zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
μαν,νομιζω οτι μπερδευεσαι.δεν πρεπει να ειναι η στελλα αυτη.
μαν,νομιζω οτι μπερδευεσαι.δεν πρεπει να ειναι η στελλα αυτη.
γι αυτο λεγεσαι και guru.μαν,νομιζω οτι μπερδευεσαι.δεν πρεπει να ειναι η στελλα αυτη.
κλαμααααα.....εχω κατι κουτακια.ενδιαφερεσαι? ....γι αυτο λεγεσαι και guru.
Μπερδεύτηκα με τη φωτογραφία των βυζιών, παρόμοια της Στέλλας.μαν,νομιζω οτι μπερδευεσαι.δεν πρεπει να ειναι η στελλα αυτη.
μονο η πρωτη ειναι σχετικα κοντα.οι υπολοιπες,αν προσεξεις,δειχνουν ξεκαθαρα,αλλη κοπελα.Μπερδεύτηκα με τη φωτογραφία των βυζιών, παρόμοια της Στέλλας.
η δεύτερη είναι. κοντούλα με πιασήματα αρκετά σέξυ γύρω στα 28. κάνει πολλά με 50 - 60 ευρώ
Είναι η γνωστή Στέλλα από Αιγάλεω. Προσοχή δεν είναι 28 ετών αλλά 41. Πάντως είναι σκέτος δυναμίτης στο κρεβάτι.
Γραφείο που στέλνει την εικονιζόμενη κυρία ή ότι κάτσει?γραφειο.
να σου ερθει η εικονιζομενη,απο χλωμο,εως νεκρο το βλεπω.μαλλον λοταρια θα παιξεις,και οτι κατσει.Γραφείο που στέλνει την εικονιζόμενη κυρία ή ότι κάτσει?
o.k. σε ευχαριστώνα σου ερθει η εικονιζομενη,απο χλωμο,εως νεκρο το βλεπω.μαλλον λοταρια θα παιξεις,και οτι κατσει.
Υπήρξε μια συζήτηση για το αν αυτη η Τζεννυ , ειναι η ίδια η βυζαρού Κατερίνα που είχε σταματήσει από το Συγγρου 248 της κ. Βούλας …
Αυτή , περι ής ο σχολιασμός εδω --->
Too good to be true:ειναι αληθεια????
Ε, καλα τωρα ...Καινουργια στο χωρο δεν εισαι. Και ισως αν ρωτησεις ξερεις εσυ ποιον, θα μπορεσει να σε βοηθησει....Αληθεια, τι βοηθεια θελεις? Account εχεις. Απλα αρχιζεις και μιλας.Καλησπέρα ειμαι καινούργια στο χώρο και χρειάζομαι βοήθεια.
Καλησπέρα ειμαι καινούργια στο χώρο και χρειάζομαι βοήθεια.