BULLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 138
- Πόντοι
- 1
Επειδή κολλάει με το "βυζαρούδες"βάζω κι εδώ την ερώτηση :
Τι ξέρουμε για την κυρία ;
Τι ξέρουμε για την κυρία ;
Tι νταρντανοσκυλο ειναι αυτο ρε φιλε??Η μαρινα απο μενιδι
πας κ την παιρνεις κ πας χοτελι
Tι νταρντανοσκυλο ειναι αυτο ρε φιλε??
Και τι περιμενεις??Δεν τη εχω παρει φιλε
αλλα απο εγκυρη πηγη
σκυλι πολεμου
Ειναι στα συν της Αλεξιας οτι σφαδαζει.
Αυτό και πολλά άλλα ...!!!
[URL unfurl="true"]https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/veronika-omorfi-koukla-6955958207_i118259[/url]
Eιμαι απ το πρωι πανω απ την φωτογραφια και ξεροσταλιαζω στην κυριολεξια,δεν θα το γλιτωσω το 100αρικο,θα το παιξω στα ζαρια με την συγκεκριμενη,εκτος αν βγει κανενας συναγωνιστης με εγκυρη πληροφορηση και μου πει οτι ειναι 70 ετων και χωρις βυζια.. μονο αυτο θα δεχθω σαν επιχειρημα .
Ποιος θα μου πει μια καλη κουβεντα για την κορασιδα?μονο καλες δεχομαι
Αδελφέ αν είναι αυτή η γυναίκα που θα δεις όταν γαμήσεις.. θα βγάλω τα ρούχα μου και θα περπατάω δίπλα στον digweed όταν κάνει τις τσάρκες του για πορνοενημέρωση με τον zadren πίσω μου ντυμένο με τα ράσα να μου φωνάζει shame...
Αδελφέ αν είναι αυτή η γυναίκα που θα δεις όταν γαμήσεις.. θα βγάλω τα ρούχα μου και θα περπατάω δίπλα στον digweed όταν κάνει τις τσάρκες του για πορνοενημέρωση με τον zadren πίσω μου ντυμένο με τα ράσα να μου φωνάζει shame...
καλο βολι τυπεΑν ειναι απλα εικασιες,υποθετικα σεναρια,η γνωμες με βαση την εμπειρια σας κατα προσεγγιση ειναι ακρως αντισυνμπουρδελιαρικο να γκρεμιζετε οτι εχει ο πλασει ο συναγωνιστης σας στο μυαλο του και που με βαση τον νομο των πιθανοτητων(ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΑΣΙΔΑ) η παρτιδα δεν εχει ακομα χαθει .
Eγω λοιπον,λογο του οτι ειμαι και καινουργιος στο site,και σαν ενδειξη καλης θελησης,και σαν δωρο προς ολους εσας τους συντροφους,και σαν κινηση για να με αποδεχθειτε στην μεγαλη,φιλοξενη και λαγνα "οικογενεια" σας θα θυσιασω,ΛΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ,θα θυσιασω ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ και το κορμι μου,και το πετσετακι το πρασινο στον βωμο της ενημερωσης ολων σας
ΑΝ ομως,ΑΝ λεγω πετυχω,θελω να κρεμασετε τον ονομα μου στο πιο ψηλο σημειο του site και να μην μπορεσει ΠΟΤΕ ξανα κανενας να το χρησιμοποιησει .
Αν παλι πεσω θελω να μιλατε στους νεους για μενα και το τι εκανα και να μ εχουν σαν παραδειγμα αυτοθυσιας για το κοινο καλο
Οσο για τις δηλωσεις να ξερετε οτι τα γραπτα μενουν οποτε θα ψαξω τον κυριο digweed πριν φυγω για την μαχη να ειναι ενημερος για τα λεγομενα σας ωστε να πραξει αναλογος σε περιπτωση θριαμβου.
ave caesar morituri te salutant
[URL unfurl="true"]https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/veronika-omorfi-koukla-6955958207_i118259[/url]
Eιμαι απ το πρωι πανω απ την φωτογραφια και ξεροσταλιαζω στην κυριολεξια,δεν θα το γλιτωσω το 100αρικο,θα το παιξω στα ζαρια με την συγκεκριμενη,εκτος αν βγει κανενας συναγωνιστης με εγκυρη πληροφορηση και μου πει οτι ειναι 70 ετων και χωρις βυζια.. μονο αυτο θα δεχθω σαν επιχειρημα .
Ποιος θα μου πει μια καλη κουβεντα για την κορασιδα?μονο καλες δεχομαι