dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.476
- Πόντοι
- 8.345
Προσπερασε το
γιατι φιλε? την εχεις συναντησει?
Προσπερασε το
Προσπερασε το
Έγινα μέλος μόνο και μόνο για να προστατέψω κόσμο από πέταμα λεφτων .. ότι χειρότερο έχω πάει αηδία δεν μπορώ να βρω ούτε ένα θετικόΓιατι; Δωσε καμια επιπλεον πληροφορια!
Γενικότητες, βρήκες τον χρόνο να κάνεις εγγραφή, δεν βρίσκεις τον χρόνο να μας αναλύσεις και τα αρνητικά;Έγινα μέλος μόνο και μόνο για να προστατέψω κόσμο από πέταμα λεφτων .. ότι χειρότερο έχω πάει αηδία δεν μπορώ να βρω ούτε ένα θετικό
Λοιπόν , έκλεισα το ραντεβού εχθές απόγευμα , ήρθα στον χώρο τις και αυτά που αντίκρισαν τα μάτια μου ήταν ΔΕΚΑΒΛΕ 9000 , από που να αρχίσω και που να τελειώσω , απεριποίητη από το πρόσωπο εως και τα πόδια , ύφος «δεν βαριέσαι» και βάλε 20 κιλά παραπάνω αυτά που δείχνουν οι φωτό . Θα μου πεις γούστα είναι αλλά εγώ δεν το ρίσκαρα .Γενικότητες, βρήκες τον χρόνο να κάνεις εγγραφή, δεν βρίσκεις τον χρόνο να μας αναλύσεις και τα αρνητικά;
Της εδωσα 20 ευρω για να φυγει... γλυκο προσωπο αλλα με υπερβαρηΓιατι; Δωσε καμια επιπλεον πληροφορια!
Της εδωσα 20 ευρω για να φυγει... γλυκο προσωπο αλλα με υπερβαρη
Ειναι πιο πολυ απο οτι βλεπεις
Δεν δινει κωλο... απο οσο μου ειχε πει μονο νινακι
Για ποια κοπελα μιλαμε;;;;ναι και εμενα αυτο μου ειπε αλλιως θα την συναντουσα
Μάλλον γι αυτήνΓια ποια κοπελα μιλαμε;;;;
Έχεις δίκιο απλά έκλαιγα τα λεφτά μου είναι 20 κιλά παραπάνω από ότι φαίνεται στις φωτό ήταν αξύριστη και στα πόδια ..πιο βρωμερή πισω τρύπα δεν έχω ξαναδεί κώλο δεν δίνει γτ έχει τραυματιστεί όπως λέει άσε που δν θα το έβαζα εκεί μέσα μόλις την είδα στα 4..στην πίπα προσπάθησε μπορω να πω αλλά μόλις έβγαλε ρούχα ξέχασα την οποία προσπαθειαΈγινα μέλος μόνο και μόνο για να προστατέψω κόσμο από πέταμα λεφτων .. ότι χειρότερο έχω πάει αηδία δεν μπορώ να βρω ούτε ένα θετικό
Απ ότι φαίνεταιΗ Μαριναρα δουλευει? Εχει κανεις το καινουριο τηλ?
Μαρίνα 6985014402, με καυλόφατσα και μαστάρια που κολάζουν. | Etaires
Είμαι η Μαρίνα, μια 32χρονη βυζαρού γυναίκα κι απο τις πιο καυτές και ζουμερές πουτάνες. Τα βυζιά μου είναι τεράστια και το πρόσωπό μου πανέμορφο....www.etaires.gr
Εχει φραγη αυτο το τηλΑπ ότι φαίνεται
Στο παλιό τηλ δοκίμασες ;Εχει φραγη αυτο το τηλ
Το εχω χασει. Οποιος συναγωνιστης μπορει ας το στειλει με πμΣτο παλιό τηλ δοκίμασες ;