noonereally
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Κατεβαίνω Αθήνα την επόμενη εβδομάδα και ψάχνω κάτι σε βυζαρού. Incall κατά προτίμηση. Έχετε να προτείνετε τίποτα;
εχω μεινει εκπληκτος !!!Αν πιστεύεις ότι με 100 ευρώ θα σου ρθει αυτό το θεόμουνο, τότε μην ακούς τι λέμε εμείς και προχώρα.
Περιμένουμε με αγωνία τις εντυπώσεις σου.
Δεν χρειαζεται να πιστεψω τιποτα και αυτα τα λες μονο εσυ, αν εχεις 100 ευρω απλα παιρνεις τηλεφωνο και αν δεν ερθει αυτη που λεει οτι ειναι απλα την διωχνεις, ετσι ειναι τα πραγματα και το χω κανει κι αλλες φορες και δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να στο εξηγησω κιολας κατι τοσο λογικο..Αν πιστεύεις ότι με 100 ευρώ θα σου ρθει αυτό το θεόμουνο, τότε μην ακούς τι λέμε εμείς και προχώρα.
Περιμένουμε με αγωνία τις εντυπώσεις σου.
Καλησπέρα σε όλους
νομίζω ότι έχει έρθει ξανά, αλλά δεν μπορώ να βρω κριτικές.
Μήπως κάποιος έχει άποψη?
επιμενω PXουλα ασχολεισαι και με γκομενες ??Διαβάζουμε και καμιά σελίδα πίσω προτού ποστάρουμε τις ανακαλύψεις μας.
Φίλε ότι και να πεις έχεις δίκιο. Να σου πω την αλήθεια είδα την τελευταία σελίδα μόνο. Πιστεύω όμως ότι το bou θα ήταν πολύ διαφορετικό προς το καλύτερο φυσικά αν όλοι με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό έλεγαν πράγματα που είχαν ανακαλύψει, κι ας είχαν ξαναειπωθει.Διαβάζουμε και καμιά σελίδα πίσω προτού ποστάρουμε τις ανακαλύψεις μας.
Φίλε ότι και να πεις έχεις δίκιο. Να σου πω την αλήθεια είδα την τελευταία σελίδα μόνο. Πιστεύω όμως ότι το bou θα ήταν πολύ διαφορετικό προς το καλύτερο φυσικά αν όλοι με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό έλεγαν πράγματα που είχαν ανακαλύψει, κι ας είχαν ξαναειπωθει.
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Πολύ χρήσιμη η πληροφορία ότι εμφανίζεται περιοδικά σε studio. Συμφωνώ ότι είναι αρκετά υπερεκτιμημένη στα 200 ευρώ. Ωστόσο ποσταρα το link, χωρίς να έχω δει πως έχει αναφερθεί, καθώς θεώρησα ότι ενδέχεται να ενδιαφέρει πολλούς.Πρόκειται για κοπέλα που ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός της δεν περνά διόλου απαρατήρητο. Φιλικά, θα σου πώ οτι τα χρήματα αυτά (200 ευρώ) δεν δικαιολογούνται επ' ουδενί από τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Ωστόσο αν επιμένεις να τη δοκιμάσεις (δικαίωμά σου και είναι απολύτως σεβαστό) ίσως να τη δοκίμαζες σε στούντιο(περιοδικά εμφανίζεται και σε στούντιο), όπου το κόστος θα είναι το μισό. Οι υπηρεσίες που θα λάβεις ενδεχομένως και σε αυτήν την περίπτωση δε θα είναι άνω του μετρίου, θα έχεις παρόλα αυτά γλιτώσει ένα ποσόν για μία άλλη συνεδρία.
Δηλαδή κάτι που παίρναμε μέχρι πριν 2 χρόνια με 50 τώρα κάνει 200?!Η γνωστή εμμανουέλα από τα στούντιο. Τεράστιο στήθος. Δεν ξέρω βέβαια πως έχει αλλάξει γιατί πάνε πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που την είχα δει. Κι από υπηρεσίες θα σε γελάσω. Θεωρώ το τίμημα μεγάλο γενικά.