Athanatos 35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2022
- Like
- 1.212
- Πόντοι
- 200
Ρε μάγκες τι βυζια είναι αυτά?No 6 F!!!!
Έπαθα ζημιά με τις βυζαρες της.πως μπορούμε να την βρούμε?No 6 F!!!!
Ρε μάγκες τι βυζια είναι αυτά?No 6 F!!!!
Έπαθα ζημιά με τις βυζαρες της.πως μπορούμε να την βρούμε?No 6 F!!!!
τι ερωτηση ρε μαν?Εντάξει φίλε μην αρπάζεσαι μια ερώτηση έκανα δεν είναι και top επιλογή η συγκεκριμένη
σε ολους την λεμε ολοι και οχι μονο σε σενα.Εμένα είδες που έκανα δύο παραθέσεις παλιότερων ετών να μου την πεις εδώ άλλοι έχουν αναφέρει τις συγκεκριμένες κοπέλες υπαρκτή η μία και η άλλη ανύπαρκτη και μου την λες τόσο πολύ?Δεν τρολαρα αν ήξερα ότι δεν είναι υπαρκτή η κοπέλα ή ότι η άλλη κοπέλα είναι κήτος δεν θα έγραφα καν . Νομίζω δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε δεν έχει νόημα τώρα ασχολούμαι με το forum και αρχίζω να μαθαίνω την νοοτροπία.Ουδεις παντογνώστης απλά σαν νέος στο forum έκανα αναζήτηση και προσπαθούσα να βρω μια κοπέλα με προσιτή τιμή!
Εχει κι αλλα βυζακια αν κανεις advanced search..Εδώ έχει δοκιμάσει κανείς? Έχει πολλές αγγελίες με τις ίδιες φωτογραφίες σε αυτό το τηλέφωνο.
Ξέρουμε τίποτα για την κυρία;Τι παιζει εδω ,σορρυ αμα ειναι ριποστ
Βυζαρού μιλφ ερωτικές υπηρεσίες
Ζουμερή ξανθια μιλφ 1,68 με πιασίματα και χαρακτηριστικές βυζαρες περιποιημένη και πεντακάθαρη έρχομαι ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ή σε ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ να περάσουμε όμορφα ΜΕ το ΔΩΡΑΚΙ μου Προγράμματα:μισής ωρας-1 ωρας-αυταρχικο-ποδολαγνια-ανώδυνη αποτρίχωση ☎️6997397518 αν δεν απαντηθεί η κλήση σου κάλεσε...kanesex.com
Ξέρουμε τίποτα για την κυρία;
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Είχα βρεθεί προ ημερών μαζί της για πρώτη φορά.
Σημειώνω ότι είναι για λάτρεις των γυναικών με αρκετά κυβικά , sbbw με τεράστιους πυραυλάκατους , οπότε όσοι δεν ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο , ας προσπεράσουν , οι ορκισμένοι βυζολάγνοι μιλφακηδες θα το ευχαριστηθούν.
Πεντακάθαρη , φιλική με γλυκό πρόσωπο που ενίοτε γίνεται έκφυλο , εκπέμπει την οικειότητα της γειτόνισσας με τα γιγαντιαία μαστάρια που πάντοτε ήθελες να γαμήσεις!
πεντάστερη πίπα και παραπάνω από τίμια στα του αγώνα , τα δίνει όλα για να σε κερδίσει και να περάσεις όμορφα , ο,τι αναμένουμε δηλαδή από τις πραγματικές ανεξάρτητες του χώρου.
Άψογο socializing , αν και υποθέτω ότι σε αυτό παίζει ρόλο και η χημεία.
Θα την συναντήσω ξανά οπωσδήποτε.
Πόσο είχες δώσει ?????Είχα βρεθεί προ ημερών μαζί της για πρώτη φορά.
Σημειώνω ότι είναι για λάτρεις των γυναικών με αρκετά κυβικά , sbbw με τεράστιους πυραυλάκατους , οπότε όσοι δεν ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο , ας προσπεράσουν , οι ορκισμένοι βυζολάγνοι μιλφακηδες θα το ευχαριστηθούν.
Πεντακάθαρη , φιλική με γλυκό πρόσωπο που ενίοτε γίνεται έκφυλο , εκπέμπει την οικειότητα της γειτόνισσας με τα γιγαντιαία μαστάρια που πάντοτε ήθελες να γαμήσεις!
πεντάστερη πίπα και παραπάνω από τίμια στα του αγώνα , τα δίνει όλα για να σε κερδίσει και να περάσεις όμορφα , ο,τι αναμένουμε δηλαδή από τις πραγματικές ανεξάρτητες του χώρου.
Και είναι Ελληνίδα?Πόσο είχες δώσει ?????
Ένα 70άρι + ξενοδοχείο.Πόσο είχες δώσει ?????
Ελληνίδα είναι.Και είναι Ελληνίδα?
φιλαρακο , δεν εχει σχεση με την αννα τη γνωστη( φιλη της ιβανκας)Είχα βρεθεί προ ημερών μαζί της για πρώτη φορά.
Δεν τις γνωρίζω αυτές.Δεν μου είπε να δουλεύει με φίλες.φιλαρακο , δεν εχει σχεση με την αννα τη γνωστη( φιλη της ιβανκας)
το προσωπο γλυκο η ειναι σκυλομουρα; διοτι τα τορπιλια φενονται τρομερα. επισης ποσο παει;
Φίλε μιλφοπούτανο η γυναίκα είναι τσόντα!bbw από τις καλοβαλμενες γιατί δεν τη λες και κοντή, ματάρες καυλοφατσα και αρυτίδιαστη.Οι εξοπραγματικες βυζαρες απλά δεν υπάρχουν!Μου τη σύστησε φίλος και όποτε ανεβαίνω Αθήνα τη βλέπω πλέον δεν παίζει να μην περάσεις καλά.Φιλάει κανονικά,η πιπα της είναι όλα τα λεφτα και το γαμησι το ζει δεν το κάνει μηχανικά ούτε έχει θέμα με εκτονώσεις και μοσχοβολαει παντού αν με πιάνεις και γενικά δεν κάνει αγγαρεία.Σε συμπεριφορά πολύ καλύτερη από κοντά από οτι στο τηλέφωνο,γενικά από τις τίμιες παρουσίες στο συναφι και χρηματικά.Μονο μείον η επικοινωνία ή επιμένεις με το τηλέφωνο ή στέλνεις μυνηματα πιο εύκολα απαντάει βαϊμπερ ή μυνημα και ότι δεν έχει φίλη για τριπλέτα lolΞέρουμε τίποτα για την κυρία;
Έχεις τηλέφωνο της?Η τζενούλα είχε τα καλυτερα βυζια
Έχει σταματήσειΈχεις τηλέφωνο της?
Οι βυζάρες της στις φωτογραφίες είναι εξωπραγματικές!! Αν ισχύουν και τα παραπάνω θα δοκιμαστεί άμεσα..Φίλε μιλφοπούτανο η γυναίκα είναι τσόντα!bbw από τις καλοβαλμενες γιατί δεν τη λες και κοντή, ματάρες καυλοφατσα και αρυτίδιαστη.Οι εξοπραγματικες βυζαρες απλά δεν υπάρχουν!Μου τη σύστησε φίλος και όποτε ανεβαίνω Αθήνα τη βλέπω πλέον δεν παίζει να μην περάσεις καλά.Φιλάει κανονικά,η πιπα της είναι όλα τα λεφτα και το γαμησι το ζει δεν το κάνει μηχανικά ούτε έχει θέμα με εκτονώσεις και μοσχοβολαει παντού αν με πιάνεις και γενικά δεν κάνει αγγαρεία.Σε συμπεριφορά πολύ καλύτερη από κοντά από οτι στο τηλέφωνο,γενικά από τις τίμιες παρουσίες στο συναφι και χρηματικά.Μονο μείον η επικοινωνία ή επιμένεις με το τηλέφωνο ή στέλνεις μυνηματα πιο εύκολα απαντάει βαϊμπερ ή μυνημα και ότι δεν έχει φίλη για τριπλέτα lol