δεν ξερω ποια ειναι αλλα ΕΛΕΟΣ πια με τις αγραμματες.
Θα τρελαθω γαμω την τρελα μου παει και συμβολιζει με Γ το σημειοοοοοο της ορθηςςςςςς γωνιαςςςς απεναντι απο την υποτεινουσα !!!
ελεοςςςςςς.
χαχαχαχα δε παίζεσαι, ωραίος !!!
δεν ξερω ποια ειναι αλλα ΕΛΕΟΣ πια με τις αγραμματες.
Θα τρελαθω γαμω την τρελα μου παει και συμβολιζει με Γ το σημειοοοοοο της ορθηςςςςςς γωνιαςςςς απεναντι απο την υποτεινουσα !!!
ελεοςςςςςς.
Συναγωνιστή μάλλον κρεμάλα παίζανε.δεν ξερω ποια ειναι αλλα ΕΛΕΟΣ πια με τις αγραμματες.
ελεοςςςςςς.
Δυστυχώς γραφείο......
Μήπως είναι η Κατερίνα που δούλευε παλιότερα στο κρυφό στούντιο στη Συγγρου (Κάμελοτ);
Ξέρουμε τίποτα για τις υπηρεσίες της κυρίας?
Απο τις φωτο μιαζει με μια Σουλα που ειχε θρεντ κανει σαν ανεξαρτιτη και χαθηκε? Μπορει να ειναι αυτη?Είμαι 100% σίγουρος ότι την είχε το SIN CITY μέχρι προσφάτως και είχα ρωτήσει πριν μήνες αν την δοκίμασε κανείς χωρίς απάντηση όμως. Το sin city έχει κλείσει μάλλον εδώ και κανα μήνα και προφανώς πήρε μεταγραφή το κορίτσι.
με την καμια ομως!..η διαφορα ειναι χαοδες... ;)Απο τις φωτο μιαζει με μια Σουλα που ειχε θρεντ κανει σαν ανεξαρτιτη και χαθηκε? Μπορει να ειναι αυτη?
οκ φιλε θα ξερεις καλητεραμε την καμια ομως!..η διαφορα ειναι χαοδες... ;)
με την καμια ομως!..η διαφορα ειναι χαοδες... ;)
Κι εγω με τη σουλα την περασα.και μαλιστα εχω βρεθει με τη σουλα με τεραστια αποτυχια και για αυτο προσπερασα το εν λογω κοριτσι με τη μια....για να την ξανα καλοσκεφτω τωρα που το διασταυρωσαμε οτι δεν ειναι η λεγαμενη...