Νέα

Βυζοπούλες γειτόνισσες (και γύρω περιοχών)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kukjim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 307K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Χθες βραδυ γυρω στις 10 κατεβαίνοντας την Ερμου και λιγο πριν το ειδα το ξανθο μιλφ με το 4 γεματο στο simply green.Βυζοπουλα καλή,το κομμάτι πιτσα ετσι και ετσι....

Λοιπόν αυτό το ξανθό Μιλφ με τα κανόνια του Ναβαρόνε το έχω πετύχει και εγώ ! Είναι ότι καλύτερο έχω δει μπροστά μου. Καταρχάς έχει και καυλόφατσα σα ξανθιά αμερικάνα bimbo που έχει βαφτεί με ροζ κραγιόν, μπλε μάτια, κατάξανθο μαλλί και κάτι βυζάρες με ανοιχτή τη μπλούζα.

είχα πάει λοιπόν και εγώ για πίτσα, όταν μου έλεγε τι να πληρώσω, και που να κάτσω και ότι άλλο μου έλεγε που δεν το άκουγα, εγώ ήμουν καρφωμένος στις βυζάρες της. Πραγματικά δεν άντεχα να μην κοιτάζω !

Ξανθούλα αν διαβάζεις δίνω όσο όσο !!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
Ειδα χτες το έργο Μπαμπα μην ξαναπεθάνεις την Παρασκευή..

Το 6αρι της Παρθενας Χοροζίδου απίστευτο ... Ασε που βγηκε και στο τελος έξω και το ειδα πολυ κοντά....τυφλώθηκα
παιδια με ολο το σεβασμο αλλα ειστε ολοι καργα ανωμαλαρες του κερατα σε αυτό το θρεντ.... :hi:
αν καυλωνεις με τα μασταρια  της χοροζιδου  :S , τραβατε και σε κανα σταβλο να ξεροχυσετε με τα ζα τις αγελαδες...

υ.γ.: και παλι με ολο το σεβασμο.... :hi:

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
παιδια με ολο το σεβασμο αλλα ειστε ολοι καργα ανωμαλαρες του κερατα σε αυτό το θρεντ.... :hi:
αν καυλωνεις με τα μασταρια  της χοροζιδου  :S , τραβατε και σε κανα σταβλο να ξεροχυσετε με τα ζα τις αγελαδες...

υ.γ.: και παλι με ολο το σεβασμο.... :hi:
Να υποθέσω ότι εσύ είσαι νορμαλ εδω μέσα ...με όλο το σεβασμό

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Λοιπόν αυτό το ξανθό Μιλφ με τα κανόνια του Ναβαρόνε το έχω πετύχει και εγώ ! Είναι ότι καλύτερο έχω δει μπροστά μου. Καταρχάς έχει και καυλόφατσα σα ξανθιά αμερικάνα bimbo που έχει βαφτεί με ροζ κραγιόν, μπλε μάτια, κατάξανθο μαλλί και κάτι βυζάρες με ανοιχτή τη μπλούζα.

είχα πάει λοιπόν και εγώ για πίτσα, όταν μου έλεγε τι να πληρώσω, και που να κάτσω και ότι άλλο μου έλεγε που δεν το άκουγα, εγώ ήμουν καρφωμένος στις βυζάρες της. Πραγματικά δεν άντεχα να μην κοιτάζω !

Ξανθούλα αν διαβάζεις δίνω όσο όσο !!!

Κι εγώ τα ίδια έπαθα 2 φορές! Ρεζίλι, ξερεζίλι δεν με ένοιαζε μετά από κάποια λεπτά!
Αυτό το μπούστο σε συνδυασμό με την προστυχόφατσα έχει ανεβάσει κατακόρυφα τον τζίρο του μαγαζιού! Είναι σίγουρο!
Petraki βγάλτην και πόσταρε φωτό να χύσουν και οι βρύσες!

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
141
Πόντοι
1
Κι εγώ τα ίδια έπαθα 2 φορές! Ρεζίλι, ξερεζίλι δεν με ένοιαζε μετά από κάποια λεπτά!
Αυτό το μπούστο σε συνδυασμό με την προστυχόφατσα έχει ανεβάσει κατακόρυφα τον τζίρο του μαγαζιού! Είναι σίγουρο!
Petraki βγάλτην και πόσταρε φωτό να χύσουν και οι βρύσες!

Πως ανεβαζω φωτό?

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
141
Πόντοι
1
Παιδιά όλες οι πίτσες είναι χειροποίητες και πωλούνται με το κομμάτι. Να προτιμήσετε με το σουτζούκι, καυτερή!!!! 

Συνημμένα

• untitled.png
    untitled.png
    829,4 KB · Εμφανίσεις: 436

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
Παιδιά όλες οι πίτσες είναι χειροποίητες και πωλούνται με το κομμάτι. Να προτιμήσετε με το σουτζούκι, καυτερή!!!!   
η ζυμη ειναι crispy ή αφρατη τυπε? εχει και χωρις γλουτενη?  :think:

dias13

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά έχω πάθει πλάκα με την βυζαρού που μένει απέναντι μου.Για πληροφορίες στείλτε inbox

mastakounass

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
Παιζει μια διαφημιση για προιοντα διατροφης στην τηλεοραση αυτες τις μερες. Η τυπισσα που παιζει εχει τεραστιο στηθος, μπορει και 7 νουμερο, απλα τα εχει πατησει με το σουτιεν.

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Παιζει μια διαφημιση για προιοντα διατροφης στην τηλεοραση αυτες τις μερες. Η τυπισσα που παιζει εχει τεραστιο στηθος, μπορει και 7 νουμερο, απλα τα εχει πατησει με το σουτιεν.

Λινκ τύπε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom