Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.543
- Πόντοι
- 1.960
Ypertaton vyzompalon!!!...ante kalo xeimwna!
Απαπαπαπαπαπα......Ypertaton vyzompalon!!!...ante kalo xeimwna!
Αν κάποιος χρειαστεί δικηγόρο για οποιαδήποτε υπόθεση πείτε μου να σας στείλω σε συνάδελφο 35άρα τρελή βυζαρού και ξανθό καυλοράπανο που διατηρεί γραφείο στο κέντρο και τη γνώρισα πρόσφατα. Μιλάμε η γκόμενα διαθέτει ατίθασα 5άρια και τα μοστράρει κι όλας με πικάντικα ταγιέρ. Πληροφορίες εντός για όποιον ενδιαφέρεται.
Όχι, αλλά θααν κάνεις φόνο θα σε σώσει η γκόμενα?
για στειλε κανα μνμ να μαθουμεΑν κάποιος χρειαστεί δικηγόρο για οποιαδήποτε υπόθεση πείτε μου να σας στείλω σε συνάδελφο 35άρα τρελή βυζαρού και ξανθό καυλοράπανο που διατηρεί γραφείο στο κέντρο και τη γνώρισα πρόσφατα. Μιλάμε η γκόμενα διαθέτει ατίθασα 5άρια και τα μοστράρει κι όλας με πικάντικα ταγιέρ. Πληροφορίες εντός για όποιον ενδιαφέρεται.
Για τους Θεσσαλονικεις βυζολατρες στη Λεωφ Στρατου στη νυχτερινη βαρδια του μπουγατσατζιδικου Βαβελ ειναι βυζομιλφ με 5αρια που τα προβαλει με τα ντεκολτε του τι να σε λεω τωρα μπουγατσα με βυζια ρε καρντασηδες
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Βυζαρού 35αρα με γεμάτα 4-5αρια μεσημεροαπόγευμα στα Goodys Χαριλάου Τρικούπη και Σόλωνος γωνία στο κέντρο. Καθυστερουσα την παραγγελία και καρφωνα τους βυζους.
Τη βυζαρού μπορεί να την πετύχεις την πιο ακατάλληλη στιγμή στο πιο ακατάλληλο μέρος. Το Μ.Σάββατο το βράδυ πηγα σε μια εκκλησία λίγο έξω από τη Χαλκίδα για την Ανάσταση και πέτυχα μια 25χρονη άβυζη κόρη με την 45αρα βυζαρού mature μάνα της (7άρι μέσα στο νερό). Η μάνα πήρε πρεφα ότι την καρφωνα και έβγαλε τη ζακετα της και μου μοστραρε τις βυζαρες μες στα μούτρα μου και με κοιτούσε πού και πού. Σε κάποια φάση έκανε πως κοιμάται πάνω στην καρέκλα και κρέμασε τα μαστάρια της για να κάνω οφθαλμόλουτρο. Ένα κλικ αργοτερα την απαθανατισα με την κάμερα του κινητού στο ημίφως.
Τη βυζαρού μπορεί να την πετύχεις την πιο ακατάλληλη στιγμή στο πιο ακατάλληλο μέρος. Το Μ.Σάββατο το βράδυ πηγα σε μια εκκλησία λίγο έξω από τη Χαλκίδα για την Ανάσταση και πέτυχα μια 25χρονη άβυζη κόρη με την 45αρα βυζαρού mature μάνα της (7άρι μέσα στο νερό). Η μάνα πήρε πρεφα ότι την καρφωνα και έβγαλε τη ζακετα της και μου μοστραρε τις βυζαρες μες στα μούτρα μου και με κοιτούσε πού και πού. Σε κάποια φάση έκανε πως κοιμάται πάνω στην καρέκλα και κρέμασε τα μαστάρια της για να κάνω οφθαλμόλουτρο. Ένα κλικ αργοτερα την απαθανατισα με την κάμερα του κινητού στο ημίφως.
χωσε καμμια φωτο να δουμεΤη βυζαρού μπορεί να την πετύχεις την πιο ακατάλληλη στιγμή στο πιο ακατάλληλο μέρος. Το Μ.Σάββατο το βράδυ πηγα σε μια εκκλησία λίγο έξω από τη Χαλκίδα για την Ανάσταση και πέτυχα μια 25χρονη άβυζη κόρη με την 45αρα βυζαρού mature μάνα της (7άρι μέσα στο νερό). Η μάνα πήρε πρεφα ότι την καρφωνα και έβγαλε τη ζακετα της και μου μοστραρε τις βυζαρες μες στα μούτρα μου και με κοιτούσε πού και πού. Σε κάποια φάση έκανε πως κοιμάται πάνω στην καρέκλα και κρέμασε τα μαστάρια της για να κάνω οφθαλμόλουτρο. Ένα κλικ αργοτερα την απαθανατισα με την κάμερα του κινητού στο ημίφως.