ledocteur
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 374
- Πόντοι
- 280
Ένα link αν θα ήταν εύκολο. Ευχαριστώ!Ενταξει το βρηκα. Με το ζορι φαινεται.
Ένα link αν θα ήταν εύκολο. Ευχαριστώ!Ενταξει το βρηκα. Με το ζορι φαινεται.
Nαι αν μπορεις ανεβασε το εδω γιατι ουτε εγω την βρισκω. Ευχαριστω!Ένα link αν θα ήταν εύκολο. Ευχαριστώ!
Το κινητό που το γκουγκλαρα δεν έβγαλε κάτι πέρα από τις φωτό σου . Ίσως δεν έχει ενεργή αγγελία τώρα. Πάντως αν προκύψει στο μέλλον το ψήνω να τα πιάσωΟι φωτο που ανεβαζω εχουν ονομα και τηλεφωνο αν αφησεις το mouse πανω ή κρατησεις παρατεταμενα την φωτο στο κινητο
Εχει να συνδεθει στο VIBER απο τις 20 Δεκεμβρη.Οι φωτο που ανεβαζω εχουν ονομα και τηλεφωνο αν αφησεις το mouse πανω ή κρατησεις παρατεταμενα την φωτο στο κινητο
Από περιέργεια τι χρεώνει?Εχει να συνδεθει στο VIBER απο τις 20 Δεκεμβρη.
Τηλεφωνο κλειστο.
Για χυσιμο στα βυζια μόνο.
Αφου δεν εχει απαντησει ακομα γιατι εχει να συνδεθει απο τις 20 Δεκεμβρη, που να ξερω ρε τυπε;Από περιέργεια τι χρεώνει?
Τι έπαθε ρε η θεία ιβνακαΚαμία σχέση με την φωτό πλέον. Τις έχει βγάλει τις σιλικόνες και είναι ζαρωμένη πλέον
Μεγάλωσε η θείτσα Ivanka αυτό έγινεΤι έπαθε ρε η θεία ιβνακα
Η τύπισα μάλλον δεν στέκει και πολύ στα καλά της. Την ρώτησα με απορία "είναι φυσικά τελικά;" Και μου λέει "γιατι σου είπε κανείς πτι δεν είναι;" Της απαντάω ότι όλοι λένε πως είναι σιλικόνη και γι αυτό την έκλεισα. Μου απαντάει πως στις φωτογραφίες μπορεί να φαίνονται μεγαλύτερα.Γιατί.να βγάλει τις σιλικόνες όμως
Την έμαθα πολύ καλά δυστυχώςΟκ....δεν την ξέρεις λοιπόν καθόλου
Εάν θες γράψε μου το τηλέφωνο της σε pm Γιατί δεν φαίνεται στην φωτογραφία*πληροφοριες πανω στη φωτο
Φίλε απλά κρατα πατημένα πάνω στην φωτογραφία ώστε να βγάλει το μενού, εκεί βλέπεις γραμμένο ως όνομα αρχείου το τηλέφωνο και το όνομα Ναταλία. Τόσο απλάΕάν θες γράψε μου το τηλέφωνο της σε pm Γιατί δεν φαίνεται στην φωτογραφία
Ρε απήχηση ύστερα από τόσα χλμ η τορπιλακατος ς.....ακόμα την χτυπάνε για ότι έχει δουλειά....είναι κάτι σαν de za vouzΤην έμαθα πολύ καλά δυστυχώς
Δεν έχει τορπίλες πλέονΡε απήχηση ύστερα από τόσα χλμ η τορπιλακατος ς.....ακόμα την χτυπάνε για ότι έχει δουλειά....είναι κάτι σαν de za vouz
Δεν θα το διαβάσει το μήνυμα που θα στείλεις. Μην κανείς τον κόποΕάν θες γράψε μου το τηλέφωνο της σε pm Γιατί δεν φαίνεται στην φωτογραφία
Το έχει κλειστό, το ανοίγει ποτέ;Δεν θα το διαβάσει το μήνυμα που θα στείλεις. Μην κανείς τον κόπο
Δεν ξέρω έστειλα και αν το διαβάσει καλώςΤο έχει κλειστό, το ανοίγει ποτέ;