα αμέσως και θα τρέχουμε.

OP
OP
K

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
δεν εχουμε κανα νεοοοοο ε????????????

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
Υπάρχουν πολλες παντως  σε περιφερειακες τραπεζες  και σε  ταχυδρομεία  απ  ο, τι έχω δει
--

προς  το παρον ---ολίγη  αναψυχή  με αυτό  ;)
>>>
]
>>
κατεβαινει  δωρεαν απο εδώ
>>>
]

(πατήστε  πανω απο  την διαφημ.  φωτο  --  στο >>>  I have no money, I want download for free

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom