Λοιπόν αυτό το ξανθό Μιλφ με τα κανόνια του Ναβαρόνε το έχω πετύχει και εγώ ! Είναι ότι καλύτερο έχω δει μπροστά μου. Καταρχάς έχει και καυλόφατσα σα ξανθιά αμερικάνα bimbo που έχει βαφτεί με ροζ κραγιόν, μπλε μάτια, κατάξανθο μαλλί και κάτι βυζάρες με ανοιχτή τη μπλούζα.
είχα πάει λοιπόν και εγώ για πίτσα, όταν μου έλεγε τι να πληρώσω, και που να κάτσω και ότι άλλο μου έλεγε που δεν το άκουγα, εγώ ήμουν καρφωμένος στις βυζάρες της. Πραγματικά δεν άντεχα να μην κοιτάζω !
Ξανθούλα αν διαβάζεις δίνω όσο όσο !!!
Πριν δέκα μέρες που κατέβηκα Αθήνα, πήγα ξανά (αυτονόητο για μένα) στο μαγαζί της.
Της έπιασα κουβέντα και μου είπε ότι την λένε Χρυσούλα και είναι 50 χρονών.
Μου είπε ότι δεν έχει ποτέ παντρευτεί-χωρίσει και δεν έχει παιδί.
Αυτή την στιγμή δεν έχει κάτι(είπε χαρακτηριστικά "απολαμβάνω το να είμαι μόνη μου").
Δεν χρειάζεται να κάνω περιγραφή, φόρα παρτίδα όπως λες συναγωνιστή. Απορώ πως κρατήθηκα.
Την επομένη ξαναπέρασα γιατί την πρώτη φορά έκανε πολλά κοπλιμέντα, αλλά μάλλον για να σου τα αρπάξει(τα φράγκα).
Κανονική κονσοματρίς...αν δούλευε σε κωλόμπαρο θα έκανε περιουσία. Το χει το ξεκωλίδι!
Της πρότεινα να βγούμε για ποτάκι φάτσα φόρα(προφανώς να μην ακούει κανένας και χωρίς να πάρω κάτι) και είπε ότι είναι κουρασμένη μετά την δουλειά.
Και για να με προλάβει το γκιλφίδιο, μου είπε στα ρεπό της πετάγεται σε νησιά.
Εκπαιδευμένη...να αποφεύγει "ενοχλητικούς".
Τουλάχιστον δεν έμεινα με το απωθημένο! Μάγκες ΣΙΓΟΥΡΑ έχει άπειρες προτάσεις.
Ακολουθεί κοινωνικό μήνυμα: ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ! Kάποιος θα την χύσει! Ειδικά εσείς που μένετε εκεί.
Τηλ και face δεν ζήτησα. ΚΑΚΩΣ!