whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
αυτο το κομοδινο ειναι..Η πρώτη "Ανέτα" τι λέει;
Εχει καμια σχέση με τη γνωστη σαυροπαρέα στην ευελπίδων;
αυτο το κομοδινο ειναι..Η πρώτη "Ανέτα" τι λέει;
Εχει καμια σχέση με τη γνωστη σαυροπαρέα στην ευελπίδων;
ρε τι πείνα εδώ για μας? βοηθάτε λίγοοοοο.
4 αρι ή παραπάνω όχι χοντρή όχι πανω από σαραντα αντε σαρανταλίγο και να βλέπεται(χωρις μαξιλαροθήκη)
βοηθάτε λίγοοο.... πεινάαααμεεεεεεεε
δε ζητας πολλα
κυριοι,δυστηχως στην αγορα,περα του 3αριου,δεν κυκλοφορει τιποτα αξιογαμητο....υπομονη..ο θεος ειναι μεγαλος...
Φίλε, εγώ δεν είμαι ειδικός στα cg. Μόνο τη Σαμάνθα του Athens Diva παίρνω γιατί τη γνωρίζω από τότε που ήταν στουντιοκόριτσο και ξέρω πως τιμάει τα λεφτά της.
Από κει και πέρα όπως βλέπω έχουμε γεμίσει με σιλοκονούχες βλάχες από το Σμόλενσκ και το Βλαδιβοστόκ που έρχονται για αρπαχτές. Δυστυχώς.
οξω,απο το νημα αυτο...το μολυνεις....ενα δακρυ κυλησε απ τα ματια μου :'( :'( :'( :'( :'(
να κατεβετε νουμερακια ρε
Δε κατεβαίνουμε νούμερα.... ολοιχωρανε... κανεις δε περισσευει στον αγωνα μας
Είναι πιο χοντρή απο ότι φαίνεται στις άλλες αγγελίες που έχει.70-80€ αναλόγως τις μέρες της και απο σεξ κλάιν.Καλύτερα πήγαινε σε κανένα στουντέλο και γάμα 2 φορές σαν άνθρωπος καμία καλύτερη γκόμενα.
ρε μαγκες εχει επικοινωνησει κανεις με το τεμαχιο τουτο? εαν εχει κανεις τηλ. δεκτον ευχαριστω εκ των προταιρων
Καθώς έχω διάθεση για μερακλωμα, έχει τολμήσει εδώ κανένας αετός για να έχω έστω μια εικόνα πριν πάω?Μεγαλο μπαζο το ειχα παρει πριν 4-5 χρονια επικοικωνια ευκολη με κληση απο κινητο με πηγε σε ενα τελειωμενο ξενοδοχειο ειχα ξενερωσει τοσο που εκατσα πανω στα μουτρα της για γλυφοκολι και μαλικια να τελειωσω στα μασταρια της εδωσα 20€ και 10 στο χοτελι και εφυγα τρεχοντας τραυματικη εμπειρια φιλε αλλα για μερακλωμα και χαβαλε δοκιμασε το αλλα οχι πανω απο 15 20 € καλη τυχη
καλημερα ...υπάρχει περίπτωση να. ειναι οτι βλέπουμε ...
εχει κάποιος συνάδελφος άποψη;!
καλημερα ...υπάρχει περίπτωση να. ειναι οτι βλέπουμε ...
εχει κάποιος συνάδελφος άποψη;!
Συγγνώμη ρε φίλε αλλά το ότι είναι μεγάλο βοϊδόμπαζο το διαπίστωσες από κοντά και απογοητεύτηκες δηλαδή; Από την φωτογραφία και μόνο φαίνεται ότι μιλάμε για τόφαλο.
Καθώς έχω διάθεση για μερακλωμα, έχει τολμήσει εδώ κανένας αετός για να έχω έστω μια εικόνα πριν πάω?Μεγαλο μπαζο το ειχα παρει πριν 4-5 χρονια επικοικωνια ευκολη με κληση απο κινητο με πηγε σε ενα τελειωμενο ξενοδοχειο ειχα ξενερωσει τοσο που εκατσα πανω στα μουτρα της για γλυφοκολι και μαλικια να τελειωσω στα μασταρια της εδωσα 20€ και 10 στο χοτελι και εφυγα τρεχοντας τραυματικη εμπειρια φιλε αλλα για μερακλωμα και χαβαλε δοκιμασε το αλλα οχι πανω απο 15 20 € καλη τυχη