matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.981
- Πόντοι
- 5.235
εισαι παιχτη!
η κοπελα δουλευει σε στουντιο δεν ειναι call girl!
τι λεει το κοριτσι ? αξιζει ? η μαπα τα καρπουζια
pamela ...........
Σιγουρα ΔΕΝ ειναι εγκυος??
η αγγελια δεν ειναι διαθεσιμητι λεει το κοριτσι ? αξιζει ? η μαπα τα καρπουζια
pamela ...........
πηρα τηλ,ειναι γραφειο...80 αν θυμαμαι καλα...+ + + + + + τα υπολοιπα....η αγγελια δεν ειναι διαθεσιμη
εχεις τηλεφωνο???
αυτη δεν ειναι μπυροκοιλια .....χοντροκοιλια ειναι φιλε μουμπυροκοιλια ειναι ....... αλλα δεν γ@μιετε , με τετοιο βυζακι τα ξεπερναω ολα
η αγγελια δεν ειναι διαθεσιμη
εχεις τηλεφωνο???
Καλησπερα φιλε μου λοιπον 80 ευρω με προφυλαχτικο η πιπα το σηκωνει μια φιλη της και για οτι εξτρα θελεις σου λεει θα τα βρεις με την κοπελα αρα θα δωσεισ στανταρ τα 80 και μετα θα ψαχνρσαι για να σου κανει την χαρη για τα εξτρα της...βρε ασε να παει////αλλα απο κοιλια αλλο πραγμα φιλαρακι...της καλησπερες μου βρε...Α ναι σωστα!!!
εσυ σε ποια αναφερεσαι τωρα γιατι μπερδευτηκαΚαλησπερα φιλε μου λοιπον 80 ευρω με προφυλαχτικο η πιπα το σηκωνει μια φιλη της και για οτι εξτρα θελεις σου λεει θα τα βρεις με την κοπελα αρα θα δωσεισ στανταρ τα 80 και μετα θα ψαχνρσαι για να σου κανει την χαρη για τα εξτρα της...βρε ασε να παει////αλλα απο κοιλια αλλο πραγμα φιλαρακι...της καλησπερες μου βρε...
στην παμελα βρε την ξανθουλα που εχει 4 φωτο εδω ...εσυ σε ποια αναφερεσαι τωρα γιατι μπερδευτηκα
μπορω να εχω και εγω πληροφοριες για τις συγκεκριμενες; Ευχαριστω[size=12pt]Ξέρουμε περισσότερa για αυtό το τούμπανο...?? Όποιος ξέρει ας στείλει pm[/size]
τι ειναι αυτο ρε παιχτη?