Νέα

Βυζομάνες σε μασαζερί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 239K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ADAM66

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
187
Πόντοι
0
πω πω φίλε είναι όλα τα λεφτά το κορίτσι πάντως έχω ρίξει κάτι γ****** στο μαγαζί αυτό που ήταν επί της  Συγγρού και μιλάμε ήταν όλα τα λεφτά βέβαια στο ίδιο χώρο υπήρχε για η παλιά η Αλεξάνδρα αλλά με πολύ κοιλίτσα πολλές ραγάδες  αλλά το κορίτσι η Μόνικα ήτανε το αστέρι του μαγαζιού και χαμηλών τόνων και δεν ακουγότανε αλλά στο δωμάτιο ήτανε το κάτι άλλο θυμάμαι ότι την περίμενα μία ώρα για να τελείωση  με τους πελάτες πριν για να μπορώ να περάσω εγώ στο δωμάτιο μαζί.Τι γινόταν....................
Δουλεύει τώρα κάπου ; Έχει χαθεί ;

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
Υπαρχει αυτη την περιοδο καμια σε μασατζιδικο με πραγματικα μεγαλες φυσικες βυζαρες;
Μεγαλες ομως οχι 4αρια...

ev_angel

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2016
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
Δουλεύει τώρα κάπου ; Έχει χαθεί ;

?????
υπάρχει πιθανότητα να δουλεύει καπου Ελλάδα να θυμηθούμε καλές εποχες?
κάτι φήμες λέγανε οτι εχει φύγει Γερμανία.
warnmute.gif
 Να[/URL] είσαι πιο προσεκτικός στους χαρακτηρισμούς σου.

ADAM66

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
187
Πόντοι
0
  :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:το ψάχνουμε φίλε !!!! όποιος το βρεί κάπου μας ενημερώνει για τα περαιτέρω χαχαχα

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Ήρα Τατάρα, από Συγγρού 108,φαίνεται να χει πλούσια τα ελέη, chubby, αλλά δεν ξέρω τι λέει από πρόσωπο κ υπηρεσίες.

Συνημμένα

• Screen Shot 2018-10-24 at 18.11.03.png
    Screen Shot 2018-10-24 at 18.11.03.png
    276,1 KB · Εμφανίσεις: 273
  • Screen Shot 2018-10-24 at 18.06.58.png
    Screen Shot 2018-10-24 at 18.06.58.png
    322,8 KB · Εμφανίσεις: 212

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
Έχει κανείς το τηλ της Χαράς από Μπακνανά που δούλευε παλιά??

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Αυτή είναι η γνωστή Έλενα η βυζαρού που δούλευε κάπου πατησίων νομίζω

*****/erotikes-gnorimies/χαλαρωση-με-την-ελενα/

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
301
Αυτή είναι η γνωστή Έλενα η βυζαρού που δούλευε κάπου πατησίων νομίζω

*****/erotikes-gnorimies/χαλαρωση-με-την-ελενα/

Αν ενοεις την Έλενα που ηταν μαζί με μια άλλη 50χρονη βυζαρού σε ένα κάθετο στενάκι Πατησίων (Πάρου) τότε δεν είναι αυτή. Σταμάτησε οριστικά δυστυχώς.

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Ήρα Τατάρα, από Συγγρού 108,φαίνεται να χει πλούσια τα ελέη, chubby, αλλά δεν ξέρω τι λέει από πρόσωπο κ υπηρεσίες.

περασμα ,πριν λιγο καιρο απο μαγαζι..
ο χωροσ περιποημενοσ,καθαροσ,οτι πρεπει για να χαλαρωσεισ απο την αρχη.
η κυρια τησ υποδοχησ ευγενικη κ υπομονετικη.
πετσετεσ κ παντοφλεσ σφραγισμενεσ.
απο κοπελεσ ειδα.
Ελενη ,σωμα οπωσ τισ φωτογραφιεσ,κ ωραιο προσωπο,αυστηρο στυλ θα ελεγα,νομιζω οτι
θα ηταν αριστη σε αυταρχικο προγραμμα(δεν ξερω αν το κατεχει).
Ευα ,στο σωμα νομιζω οτι την αδικουν οι φωτογραφιεσ,ωραιο γλυκο προσωπο κ γλυκο
στυλακι,χαμογελαστη,νομιζω οτι πρεπει,για GFE , κ γουτσου γουτσου.
κ
Ηρα ταταρα,η οποια ηταν κ ο στοχοσ μου.
ψηλη,1.75 σιγουρα ,χωρισ τακουνια,βυζαρεσσσσ  4+++++ κ μπορει κ 5+,
(ασ πανε κ ασ πουνε οι ποιο ειδικοι),νταρντανα γυναικα(σε καμια περιπτωση δεν
την λεσ chubby),ειναι η γυναικα που βλεπεισ στον δρομο κ λεσ τι νταρντανομουνο
ειναι αυτο.εχει κ μια "ιδεα" ασιατικα χαρακτηριστικα στο προσωπο τησ.
στα τησ διαδικασια,μου ηρθε με καλη διαθεση,χαμογελαστη,στο μασαζ ακολουθουσε τι μου αρεσε
κ οχι να κανει του κεφαλιου τησ.στο 2ο μεροσ απολυτα ευχαριστημενοσ απο ολα,με μια μονο
παραφωνια την οποια δεν την περιμενα με τιποτε..παρολο το "νταρντανα" που λεω δεν αντεχει τα
πολλα γκαζια.ειδικα στα 4 δεν με αφηνε να "καργαρω",κ με εκοβε.αυτο ειναι το μοναδικο πταισμα που μπορω να τησ καταλογησω..κατα τα αλλα ηταν μια καλη συνεδρια,σιγουρα θα ξαναπηγαινα με την Ηρα,αλλα θελω να δοκιμασω και με την Αντζελα ,η οποια ομωσ δεν την βλεπω να ειναι κ πολυ τακτικα στο μαγαζι.
αυτα..να περνατε καλα

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96

Μασάζ κάνει καλό ή σε χαιδευει λίγο πίσω κ μετά αρχίζει το φραπε?!?!

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Μασάζ κάνει καλό ή σε χαιδευει λίγο πίσω κ μετά αρχίζει το φραπε?!?!

Βασικά ή συγκεκριμένη ήταν μία πολύ καλή επιλογή για όταν γέννησε όπου θεωρήθηκε τοπ επιλογή τοσο σε ορμή λόγω ορμονών κ λόγω φρέσκου "Δέλτα" που παρήγαγε αλλά μόνο για στούντιο..

Μασάζ δεν έπεισε και δεν πείθει, και ταυτόχρονα πολύ "αποστειρωμενη" και "μη μου άπτου" λόγω εγωισμού σε πολλές αυτού του είδους κ μονοπώλιο..

Αν θες να περάσεις καλά..Ξενία και Σοφή Σαντορινια οασις, ντεπυ καλλιροης, Δημητρα μπακνανα ..επίσης αναζητώ τη κοπελαρα με το μασάζ καράτε Καρολινα..
Και οι 5 κ μεγάλο βεληνεκές (5ρια+)και τιμαν το σπορ

netprowler

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Κριτικές
58
Like
854
Πόντοι
1.061
Η Ηρα ειναι πλεον mature προς Gilf πολυ καλοστεκούμενη. Εχει μακρά προϋπρεσια σε στούντιο και ειδικοτητά της να νταντεύει "αγαπούληδες" και ξερει να χρησημοποιεί τα βυζια της. Το μασαζ όμως ίσως να μην ειναι το δυνατό της σημείο. Πάντως είναι από τις τόπ "κουνελοπνίχτρες"! Δειτε τις στουντιοκριτικές της ... ειναι καλές

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Η Ηρα ειναι πλεον mature προς Gilf πολυ καλοστεκούμενη. Εχει μακρά προϋπρεσια σε στούντιο και ειδικοτητά της να νταντεύει "αγαπούληδες" και ξερει να χρησημοποιεί τα βυζια της. Το μασαζ όμως ίσως να μην ειναι το δυνατό της σημείο. Πάντως είναι από τις τόπ "κουνελοπνίχτρες"! Δειτε τις στουντιοκριτικές της ... ειναι καλές

Πολλες φορες ομως...αμα το "στουντιο" το εμπορευτουν ως "μασσαζ" η επιτυχια καταρριπτεται ακομα και αν ειναι καποια η καλυτερη σε στουντιο η στριπτιζ..

netprowler

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Κριτικές
58
Like
854
Πόντοι
1.061
Oρθόν. Αλλο στουντιο αλλο σπα...

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Βασικά ή συγκεκριμένη ήταν μία πολύ καλή επιλογή για όταν γέννησε όπου θεωρήθηκε τοπ επιλογή τοσο σε ορμή λόγω ορμονών κ λόγω φρέσκου "Δέλτα" που παρήγαγε αλλά μόνο για στούντιο..

Μασάζ δεν έπεισε και δεν πείθει, και ταυτόχρονα πολύ "αποστειρωμενη" και "μη μου άπτου" λόγω εγωισμού σε πολλές αυτού του είδους κ μονοπώλιο..

Αν θες να περάσεις καλά..Ξενία και Σοφή Σαντορινια οασις, ντεπυ καλλιροης, Δημητρα μπακνανα ..επίσης αναζητώ τη κοπελαρα με το μασάζ καράτε Καρολινα..

Τη θυμάμαι τη Δήμητρα αλλά είχα πάρει μια Ελληνίδα μιλφ,Έλενα αν θυμάμαι καλά, που δεν είχε βυζάρες αλλά ήξερε να κάνει μασάζ, η μόνη βυζαρού που έμεινα ευχαριστημένος από μασάζ ήταν μια νταρντάνα βυζαρού στο Delight 7

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Τη θυμάμαι τη Δήμητρα αλλά είχα πάρει μια Ελληνίδα μιλφ,Έλενα αν θυμάμαι καλά, που δεν είχε βυζάρες αλλά ήξερε να κάνει μασάζ, η μόνη βυζαρού που έμεινα ευχαριστημένος από μασάζ ήταν μια νταρντάνα βυζαρού στο Delight 7

Κάλα νταξ ή γνωστή στη πιάτσα και ως "ελληνίδα γκεισσα"(ελενα) είναι από τις τοπ λαδοκορες στην αττική , και έχω κάνει ότι μου κατέβει μαζί της όπως δειχνω και σε ποστ -------> https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=275319.msg8385279;topicseen#new] [/url]

Ή κοπέλα που λες με τα μεγάλα κανόνια εννοεις Σουζαννα..δυστυχώς όπως ακούγεται κάνει νερά..

Για μένα πλέον σταθερή αξία σε προσόντα είν αυτές που πα ;)

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Γεια σου φιλε...Ντέπυ από πιο μαγαζι Καλλιρόης? Έλενα ή Δήμητρα λες καλυτερο μασαζ απο Μπακνανα?

fabian

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Κριτικές
5
Like
356
Πόντοι
301
Η Ειρήνη από Προδρόμου 6 έχει αρκετά μεγάλο στηθος(σιλικόνη βέβαια αλλά πολύ καλή δουλειά)

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Γεια σου φιλε...Ντέπυ από πιο μαγαζι Καλλιρόης? Έλενα ή Δήμητρα λες καλυτερο μασαζ απο Μπακνανα?

Βασικά το ποστ είναι βυζομανες σε μασαζερι , άρα ψάχνουμε κ αξιολογουμε πληθωρική αξιόπιστη λαδοκορη.  .....Για τον όμιλο αυτό οι πιο αξιόλογες με διάφορα στήθους είναι Δημητρα μπακνανα κ ντεπυ καλλιροης με αρκετά καλά στοιχεία χωρίς το ντίβα..
Ή Ελενα είναι πιο εκπληκτική και τολμηρή αλλά είναι στην  petit κατηγορία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom