alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
Τα κιλά της!Μπράβο ρε φίλε! Τέτοια κριτική-σεντόνι καιρό είχα να δω!!
Η έκπληξη όμως που λέει στην αγγελία ποια ήταν τελικά?
Τα κιλά της!Μπράβο ρε φίλε! Τέτοια κριτική-σεντόνι καιρό είχα να δω!!
Η έκπληξη όμως που λέει στην αγγελία ποια ήταν τελικά?
Ηλικία? Κωλο δίνει η κυρία?Καλημέρα καλή εβδομάδα σε όλους. Συνάντηση με το κορίτσι εύκολη συνεννόηση με ένα τηλεφώνημα κλείστε και η ώρα και όταν έφτασα στο ξενοδοχείο στα νότια προάστια δεύτερο τηλεφώνημα για τον αριθμό δωματίου στην ώρα της η κοπέλα. Με το που άνοιξα πόρτα αντίκρισα μία κοντούλα με παραπανίσια κιλά σε κόλο και κοντούλα. Πολύ πρόσχαρη πολύ χαμογελαστή πολύ ευδιάθετοι αμέσως έσπασε ο πάγος. Ντουζάκι και από τους δύο και ξεκίνημα του αγώνα η κοπέλα δεν λέει όχι σε τίποτα έχει τεράστια βυζιά φοβερή πίπα χωρίς ένδειξη ξεπέτας. Χρησιμοποιεί πολύ καλά τη γλώσσα της και τα βυζιά της. Πέρασμα προφυλακτικού και Καβάλα από πάνω τρελό χοροπηδημα με ωραίο ρυθμό. Αλλαγή στάσης ξάπλωμα και περιποίηση εκ μέρους μου η κοπέλα υγραίνεται πολύ στην περιποίηση μου ένα τσικ πριν χύσει σταμάτησα. Ξεκίνημα πάλι για σεξ με ιεραποστολική στάση όπου η κοπέλα έχει σε πάρα πολύ μου έκανε τον π***** μούσκεμα. Μπανάκι πάλι από τους δυο μας τσιγαράκι και έναρξη δεύτερου γύρου πίπα απολαυστική ακούραστη μέχρι που μου τον έκανε κάγκελο πέρασμα προφυλακτικού πίσω κολλητό και στο τελείωμα τα ρουφήξει όλα. Η Πόπη είναι μία πολύ καλή επιλογή για αυτούς που γουστάρουμε κωλάρες βυζάρες και κοντούλες μπράβο Πόπη συνέχισε έτσι.
κολο νομίζω ναι με +10 γιουρος έτσι μου είπε στο βαιπερΗλικία? Κωλο δίνει
Τα κιλά της!
Ναι δίνει με ένα έξτρα Δαβάκη 10 ευρώ τα κάνει όλα ηλικία γύρω στα 45. Έλα φίλε σε προειδοποιώ ο κ**** είναι μεγάλοςΗλικία? Κωλο δίνει η κυρία?
κλαιωωωωωωω
Ναι δίνει με ένα έξτρα Δαβάκη 10 ευρώ τα κάνει όλα ηλικία γύρω στα 45. Έλα φίλε σε προειδοποιώ ο κ**** είναι μεγάλος
Καλησπέρα συναγωνιστή μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο της Κλαούντια;Είναι η claudia, εδώ και χρόνια ανεξάρτητη, έχει αγγελία στο ελλαδακυριες. Καλές υπηρεσίες, βυζαρες και κωλαρα στα 70 για 1 ώρα. Δεν είναι skinny, αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό, βουρ δεν θα κλάψεις τα χρήματα σου
Καλησπέρα συναγωνιστή μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο της Ρομπέρτα;Φοβερα βυζια παντως.
Καλησπέρα συναγωνιστή μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο της κοπέλας;ΘΑ Μ ΕΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΕ Π.Μ. ΝΑ ΝΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΟΣ.
Καλησπέρα συναγωνιστή μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο της κοπέλας;
ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Κ Χ-TREME SEX ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ .....
ΤΗΛ : 694-755-3340 ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Χ-TREME SEX ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΗΝ ΚΑΒΛΑ ΜΟΥ . ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΟΥ , ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ . ΥΓ : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥkanesex.com
Ξέρει κάποιος για την συγκεκριμένη? Ή τι παίζει με αυτό το προφίλ?
Χερεται συναγωνιστή μπορείς να στείλεις το τηλέφωνο της Κλαούντια;Είναι η claudia, εδώ και χρόνια ανεξάρτητη, έχει αγγελία στο ελλαδακυριες. Καλές υπηρεσίες, βυζαρες και κωλαρα στα 70 για 1 ώρα. Δεν είναι skinny, αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό, βουρ δεν θα κλάψεις τα χρήματα σου
Ακριβως.Στείλε ένα πμ να το ζητήσεις ρε τυπε. Όμορφα και απλά