Δ
Διαγραμμένο μέλος 150081
Επισκέπτης
Συνάδελφοι το έχει ανεβάσει ξανά συναγωνιστής προσφατα...επειδή είμαι έτοιμος...έχει κάποιος κάποιο πληροφορία...η εμπειρία..ευχαριστω πολύ
δεν εχει αναφερθεί κατι….κανε κινηση,αν σου αρεσει αυτό που βλέπεις,αν και δεν μιλαμε για μεγεθη μεγαλα,και ενημερωσε.
Συνάδελφοι το έχει ανεβάσει ξανά συναγωνιστής προσφατα...επειδή είμαι έτοιμος...έχει κάποιος κάποιο πληροφορία...η εμπειρία..ευχαριστω πολύ
Στην αγγελία διαβάζω 1 ημέρα 200 ευρώ, προφανώς είναι λάθοςδεν εχει αναφερθεί κατι….κανε κινηση,αν σου αρεσει αυτό που βλέπεις,αν και δεν μιλαμε για μεγεθη μεγαλα,και ενημερωσε.
εντελως,ομως...Στην αγγελία διαβάζω 1 ημέρα 200 ευρώ, προφανώς είναι λάθος
Έχει και καρτέλα, αλλά δεν έχει γράψει κριτική κανένας ακόμα.
Παιδιά κριτικές τελευταίες για Ρομπέρτα έχουμε να δω; Η όποιος ξέρει ας μου ατείλει pm. Ευχαριστώ.Χαχα η Ρομπερτα ολο ελεγε θα φυγει και ακομα εδω ειναι..εγινε CG
παίζει στην Αθήνα με τέτοιο βυζί??
το βυζι ειδες μονο?δεκα κιλα μουνο το βλεπεις?και βυζου και μουνου η γκομενα.αλλα δουλευει μυκονο,με τιμες μυκονου.παίζει στην Αθήνα με τέτοιο βυζί??
με δυο τενεκέδες λαδι φιλε μου την ξαπλώνεις ευκολα! γεια σου φιλε Φ.το βυζι ειδες μονο?δεκα κιλα μουνο το βλεπεις?και βυζου και μουνου η γκομενα.αλλα δουλευει μυκονο,με τιμες μυκονου.
ελα ρε μπεμπη,τι κανεις,που εισαι?το ξερω οτι την ξαπλωνω με δυο τενεκεδες λαδι και λαδι πολυ καλυτερο απο οσα κυκλοφορουν.αλλωστε λεφτα υπαρχουν.το ζητημα ειναι οτι την βρισκεις στο γραφειο και ειναι και μυκονο λεει,με οτι αυτο αρνητικο συνεπαγεται.π.χ.χρονος.αλλα ρε μαγγιτη,καυμο το εχω να μου πεις ποιο μουνακι ειναι στις φωτογραφιες στο προφιλ σου.μπαγασακο.με δυο τενεκέδες λαδι φιλε μου την ξαπλώνεις ευκολα! γεια σου φιλε Φ.
να,στις πω εγώ,γιατί οι περισσότερες είναι αγγλιδες...και ο πριβέ,έχει θέμα με το τρανσλειτ...ελα ρε μπεμπη,τι κανεις,που εισαι?το ξερω οτι την ξαπλωνω με δυο τενεκεδες λαδι και λαδι πολυ καλυτερο απο οσα κυκλοφορουν.αλλωστε λεφτα υπαρχουν.το ζητημα ειναι οτι την βρισκεις στο γραφειο και ειναι και μυκονο λεει,με οτι αυτο αρνητικο συνεπαγεται.π.χ.χρονος.αλλα ρε μαγγιτη,καυμο το εχω να μου πεις ποιο μουνακι ειναι στις φωτογραφιες στο προφιλ σου.μπαγασακο.
καλα είμαι θειο.. ετοιμάζομαι για τις διακοπες μου..Αν ανεβεις την άλλη βδομαδα παρε τηλεφωνο να παμε για ουζα.. Οσο αφορα τις φωτο, αυτά από κοντα θα τα πουμε!!ελα ρε μπεμπη,τι κανεις,που εισαι?το ξερω οτι την ξαπλωνω με δυο τενεκεδες λαδι και λαδι πολυ καλυτερο απο οσα κυκλοφορουν.αλλωστε λεφτα υπαρχουν.το ζητημα ειναι οτι την βρισκεις στο γραφειο και ειναι και μυκονο λεει,με οτι αυτο αρνητικο συνεπαγεται.π.χ.χρονος.αλλα ρε μαγγιτη,καυμο το εχω να μου πεις ποιο μουνακι ειναι στις φωτογραφιες στο προφιλ σου.μπαγασακο.
με το τρανσλειτ που μου κατεβασες οχι μονο κανει μεταφραση αλλα τις γδυνει κιολας...να,στις πω εγώ,γιατί οι περισσότερες είναι αγγλιδες...και ο πριβέ,έχει θέμα με το τρανσλειτ...
α έτσι?....εγώ φταίω μωρέ,που σου άνοιξα τα μάτια..με το τρανσλειτ που μου κατεβασες οχι μονο κανει μεταφραση αλλα τις γδυνει κιολας...