Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
καποιος εγραψε για σαπφους 101 καλλιθεα για βυζοτουμπανο
Συνάντηση με Άνετα σημερα. Έφθασα στο μέρος της ,με υποδέχθηκε μια χαρά,το σπίτι καθαρό και αυτή! Ασχολήθηκα με τις βυζαρες της όλη την ώρα ,αρκετή ώρα της φίλαγαν τα βυζια και αυτή με υπομονή μου τον έπαιζε !μετα ισπανικό και στο τέλος παίξιμο πουτσας και χυσιμο στις βυζαρες της. Ηταν ολα καλα! Θα ξανά επισκεφτώ..
Ανετα? Χρονος, τιμη?
Υπαρχει αγγελια, link?
Ανετα? Χρονος, τιμη?
Υπαρχει αγγελια, link?
Εχουμε κανα νέο από το μετωπο των μασαζ ?
Amy Μαυρουλα πρωτη φορα σε μασαζ 22 χρονων ζουμερη με πολλες καμπυλες
DBA 6945837650
Συνάντηση με Άνετα σημερα. Έφθασα στο μέρος της ,με υποδέχθηκε μια χαρά,το σπίτι καθαρό και αυτή! Ασχολήθηκα με τις βυζαρες της όλη την ώρα ,αρκετή ώρα της φίλαγαν τα βυζια και αυτή με υπομονή μου τον έπαιζε !μετα ισπανικό και στο τέλος παίξιμο πουτσας και χυσιμο στις βυζαρες της. Ηταν ολα καλα! Θα ξανά επισκεφτώ..
Παιδια καλησπερα προσφατα συναντηθηκα με μια απιστευτη βυζαρου μιλφ Ελληνιδα σε ξενοδοχειο...Τη βρισκει (δυσκολα) κανεις αν γκουγκλαρει ταντρα μασαζ Αθηνα..Μενει Β.Π. και ειναι ξανθια.κανει ρεικι μαζι με ταντρικο μασαζ.οποιος καταλαβε ποια λεω μηπως ξερει αν υπαρχει καμια παρομοια να μου πει;παρομοια εννοω στα κιλα στα βυζια και στο ταντρικο μασαζ
φιλε μου υπαρχει λινκ,αλλα δεν εχω δει κανεναν να γραφει για αυτην εδω μεσα οποτε μαλλον προσεχει και δε θα ηθελα να την εκθεσω εγω...