seeker1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.629
- Πόντοι
- 736
Η μουνάρα!!! παίζει και κωλαράκι στις τιμές που γράφει ρε παιδιά? Αξίζει τον κόπο?
.....της στέλνεις pm για το τηλέφωνο.
Η μουνάρα!!! παίζει και κωλαράκι στις τιμές που γράφει ρε παιδιά? Αξίζει τον κόπο?
.....της στέλνεις pm για το τηλέφωνο.
Το κωλαράκι είναι λίγο τσουχτερό με +50€...Η μουνάρα!!! παίζει και κωλαράκι στις τιμές που γράφει ρε παιδιά? Αξίζει τον κόπο?
πονεσε αυτο λιγο.....Το κωλαράκι είναι λίγο τσουχτερό με +50€...
Σαν να τον φάγαμε εμείς λίγοοοο!!!πονεσε αυτο λιγο.....
καλυτερο βυζι σε συνδυασμο με υπηρεσιες νομιζω αλεξια του dreamgirls
καλυτερο βυζι σε συνδυασμο με υπηρεσιες νομιζω αλεξια του dreamgirls
Υπάρχει έστω και η ελάχιστη περίπτωση να είναι αλήθεια...
Όμορφη νεανική και φρέσκια ανεξάρτητη την ειχα παρει
Πριν ενα μηνα. Ίσως με λίγα πιασίματα παραπανω
[/quote Πως τη βρισκουμε?
Από πρόσφατη επίσκεψή μου Αθήνα. . Ναι δεν βλέπετε, ναι είναι ξεπέτα και όλα με προφυλακτικό ΑΛΛΑ με τέτοιες βυζάρες, γεμάτες (οχι κουφιες) που τις παίρνεις αγκαλιά και κοιμάσαι και για 40 ευρώ να φύγουν τα πρωτα για μένα ειναι οτι πρέπει.
Από πρόσφατη επίσκεψή μου Αθήνα. . Ναι δεν βλέπετε, ναι είναι ξεπέτα και όλα με προφυλακτικό..
Από πρόσφατη επίσκεψή μου Αθήνα. . Ναι δεν βλέπετε, ναι είναι ξεπέτα και όλα με προφυλακτικό ΑΛΛΑ με τέτοιες βυζάρες, γεμάτες (οχι κουφιες) που τις παίρνεις αγκαλιά και κοιμάσαι και για 40 ευρώ να φύγουν τα πρωτα για μένα ειναι οτι πρέπει.
Λίγο;;;Είναι λίγο τρομαχτική στη φάτσα.