alwayshornyDiPan
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Και μια από εμένα. Δεν είναι του γούστου μου αλλά έχει τα προσόντα της...
]
info?εμπειρια?
]
info?εμπειρια?
Φαλαινοθηρικό Ρομά κοντά στην Ευελπίδων. Στην φωτογραφία δεν φαίνεται ο όγκος της να ξέρεις. Θα τρομάξεις. Κατά τα άλλα καλή κοπέλα...
]
info?εμπειρια?
Φαλαινοθηρικό Ρομά κοντά στην Ευελπίδων. Στην φωτογραφία δεν φαίνεται ο όγκος της να ξέρεις. Θα τρομάξεις. Κατά τα άλλα καλή κοπέλα...
αθλια μακρια
yeapΚαλησπέρα μια μικρή βοήθεια το τηλ της ivanka είναι αυτό που τελειώνει σε 255
Λοιπόν καλημέρα θα γράψω 2 σειρές την άποψη μου για την Ivanka.
Άσχημη, μεγάλα βυζιά, χοντρή στην κοιλιά, και με ίσως μικρό πρόβλημα αλκοολισμού.
Δεν μπήκα καν στην διαδικασία να πηδηχτώ μαζί της.
Της έδωσα 50€ και έφυγα.
Συγνώμη αλλά δεν έχω φάει μεγαλύτερη φόλα.
Καλή συνέχεια σ όλους
Λοιπόν καλημέρα θα γράψω 2 σειρές την άποψη μου για την Ivanka.
Άσχημη, μεγάλα βυζιά, χοντρή στην κοιλιά, και με ίσως μικρό πρόβλημα αλκοολισμού.
Δεν μπήκα καν στην διαδικασία να πηδηχτώ μαζί της.
Της έδωσα 50€ και έφυγα.
Συγνώμη αλλά δεν έχω φάει μεγαλύτερη φόλα.
Καλή συνέχεια σ όλους
Πριν καμια 15ρια μερες την καλεσα 2η φορά σπίτι μου. Tην 1η φορά την είχα επιλέξει μετά από θετικές κριτικές εδώ μέσα.
Είναι Value for money Milfara, με πολύ καλές υπηρεσίες για τα λεφτά που έδωσα και χωρίς πίεση χρόνου. Με βυζάρες,πρόσωπο καύλα και cool συμπεριφορά. Τη δεύτερη φορά μας άκουσε η πολυκατοικία..
Στο μεταξύ εγώ ήπια 3-4 ποτά κι αυτή πράσινο τσάι...τι αλκοολισμός...
Μήπως ξέρεις κανεις τί παίζει εδώ? Εννοώ είναι όντως τόσο βυζαρου ή μούφα?
Η γνωστή Μαρίνα...BBW είναι με μεγάλες βυζάρες (5+), μπουτάρες, κωλάρα...πολύ καλό GFE πρόγραμμα. 1 ώρα γεμάτη.
Επίσης παιδιά, ξέρει κανείς τί παίζει με αυτές τις δυο? Εννοώ τιμή, απόδοση και γενικότερα αν αξίζει για ένα ισπανικό. Φαίνεται να έχουν 6αρια-7αρια.
????Επίσης παιδιά, ξέρει κανείς τί παίζει με αυτές τις δυο? Εννοώ τιμή, απόδοση και γενικότερα αν αξίζει για ένα ισπανικό. Φαίνεται να έχουν 6αρια-7αρια.
Τι τιμή και απόδοση με τις γιαγιάδες ρε φίλε...