spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
δεν μπορεί τώρα.τελος για σήμερα.τωρα τωρα που θα σου στειλω τον θειο με την περουκα θα σου πω εγω
δεν μπορεί τώρα.τελος για σήμερα.τωρα τωρα που θα σου στειλω τον θειο με την περουκα θα σου πω εγω
καλησπέρα έχει την σύσταση του moderator?!! αυτο ειναι πολύ σημαντικο!παρτο.θηρια από ότι βλέπεις...
δεν ειναι σύσταση.την έχω συναντήσει,και απλά ,είπα την γνώμη μου..καλησπέρα έχει την σύσταση του moderator?!! αυτο ειναι πολύ σημαντικο!
νομίζω ότι λες,μάλλον,την ίδια...είναι όντως γεμάτη...απλά ,θα την δει κάποιος,που ξέρει τι θα δει,και πάει με σκοπό,τα 5αρια,που φαίνονται...
Αυτή η Μαρίνα έχω την εντύπωση ότι είναι μια Ρομά που έκανε επισκέψεις σε ξενοδοχείο στο Ίλιον παλαιότερα. Αν είναι αυτή μιλάμε για φαλαινοθηρικό +80 κιλά από τις φωτογραφίες της αγγελίας. Από τις λίγες τραυματικές εμπειρίες που έχω στην πορνοκαριέρα μου.
συνταγογραφηση κανεις με τον ΕΟΠΥΥ εισαι συμβεβλημένοςδεν ειναι σύσταση.την έχω συναντήσει,και απλά ,είπα την γνώμη μου..
από όλα κάνουμε.... Νταλε νταλε!συνταγογραφηση κανεις με τον ΕΟΠΥΥ εισαι συμβεβλημένος
Ρομά δεν ειναι. Και δεν κανει βίζιτα μονο σε Ιλιον. Κανει παντου.
Αυτή η Μαρίνα έχω την εντύπωση ότι είναι μια Ρομά που έκανε επισκέψεις σε ξενοδοχείο στο Ίλιον παλαιότερα. Αν είναι αυτή μιλάμε για φαλαινοθηρικό +80 κιλά από τις φωτογραφίες της αγγελίας. Από τις λίγες τραυματικές εμπειρίες που έχω στην πορνοκαριέρα μου.
80Ξέρουμε ποσο παει η Μαρίνα παιδια και τι υπηρεσιες ?? Ανεβαινω απο Κρητη αυριο και λέω να κκανουμε καμια συνάντηση !! αν αξιζει κιολας η κοπέλα επίσης ?!?!
δηλαδή τύποι είναι πιο παχιά από τις φωτογραφίες; Γιατί στις φωτογραφίες είναι καυλανομίζω ότι λες,μάλλον,την ίδια...είναι όντως γεμάτη...απλά ,θα την δει κάποιος,που ξέρει τι θα δει,και πάει με σκοπό,τα 5αρια,που φαίνονται...
όχι,ότι βλέπεις στην φώτο θα δεις και από κοντά.δηλαδή τύποι είναι πιο παχιά από τις φωτογραφίες; Γιατί στις φωτογραφίες είναι καυλα
Βούρβαχη/Ηλία Ηλιου,ΣαμπιναΣε ποιό στούντιο και με ποιό όνομα δούλευε η συγκεκριμένη;
Βούρβαχη/Ηλία Ηλιου,Σαμπινα
θα σε στενοχωρησω.η κοπελα δεν συνεργαζεται πια με το πρακτορειο
Πιο πισω στο φορουμ καποιος τύπος ειπε οτι ειναι αληθινές οι φώτο της 30αρας, κι εγω ψηνω να τα δοκιμάσω σίγουρα αυτό το μηνα, αν πάς στειλε μου μηνυμα ,εχουμε ιδια γουστα λογικά.
Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς αυτά τα μασταρια; Και αν όχι λέτε να αξίζει να δοκιμάσω;