Καύλες και ηδονή
Έχουμε πληροφορίες για τη κυρία ??
Έχουμε πληροφορίες για τη κυρία ??
Που να πήγαν άραγε οι βυζάρες!!!Που θα βρούμε;Βλεπω ξηρασια στην συγκεκριμενη κατηγορια τον τελευταιο καιρο δυστυχως.
Μετα την Angie το χαος... τωρα εχω στειλει σε μια χοντρουλα που βρηκα στο νημα με τις ανεξαρτητες. Απλα δεν τσουλαει η κουβεντα, της εστειλα χτες ρωτωντας για το προγραμμα της και μου απαντησε για το ποτε θελω ραντεβου , οταν στο δευτερο μηνυμα μου την ξαναρωτησα τι περιλαμβανει το προγραμμα της δεν ξανα απαντησε.Που να πήγαν άραγε οι βυζάρες!!!Που θα βρούμε;
Μήπως λόγω ημερών δεν απάντησε.Λεω μήπως δε δουλεύει αυτες τις μέρες και ίσως παιξει ξανά από μεσοβδόμαδα;Μετα την Angie το χαος... τωρα εχω στειλει σε μια χοντρουλα που βρηκα στο νημα με τις ανεξαρτητες. Απλα δεν τσουλαει η κουβεντα, της εστειλα χτες ρωτωντας για το προγραμμα της και μου απαντησε για το ποτε θελω ραντεβου , οταν στο δευτερο μηνυμα μου την ξαναρωτησα τι περιλαμβανει το προγραμμα της δεν ξανα απαντησε.
Θα δειξει. Δεν ειναι οτι καιγομαι κιολας. Πηρε το ματι μου και σε ενα αλλο νημα για ενα κωλομπαρο που παιζει μια βυζαρου, ισως δοκιμασω και εκει. Εστειλα και σε μια παλια συναδελφο σημερα και κανονισαμε να βρεθουμε αυτες τις μερες. Τουλαχιστον να βαλω κατι στο στομα μου ...Μήπως λόγω ημερών δεν απάντησε.Λεω μήπως δε δουλεύει αυτες τις μέρες και ίσως παιξει ξανά από μεσοβδόμαδα;
Και πολύ καλά έκανεςΘα δειξει. Δεν ειναι οτι καιγομαι κιολας. Πηρε το ματι μου και σε ενα αλλο νημα για ενα κωλομπαρο που παιζει μια βυζαρου, ισως δοκιμασω και εκει. Εστειλα και σε μια παλια συναδελφο σημερα και κανονισαμε να βρεθουμε αυτες τις μερες. Τουλαχιστον να βαλω κατι στο στομα μου ...
Με λένε Εφη εχει κανεις επαφη με την κοπελα εδω; ειμαι σε αναζητηση για βυζαρου :p
μια βυζαρου ορε να πιουμε γαλατακι :p χαχαχαΜάλλον ψεύτικες φωτογραφίες
Τορπίλες η τύπισσαΜε λένε Εφη εχει κανεις επαφη με την κοπελα εδω; ειμαι σε αναζητηση για βυζαρου :p
Μάλλον ψεύτικες φωτογραφίες
100% ψευτικες
Μεγαλώνει γερά παιδιάμια βυζαρου ορε να πιουμε γαλατακι :p χαχαχα
Τα έχουμε πει....διαβασε πιο πισω.Την Fatsoulaki που έχει και προφίλ εδώ την έχει δοκιμάσει κανείς; Μαρίνα την λένε
Σε ποια σελίδα;Τα έχουμε πει....διαβασε πιο πισω.
Σε ποια σελίδα;