spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
δες στο thread με τις ανεξαρτητες.....έχουμε στείλει e-mails εγώ κι ένας φίλος. Καμία απάντηση.
δες στο thread με τις ανεξαρτητες.....έχουμε στείλει e-mails εγώ κι ένας φίλος. Καμία απάντηση.
Καμιά εμπειρία από αυτή;
γνωριζει κανεις λεπτομεριες οπως αν οντως μοιαζει ετσι/τιμη/αν δινει κωλο κτλ? Ευχαριστω!''αδελφια '' , αυτο το , η Ριτα29, ή Πωλινα , ή οπψς αλλιως λεγεται τιν εχει συναδελφος ?
αλλα απο το μακρινο Δεκ. 2013
μηπως πηρες απαντησεις ? , ή οχι ακομα .
σωστος...!!..να προσθεσω οτι ΑΛΛΗ φωτο δεν εχει ,πλην τις αγγελιας,και σε ερωτηση μου,να μου κανει μια περιγραφη,μου ειπε πως ειναι 95 ΚΙΛΑ!!!!!.. :S :SΑν είναι μια "ζουμερή" που εννοώ εγώ, της είχα στείλει μήνυμα με μεηλ γιατί δεν είχε τηλέφωνο.
Μου απάντησε αμέσως λές και ήταν από πάνω. 100 ευρώ μια ώρα, όχι κώλο, και επέμενε πως δεν έιναι κωλ γκερλ αλλά ερασιτέχνις. Της ξανάστειλα μήνυμα με κάποιες απαιτήσεις μου αλλά δεν....
Όχι γλωσσόφιλα, όχι ελεύθερο τσιμπούκι, όχι τελείωμα στα βυζιά, όχι, όχι, όχι....
Την έστειλα στο διάολο
Δεν ξέρω αν είναι η ίδια. Στον Πειραιά ή στο Φάληρο ήθελε να βρεθούμε.
Όχι γλωσσόφιλα, όχι ελεύθερο τσιμπούκι, όχι τελείωμα στα βυζιά, όχι, όχι, όχι....
anatol,δεν κανει..παμε παρακατω..στα 70 ευρω μια φορα,και ψιλο ξεπετα...η δευτερη με προυποθεσεις,και οχι ακα,anal,και cim,cif...
anatol,δεν κανει..παμε παρακατω..στα 70 ευρω μια φορα,και ψιλο ξεπετα...η δευτερη με προυποθεσεις,και οχι ακα,anal,και cim,cif...
Kαλύτερα να δει εδώ:
Γεια σας χρονια πολλα. Αν κάποιος ξερει κατι για την παραπάνω ας πει..
Ειμαι στο τσακ να παρω..
Ειμαι στο τσακ να παρω..
[/quote
Κανε μια δοκιμη !!!
Ειμαι στο τσακ να παρω..
yparxei link,til?
[/quote
Κανε μια δοκιμη !!!